|
سایه شیطان بر روی خانه توحید{کلیپ افتتاح ساختمان شیطان به صورت رسمی پخش شد}
|
|
۱۸:۳۴, ۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۰ ۱۸:۳۸ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بلاخره تمام شد
بعد از کلی مصیبت و درد سر و کل کل و دعوا طبق وعده ای که داده بودند ۲۱ دسامبر ۲۰۱۱ همین دو سه روز پیش مهم نیست مردم چی میگن مهم اینه که اربابشون چی میخواد با این کارشون کعبه ، خانه توحید نماد یکتاپرستی ولادتگاه امیرالمومنین تکیه گاه منجی موعود در روز ظهور دیگه تمام شد ما به کجا داریم میریم؟ مقصر کیه؟ ما خیلی کم کاریم یا اونها پرکارند؟ حالا چیکار باید بکنیم؟ دیگه امام علی نداریم که فرقش به خاطر جهالت مردم بشکافه دیگه امام حسینی نیست که به خاطر من و تو قیام کنه تا بیدار شیم دیگه امامی نداریم که جگرش رو با زهر بسوزونن مثل کبک سرمون رو کردیم زیر برف نکنه دلمون میخواد که امام زمان هم تنهایی قیام کنه و بکشنش؟ ما واسه امامون چیکار کردیم؟ خدایا منو بکش اگر لیاقت سربازی امام زمان رو ندارم پس نباید لیاقت زندگی کردن رو هم داشه باشم برای چی خودتو اذیت میکنی؟ این مردم منجی بخواه نیستن هنوز در فکر آببازی ان خدایا اگر شیطان حکومتش رو اعلام کنه و امام زمان نیاد چی؟؟؟ اونوقت چه گلی به سرمون بگیریم؟ خدایا دلم گرفته از دستم خودم از دست کارهایی که کردم از دست کارهایی که باید میکردم و نکردم از دست مردم از دست کارهایی که میکنند و کارهایی که نمیکنند دلم خونه دیگه تاب زنده بودن و زنده موندن رو ندارم یا امام رو برسون یا منو ببر ![]() کلیپ افتتاح ساختمان شیطان به صورت رسمی پخش شد دانلود کلیپ در ادامه مطلب این عکس رو که یادتون میاد؟ دانلود کلیپ با فرمت avi و حجم ۱۸٫۰۶ مگابایت (کیفیت عالی) دانلود کلیپ با فرمت mp4 و حجم ۹٫۳۰ مگابایت (کیفیت متوسط) دانلود کلیپ با فرمت ۳gp و حجم ۲٫۵۶ کیلوبایت (کیفیت پایین)الی متی احار فیک یا مولای نــورالــمــهــدیـــ
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۴, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام به همگی قضیه ی ساختن این برج رو مدتها قبل استاد رائفی گوشزد کرده بودن، الانم باز تو سخنرانیاشون دارن داد میزن اما افسوس که مسئولین ما گوش شنوایی ندارن... خدا لعنتشون کنه کعبه رو کردن مثل یه حبه قند کوچولو پیش اون خانه ی کفر و برج شیطان، انشا ا... ظهور آقا نزدیکه، خدا کمک کنه حداقل ما خودمون بتونیم یاران ثابت قدمی برا مولامون باشیم. التماس دعای فرج.... |
|||
|
۱۶:۱۰, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۶:۱۱ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
نقل قول:من قصد خدای نکرده توهین بهت رو نداشتم...ببین عزیزم اینجا ایرانه و شما هر حرفی که دلت بخواد رو میتونی بزنی و اصلا مهم نیست کی کجا چی گفته...فقط نکته ای که هست...دقت کن (نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه) این فوروم ، فعلا یکی از اصلی ترین سایت های گفت و شنود درباره یک سری از مسائل جدید و خاصه...بنده وظیفه خودم میدونم به عواقب حرفی که میزنم فکر کنم...من حق ندارم حرفی بزنم که نه تنها اثبات نمیشه...فقط قضیه رو لوث می کنه...فرض کن یه نفر با گوگل بیاد یه راست این پست تو رو بخونه...به نظر خودت با این جمله ای که این بالا نوشتی چه فکری می کنه؟؟؟؟!!!پس همه ی کسایی که تو جشنواره بسم الله شرکت می کنند شیطان پرستند!!!(نعوذ بالله خدای نکرده) عزیز من ، دوست خوبم قربونت برم من الهی. شما اصلا متوجه شدی من چی گفتم؟ کی گفته کسایی که میان تو جشنواره شرکت میکنن شیطان پرست هستن؟ من گفتم؟ کی گفتم؟ اصلا متوجه شدی اون حرفی که من زدم برای چی بود؟ عزیز من حرف اصلی انرژی و تاثیر اسم الله هست. میتونی اینو متوجه بشی؟ میتونی این متوجه بشی که اونا نمیخوان اسم خداوند درست و دقیق نوشته بشه؟ میتونی اینو بفهمی و درک کنی که مفهوم اصلی این چیز های که من گفتم خیلی خیلی بالاتر از چیز هایی هست که شما درک کردی؟ تا حالا از خودت پرسیدی چرا بالای ابلیسک مکه الله اکبر نوشتن؟ ایا اصلا خواستی یه دقیقه تفکر کنی که چرا یه عده شیطان پرست از اسم خداوند استفاده کردن؟ اصلا نتیجه گیری کردی از این موضوع؟ تو میدونی اینا توی سطحی در حال کار هستن که شما اصلا تا به حال فکرش هم نکردی؟ اصلا متوجه حرف های من شدی؟ من حرف اصلیم در مورد بسم الله الرحمن الرحیم بود. اینکه اسم مستقیم الله رو نیایرین. عزیزم فقط این مهمه که شما اسم الله رو اینجوری ننویسی برو هر جور دیگه که میخوای بنویسی بنویس. فقط اینجوری ننویس. چرا؟ چون اگه الله رو کامل و درست بنویسی اونا نمیتونن مناسک خاص رو انجام بدن. اگه الله رو کامل بنویسی اونا نخواهند توانست که از جادو های خاص استفاده کنن. اما وقتی شما بیای الله رو الفش رو برداری بیای بالاش بنویسی بعد بیای ه الله رو برداری پایینش بنویسی بعد بیای یه خط هم بزنی روش این هیچ اشکالی نداره. چرا؟ چون اصلا الله نیست. واقعا درک این حرف اینقدر سخته؟ پس شما ها چه جوری مستند ظهور رو تماشا کردین؟ به الله قسم چیز هایی که تو ظهور گفتن درکش از این سخت تره. من نمیدونم ادم میشه اونا رو درک کنه اما اینو درک نکنه؟ کسی که میاد تو گوگل سرچ میکنه. بره اول یه کم تحقیق کنه در مورد اسم های اعظم خداوند. بره یه کم در مورد اتفاق هایی که داره تو جهان میافته تحقیق کنه. بره تو قران در مورد هشدار خداوند در مورد فریب ها تحقیق کنه. بعد بیاد اینجا اینو بخونه. میدونی جالب چیه؟ جالب اینه که تا یکی میاد یه حرف درست میزنه میگن قضیه لوث میشه. اما کسی به چیز های دیگه کاری نداره. چوپان دروغ گو با اینایی که من گفتم فرق دارن عزیزم. من دروغی نگفتم که چوپان دروغ گو بشم. کاری کردن که حقیقت جلو چشم های همه دروغ معنی بشه ولی دروغ حقیقت. من سعی کردم جواب کسایی رو که گفتن چرا بالای ابلیسک مکه نوشته شده الله اکبر رو کامل بدم. و بگم که بابا اون اللله نیست. الله اکبر هم نیست. حالا هر کی دوست داره میتونه قبول نکنه. چیزی زوری نیست اینجا. به هر حال من حقیقت رو گفتم. نه یه بار بلکه سه بار هم همینجا توضیح دادم. هر کسی بخواد متوجه میشه و میره بیشتر تحقیق میکنه تا قضیه رو بهتر بفهمه. هر کسی هم نخواد میتونه اصلا نخونه. بازم میگم. هدف این هست که اسم اصلی خداوند درست نوشته نشه. حالا دیگه بقیه اش به عهده خودتون. یا علی [font=Tahoma][/font] |
|||
|
۱۶:۴۲, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اعوذ بالله خدایا ببخش میگن از نشانه های آخرالزمان خراب کردن خانه توحیده (استاد رائفی پور هم یه بار اینو تو سخنرانی هاش گفته بود) به نظر میاد استغفرالله این ساختمون اگر سقوط کنه رو خانه کعبه دقیقا... خدایا به تو پناه می برم.(منو یاد آخر فیلم ارباب حلقه ها انداخت.جایی که ساختمان تک چشم سقوط کرد و زمین های اطرافشو خراب کرد.) |
|||
|
|
۹:۲۱, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۴/دی/۹۰ ۱۶:۴۲)Tiara نوشته است: به نام خدا
و اگر خداوند مردم را به [سزاى] ستمشان مؤاخذه مىكرد جنبندهاى بر روى زمين باقى نمىگذاشت ليكن [كيفر] آنان را تا وقتى معين بازپس مىاندازد و چون اجلشان فرا رسد ساعتى آن را پس و پيش نمىتوانند افكنند.
سوره نحل آیه 61 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زن قرمز پوش ؛ ابزار دست شیطان | Amir | 5 | 10,001 |
۲۷/آذر/۹۴ ۱۳:۱۴ آخرین ارسال: steps |
|
| محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و... | ANTI satan | 221 | 229,787 |
۱۵/آذر/۹۴ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: b.soshiant |
|
| نماد الله یا نماد شیطان !!؟ | shabgard | 37 | 49,691 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۲۲ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| آیا فیلم خود شیطان مجسم موجود است؟ | غربت تشیع | 9 | 5,169 |
۸/آبان/۹۲ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: 666-6 |
|
| ارتباط بین خدایان مصر باستان، دجال و مکاتب شیطان پرستی | mhklord | 3 | 8,718 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۰:۴۵ آخرین ارسال: عبداللهی |
|
| شیطان پرست ها حال می کنن!!! | dark.knight | 12 | 6,907 |
۷/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۸ آخرین ارسال: PARADOX |
|
| رونمایی از «نماد شیطان» در جمهوری آذربایجان! | ANTI satan | 9 | 8,131 |
۲۱/تیر/۹۱ ۱۷:۰۰ آخرین ارسال: 900742498 |
|

![[تصویر: mecca-satanic-building.jpg]](http://dl.saaer.org/mecca/mecca-satanic-building.jpg)
![[تصویر: mecca-satanic-building02.jpg]](http://dl.saaer.org/mecca/mecca-satanic-building02.jpg)