|
مباحث پیرامون طراحی گرافیکی نام امام حسین
|
|
۲۲:۳۳, ۱۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۴ ۱۶:۱۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان گرامی تمامی مباحث از قسمت البوم عکس جدا شد که راحتر پیگیری بشه. در واقع در این تاپیک اگه ایده ای داریم یا انتقاد و پیشنهاد،ترجمه و یا پیشنهاد محتوا ،در این قسمت قرار میدیم. دوستانی که صفحات اجتماعی دارند در صورت تمایل معرفی کنند. اگه تصاویر مناسب دارید که خودتون ایده ای ندارید بزارید اینجا یا اگه محتوا دارید چه فارسی و چه انگلیسی تصاویر کامل شده رو هم در این تاپیک قرار بدید لطفا دوستانی که در اون تاپیک فعالیت دارند حتما اینجا هم سر بزنن تا از اخرین اطلاعات جا نمونن ![]() با ارزوی موفقیت برای همه دوستان ان شاالله که خدا بهمون توفیق خدمت بده به برکت صلوات بر محمد و ال محمد اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۸, ۲۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۳ ۱۱:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بچه ها جسارتا اگر از دوستان تالار و خارج از تالار شخصی تمایل به شرکت در مسابقه رو داره تا فردا کارش رو ارائه بده که در لیست اضافه بشه
البته کار ادامه داره ولی قرعه کشی اول برای آخر بهمنه فعلا 12 نفر 6 خانم و 6 آقا مشارکت کرده اند |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۸/بهمن/۹۳ ۱۰:۳۲)عبدالرحمن نوشته است: این رو هم یکی از کاربرا فرستادن من انجام میدم |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۳ ۲۱:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام بچه های خوب
نظرسنجی اضافه شد لطفا حتما حتما حتما شرکت کنید (ترتیبی که مجید املشی زده ترتیب زمانی مشارکت کاربراست) باز هم میگم این دو هدیه فقط به خاطر پاسداشت دوستانی هست که در تعظیم شعائر حسینی وقت گذاشتن وگرنه همه شما مأجورید و البته بعدش هم همینطوری تصاعدی ادامه بدید این عکس هم برای پیاده روی اربعینه ![]() ننادی یا حسیـــــــــــــــــن |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام
یه نکته مهم و کاربردی که هربار اومدم بگم نمیدوم چرا یادم میرفت ![]() ![]() شما تو این کارا از یه خاصیت کم بهره بدین ![]() اونم نام فایل ها بودم که بیشتر تصاویر رو الان که دارم همه رو کپی میکنم میبینم با اسمی غیر طرح و ( ناهوشمندانه ) استفاده کردین. یکی از خاصیت های این کار اینه که متورهای جستجو گر برای نشون دادن بهتر جستجو از این کار هم استفاده میکنن.
![]() پ.ن.1: اقا و خانوم همکار من ، تو https://www.pinterest.com/ هم میتوین قرار بدین چون الان تو هر ادرسی که برین این علامت رو میبینین خیلیا الان رو به این کار بردن و سایتهایی که مخصوص طراحی و کارای گرافیکیه میخوان تصاویر رو قزار بدن، فقط مراقب باشین صاحب تصویر از شما خسارت نگیره ![]() پ.ن 2 : دوستان پس از این به بعد تصاویر رو با نام خاص ذخیر کنن و همینطور همراه با فایل پشتیبانیش که همون لایه باز psd باشه ![]() پ.ن.3 : دیکه هرجی بود گفتم بازم دنبال چی هستین اخه؟از حون من چی میخواین ![]() |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
کاش زودتر میگفتین
اتفاقا همه فایلای من عدد بودن |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از مهدی30نا
استفاده کردیم ![]() البته اینی که ایشون گفت توی سرچ تصویر بکار میاد اگر اون تصویر به خود سایت لینک شده باشه وگرنه توی اینستا یا توئیتر با هشتگ جستجو میکنن و آدرس تصویر بصورت کد تبدیل میشه نقل قول:دیگه ببخشین ، چی چیو آخرین کار؟؟ حالا خوبه گفتم ادامه بدید ولی جدا ادامه بدید ذوق بخرج بدید جای کار زیاده |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بچه هایی که هنوز کاری نزدن
میتونید کاراتون رو اضافه کنید لیست 12 نفره بالا بسته نشده . . . شما هم میتونی شرکت کنی |
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۹, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده خواستم هم ازبانی تاپیک وهم ازتک تک خواهران وبرادران گرامی تشکر کنم بنده واقعا لذت بردم ولی متاسفانه مثله دیگر دوستان هنرمند وخوش سلیقه وخوش ذوق نتوانستم کاری رو ارائه بدم یعنی بلد نبودم ![]() امیدوارم به یاری امام حسین موفق وحسینی باشید تنها کاری که ازدسته حقیر بر میاد 3 صلوات ![]() ![]() هدیه به تمامی بزرگوارانی که دراین کارخیر سهیم بودند میفرستم نام زیبای حسین معجزه میکند..... یاحسین (علیه السلام)
|
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۳۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۱۰:۴۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید
یکی از دوستان در پیام خصوصی یه مطلبی رو فرموده بود در جوابشون و البته هدایت بیشتر جریان مطالبی رو عرض کنم یه زمانی رسانه کتاب بود بعد شد روزنامه بعد شد فیلم بعد سخنرانی ها و بعد اینفوگرافی دقت کردید توی نرم افزارهای اجتماعی افراد حوصله باز کردن کلیپ ها رو ندارن؟ عصر عصر انفجار اطلاعاته انقدر داده فرستادن تو مغز مردم که دیگه مردم کلافه شدن الان باید در کوتاه ترین زمان ممکن به ساده ترین صورت پیام رو منتقل کنیم نشانه های مذهب رو از کاراتون حذف کنید خیلی خلاصه مطلب رو عرضه کنید که البته خودتون ماشاء الله استادید خلاصه اینکه الان باید اسم حسین رو معروف کنیم و به زبونا بندازیم مردم کنجکاو بشن و مکارم اخلاقی رو در کنارش معرفی کنیم بنده در تاپیک هیچ کاره هستم هر نظری داشتید رک بیایید بگید و در ضمن در هر سایت و تالاری که میتونید طرح رو ببرید لزومی به منبع و این چیزا نداره کافیه تعهد حسینی رو داشته باشید و یچیز دیگه خانم مجنون یه مطلبی رو فرمودن که برای ادامه کار مهمه از فردا هر هفته شب جمعه برای افرادی که دارن کمک میکنن (طراحی،ایده پردازی،انتقاد و پخش اطلاعات در شبکه ها) زیارت عاشورا بخونیم و کمک بگیریم که کارمون برکت بگیره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ساخت سایت شیعه انگلیسی زبان -گام دوم- (طراحی و مباحث فنی) | sarallah | 10 | 4,153 |
۶/شهریور/۹۴ ۱۲:۱۷ آخرین ارسال: sarallah |
|
| شناخت علی(علیه السلام)از گفتارعلی♥ (مباحث پیرامون تاپیک WHO IS ALI a.s | سیمرغ | 6 | 3,299 |
۲۶/فروردین/۹۴ ۲۳:۰۰ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

![[تصویر: ALBUM.png]](http://s4.picofile.com/file/8178766484/ALBUM.png)
![[تصویر: LEARNING.png]](http://s6.picofile.com/file/8178766542/LEARNING.png)

![[تصویر: %D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A8%DA%86%D9%...%D9%87.jpg]](http://www.irinn.ir/sitefiles/13930920/%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%84%D8%A7/%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A8%DA%86%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%B4%DB%8C%D8%B9%D9%87.jpg)