کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مباحث پیرامون طراحی گرافیکی نام امام حسین
۲۲:۳۳, ۱۸/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۴ ۱۶:۱۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان گرامی

تمامی مباحث از قسمت البوم عکس جدا شد که راحتر پیگیری بشه.
در واقع در این تاپیک اگه ایده ای داریم یا انتقاد و پیشنهاد،ترجمه و یا پیشنهاد محتوا ،در این قسمت قرار میدیم.
دوستانی که صفحات اجتماعی دارند در صورت تمایل معرفی کنند.
اگه تصاویر مناسب دارید که خودتون ایده ای ندارید بزارید اینجا
یا اگه محتوا دارید چه فارسی و چه انگلیسی

تصاویر کامل شده رو هم در این تاپیک قرار بدید

[تصویر: ALBUM.png]

[تصویر: LEARNING.png]

لطفا دوستانی که در اون تاپیک فعالیت دارند حتما اینجا هم سر بزنن تا از اخرین اطلاعات جا نموننCool

با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
ان شاالله که خدا بهمون توفیق خدمت بده به برکت صلوات بر محمد و ال محمد
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عقیق ، شیدا ، مجید املشی ، آفتاب ، پرنیان ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی ، جواد مخبریان ، ali0077 ، azade ، mahdy30na ، Wakeup ، مجتبی110 ، Eve ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، سیمرغ ، mkashipazha ، fafa*

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۵, ۲۶/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۰ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #141
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:- تو یکی عکسا بود که follow hissein
بعد یه اقایی که لابد سنی یا هر چیه زده :
follow muhammad you mean

برااین میتونید حدیث پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو بزارید
«حسین منی و انا من حسین، احب الله من احب حسینا، حسین سبط من الاسباط» ، «حسین از من است و من هم از حسینم، هر که حسین را دوست بدارد خداوند دوست او باد، حسین فرزندزاده ای است از فرزندزادگان انبیاء» .
این حدیث را احمد بن حنبل و ترمذی و ابن ماجه از طریق سعید بن راشد از یعلی بن مره نقل کرده اند.

در مورد این
نقل قول: یه اقای سنی!!! گفتن،حسین کیه و چرا منو دوست داره؟
اول گفتم بحث ازادی معنوی رو بگم گفتم نکنه سنگین باشه
دارم فکر میکنم ساده بگم که با سند باشه
هرچند در تخصص من نیستConfused

در مورد این
نقل قول: ow so you guys believe jesus will return also? we believe he will com to defeat the antichrist and finally the devil and throw him into the lake of fire so no more suffering on earth afther that.

میتونید این بخش از انجیل متی رو بیارید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid327082

RETURN THE SON OF MAN: THE TWELFTH IMAM
WITH JESUS CHRIST
Shall appear the sign of the son of man in heaven: and then shall all tribes of the earth mourn: and they shall see the Son of man coming in the clouds of heaven with much power and majesty.
Gospel of Matthew chapter 24

البته یجایی استاد اشاره کرده بودن صهیونیستا دشمن شما و مسیحیا دوست شمایند
82سوره مائده
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا يسْتَكْبِرُونَ(المائدة/82)

بطور مسلم، دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان را، يهود و مشرکان خواهي يافت؛ و نزديکترين دوستان به مؤمنان را کساني مي‌يابي که مي‌گويند: «ما مسیحی هستيم»؛ اين از انروست که برخی از انان کشیشان و راهبان اند و بدان سبب است که انان در پذیرش حق تکبر نمی ورزند.

ایات سوره مریم و نساء هم هست درخصوص علاقه و احترام ما به مسیح(علیه السلام) و حضرت مریم(سلام الله علیها)
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid327215
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid328709
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid328864

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، یاســین ، عبدالرحمن ، Wakeup ، azade
۲۲:۲۸, ۲۶/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۲۹ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #142
آواتار

نقل قول:یه اقای سنی!!! گفتن،حسین کیه و چرا منو دوست داره؟

میتونید اینطور بگید(البته نمیدونم قابل درک از سوی اون فرد هست یانه):
معنی ولایت اینه که انسانهایی در هر عصر وجود دارند که حجت الهی بر روی زمین اند, واسطه فیض اند. خداوند از سر لطف خودش انسان کامل را افرید و انها واسطه بین خدا و خلق هستند. اولین چیزی که خداوند افرید حقیقت نوری 14معصوم بوده, و بعد خدا بقیه مخلوقات از جمله انسان را افرید, برای کامل شدن حجت بر سایر انسانها, خدا علاوه بر عقل و فطرت, این حجتها را هم بصورت جسم انسانی دراورد تا روی زمین از حجت الهی خالی نماند. پس اینها مثل گل کاملی هستند که کامل کامل بودند(حقیقت نوری انها). اما بخاطر هدایت و اتمام حجت بر سایر انسانها آن گلهای کامل لباس تنگ بذر رو پوشیدن و روی زمین اومدن تا با ولایتشون دست مردم رو بگیرن

وقتی با این دید به ائمه نگاه کنیم متوجه میشیم که اونها چقدر برای هدایت ما تلاش میکنند و ما رو دوست دارن و میخوان که ما در دنیا جوری زندگی کنیم که جهنمی نشیم

این سختش بود سادشو نتونستم بگمConfused

بى گمان حسن و حسين دو گل خوشبوى من از دنيا هستند؛ دوستدار من بايد به آندو مهر ورزد.
سنن ترمذى 5/615 و الفصول المهمه 171 و بحار الانوار 37/74
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، Wakeup
۲۲:۴۴, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #143
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۲۸)سیمرغ نوشته است:  

میتونید اینطور بگید(البته نمیدونم قابل درک از سوی اون فرد هست یانه):
معنی ولایت اینه که انسانهایی در هر عصر وجود دارند که حجت الهی بر روی زمین اند, واسطه فیض اند. خداوند از سر لطف خودش انسان کامل را افرید و انها واسطه بین خدا و خلق هستند. اولین چیزی که خداوند افرید حقیقت نوری 14معصوم بوده, و بعد خدا بقیه مخلوقات از جمله انسان را افرید, برای کامل شدن حجت بر سایر انسانها, خدا علاوه بر عقل و فطرت, این حجتها را هم بصورت جسم انسانی دراورد تا روی زمین از حجت الهی خالی نماند. پس اینها مثل گل کاملی هستند که کامل کامل بودند(حقیقت نوری انها). اما بخاطر هدایت و اتمام حجت بر سایر انسانها آن گلهای کامل لباس تنگ بذر رو پوشیدن و روی زمین اومدن تا با ولایتشون دست مردم رو بگیرن

وقتی با این دید به ائمه نگاه کنیم متوجه میشیم که اونها چقدر برای هدایت ما تلاش میکنند و ما رو دوست دارن و میخوان که ما در دنیا جوری زندگی کنیم که جهنمی نشیم

این سختش بود سادشو نتونستم بگمConfused

بى گمان حسن و حسين دو گل خوشبوى من از دنيا هستند؛ دوستدار من بايد به آندو مهر ورزد.
سنن ترمذى 5/615 و الفصول المهمه 171 و بحار الانوار 37/74

بحث طولانی جوابگو نیست

کوتاه جواب بدید تا افراد حوصله خوندنش رو داشته باشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Wakeup ، azade
۲۲:۵۳, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #144
آواتار
خب در تخصص من نیست ولی بازم دارم فکر میکنم
یکی همینیکه نوشتمو نمیتونه ساده بگه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Wakeup ، عبدالرحمن
۲۲:۵۸, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #145
آواتار
کلا مفهومش سخته
سیمرغ جان،عزیزم شما سطحتون بالاسSmile
اینو هموطنان شیعه مونم ،خیلی کم اند که بتونن درک کنن.(منظورم بحث ولایته)

سنی ها اگه اینو متوجه میشدن که ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، Wakeup ، Eve ، azade ، عبدالرحمن
۰:۴۱, ۲۷/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۳ ۱۳:۴۸ توسط Wakeup.)
شماره ارسال: #146
آواتار
دوستان همونطور که اکثر شما ها هم الان به این نظر رسیدین ، بنده هم با کار بر روی اِلِمانِ "سیب" خیلی موافق نیستم
ما در علم برند سازی یک نکته مهمی داریم ، اون رعایت اینه که:
اون برند (نام یا مضمونی که میخوایم) ، برای اینکه توی ذهن مخاطب به عنوان جایگاه اول نهادینه بشه چقدر باید هزینه (مالی ، انرژی، زمانی و...) بشه
در یک مثال ساده
شرکت "ارتباط همراه گویا اروند" که تولید کننده گوشی های GLX هست ، یک اشتباه بزرگ در نام گزاری و برند سازی این مدل داشت
زیرا همون موقع ای که این گوشی ها میخواست بیاد ، توی ذهن مردم GLX یک مدل ماشین بود
و شما میبینید که این شرکت در طی چندین سال با صرف انرژی و هزینه زیادی سعی کرد تا جایگاه اول ذهن مخاطبش رو اشغال کنه و وقتی کسی میشنوه GLX یاد گوشی هایی که راحت از توی جیب در میان بی افته.! / نه فلان ماشین..

این بحص تخصصی رو خدمت شما عرض کردم که شما خودتون یه بررسی نسبی/تخصصی بکنی که برند یا مضمونی که میخواید استفاده کنید قبلا توی ذهن مخاطب چه جایگاهی داشته و شما با چه میزان هزینه و تلاشی میتونید به جایگاهی که میخواید برسید
و همون طور که خودتون متوجهش باید شده باشید ، ما هرچقدر هم که تلاش بکنیم نمیتونیم سر برند سیب ، با شرکت هایی مثل اپل ، یا با مضامینی مثل نیوتن و.. مقابله کنیم
پس باید بی خیال برند هایی مثل سیب شد..
---------------------------------------------------------------------
نقل قول:
وقتی به بچه نوزاد
بارها دیدم که یا چنین مضامینی استفاده شده و یا پیشنهاد شده ، از طرف کاربران مختلف (کاری با شخص نداریم)
دوستان واقعا شرمندم که این و میگم ، بنده رو به صورت کامل صورتم رو رو به زمین فرض کنید وقتی که این رو میخونید
اما باید خدمت شما عرض کنم که ، در دنیای امروز غرب ، فرهنگ(بعضا)بسیار متفاوتی نسبت به فرهنگ ما غالب هست
و خیلی از تفکرات و ذهنیت های بدی هست که اینجا ما اصلا نداریم
اینجا وقتی دوتا پسرو ببینین که با هم گرم میگیرن ، میگین با هم رفیقن ، دیگه خیلی باشه میگیم رفیق فاب هم هستن ، هوای هم و دارن.. ، این موضوع رو کلی هم خوب میدونیم..
اما اگر همین صحنه رو افرادی با فرهنگ غرب ببینن ، میگن اینا گِی هستن ، کلی هم این موضوع رو نا منوس و بد میدونن (هرچند تلاش های بی دریغ و تمام عیار هالیوود و سردمداران و سیاست مدار های غربی میخواد و تا حدی تونسته که این موضوع رو هم عادی جلوه بده)

خلاصه موضوع ، با توجه به متن فوق ، باید بگم ، تا جایی که میتونید از بچه و کودک مطلب نیارید ، و اینکه امام حسین مانند پیامبر عزیزمون علاقه زیادی به کودکان داشتند و با ایشان بازی هم میکردند ، اصلا در جامعه غربی برداشت خوبی نمیشه و متاسفانه ، بد تر ، میتونه ضربه بزنه..
شما ببینید که وقتی یک فرد توی فروشگاه یا توی پارک ، در حد چند کلمه عادی با یک بچه صحبت میکنه ، سریع میان میبرنش بیرون ، رفقاش بهش تذکر میدن که «چیکار داری میکنی ، اینجا دوربین مدار بسته داره ها..!» ، مردم چپ چپ نگاهش میکنند و...
پس خواهش میکنم ، حتما دقت کنید که پیغامی که میخواید بدید برای چه محیطی هست و پیغام رو برای اونجا صادر کنید

از طرفی در مقابل میتونم بهتون پیشنهاد بدم از تعبیر miracle(به معنی معجزه) استفاده کنید ،که خیلی خوب جا افتاده هست ، و انگار که جامعشون به دنبالش هم میگرده و دوست داره که ببینه
it's a miracle یه جمله و مفهوم کلیشه ای توی ادبیات و زندگیشون هست..

----------------------------------------------------------------
از طرفی در مورد دعوت کردن به مکان و واقعه کربلا ، فکر میکنم خوب باشه که همونطور که دوستان بعضا اشاراتی داشتند از مفاهیمی شبیه به رمانتیک بودن استفاده کنید
خب شما ببینید که اکثر جامعه اروپا و آمریکا ، مسیحی هستند
اونم چه مسیحی ای ، دینی که تحریف شده ، و تازه دستمایه تمسخر هر روز هر برنامه کودک و فیلم و مستند و علم و.. تلوزیونی است ، در واقع خود مسیحی های اونجا هم یجورایی اکثرا ته دلشون خودشون رو عقب مونده خشک مقدس ... میدونن
چرا که از هر چیز در راه کوبیدن و نابود کردن و کوچک کردن دین ، اونجا استفاده میشه
حالا شما ببینید که آیا یک دین تحریف شده (که به شدت هم از راه خدا منحرف و دور شده) و یه چنین جامعه ای ، مفهوم عشق حقیقی و مفهوم عشق به پیغمبر و حسین رو میدونه.؟
خیلی کم ، اونا یه صحنه در آغوش کشیدن دو نفر ور میبینن ، یکی دلش واسه اون یکی تنگ میشه ، و رابطه های (صرفا به دلیل شهوت) رو عشق میدنن (و تمام عمرشون هم برای رسیدن به همون له له میزنن) ؛ و اساسا دیگه مفهوم دیگه ای واسه عشق متصور نمیشن (کما اینکه متاسفانه خیلی از جونای ما هم همینطور هستن)
پس برای شروع ، اینکه بیایم بهشون بگیم ، اونجا یک فضای رمانتیک هست و هزاران و ملیون ها نفر اونجا توی یک فاز رمانتیک، احساساتی میشن و گریه میکنن و.. ، فکر میکنم تاثیر گذار تر و تحریک بر انگیز تر باشه..
--------------------------------------------------------------------

از طرفی فکر کنم بد نباشه (فقط به صورت ایده میگم و نمیگم که حتما اجرا بشه اونم توسط همه ، فقط ایده) ، بد نباشه که متن و اصطلاحا دعوت نامه رو جوری بنویسید که طرف مقابل خودش یجورایی به این نکته برسه ، و خودش فکر کنه یه جای خاصی رو (با زرنگی خودش) پیدا کرده که اتفاقا جای خیلی عجیب و باور نکردنی و خوبی هست
نه اینکه ، شما به صورت یک فرد کاملا دانا ، با مخاطب که یک فرد نادان و بی اطلاع هست مستقیما موضوع رو بگید
اینجوری یجورایی این نکته که جهالت ایشون نمایان میشه ، به صورت غیر مستقیم ایشون رو از پذیرش حرف شما دور میکنه و شاید حتی جبهه هم بگیره
به صورت کلی ، یه حس خاص بودت و یه حس خوب خاص به مخاطب خودتون القا کنید ، مثل یک بازی فکری (نه چندان آسون) که صرفا درست شده تا مخاطبت اون رو حل کنه ، و حس خوبی بهش دست بده ، و اون موضوع رو دوست داشته باشه..

فرض کنید ، که طرف مقابل میتونه با ذوق به رفقاش بگه ، مثلا ؛ نمیدونید چه چیزی پیدا کردم ، یه جای خاصی که عمرا هیچکدومتون در موردش نمیدونستید ، بهتون اطمینان میدم که بهترین مسافرت عمرتون میشه و بعدش همتون از من متشکر خواهید بود .. ؛(انگار که یه نقشه گنج گیر آورده و داره شرط میبنده با رفقاش که چیز باحالیه و حتما هم به گنج ختم خواهد شد)

--------------------------------------------------------------------------------
و حالا که فکر میکنم ، خود نقشه گنج هم یه ایده خیلی جالب و طرح های مفهومی میتونه باشه..

ببخشید که خیلی طولانی شد این پست (و بعضا پستهای دیگم) ، امیدوارم حوصلتون شده باشه بخونیدش.. معذرت میخوام
به هر حال اینها نظرات بنده بود ، انشالله که درست باشه و مفید هم واقع بشه..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، سیمرغ ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، یاســین
۹:۲۶, ۲۷/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۳ ۱۳:۳۸ توسط Wakeup.)
شماره ارسال: #147
آواتار
بنده نام حضرت رو به چندین صورت توی گوگل سرچ کردم ، , و نتایج رو بررسی کردم تا ببینم کدوم چینش نتایج بهتری داره
به عنوان مثال وقتی Hossein رو سرچ کردم ، غالبا تصاویر و مطالب در مورد حسین تهی (خواننده رپ) و بعضا در مورد میر حسین ملعون بود
و این نتایج وقتی که Hussein رو سرچ میکردم بدتر هم شد ، چون تمامی مطالب و عکس ها در مورد صدام حسین بود!!

به صورت کلی بر اساس مطالبی که آورد به شما پیشنهاد میکنم به ترتیب تا جایی که میتونید به صورت هجی(اسپل) زیر نام رو توی تصویرتون بیارید
که یا حدالمقدور قید کنید امام(Emam/imam) حسین ، که خیلی بهترِ
یا به ترتیب
1- Hosein
2- Huseyn
3- Hoseyn
نتایج بهتری داشتند

از طرفی با عنایت به این نکته که گوگل دیتاماینینگ(داده کاوی) داره و بر اساس آی پی ، موقعیت جغرافیایی ، حساب کاربری جیمیل و بر اساس موارد سرچ شده قبلی هر کامپیوتر و هر فرد ، نتایجی رو برای اون فرد میاره که تشخیص میده اون فرد میخواد بهش برسه ،
نمیشه مطمئن بود که نتایج بدست اومده همیشه و برای همه همین خواهد بود ، اما بنده چند بار مختلف با حساب های مختلف و با آی پی های مختلف سعی کردم قضیه رو بررسی کنم ، که الل حساب به چنین نتایجی رسیدم ، و گفتم شاید بد نباشه خدمتتون عرض کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، azade ، عبدالرحمن ، یاســین
۱۸:۲۰, ۲۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #148
آواتار
سلام
1- به نظرم یکی از کارهایی که میشه در اینستاگرام کرد،‌ گذاشتن بعضی از جملات همچون I`m muslim and I love jesus و مطالب مشابه در زیر عکس ها یا عکس نوشته های مسیحیان هست. یا حداقل لایک کردن مطالبی از اونها که مغایر با نظرات ما نیست.
من بعضی مواقع بعضی از آیات قرآن رو هم در جواب متن هایی که یک آیه مرتبط با اون هست مینویسم.

2- قبلا شیوه کار خودم رو برای جلب مخاطب گفته بودم؛گذاشتن عکس های معمولی و جالب،‌البته زیر یکی از اونها هم بیانی درباره آب و امام حسین علیه السلام داشتم . ابتدا نظرم فقط این بود که اول یک مقدار مخاطب جذب بشه بعد در بین اون مطالب مورد نظر رو بذارم اما الان به نظرم میرسه یک بهره دیگه هم میشه از این کار برد. وقتی من از جاهای مختلف (شهر ها و استان های مختلف)‌ عکس بذارم و خودم علاقمند به کنکجاوی نشون بدم ،‌میتونم بعدا هم عکسی از کربلا اضافه کنم (شاید حتی عکسی از ساختمان ها و درختان که فقط کربلا تگ بخوره و این اسم برای اون فرد غریب نباشه). این جوری شاید بشه کنجکاوی فرد رو برای سفر اربعین آماده کرد. شاید یکی از راه هایی که جناب wakeup پیشنهاد کردند که حالت القا داشته باشه در این حرکت میسر بشه.
تنها مشکلم اینه که عکس های خیلی خوبی از سفری که به کربلا داشتم ندارم.. Sad تنها چند عکس معمولی دارم .

3- این موضوع هم کلی تر از مبحث امام حسین علیه السلام هست،‌ فکر میکنم یکی از راه های انتقال پیام رهبر عزیزمون همون letter4u به جای گفتن پیام های رهبر،‌ آیه های کوتاه و زیبای قرآن رو با عکس های مرتبط ادغام کردن باشه.
میشه احادیث رو هم گذاشت .

---

ضمنا اگر از بین عکس هایی که در اینستاگرام میذارم ،‌ عکسی رو لازم داشتید بهم بگید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wakeup ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، Eve ، یاســین
۰:۵۲, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #149
آواتار
این صفحه رو ببینید
https://instagram.com/p/0YdM_exTbz/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، یاســین
۲۱:۰۱, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #150
آواتار
سلام ممنون میشم این متن رو ترجمه کنید

بر سر دوراهی؟
"همانا قرآن شما را به بهترین و استوارترین راه رهنمود میکند " سوره اسرا ،‌آیه 7

عکس پیش زمینه رو هم میخوام یک دو راهی بذارم.. (اگر عکس مناسبی به ذهنتون رسید خوشحال میشم بگید)

البته ترجمه جمله درون " " رو دارم بیشتر برای مشخص شدن علت استفاده از اون سوال نوشتم
خودم in a dilemma به ذهنم رسید که البته بیشتر در معضل معنی میده
یا on the horns of a dilemma که اگر اشتباه نکنم این وقتی هست که هر کدوم از راه ها میتونه ضرر و منفعتی داشته باشه ،‌ به همین دلیل به نظر میاد استفاده نشه بهتر باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، عبدالرحمن ، Wakeup ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]