|
عدل علی
|
|
۱۸:۵۴, ۲۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۳ ۱۵:۵۵ توسط آفتاب پنهانی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
می خوام به یه سوال که خیلی اذیتم می کنه جواب بدید. ![]() همه می دونیم وقتی علی (علیه السلام) به خلافت رسید همه حقوق مجاهدان و همه کسانی که در راه اسلام کاری انجام داده بودند حذف کرد. و در جواب مخالفان این کار گفت:شما جهاد هایتان را در راه خدا کرده اید پس از من انتظار پاداش نداشته باشید. اما امروزه ودر این حکومت جمهوری اسلامی به جانبازان عزیز و خانواده های شهدا امتیازات خیلی ویژه ای داده می شود. مثلا تحصیل رایگان الویت اول استخدام و...... خب چرا؟؟؟؟؟؟ ![]() یه انسان پاک و آزاده ای رفت و جنگید و شهید شد. حالا چرا به خانواده ای اون شهید بزرگوار این همه امتیاز می دهند. من می دونم آزادی و امنیت سربلندی امروزمان را مدیون خون آن عزیزان هستیم. نه به فرزندان و نوه های آن بزرگواران. قصد جسارت به هیچ کس را نداشتم اگه از دستم دلخور شدید حلالم کنید. منتظر جواباتون هستم خواهشا اگه می تونید منو قانع کنید .
|
|||
|
۲۰:۵۲, ۲۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
البته بابد کامل برسی بشه..به هر حال علی (علیه السلام)جلوگیری کرد از بی عدالتی که بر اثر سرمایه داری عده ای افراد به وجود اومده بود.وگرنه غنائم جنگی تقسیم میشد بین افراد و همچنین همه از بیت المال پول میگرفتند و کسانی که شهید میشدند فرزندانمشون سهمشونو میگرفتند اما مقتضیات زمان ما فرق کرده به علت اهمیت تحصیل و شرایط به وجود اومده و خب خیلی چیزا .منم مثل شما منتظر پاسخ دوستان هستم.
|
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۲۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شاید حال مادری که چندتا جوون از دست داده رو درک نکنم.اما می دونم خیلی سخته
شاید حال پسری رو که پدرشو از دست داده درک نکنم.اما می دونم خیلی سخته باید یه امتیازاتی بهشون بدن به خانواده های شهدا و به جانبازان اما دیگه نه این همه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |