کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عشق ازدیدگاه من
۰:۴۰, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1

عشق
سلام.بانام و یاد خدا خواستم کمی راجب بحث عشق اظهار نظر کنم و شماهم لطفا دیدگاهتونو دراین مورد بگین.
ساحت عشق مقدس ترازین حرفاست که هردختروپسرجوونی که همومیبینن و کوچکترین علاقه ای به هم پیدامیکنن اونوعشق تلقی کنن.
ببینیدبودن باکسی به مدت زیادخودش علاقه میاره وگرنه این زنوشوهرای قدیم که ندیده باهم ازدواج میکردن نبایدهمودوست داشته باشن امابراثربودن باهم دچارعلاقه میشن...
پس قرارنیست ماباهرکسی رابطه داشتیم فکرکنیم عاشقشیم"
اما میتونیم زندگیمونوکاملاعاشقانه کنیم...وقرارنیست همیشه عین فیلما قبل ازدواج عاشق بشیم...خداخودش گفته که همسرانی براتون قراردادم و بینتون مودت و مهربانی وجودخواهدداشت.
اماعشق حقیقی خداست که متاسفانه میتونم بگم اکثریت بهش نرسیدیم...ایت الله بهجت گاهی وقتی به قسمت "سلام"نمازش میرسید گریه میکرد چراکه احساس میکرد داره ازاون فیض الهی رهامیشه...
ماهاگاهی ادعای عاشق خدابودن میکنیم.اگه معشوقه مجازیمون ازمون چیزی بخواد به سرعت انجام میدیم تادلشوبه دست بیاریم.اگه بهمون لبخندبزنه کلی خوشحال میشیم اما وقتی نوبت به خدا میرسه و میگه :حی علی الصلاه" همه شونه خالی میکنیم ومیندازیم بعد یاسریع میخونیمش ویا....وواقعا عاجزیم ازدرک محبت خدا....
یکی از صفات خدا غیورهستش.یعنی غیرتی..وقتی میبینه ازکس دیگه چیزی میخوای.برای جلب رضایت کس دیگه تلاش میکنیم غیرتی میشه و میگه برو ازهمون بخواه...برواون روزیتوبده.برو پیش اون دعاکن...
خداهرنیازی برامون افریده جوابشم افریده و برای نیاز به محبت و رابطه ی جنسی همسرانی ازجنس خودمون افریده.اماایناهمه وسیلن تا به خدابرسیم...وقتی میگه نشانه هاییست برای اندیشمندان یعنی باید فکرکرد تونعمتای خدا.ولی حیف که میگه:اکثرهم لاتشعرون...اکثرشان نمیفهمند
انشاالله باعشق دنیوی خودمون به عشق حقیقی برسیم و ارزش این کلمه روانقدپایین نیاریم که روابط نامشروعمون رو عشق قلمدادکنیم.
چقدخوب میشه اگه زنوشوهر باهم برای خداکارکنن و دوش به دوش هم برای جلب رضایتش تلاش کنن.باهم قران بخونن باهم نماز به پادارن و این موقست که ازعبادتشون نهایت استفاده رو میبرن!
البته من خودم ازهمتون گناهکارترم و این نکاتی گفتموصرفا خودم بهش عمل نمیکنم و اشتباهات خودمودارم.اماوظیفه بود.همیشه دعامون این باشه "خدایاعاشقم کن"عشقتوتودلمون بذار.الهی امین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، mahpare ، السا ، میم.حسین.الف ، نورالسادات ، Mohammad Trust ، شیدا ، رکن الهدی ، علی املشی ، مهسا110 ، Bamdaad ، سیمرغ ، حضرت عشق ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۶, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
ادیبان هفت مرحله عشق را اینگونه توصیف می کنن:
1-طلب
2-عشق
3-معرفت
4-استغنا(بی نیازی از مادیات)
5-توحید
6-حیرت
7-فنا

عاشق واقعی کسی که از خود بی خود می شه یعنی به مقام فنا می رسه. مثل حیدر بت شکن که به پاش تیر میره اما خبردار نمی شه .

تا نگردی بی خبر از جسم و جان / کی خبر یابی از جانان یک زمان

وقتی به مقام فنا رسید دیگه واسه رضایت خودش کاری انجام نمی ده همه کاراش فقط به کار خداست و بس.

شما تو کدوم مرحله هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Dodgy

من که هنوز همون مرحله اول یا شاید قبل تر از اون باشم.Blush

هفت شهر عشق را عطار گشت / ما هنوز اندر غم یک کوچه مانده ایم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سیمرغ
۲۰:۳۳, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۲۶)mohammad1997 نوشته است:  ادیبان هفت مرحله عشق را اینگونه توصیف می کنن:
1-طلب
2-عشق
3-معرفت
4-استغنا(بی نیازی از مادیات)
5-توحید
6-حیرت
7-فنا

عاشق واقعی کسی که از خود بی خود می شه یعنی به مقام فنا می رسه. مثل حیدر بت شکن که به پاش تیر میره اما خبردار نمی شه .

تا نگردی بی خبر از جسم و جان / کی خبر یابی از جانان یک زمان

وقتی به مقام فنا رسید دیگه واسه رضایت خودش کاری انجام نمی ده همه کاراش فقط به کار خداست و بس.

شما تو کدوم مرحله هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Dodgy

من که هنوز همون مرحله اول یا شاید قبل تر از اون باشم.Blush

هفت شهر عشق را عطار گشت / ما هنوز اندر غم یک کوچه مانده ایم

آب دریا را اگر نتوان کشید

هم به قدرتشنگی باید چشیدSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۲۲:۱۶, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13

حیدر بت شکنو خوب اومدی..جانم فداش
یافتن تمامی ارسال های این کاربر