کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسخره ترین جمله ای که شنیدم
۲۳:۴۷, ۱۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۳ ۲۳:۵۷ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت دوستان ...این بحث درباره حجاب هستش ..برم سراغ اصل مطلب خیلی کوتاه بگم من توی یکی از صفخات اجتماعی خوندم که یکی از کاربران نوشته بود:حجاب ما چشم مردان ماست.

یعنی تا الان جمله ای به مسخرگی این جمله نشنیده بدوم ...شما فکر میکنید چرا طرز تفکر بعضی از دختر ها این طوریه یعنی دشمن تا این حد کار کرده؟؟؟شما چی فکر میکنید؟؟؟جالب اینجاست که بعضی از افراد هم حرفشون رو تایید میکنند ....من نمیگم مرد هیچ مسئولیتی نداره میگم در عین حالی که به نامحرم نگاه نکنه اون خانومم حجابش رو رعایت کنه ......بدتر از اون اینه که یه پسری میگفت چرا باید دختر بخاطر چشم چرانی مردا حجاب بگیره چرا اون عذاب بکشه؟؟AngryAngryAngry......داریم کجا میریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[تصویر: mr_designer_blog_ir_.JPG]

[تصویر: ehflb6x6kd1yudnqqd53.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، شیدا ، مجنون العباس ، Mohammad Trust ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، Lancelot ، فاطمه خانم ، افشین ، شهیدطیبه واعظی ، عقیق ، sarallah ، رکن الهدی ، Wakeup ، حضرت عشق ، mahdy30na ، السا ، vahrakan ، لبخند خدا ، soheyl68 ، Hadiss313 ، دل خسته ، قاتل مرگ ، alisan ، fafa*
۱:۱۸, ۱۴/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۱۳:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
آواتار
چرا باید بخاطر آشغالای روی زمین و تیزی و اینجور چیزا کفش بپوشم؟؟؟
خب زمین هم رعایت کنه

حیای گربه رفته! در دیزی چرا بازه؟!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فدايي ولايت ، فاطمه خانم ، قلب ، افشین ، شهیدطیبه واعظی ، عقیق ، رکن الهدی ، علی املشی ، حضرت عشق ، mahdy30na ، ISOD ، alisan ، fafa*
۲:۱۶, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3

نقل قول:سلام خدمت دوستان ...این بحث درباره حجاب هستش ..برم سراغ اصل مطلب خیلی کوتاه بگم من توی یکی از صفخات اجتماعی خوندم که یکی از کاربران نوشته بود:حجاب ما چشم مردان ماست.
به شخصه 5-6 ساله که این شبکه های اجتماعی رو بوسیدم گذاشتم کنار. کلاً قطع کردم. از بس که پر از احمق و حرف های احمقانه بود. پیشنهاد میکنم شما هم بذار کنار.
این افراد یادشون رفته که حجاب فقط حق الناس نیست، حق الله هم هست. فرض کنیم همه ی مردم دنیا چشمانشون رو کنترل کنن. آیا در این شرایط باز هم حجاب واجبه؟ بله واجبه چون حق الله هست؛ مثل این میمونه که مرد متأهل بگه من دیگه مجرد نیستم، پس حق دارم به هر کی میخوام نگاه کنم چون زن دارم به گناه نمیفتم!
یه نفر بد حجابه، ازش میپرسی خانم آیات قرآن درباره ی حجاب رو مگه نشنیدی؟! میگه شنیدم و میدونم حقه، ولی نمیتونم جلو نفسم وایسم. سعی نمیکنه دین رو مطابق هوا و هوسش تغییر بده. دقیقاً 180 درجه مخالف همچین شخصیم هست. بپرسی چرا حجاب نداری میگه نه من حجاب دارم و اسلام منظورش این بوده و فلان و بیثار. باز خدا رحمت کنه گروه اول رو.
دشمن که خیلی کار کرده در اون شکی نیست. وقتی یک فرد چادری از چادرش خجالت میکشه و برا همین در عین حال که چادریه نصف سرش هم معلومه نشون میده فقر فرهنگی داره غوغا میکنه. یعنی این شخص اصلاً ارزشی برای چادر خودش قائل نیست و فکر میکنه داره تحقیر میشه.
در کل پیشنهاد من به شما اینه که شبکه های اجتماعی رو بذارین کنار دوست عزیز که فقط اعصاب خردی داره (مخصوصاً وقتی همکلاسی های دبیرستانتو میبینی که تبدیل به چه موجوداتی دارن میشن :دی).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، فدايي ولايت ، شیدا ، SHA.453 ، افشین ، عقیق ، رکن الهدی ، Wakeup ، علی املشی ، حضرت عشق ، ISOD ، alisan
۲:۴۸, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
درسته شعار چرندیه...ولی اصل موضوع که بد نیست..
مردها هم نباید نگاه کنن دیگه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۸:۵۳, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۳ ۲:۱۶)Lancelot نوشته است:  وقتی یک فرد چادری از چادرش خجالت میکشه و برا همین در عین حال که چادریه نصف سرش هم معلومه نشون میده فقر فرهنگی داره غوغا میکنه. یعنی این شخص اصلاً ارزشی برای چادر خودش قائل نیست و فکر میکنه داره تحقیر میشه.

خب چرا فکر میکنید این اتفاق میفته؟؟؟اینکه برای چادرش ارزش قائل نیست یا احساس حقارت میکنه؟؟
فقط در یک صورت این اتفاق میفته اونم اینه که چادر بهش تحمیل شده باشه یا از طرف خانواده یا جامعه.
چون وقتی که احساس کنه پوشش تنش رو هم نتونسته خودش انتخاب کنه و بهش تحمیل شده اینجا شخصیت و احساس اختیار شخص کلا نابود میشه و این حقارتی که شما گفتید به وجود میاد.
کسی که خودش دوست داره مثلا به قول شما نصف سرش پیدا باشه میتونه با پوشیدن مانتو هم همین کارو بکنه ولی چرا با چادر؟؟
خود طرف مثلا دوست داره اون تیپی باشه ولی خانواده اش یا جامعه اش چادر رو هم بهش تحمیل کردن برای همین واسه اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب و هم خودش راضی باشه هم خانواده اش(بر فرض) میاد چادرش رو میبره عقب که نصف موهای رنگی و خوشگلش(Big Grin) پیدا شه آستین های مانتو و چادرش رو هم با همدیگه تا آرنج میزنه بالا یه ساپورت با کفش پاشنه بلند هم میپوشه و نصف چادر رو هم میگیره بالا که ساپورت و کفشاش پیدا باشه....

خودم یه همین مدلی دیروز دیدم.
خب به نظرتون کسی که این مدلی هست علاقه ای به چادر داره یا فقط واسه مصلحت داره چادر سر میکنه.؟؟؟
مثلا توی شهرهای که خیلی مذهبی هستن اکثر خانوما بخاطر شرایط خاص جامعه شون هست که چادر سر میکنن نه اینکه علاقه ای داشته باشن.دیگه اینو خودم از نزدیک دیدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahtab1 ، شیدا ، faateme-313 ، علی املشی ، Eve ، alisan
۹:۴۱, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #6

به نظر من در هر کاری که اجبار باشه، هیچ سرانجامی وجود نداره. من خودم نمونه های زیادی رو دیدم. مثلا یکی از اقوام ما که به ظاهر مذهبی بودن و اهل نماز جمعه و روزه و هیئت و... بعد از فوت پدرش (که از بچگی اجبارشون میکرده) دیگر الان حتی نماز هم نميخونه که هیچ حتی از من ایراد ميگرفت که با وجود این تحصیلات نماز میخووووونی! و واقعا ابراز تاسف کرد. درحالی که اصلا باورم نميشد یک روز چنین حرف هایی ازش بشنوم.
اما بدتر از همه معلم هایی بودن که دوره راهنمایی داشتم. اون موقع معلم هام به جورایی برام تبدیل به الگو شده بودن. نمادی از دین بودن برای من و مدام در وجودم حس گناه به وجود میاوردن که مثلا موسیقی حرام است و...یا اگه چادر سرت نکنی فلان میشی .اما وقتی دختر خودشو دیدم از تعجب شاخ در آوردم. هم کلاس سنتور میرفت و هم اینکه نه تنها چادر نداشت بلکه حجابشم کلی ایراد داشت.
من نمیخوام از بحث دور بشم، اما ميگم اما اگر افراد متدین اطرافمان خودشون به تمام حرف های که میزنند عمل کنند، علی الخصوص حجاب، وبا علم مردم رو نصیحت کنند نه تنها ترسوندن از عذاب الهی، و بهشون اثبات کنند که رعایت حجاب برای خود خود خود خانمها عالیه حتی اگر همه ی مردها چشم و دل پاک باشند، کمتر شاهد این جور جملات هستیم .
حتی باید به خانمها ی باحجاب هم اثبات شه، که با افتخار و به انتخاب خودش حجاب داشته باشه نه فقط به صرف اینکه در یک خانواده مذهبی بزرگ شده و از روز اول و ازل حجاب داشته .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، شیدا ، پارمیس ، عبدالرحمن ، رکن الهدی ، faateme-313 ، علی املشی
۹:۵۴, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۳ ۸:۵۳)کوروش بزرگ نوشته است:  خب چرا فکر میکنید این اتفاق میفته؟؟؟اینکه برای چادرش ارزش قائل نیست یا احساس حقارت میکنه؟؟
فقط در یک صورت این اتفاق میفته اونم اینه که چادر بهش تحمیل شده باشه یا از طرف خانواده یا جامعه.
سلام
بله متاسفانه حرفای شما درسته و تحمیل و اجبار اثر بدی میذاره منتها این تنها دلیل پوشش بد بعضی چادریها نیست
محیط و دوستان و تاثیر پذیری از اونها هم در این رفتار بی تاثیر نیست و الی ماشاءالله تدبیر دشمن در این مورد

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، عبدالرحمن ، رکن الهدی ، علی املشی ، Eve ، fafa*
۹:۵۹, ۱۴/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۱۰:۰۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #8
آواتار
یه حاج اقایی حرفای خوبی میزد .

گفت نمره ی حجاب تو مملکت بالاتره یا دزدی و اختلاس و راستی ؟

مملکتی که تفکرش دو تا تار موی زنه ، وضعیتش همینی هست که میبینید .

به قول اون حاج آقا، در رو ببند و به ملت بگو بشین این فیلم اسکار رو ببین. در بسته هست و ادما مجبورن این فیلمو ببینن .

هر وقت در باز بود و تونستی ملت رو بنشونی پای فیلم هنر کردی .

حجاب اجباری بدرد عمه ی داعشی ها میخوره . گاها هم تحلیل حجاب تنها توهین به شعور و جنس زن هست .

خودت رو بپوشون چون سرمایه هات رایگان به دست مرده ها نرسه . نمیدونستم جسم زن سرمایه حساب میشه . شعور زن کیلویی چند . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Eve
۱۰:۳۹, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
تو مملکت دزدیه درست
تو مملکت اختلاسه درست
تو مملکت دروغ و دغلکاری زیاد دیده میشه درست
اما حالا به قول اسکای عزیز درسته که به اینا اونطور که باید پرداخته نمیشه ولی این اصلا دلیل نمیشه که به مسءله بدحجابی هم توجه نشه و حرفی دربارش زده نشه
حالا در اون زمینه ها کوتاهی شده نباید بگیم چرا به حجاب گیر میدین برید دنبال اصلاح اون مساءل
باید سعی بشه تو اون زمینه ها هم تلاش در بهبود اوضاع صورت بگیره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SHA.453 ، عبدالرحمن ، رکن الهدی ، Wakeup ، افشین ، علی املشی ، ISOD ، fafa*
۱۱:۰۱, ۱۴/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۰۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۳ ۹:۵۹)اسکای نوشته است:  یه حاج اقایی حرفای خوبی میزد .

گفت نمره ی حجاب تو مملکت بالاتره یا دزدی و اختلاس و راستی ؟

مملکتی که تفکرش دو تا تار موی زنه ، وضعیتش همینی هست که میبینید .

به قول اون حاج آقا، در رو ببند و به ملت بگو بشین این فیلم اسکار رو ببین. در بسته هست و ادما مجبورن این فیلمو ببینن .

هر وقت در باز بود و تونستی ملت رو بنشونی پای فیلم هنر کردی .

حجاب اجباری بدرد عمه ی داعشی ها میخوره . گاها هم تحلیل حجاب تنها توهین به شعور و جنس زن هست .

خودت رو بپوشون چون سرمایه هات رایگان به دست مرده ها نرسه . نمیدونستم جسم زن سرمایه حساب میشه . شعور زن کیلویی چند . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...#pid325370

خانم محترم همون دو تا تار مو باعث شد ابن ملجم ملعون اون جنایت رو بکنه (در واقع یکی از اصلی ترین عواملش بود)

(۱۴/اسفند/۹۳ ۸:۵۳)کوروش بزرگ نوشته است:  خب چرا فکر میکنید این اتفاق میفته؟؟؟اینکه برای چادرش ارزش قائل نیست یا احساس حقارت میکنه؟؟
چون وقتی که احساس کنه پوشش تنش رو هم نتونسته خودش انتخاب کنه و بهش تحمیل شده اینجا شخصیت و احساس اختیار شخص کلا نابود میشه و این حقارتی که شما گفتید به وجود میاد.
کسی که خودش دوست داره مثلا به قول شما نصف سرش پیدا باشه میتونه با پوشیدن مانتو هم همین کارو بکنه ولی چرا با چادر؟؟
خود طرف مثلا دوست داره اون تیپی باشه ولی خانواده اش یا جامعه اش چادر رو هم بهش تحمیل کردن برای همین واسه اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب و هم خودش راضی باشه هم خانواده اش(بر فرض) میاد چادرش رو میبره عقب که نصف موهای رنگی و خوشگلش(Big Grin) پیدا شه آستین های مانتو و چادرش رو هم با همدیگه تا آرنج میزنه بالا یه ساپورت با کفش پاشنه بلند هم میپوشه و نصف چادر رو هم میگیره بالا که ساپورت و کفشاش پیدا باشه....

خودم یه همین مدلی دیروز دیدم.
خب به نظرتون کسی که این مدلی هست علاقه ای به چادر داره یا فقط واسه مصلحت داره چادر سر میکنه.؟؟؟
مثلا توی شهرهای که خیلی مذهبی هستن اکثر خانوما بخاطر شرایط خاص جامعه شون هست که چادر سر میکنن نه اینکه علاقه ای داشته باشن.دیگه اینو خودم از نزدیک دیدم.

در مورد این طیف از چادر بسرها

[تصویر: IMAGE634402940594375000.jpg]

خیلی فرقه بین کسی که خلبان فایتره با کسی که لباس خلبان فایتر رو تنش کرده

این عده از چادر بسر ها باعث ننگ بشریتن

طرف حاضره با هر انگلی ازدواج بکنه یا رابطه داشته باشه (این دو تا خیلی فرق دارن ولی برای اینا فرقی نداره) ولی فقط اون خلاء درونش پر بشه

وجود اینها برای جامعه زنان مثل وجود همون جماعت منافق تسبیح بدسته توی سیاست ما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، افشین ، مجتبی110 ، علی املشی ، ISOD ، یاســین ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا