کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(*_*) سیاست های زنانه (*_*)
۱۴:۱۲, ۸/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۲۲ توسط soora.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 21006291690722537661.png]

بسم الله الرحمن الرحیم

** در زندگی به دنبال مقابله به‌مثل نباشید؛

گاهی برخی زنان در زندگی مانند یک جنگنده با شوهر خود برخورد می‌کنند. برای مثال، اگر ‌شوهر‌ به مادر زن توهینی ‌کند، او می‌گوید نوبت مادر شما هم می‌رسد!

یا اینکه اگر شوهر دیر به منزل بیاید، او می‌گوید من هم دیر خواهم آمد. این جایگاه یک زن نیست.

زن موفق کسی است که نقش کاتالیزور را در زندگی ایفا می‌کند.

یعنی در کنار همه‌چیز قرار می‌گیرد و زندگی را متعادل می‌کند. در این‌صورت، اگر شوهر اشتباهی مرتکب شود زن به جای مقابله اشتباه او را جبران می‌کند

برای نمونه، اگر دیر به منزل بیاید، او می‌گوید حق با شماست چون خیابان‌ها شلوغ است یا اینکه انجام دادن کارهایت به زمان زیادی نیاز داشته است.

یعنی به‌جای‌ اینکه به چهره‌ای عبوس در برابر شوهر ظاهر شود، در کنار او قرار میگیرد ؛ این یک ویژگی زن است زنان باید به این‌نکته توجه کنند که آنها هستند که زندگی را حفظ میکنند، نه مردان.

اگر در یک خانه زن و در خانه‌ای دیگر مردی از دنیا برود، به نظر شما کدام یکی از این خانواده‌ها زودتر از هم می‌پاشد؟ بی‌شک خانه‌ای که زن خود را از دست بدهد، زودتر دچار فروپاشی می‌شود.

این بدان‌معناست که زن نقشی کلیدی و محوری ور خانواده ایفا میکند.

پس یکی از مهارت‌های عرصه ی زندگی، سازگاری زن‌هاست البته منظور از سازگاری، سازش نیست؛ زیرا چه‌بسا سازش به معنای ظلم باشد؛ ولی در سازگاری، زن به جای مقابله با شوهر مشکل را حل می‌کند.

باید این نکته را به خاطر داشته باشید که خانه عرصه نبرد و جنگ نیست که درآن موشک را با موشک جواب دهید؛ محیط خانه،محیط تعامل است. اگر بخواهید مقابله به مثل کنید، مشکلات‌تان ریشه‌ای‌تر خواهد شد.

استاد تراشیون

منبعموعود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، mahdy30na ، MohammadSadra ، مجنون العباس ، آوا ، مجتبی110 ، هادی... ، رکن الهدی ، شهیدطیبه واعظی ، SHA.453 ، parisan ، nasimesaba ، mohammadhadi ، مجید املشی ، حضرت عشق ، رضوانه ، help me ، سیمرغ ، ترنم ، azade ، السا ، نورالسادات ، عشقم کربلا
۱۵:۳۱, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول:گاهی برخی زنان در زندگی مانند یک جنگنده با شوهر خود برخورد می‌کنند. برای مثال، اگر ‌شوهر‌ به مادر زن توهینی ‌کند، او می‌گوید نوبت مادر شما هم می‌رسد!

یا اینکه اگر شوهر دیر به منزل بیاید، او می‌گوید من هم دیر خواهم آمد. این جایگاه یک زن نیست .
خوب جایگاه مرد هم نیست که توهین کنه و انتظار داشته باشیم ظرفیت شخص مقابل اینقدر بالا باشه که بتونه توهین به عزیز ترین شخص زندگیش رو تحمل کنه و حتی خم به ابرو نیاره .
جناب استاد !! تراشیون فکر نمیکنید که دیدگاه مردانه رو لا به لای کلمات مخفی کردید و وجدانتون بابت توجیه حفظ زندگی راحته . !!!

نقل قول:
یعنی در کنار همه‌چیز قرار می‌گیرد و زندگی را متعادل می‌کند. در این‌صورت، اگر شوهر اشتباهی مرتکب شود زن به جای قابله اشتباه او را جبران می‌کند
هر کسی باید تاوان اشتباهاتش رو خودش بده .Smile
نقل قول:
برای نمونه، اگر دیر به منزل بیاید، او می‌گوید حق با شماست چون خیابان‌ها شلوغ است یا اینکه انجام دادن کارهایت به زمان زیادی نیاز داشته است.
من نمیدونم این استاد زنان رو چی حساب کرده !! طرف دیر اومده . مثل بچه ی ادم بپرسه چرا دیر کردی ؟ گفتم تصادفی چیزی کردی ؟( حالا یکم هم احساسیش کنه !! سر این جملات یه عزیزم هم بیاره !!!!!!!)
بعد ببینه شوهرش، چی میگه . مورد مشکوک بود بره واسه تحقیقات بیشتر. نه اینکه ساده لوحانه از خودش دلیل بیاره. خیابونا شلوغ بوده !!! کار داشته !!! شاید سرش جایی دیگه گرم بوده . والا Big Grin

نقل قول:
پس یکی از مهارت‌های عرصه ی زندگی، سازگاری زن‌هاست البته منظور از سازگاری، سازش نیست؛ زیرا چه‌بسا سازش به معنای ظلم باشد؛ ولی در سازگاری، زن به جای مقابله با شوهر مشکل را حل می‌کند.
استاد تراشیون الان دقیقا تاوان اشتباه شوهر رو دادن و با دلایل بچه گانه حتی جرائت دو تا سوال رو نپرسیدن و تحمل توهین به خانواده ی زن !!! میشه سازگاری نه سازش .

ممنون بابت ایده هاتون . منتها به درد زندگی من نمیخوره .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، faateme-313 ، رضوانه ، Eve
۲۲:۰۶, ۸/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۸ توسط parisan.)
شماره ارسال: #3
آواتار
منظور استاد این هست که حفظ کانون خانواده بیشتر از اینکه به مرد بستگی داشته باشد,به زن بستگی دارد.
ضمن اینکه این مهارتها در خانم ها قوی تر هست تا آقایان.
یعنی یک زن راحت تر میتواند در برابر برخی حرفها کوتاه بیاید.منظور استاد این نیست که خانم ها بی تفاوت باشند و اصلا واکنشی نسبت به توهین طرف مقابل نداشته باشند.منظور استاد این هست که خانم ها میتوانند با ظرافت های زنانه شان,ان موانع را دور بزنند و از بوجود آمدن یک جنجال در خانه جلوگیری کنند.اتفاقا بعد از گذر از آن ماجرا,خانم ها میتوانند درمورد ان موضوع با همسرشان صحبت کنند و مراتب ناراحتی شان را ابراز کنند.
مردها هم فهم دارند.زمانیکه با این رفتار زن روبرو شوند,دیگر کار خود را تکرار نخواهند کرد.مردها زودتر از زنها تاثیر می پذیرند.یعنی تاثیر پدیری شان بیشتر است.به عبارت بهتر یک مرد زودتر از همسر خود تاثیر می پذیرد تا یک زن از شوهر خود.البته اگر هردونفر به خوبی یک دیگر را درک کنند,تاثیرپذیری یکسان میشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، رهگذر. ، nasimesaba ، آوا ، مجید املشی ، MohammadSadra ، رکن الهدی ، رضوانه ، azade ، السا
۲۲:۴۷, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:منظور استاد این هست که حفظ کانون خانواده بیشتر از اینکه به مرد بستگی داشته باشد,به زن بستگی دارد.

مگه آدما برای رسوندن منظورشون از مثال برای روشن تر شدن موضوع صحبت نمیکنن ؟ مثال های این استاد !!!! کجاش چیزایی که شما نوشتید برداشت میشد ؟؟

نه جدی طرف بیاد و بگه مادرت ( دور از جون همه مادر ها ) بی شعوره . واقعا اونجا یه زن باید چیکار کنه ؟ کوتاه بیاد و جنجال بخوابه و بعد به آقاشون بگه ناراحت شدم .

چقدر شیک و مجلسی . SmileHeart

سیاست های زنانه ی خیلی قشنگ تر و کاربردی تر و زنانه تر و داغ به دل شوهر گذاشتن داریم که در این مقال نمیگنجد Mat. ادب بشه تا دفعه ی بعد جز حرفای محترمانه چیز دیگه از لبانش جاری نشه . منظورم دعوا نیستا !!! یه حس تسلیم در مقابل سیاست زنانه هست .

شوهر اشتباه میکنه ، زن نباید تاوانش رو بده . باید مسئول کارش باشه . تعجب میکنم از این استاد که این حرف رو میزنه ؟

متاسفم نتیجه از حرفای استاد ، اینه که زن بسوزه و بسازه . راه حل هاش بدرد من نمیخوره .

اگه میگفت با ماهی تابه بزنید تو سر شوهرتون . حداقل میگفتم چه مرد منطقی !!! بشینم پای حرفاش . منتها .................................

و من الله توفیق جمیعا
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Eve
۱۰:۵۸, ۹/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۳ ۱۱:۰۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۳۱)اسکای نوشته است:  هر کسی باید تاوان اشتباهاتش رو خودش بده .Smile
من نمیدونم این استاد زنان رو چی حساب کرده !! طرف دیر اومده . مثل بچه ی ادم بپرسه چرا دیر کردی ؟ گفتم تصادفی چیزی کردی ؟( حالا یکم هم احساسیش کنه !! سر این جملات یه عزیزم هم بیاره !!!!!!!)
بعد ببینه شوهرش، چی میگه . مورد مشکوک بود بره واسه تحقیقات بیشتر. نه اینکه ساده لوحانه از خودش دلیل بیاره. خیابونا شلوغ بوده !!! کار داشته !!! شاید سرش جایی دیگه گرم بوده . والا Big Grin

استاد تراشیون الان دقیقا تاوان اشتباه شوهر رو دادن و با دلایل بچه گانه حتی جرائت دو تا سوال رو نپرسیدن و تحمل توهین به خانواده ی زن !!! میشه سازگاری نه سازش .

ممنون بابت ایده هاتون . منتها به درد زندگی من نمیخوره .
(۸/اسفند/۹۳ ۲۲:۴۷)اسکای نوشته است:  
نه جدی طرف بیاد و بگه مادرت ( دور از جون همه مادر ها ) بی شعوره . واقعا اونجا یه زن باید چیکار کنه ؟ کوتاه بیاد و جنجال بخوابه و بعد به آقاشون بگه ناراحت شدم .

چقدر شیک و مجلسی . SmileHeart

سیاست های زنانه ی خیلی قشنگ تر و کاربردی تر و زنانه تر و داغ به دل شوهر گذاشتن داریم که در این مقال نمیگنجد Mat. ادب بشه تا دفعه ی بعد جز حرفای محترمانه چیز دیگه از لبانش جاری نشه . منظورم دعوا نیستا !!! یه حس تسلیم در مقابل سیاست زنانه هست .
متاسفم نتیجه از حرفای استاد ، اینه که زن بسوزه و بسازه . راه حل هاش بدرد من نمیخوره .

اگه میگفت با ماهی تابه بزنید تو سر شوهرتون . حداقل میگفتم چه مرد منطقی !!! بشینم پای حرفاش . منتها .................................
این هم شیوه ای هست و اتفاقا در بسیاری از زندگی های ناپایدار در حال اجرا.
هرکس تمایل داره میتونه از چنین شیوه های استفاده کنه. کما اینکه می کنن.
Smile

سطح بیان هر فرد به میزان دلایل ارائه شده و عقلانیت بکار رفته در اون هست.
لذا سعیمون بر این باشه که اگر یک چیز سلیقه ای و به دور از عقلانیت مدنظر داریم برای خودمون نگهش داریم.
اما اگر خواستیم مطلبی رو با دیگران به اشتراک بگذاریم و به دیگران پیشنهاد کنیم از فلان شیوه استفاده کنن حداقلش برای صحبت هامون دلیلی هم ارائه کنیم تا حداقل حرف هامون مبنا و اساسی داشته باشه.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، آوا ، MohammadSadra ، nasimesaba ، soora ، رکن الهدی ، رضوانه ، parisan ، Eve ، ترنم ، azade ، السا ، یاســین
۱۸:۴۹, ۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:گاهی برخی زنان در زندگی مانند یک جنگنده با شوهر خود برخورد می‌کنند. برای مثال، اگر ‌شوهر‌ به مادر زن توهینی ‌کند، او می‌گوید نوبت مادر شما هم می‌رسد!

یا اینکه اگر شوهر دیر به منزل بیاید، او می‌گوید من هم دیر خواهم آمد. این جایگاه یک زن نیست.

خوب جناب املشی حرف های من بدور از عقلانیت هست. شما هم زیر پست اول تشکر زدید . خوب برداشت من اینه که شما با محتویات پست موافقید .
دقیقا میتونید به من بگید در نوشته ی بالا جایگاه زن چیه ؟

خوب یه زن باید چکار کنه ؟ یه مرد به مادر زنش توهین میکنه . میگه خیلی مادرت بی شعوره ! اون لحظه میشه دقیق بفرمایید زن باید چکار کنه ؟ الحمدالله این تالار مرد نباید کاری کنه . همه چی بر گردن خانومه . خوب بفرمایید باید خانوم چکار کنه ؟

استاد که راه حل نداد . اون لحظه که به عزیزترین شخص زندگی توهین میشه باید چکار کرد ؟

نقل قول: یکی از مهارت‌های عرصه ی زندگی، سازگاری زن‌هاست البته منظور از سازگاری، سازش نیست؛ زیرا چه‌بسا سازش به معنای ظلم باشد؛ ولی در سازگاری، زن به جای مقابله با شوهر مشکل را حل می‌کند.

یعنی مردی دروغ میگه . زن باید ماس مالی کنه ؟ چرا استاد عزیز !!! شخص دوم رو مسئول جبران اشتباه شخص دیگه میدونه ؟

تعادل یعنی مرد اشتباه کنه و زن جبران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این تعادله ؟ این تعادل به چه قیمتی ؟
Huh

نقل قول: یکی از مهارت‌های عرصه ی زندگی، سازگاری زن‌هاست البته منظور از سازگاری، سازش نیست؛ زیرا چه‌بسا سازش به معنای ظلم باشد؛ ولی در سازگاری، زن به جای مقابله با شوهر مشکل را حل می‌کند.

میشه با توجه به حرف های استاد بفرمایید سازگاری زن یعنی چی ؟

یعنی با توجه یه مثال هایی که فرمودن

زن با توهین به خانوادش ساکت باشه
دیر شوهر اومد ، با توهم خودش رو راضی کنه .
اشتباه شوهرش رو ماس مالی کنه .

خوب حرف من عقلانیه یا این استاد ؟

من میگم مردی دیر اومد ،بگه عزیزم چرا دیر کردی ؟

استاد میگه : خانوم بگه میدونم لابد سرت شلوغ بوده !!!!!!!!!!!! این الان توهمه مطلقه .

واقعا این جو توهمات قراره زندگی رو پایدار کنه /Huh

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، faateme-313 ، پارمیس ، رضوانه ، ضحی رحمانی ، ترنم
۱۹:۲۴, ۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۹/اسفند/۹۳ ۱۸:۴۹)اسکای نوشته است:  
خوب جناب املشی حرف های من بدور از عقلانیت هست.
احسنت. اینکه متوجه شدید پاسختون سلیقه ای هست خودش قدم بزرگیه.

نقل قول:شما هم زیر پست اول تشکر زدید . خوب برداشت من اینه که شما با محتویات پست موافقید .
دقیقا میتونید به من بگید در نوشته ی بالا جایگاه زن چیه ؟
بله می تونم توضیح بدم. به شرط اینکه وقتی حرف عقلانی شنیدید حداقل سعی کنید روش فکر کنید. نه اینکه فقط به خواسته ها و سلایق خودتون توجه کنید.Smile

تمام مسائل در یک ارتباط دو طرفه یک شرط لازم نیاز داره و اون رسیدن به بلوغ عاطفی هست.

بلوغ عاطفی پصورت خلاصه یعنی اینکه:
فرد بتواند دیگری را بر خود ترجیح دهد

و یا به عبارت دیگر یعنی:
بلوغ جامعه سازی

در واقع این نوع بلوغ باعث ایجاد یک تشکلی میشود به اسم خانواده که در ابتدا یک ارتباط دو سویه هست و در ادامه و تولد فرزند ارتباط چند سویه.

لذا اگر فردی به بلوغ عاطفی نرسیده باشد و هنوز نمی تواند دیگری را بر خود ترجیح دهد هنوز پتانسیل تشکیل یک خانواده رو بدست نیاورده.

با توضیحات بالا به صورت کاملا عقلانی به این نتیجه می رسیم که در مواجهه با مسائل زندگی برخوردمون باید به صورتی باشه که نشان از بلوغ عاطفی ما داشته باشه. که یکی از شاخصه های اون تعامل دوجانبه هست.
ارسال اول در این تاپیک به این تعامل اشاره می کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، SHA.453 ، آوا ، رضوانه ، soora ، parisan ، nasimesaba ، مجتبی110 ، azade ، السا ، یاســین
۲۰:۳۲, ۹/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۳ ۲۰:۳۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #8
آواتار
عزیز من!
زندگی مشترک را نمی توان یک بار به خطر انداخت، و باز انتظار داشت که شکل و محتوایی همچون روزگاران قبل از خطر داشته باشد.
چیزی ، قطعاً خراب خواهد شد
چیزی فرو خواهد ریخت
چیزی دگرگون خواهد شد
چیزی - به عظمت حرمت - که بازسازی و ترمیم آن بسی دشوارتر از ساختن چیزی تازه است...
کاسه ی بلور را نمی توان یک بار از دست رها کرد، بر زمین انداخت، لگدمال کرد، و باز انتظار داشت که همان کاسه ی بلورین روز اول باشد.
من، ممنون آنم که تو، هرگز، در سخت ترین شرایط و دشوارترین مسیر، این کاسه ی نازک تن زودشکن بلورین را از دستهای خویش جدا نکردی...

خدا رحمت کنه نادر براهیمی رو . . Heart
[/b]

#########################################################

متاسفم هیچ جای پست اول از تعامل صحبت نکرده .

چون در کنار زنی که مواظب جام بلورینه . مردی باید باشه که میدونه جام نباید بیفته . .

اما حرفای استاد یعنی ، زن محکم جام رو بچسب .

کتک حوردی از روزگار بچسب.

مرد دیر اومد حالتو پرسید . بچسب جام رو .

فقط بچسب.

جام سالم بمونه و تو به درک !!!!

ولی اشتباه استاد در این هست که جام نیاز نیست حتما بیفته که بشکنه تو دست هم میتونه خرد بشه .

هیچ کس جواب منو نمیده که اگه طرف مقابل گفت مادرت بی شعوره .
چکار میکنه ؟ هیچ کس . پس اینقدر خوب نباشیم .
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، رضوانه ، soora ، Eve ، ضحی رحمانی
۲۱:۰۸, ۹/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۳ ۲۱:۱۲ توسط آوا.)
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام حق

سلام

قصد شرکت در این بحث رو نداشتم چون ارسال اول خیلی واضحه...

و توضیحات اقای املشی هم راه گشاست بخصوص بحث بلوغ عاطفی....

جواب سوال شمام در همون ارسال اول هستش:

"باید این نکته را به خاطر داشته باشید که خانه عرصه نبرد و جنگ نیست که درآن موشک را با موشک جواب دهید؛ محیط خانه،محیط تعامل است. اگر بخواهید مقابله به مثل کنید، مشکلات‌تان ریشه‌ای‌تر خواهد شد."
.
.
.
در نتیجه فحش رو با فحش جواب نمیدن! چون نه تنها چیزی درست نمیشه بلکه جو متشنج ترخواهد شد!
به اسم تاپیک هم توجه داشته باشید:
" سیاست های زنانه"
این یه سیاسته برای حفظ آرامش خانه و خانواده....و زن میتونه این آرامش رو برقرار کنه....فقط کافیه یه کم بزرگوار باشه و از بعضی حرفا بگذره...
من هر دو مدلش رو در اطرافم دیدم....
هم خانومی که از بعضی حرفا میگذره....بعد یه مدت کوتاه اوضاع آرومه...و هم خانومی که اگه شوهرش یکی میگه این دوتا جواب میده و بنظر خودش هنر کرده که کم نیاورده....( عاقبتشو نگم بهتره! )
این هنر خانوم هاست....خدا احساس و عاطفه و مهر و محبت رو در وجود خانومها بیشتر از اقایون به ودیعه گذاشته....برای داشتن یه زندگی اروم ازش استفاده کنیم....
تمرین بزرگواری وگذشت زیاد سخت نیست....( یه بار امتحان کنید...)
.
.
.
البته مردی که کلا ادم عصبی و پرخاشگره بحثش جداست! اون دیگه اول باید به روانپزشک مراجعه کنه بعد تازه بیایم سر بزرگواری و گذشت و این حرفا...Big Grin

کلا گذشت و بزرگواری سودش نصیب خود ماست....هم درونمون آرامش برقراره و هم در محیط خونه....
ضمن اینکه خداوند هم پاداش زیادی رو برای زنی که در برابر ناملایمات صبر کنه درنظر گرفته...( حدیث معصوم)

یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، رکن الهدی ، رضوانه ، soora ، Ali#59 ، parisan ، nasimesaba ، azade ، السا ، یاســین
۲۱:۱۱, ۹/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۳ ۲۱:۱۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:تمرین بزرگواری وگذشت زیاد سخت نیست....( یه بار امتحان کنید...)
.

اصلا دوست ندارم کاربر خاصی رو مخاطب قرار بدم و این سوال بی جوابم رو بپرسم . آدمو مجبور میکنید .

خانوم آوا لطفا جواب منو بدید . شوهرتون دو تا فحش( دور از جون مادرتون) بده تمرین گذشتی که گفتید رو انجام میدید؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوا ، رضوانه ، soora ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا