|
انفجار بمب س ک س در ایران
|
|
۱۶:۵۴, ۵/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۳ ۱۶:۵۶ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
استکبار جهانی که در همه زمینه ها جمهوری اسلامی ایران را محک زده وتمام جوانب را در نظر گرفته است به این نتیجه رسیده جمهوری اسلامی را با جنگ وترور وتحریم نمی تواند متوقف سازد لذا میز گردها تشکیل داده اند و برسی های گوناگونی انجام داده اند تا به این نتیجه رسیده اند که هویت ما را بگیرند واین کار امکان پذیر نیست مگر با ربودن حیا و عفت زنان ودختران این مرزو بوم. به همین منظور سرمایه گذاری کلانی در این زمینه کرده اند،از جمله راه اندازی شبکه های ماهواره ای واینترنتی، راه اندازی سایتهای مخرب فساد وفحشا و.... نشریه گستر گاف در همین زمینه می نویسد: در ایران بمب اتم کار ساز نیست.تنها راه متوقف کردن ایران انفجار بمب سکس است. بی حجابی وبد حجابی تنها وسیله ای است که استکبار جهانی می تواند از طریق آن به فرهنگ ها سیتره پیدا کند. هرگاه بخواهند کشوری را نابود کنند از تربیت زنان ودخترانشان شروع می کنند . برای تمدن ما حیا مطرح است به همین علت آمده اند سراغ زنان ودختران ما لذا بر همه ما واجب است در این جهاد فی سبیل الله شرکت نماییم ودشمن به عقب برانیم وزنان ودختران این مرز وبوم بدانند اگر خدای ناکرده در این مسائل کوتاهی کنند بزرگترین خدمت را به دشمنان اسلام ، قرآن ، وپیامبر اسلام کرده اند همه باید به گوش باشیم بیدار وآماده همفر (جاسوس انگلیسی) در کتاب خاطراتش به نقل قول از یکی مسئول انگلیسی: همانطور که توانستیم اندلس را از مسلمانان بازپس بگیریم، روزی خواهیم توانست که امپراطوری اسلامی را هم مضمحل کنیم. او درباره شیوه پسگیری اندلس گفته است: ما با استفاده از ترویج جلوه گری توسط بانوان و شراب توانستیم آنها را فاسد و سست کرده و شکست بدهیم! ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۵, ۲۶/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۳ ۱۸:۱۶ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
الان هی بگیم آقایون خودشون رو درست کنن خانوما خودشون رو درست کنن نتیجه داره؟!مگه مسابقه اس که اول دوم داشته باشه!!!
وظیفه اس مثه این می مونه که بحث کنیم اول چنگال بگیریم دستمون یا اول قاشق...بعد اگه قاشق نبود چنگالم بندازیم دور یا برعکس... هرکی باید کارخودش رو انجام بده تو اون دنیا نمی پرسن خانوم بدحجاب چرا اینجوری اومدی بیرون بعد اونم بگه می خواستن آقایون نگا نکنن ..بگن عه راست می گه بریم آقایون بندازیم تو آتیش خانوما خوب کاری کردین یا برعکس... شما حجابت رو داشته باش بزار انقدر نگاه کنه تا بمیره انقدر زل بزنه تا خون از چشماش بزنه بیرون... اگه اون زل زد وتوهم روسریت رو بردی عقب تو مقصری چون کارش رو تایید کردی... یه بار دیگه ام گفتم تو این رابطه زن مدیره باید نگاه مرد تربیت کنه وقتی تو درست بودی مجبورش می کنی بات درست برخورد کنه...اونایی هم که فی قلوبهم مرض هستن..دیگه مریض شما نباید گناه خودت رو بندازی گردن اونا...از نگاه کردن اونا نه چیزی از شما کم می شه نه به اونا اضافه ..اما اگه خودت رو 7رنگ کردی فقط از شان وشخصیت تو کم شده..به قول معروف طرف رو با یه نگاه با عرض معذرت راضی کردی...بماند که چند نفرم نابود کردی... این خودخواهی ما خانوماس که بخاطر مثلا آزادی خودمون یه نفر دیگه رو داغون می کنیم .. اون آقایونیم که مغیاراشون دخترای هالیوودی و بالیوودی ...با همونا به سعادت میرسن پس این همه آمار بالا منهای آمار سیاه از تجاوز سوء استفاده جنسی سقط جنین تک والدی ...واسه شاخ آفریقاس ..یا از روی احترام زیاد به خانوماس
|
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوستان خودتون میدونین من گاهی خیلی جدی و تخصصی حرف میزنم...البته نه این که من بلدما..تف تو ریا
![]() اما خب در این مورد میخوام خیلی خودمونی صحبت کنیم.خواهران برادران حضار گرامی.دوستان اشنایان اولی ها دومی ها کنکوری ها ...هر کسی وظیفهی خودشو خوب انجام بده حله.به قول یکی از دوستان به خودم برسم بعید میدونم مشکلی باقی بمونه.انقدرم کشش ندین.هدف نویسنده این تاپیک اگاهی دادن بود و تاکید بر واژه ی کلیشه ای ولی مهم جنگ نرم.
|
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۲۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۴)saeed6121 نوشته است: دوستان خودتون میدونین من گاهی خیلی جدی و تخصصی حرف میزنم...البته نه این که من بلدما..تف تو ریا خدارو صدهزار مرتبه شکر،یه نفر فهمید منظورم چی بوده. ![]() داشتم ناامید می شدم.........
|
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
به نظر من برای اینکه که بی عفتی ریشه کن بشه باید اول از خودمون شروع کنیم.
مثلاوقتی یه دختر بی حجاب یا بدحجاب می بینیم سرمونو بندازیم پایین. بعد به دخترای فامیل و نزدیکان با واسطه یا بی واسطه بگیم که این کارشون اشکال داره. اما اگه خودمون همیشه چشممون دنبال نامحرم باشه نه تنها نصیحت های مارو گوش نمی دن بلکه بدترم میشن. درضمن باید بگم که نباید به هر خانوم بدحجاب به چشم یه انسان مفسدنگاه کرد. متاسفانه بسیاری از گناهان ما به خاطر مد گرایی. مثلاوقتی به یکی می گی چرا فلان کارو می کنی می گه چون همه می کنن. |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۳ ۱۶:۲۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: jvbjhvj.jpg]](http://adsha.ir/images/jvbjhvj.jpg)

![[تصویر: hajab.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8171979642/hajab.jpg)