|
ارائه محتوا نرم برای دختران مدرسه ای (فوری کمک کنید)
|
|
۲۲:۱۸, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و شب بخیر یه کمک فوری ازتون میخواستم زیاد وقتتون رو نمیگیره قراره یه سری دی وی دی با محتوای جنگ نرم ناک بین بچه های مدرسه ای (دختر) در مقطع راهنمایی و دبیرستان پخش بشه حتما میدونید بچه های دهه هشتادی چه مدلی هستن ![]() ![]() (ترول بالا)ازتون درخواست دارم پیشنهادات و محتوا و کمکتون رو در این تاپیک یا در پیام خصوصی بهم برسونید این میتونه شامل کلیپ ها و سخنرانی های جذاب باشه هر کمکی که ازتون برمیاد انجام بدید عکس های زیر هم بی ربط نیست به تاپیک پس دقت کننان باید که دقت کنند ![]() ![]() ![]() ....![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۵, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۳ ۰:۰۷ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خب من در مورد حجاب نمیخواستم بگم ولی تاثیرگذارترین تصاویر و مطالب تکوندهنده ای که خوندم و دیدمو اینجا میزارم ![]() یکیش نیروی مغناطیس خانه کعبه ![]() یکیش دو دریا که به هم میریزن یکی شور یکی شرین, آیات سوره رحمن که نشاندهنده عظمت قدرت خداست. ![]() چهارم جمله ای که از قرار دادن حرفهای مقطعه قران بدست میاد ![]() اگر حروف مقطّعه قرآن کریم را که در آغاز برخی از سور آن مانند «الم، کهیعص، الر،...» آمده است، جمع و حروف تکراری را حذف کنیم، جملهای کامل و معنیدار به دست میآید که عبارت است از : «صراط علیٍّ حقٌّ نمسکه؛ راه امیرالمؤمنین ـ علی(علیه السلام) طریق حق است که ما به آن تمسک میجوییم». یا: «علیٌ صراط حقٍّ نمسکه؛ علی(علیه السلام) راه حق است که به آن تمسک میجوییم». در مورد نماز هم همون تیکه اخر سخنرانی استاد در بین دانش اموزان دختر دبیرستان امیدیه که کاتش کرده بودم گذاشتم تو سایت پیدا کردم میزارمش همینجا |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
یکی از بستگان معلم دبیرستان دخترانه است! اینطور که از ایشون شنیدیم تو این زمونه دخترای دبیرستانی به شدت پرت تشریف دارند چه برسه به راهنمایی و ابتدایی. لذا اگر قراره چیزی جمع اوری کنید سطح فکریتون رو به شدت قبلش تنزل بدید!!
امروز شبکه افق برنامه خوبی در مورد حجاب پخش می کرد (توسط اشخاصی که چادری شده بودند) البته بدرد بچه دبستانی نمی خوره متاسفانه، نهایتا دبیرستان و دانشگاه به بالا! |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
با سلام. یه چیز دیگه هم هست.بهترین راه کمک گرفتن همانا خانوم ها هستند. چون میدونن که دخترا چرا اینجوری هستند.چه کمبودی دارن. عاطفی؟ اعتقادی؟شیطنت؟؟.....؟؟؟
|
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ماهواره رو از دسترس شون خارج کردن و رفاقت کردن با ان ها
|
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
الآن خانمها باید کمک کنند
با بچه های این سنی تو فامیلتون مصاحبه کنید کمک بگیرید ببینید چی دوست دارن |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: لینک سخنرانی رو بدید من خودمم دید خوبی به این لباس نداشتم حرفای حاجاقا منو هم به این لباس هم به خود حاجاقا هم به هرچی که الان دارم جذب کرد.. لینک ندارم میتونید سرچ کنید... جناب بنز معنای اون ترول رو باید خانم باشی تا بفهمی و دیگر ههیچ... اسلام میخواد بهمون ارج بده میگه باحجاب شید نه اینکه برای اینکه بگه باحجاب شید ارجمون رو کم کنه! من از اون عکس متنفرم.... فقط چون نیت آقای عبدالرحمن خیره و میشناسمشون( رک) ... دوست دارم تو این بحث باشم. باشد که مفید واقع شود... (۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۳۴)عبدالرحمن نوشته است: الآن خانمها باید کمک کنند زیبایی. اعتماد به نفس. توجه. محبت. همدم. هم صحبت. همراه... الگوی خوشگل و مرتب وآنکادر! |
|||
|
|
۰:۰۴, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
یچیز دیگه هم بگم
اصلا در مورد حجاب نگید دشمن شناسیشون قوی بشه حله یا لااقل انتهای سخنرانی استاد تو مشهد(زن جامعه پیشرفت) که افتر بیفر بازیگرای اروپایی رو نشون داده بود و مطالبی که گفته بود بنظرم جذابه برا دبیرستانیا از کارای اینفوگرافیک جالب هم میتونید استفاده کنید البته الان حضور ذهن ندارم کدوماش خوب بود اینم کلیپ نماز استاد رائفی اگه تصویریشو میخواید تو نت هست http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid234054 ______________ از احادیث تاثیرگذار هم میشه استفاده کرد بیشتر از سخنان امام علی(علیه السلام) باشه چون خیلییییی تاثیرگذاریش بیشتره مثلا یکیش این میتونه باشه البته مضمونش این بود که با مومنان با فروتنی رفتار کنید و با سایرین به انصاف |
|||
|
|
۰:۰۹, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
جناب عبدالرحمن میشه یه مثال ملموس بزنید که کامل تر کمک کنیم؟
|
|||
|
|
۱:۵۶, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۲:۲۳, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۷ پیشنهاد به وزیری که دغدغه کیف مدرسه دارد!! | AMINI | 1 | 961 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مشکل محتوا درعین داشتن دریایی از محتوا؟! | hamed313 | 6 | 2,534 |
۲۰/شهریور/۹۵ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: Unleashed |
|
| راه اندازی ۲ مدرسه آمریکایی در تهران | soheyl68 | 7 | 4,181 |
۲۶/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| موج تهدید برای دختران | sarallah | 1 | 1,715 |
۱۵/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: یاشار |
|

![[تصویر: 4bieber-gomez-www.berooztarinha.com_.jpg]](http://berooztarinha.com/wp-content/uploads/2012/04/4bieber-gomez-www.berooztarinha.com_.jpg)

![[تصویر: 3nrqnfgyaponhv59a67n.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/3nrqnfgyaponhv59a67n.jpg)
![[تصویر: 166ad717-c584-4ec1-991e-ccd26a738ab6.jpg]](http://zolalnews.ir/theTba-Contents/Components/Contents/UserFiles/Items/51155/166ad717-c584-4ec1-991e-ccd26a738ab6.jpg)
![[تصویر: izi3vx96t2cu3gtcfk6.jpg]](http://www.8pic.ir/images/izi3vx96t2cu3gtcfk6.jpg)