|
والپیپر احادیث همراه با منظره های زیبا
|
|
۲۳:۲۶, ۱۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۱ ۱۵:۲۸ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با تشکر از شما
دوستان، اگه حدیث خاصی را مد نظر دارید، بفرمائید تا بنده آن را در تصویر زمینه خاصی درج و در همین تاپیک خدمت شما تحویل دهم |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد بسیاری خوبیست.
من در صفحه ی Desktop کامپیوترم از این عکسها استفاده می کنم،و هر دفعه که چشمم به یکی از این احادیث میفته،یک مطلب جدید رو یاد میگیرم. |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
می تونید عکس ها رو به برنامه زیر بدین تا به ترتیب با فاصله زمانی مشخص و انتخاب دستی، پس زمینه ها رو خود برنامه عوض کنه دانلود برنامه |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۱۷/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۰ ۲۲:۰۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
احادیثی از ائمه اطهار (علیه السلام) (۸۱۰ حدیث برای پشت زمینه رایانه)
این مجموعه، نرم افزار حدیث رایانه است که شامل ۸۱۰ والپیپر با موضوعات متنوع به همراه حدیث مرتبط با همان والپیپر که قابل اجرا بصورت پس زمینه بر روی صفحه دسکتاپ شما است. این نرم افزار قابلیت شناخت مانیتور های عریض را هم داراست و از طرفی تمامی عکس های آن نیز قابل دسترسی هستند که شما می توانید برای نمایش عکس های خودتان در صفحه دسکتاپ، آنها را به فایل عکس های این نرم افزار منتقل نمایید. این نرم افزار شامل نرم افزارهای محافظ صفحه نمایش و احادیث پشت زمینه می باشد که بصورت زمانبندی شده قابل پخش بوده و شما می توانید پس از دانلود فایل مذکور نسبت به نصب هر یک از آنها بر روی سیستم خود اقدام نمایید. ضمناً تعدادی حدیث در قالب ۴ فایل مجموعه احادیث، قابل دریافت می باشد. امکانات : ۸۱۰ تصویر با کیفیت بالا همراه با احادیث زیبا(فارسی , عربی , منبع حدیث ) امکان تعویض تصاویر به صورت اتو ماتیک با زمان های قابل تنظیم امکان افزودن عکس به نرم افزار من خودم نزدیک 3 ساله که از این نرم افزار استفاده می کنم استفاده و انتخاب احادیث ناب و زیبا و همینطور استفاده از از تصاویر زیبا و دلنواز و گاه ارتباط مضمون حدیث با تصاویر از ویژگی های این مجموعه هست خیلی سبکه و حجم زیادی از سی پی یو یارنه رو نمی گیره واقعا عالیه حتما استفاده کنید برای دانلود به این صفحه بروید: http://tazohor.com/?p=3365 |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۱ ۱۵:۳۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۱۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
تشکر . ولی اگر امکان دانلود همه ی عکس ها با هم وجود داشت بهتر میشد.
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۱۶)ANTI MASON نوشته است: تشکر . ولی اگر امکان دانلود همه ی عکس ها با هم وجود داشت بهتر میشد. به لينكي كه دوستمون zarati313 گذاشتن بريد و نرم افزار رو به علاوه عكسها دانلود كنيد: نقل قول:برای دانلود به این صفحه بروید: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |