کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(*_*) سیاست های زنانه (*_*)
۱۴:۱۲, ۸/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۲۲ توسط soora.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 21006291690722537661.png]

بسم الله الرحمن الرحیم

** در زندگی به دنبال مقابله به‌مثل نباشید؛

گاهی برخی زنان در زندگی مانند یک جنگنده با شوهر خود برخورد می‌کنند. برای مثال، اگر ‌شوهر‌ به مادر زن توهینی ‌کند، او می‌گوید نوبت مادر شما هم می‌رسد!

یا اینکه اگر شوهر دیر به منزل بیاید، او می‌گوید من هم دیر خواهم آمد. این جایگاه یک زن نیست.

زن موفق کسی است که نقش کاتالیزور را در زندگی ایفا می‌کند.

یعنی در کنار همه‌چیز قرار می‌گیرد و زندگی را متعادل می‌کند. در این‌صورت، اگر شوهر اشتباهی مرتکب شود زن به جای مقابله اشتباه او را جبران می‌کند

برای نمونه، اگر دیر به منزل بیاید، او می‌گوید حق با شماست چون خیابان‌ها شلوغ است یا اینکه انجام دادن کارهایت به زمان زیادی نیاز داشته است.

یعنی به‌جای‌ اینکه به چهره‌ای عبوس در برابر شوهر ظاهر شود، در کنار او قرار میگیرد ؛ این یک ویژگی زن است زنان باید به این‌نکته توجه کنند که آنها هستند که زندگی را حفظ میکنند، نه مردان.

اگر در یک خانه زن و در خانه‌ای دیگر مردی از دنیا برود، به نظر شما کدام یکی از این خانواده‌ها زودتر از هم می‌پاشد؟ بی‌شک خانه‌ای که زن خود را از دست بدهد، زودتر دچار فروپاشی می‌شود.

این بدان‌معناست که زن نقشی کلیدی و محوری ور خانواده ایفا میکند.

پس یکی از مهارت‌های عرصه ی زندگی، سازگاری زن‌هاست البته منظور از سازگاری، سازش نیست؛ زیرا چه‌بسا سازش به معنای ظلم باشد؛ ولی در سازگاری، زن به جای مقابله با شوهر مشکل را حل می‌کند.

باید این نکته را به خاطر داشته باشید که خانه عرصه نبرد و جنگ نیست که درآن موشک را با موشک جواب دهید؛ محیط خانه،محیط تعامل است. اگر بخواهید مقابله به مثل کنید، مشکلات‌تان ریشه‌ای‌تر خواهد شد.

استاد تراشیون

منبعموعود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، mahdy30na ، MohammadSadra ، مجنون العباس ، آوا ، مجتبی110 ، هادی... ، رکن الهدی ، شهیدطیبه واعظی ، SHA.453 ، parisan ، nasimesaba ، mohammadhadi ، مجید املشی ، حضرت عشق ، رضوانه ، help me ، سیمرغ ، ترنم ، azade ، السا ، نورالسادات ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۶, ۱۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
مشورت در زندگی

در زندگی با همسر خود مشورت کنيد؛ هیچگاه بدون مشورت شوهر کاری را انجام ندهید.

البته مشورت باید در یک فضای آرام صورت گیرد، نه در فضای پرتنش.

برای مثال، گاهی مرد وارد خانه می شود، در همان ابتداي دوره، زن می گوید قرار است خواهرم به اینجا بیاید؛ گاهی نیز زن قبل از بیان مطالب، لیوان آبی به شوهر می دهد و پس از رفع خستگی،به شوهرش میگوید آقا اجازه هست این جمعه خواهرم را دعوت کنم یا خیر.

البته برخی آقایان در ابتدا جواب منفی می دهند؛ اما پس از مدتی راضی میشوند؛ یعنی پس از مشورت و گفتوگو با همسر تصمیم بگیرید تا به نتیجه واحد برسید.

به این نکته نیز توجه داشته باشید که اگر دلیل شوهر برای جواب منفی، منطقی بود، بدون تعصب آن را بپذیرید.

استاد تراشیون
منبع: موعود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، مجید املشی ، آوا ، عشقم کربلا ، ترنم ، السا ، parisan
۱۹:۲۰, ۲۰/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
در محیط خانه به ارزش های دینی، اخلاقی و خانوادگی پایبند باشید

متأسفانه امروزه پایبندی برخی از زنان به ارزشهای دینی کمتر شده است، که این مسئله دلایل متعددی دارد. یکی از دلایل آن ورود ماهواره به محیط خانه هاست. ماهواره ها به طور ناخودآگاه هم در مردان و هم در زنان،تأثیر منفی میگذارد و برخی رفتارها را عادی میکند. برای نمونه، انسان پس از مدتی به راحتی با نامحرمان شوخی میکند. یکی از مادربزرگهای ما، وقتی تلویزیون روشن می شد، به دلیل حیای زیاد، چادر سرش میکرد؛

ولی امروزه حتی شوخی کردن با نامحرم نیز عادی شده است. بزرگان ما میفرمایند حیا ده جزء دارد که یک جزء آن نزد مردان و نه جزء آن برای زنان است؛ ولی عده ای میگویند بی حیای یهایی که امروزه در جامعه مشاهده می شود، ناشی از ارتباطات زیاد است؛ این استدلال درست نیست؛ زیرا در قدیم نیز ارتباطات زیاد بود. و چند خانواده در یک خانه زندگی میکردند و همه نیز با حیا بودند.
بنابراین، هر چه در محیط خانواده ها حدود الهی بیشتر رعایت شود، آسیب پذیری آن کمتر خواهد بود.

چندی پیش زن و شوهری به مرکز مشاوره آمده بودند.مرد خیلی ناراحت بود و میگفت من نمیدانم باید با پدرم چگونه رفتار کنم. پرسیدم چرا؟ گفت وقتی ما به منزل آنها می رویم،چندین مرتبه شب بر بالین همسر من رفته است. گفتم اولاً انسان نباید به پدرش سوء ظن داشته باشد؛ ثانیاً آیا همسرتان در جلوی پدر شما پوشش را رعایت میکند؟ گفت او محرم است؛ گفتم محرم است،

ولی نباید در برابر او بی حیا باشد. حرمت محرم و نامحرم باید در چارچوب حیا باشد. این حیا باید در برابر بچه ها، برادر، خواهر، مادر، پدر، پدرشوهر و مادرشوهر نیز رعایت شود؛

حتی در عروس یها نیز باید حریم حفظ شود.امروز ازدواج هم جنسان در اروپا آزاد است؛ یک دلیل آن، بی حیایی زنان در حضور یکدیگر است که این حس و تمایل را در آنها ایجاد میکند. البته حیا مراتبی دارد؛ مانند حیا در برابر نامحرم، حیا در برابر محارم، حیای زن ,و شوهر

استاد تراشیون
منبع: موعود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوا ، ترنم ، nasimesaba ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا