|
مسخره ترین جمله ای که شنیدم
|
|
۲۳:۴۷, ۱۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۳ ۲۳:۵۷ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان ...این بحث درباره حجاب هستش ..برم سراغ اصل مطلب خیلی کوتاه بگم من توی یکی از صفخات اجتماعی خوندم که یکی از کاربران نوشته بود:حجاب ما چشم مردان ماست.
یعنی تا الان جمله ای به مسخرگی این جمله نشنیده بدوم ...شما فکر میکنید چرا طرز تفکر بعضی از دختر ها این طوریه یعنی دشمن تا این حد کار کرده؟؟؟شما چی فکر میکنید؟؟؟جالب اینجاست که بعضی از افراد هم حرفشون رو تایید میکنند ....من نمیگم مرد هیچ مسئولیتی نداره میگم در عین حالی که به نامحرم نگاه نکنه اون خانومم حجابش رو رعایت کنه ......بدتر از اون اینه که یه پسری میگفت چرا باید دختر بخاطر چشم چرانی مردا حجاب بگیره چرا اون عذاب بکشه؟؟ ![]() ![]() ......داریم کجا میریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۸, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۷)ali amlashi نوشته است: سلام خدمت دوستان ...این بحث درباره حجاب هستش ..برم سراغ اصل مطلب خیلی کوتاه بگم من توی یکی از صفخات اجتماعی خوندم که یکی از کاربران نوشته بود:حجاب ما چشم مردان ماست.سلام این عکسی که گذاشتید هم جزو جملاتی است که مسخره میدونید؟ ![]() یا فقط اون جمله ای که نوشتید؟ در این عکس ،غیرت رو دو قسمت میدونه یکی حفظ ناموس از نگاه دیگران و دیگری حفظ ناموس دیگران از نگاه خودت.. به نظر میاد که نه تنها مسخره باشه بلکه خیلی هم جمله زیبا و قشنگی هست |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺳﻼﻣﺖ ﻣﯿﮕﻪ : ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧـــﻮﻡ .+ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺣﺘﯽ ﺟﻨﺘﻠﻤﻦ ﺗﺮﯾﻦ ﻫﺎﺵ ﻫﻢ ﻣﯿﺪﻭﻧﻦ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺩﺳﺘﺸﻮﻧﻮ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﻨﻦ ﻭ ﺑﺨﻮﺍﻥﮐﻪ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺩﺳﺖ ﺑﺪﯼ .+ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﺳﯿﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺍﺯﺕ ﺩﯾﺪﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﭼﺎﺩﺭﺕ ِ ، ﻧﻪ ﺧﻂ ﭼﺸﻤﺖ ...+ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﻪ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﻫﻢ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﮐﺮﺍﻩ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻪ : " ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻣﻨﯽﮐﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﮐﻮﺗﺎﻫﻪ ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﺑﯿﺎﺭﻡ؟ " ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﮕﯽ ﻻﺑﺪ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪﻣﻦ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﭼﺎﺩﺭ ﺳَﺮَﻣﻪ !+ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻗﯿﺪ ﮐﻮﻟﻪ ﭘﺸﺘﯽ ﺭﻭ ﻣﯿﺰﻧﯽ ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﺪﻧﺶ ﺩﻟﺖ ﺿﻌﻒ ﻣﯿﺮﻩ ... + ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺳﺮﺕ ﺑﺎﻻﺳﺖ ، ﻧﮕﺎﻫﺖ ﭘﺎﯾﯿﻨﻪ ...+ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﻪ ﺟﺎﻫﺎﯾﯽ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﯼ ﺩﯾﺪﻩ ﻫﺎ ﻭ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﻫﺎﺗﻮ ﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﯿﺎﺭﯼ ...+ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﺯﻭﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯼ .. ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﺯﻭﺩﺑﻬﺖﺑﺮﭼﺴﺐِ[ﺧﺸﮏﻣﻘﺪﺱ] ﻣﯿﺰﻧﻦ ..+ ﭼﺎﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻫﺴﺘﻦ ﺁﺩﻣﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﺗﻀﺎﺩﺷﻮﻥ ﺑﺎ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻭ ﻧﻈﺎﻡ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺑﮕﯿﺮﻥ !چادری که باشی خوب میدونی میراث حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو سرته؛پس هروقت کسی مسخرت کرد ودلت شکست اینو هم خوب بدون که خدا همون لحظه بهت لبخند میزنه و تو گوشت
زمزمه میکنه:دلخور نشو خودم نگهدارتم |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۲۳:۳۰ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۸)azade نوشته است: سلامنه خیر این جز اونا نیست ...سوتفاهم نشه (۱۴/اسفند/۹۳ ۱۷:۴۲)اسکای نوشته است: خوب برای بعضی دخترا حجاب عذابه . دوست نداره. مسلمون شناسنامه ای هست . پول نداره مهاجرت کنه . مجبوره .مجبور .
|
|||
|
|
۰:۱۹, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بنده راه حلش را میدانم
گروه زیادی هستند به حجاب و اسلام اعتقاد ندارند گروهی هستند که به اسلام اعتقاد دارند بنده میدانم که پدران ما رای به حکومت اسلامی داده اند اما به جای ما رای نداده اند . و حکومت ما هم قرار بود دموکراسی باشد حال راهش این هست که دوباره رای گیری شود حکومت اسلامی آری خیر بهترین راه حل ممکن البته گروهی که برنده این قمار بزرگ شود دلیلی ندارد که گروه مقابلش را خفه خان دهد . اصول دموکراسی این را نمیپذیرد . |
|||
|
۳:۳۶, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۷:۴۵ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول:حال راهش این هست که دوباره رای گیری شودپیشنهاد میکنم از توهم بیاید بیرون. چشمتون رو باز کنید ببینید چند میلیون در راه پیمایی های سالانه تو ایران حتی زیر برف و بارون شرکت میکنن. شما یک سکولار هستید که علاقه ای به حکومت اسلامی ندارید؟ میتونین تشریف ببرین بیرون. اما خواهش میکنم از این توهم امثال خودتون که "دوباره رأی گیری کنیم سکولاریسم رأی میاره" بیاین بیرون. |
|||
|
|
۸:۵۵, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۷)ali amlashi نوشته است: من یه دونه عین همین تبلیغ دیروز توی شهر خودمون هم دیدم... من به شدت با تبلیغ های این شکلی مخالفم. الان چیزی که مردم توی این تصویر می بینن یک خانوم مانتویی و یک خانوم چادری است.و در جواب به خانوم مانتویی نوشته آتش جهنم سوزان تر است!!! و اونوقت چیزی که در ذهن مردم تثبیت میشه چیه؟؟(مخصوصا تو شهرهای مذهبی) اینه که هر کس که مانتویی بود میره توی آتیش جهنم! چون اینجا چیزی از بدحجابی و بی حجابی و کم حجابی و فرق بین مانتویی بد حجاب و مانتویی با حجاب نذاشته..... .فقط تصویر کسی که مانتویی هست رو به عنوان گناهکار نشون داده !! اصلا خود این تبلیغه جرمه!!! چون داره علیه تعداد زیادی از هموطنان که ظاهر متفاوت دارن تبلیغ میکنه! |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۳ ۸:۵۵)کوروش بزرگ نوشته است: من یه دونه عین همین تبلیغ دیروز توی شهر خودمون هم دیدم... الان به نظر شما اون خانوم مانتویی تو حجابش هیچ مشکلی نیست؟؟؟حجاب اون خانوم کلا مشکل داره ....مثلا شما فلسفه شلوار لی رو میدونید چیه؟؟؟؟او خطوط سفید رو شلوار لی چی؟؟میدونید چیه؟؟اون مانتوی کوتاه چی ؟؟؟که هر روز کوتاه تر میشه....انگار نه انگار که ما شیعه علی (علیه السلام) وحضرت فاطمه(سلام الله علیها) هستیم .....داریم کجا میریم خانوم کوروش....حتما چند روز دیگه هم با شلوار تو خونه میان بیرون و بعد میگن ما آزادی میخوایم .....به نظر من حجاب کامل فقط با چادر هستش.....البته اگه مسلمون باشن... |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱۲:۲۴)ali amlashi نوشته است: حتما چند روز دیگه هم با شلوار تو خونه میان بیرون و بعد میگن ما آزادی میخوایم .....به نظر من حجاب کامل فقط با چادر هستش.....البته اگه مسلمون باشن...الان خیلی وقته با شلوار تو خونه هم میان بیرون ...اصن خودش ته کلاسه ![]() حالا نگیم چادر حجابه کامله اما تو این عکس این مانتو هم کوتاهه هم خیلی تنگه ...بعدم ما صورتش رو نداریم بیشتر مصیبت اونطرفه
|
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
. حـــــرفـــ دله خیلی از محجبه ها
------------------------------ من دخترم... من اگر پسر بودم… اسمم حتما علی بود...? آن وقت شب ها بعد از مسجد حتما می رفتم زورخانه تا کباده بکشم و میل بزنم و با نفس مرشد جان بگیرم، ? مرشد علی مولا بخواند و من با ضرب انگشتانش غرق یا علی شوم… میان گود چرخ بردارم و مرشد برایم ضرب بگیرد، مرشد? مولا مدد بگوید و من یا علی… حتما کشتی هم می گرفتم… می شدم یک کشتی گیر با اخلاق…✌️ می شدم یک پهلوان تمام عیار!! ... ⬅️من عاشق مرام پهلوانیم… من اگر پسر بودم… حتما پهلوان می شدم…? زورخانه می رفتم و کشتی می گرفتم، و هیچ کس حریفم نبود!! اما با همهٔ زوربازویم، خوش خلق بودم و با همه مهربان، برای مادرم هم نوکر !! اصلا پهلوان بودن یعنی همین!! الان اما یک دخترم!!? نه مرشدی برایم ضرب می گیرد و نه من میان گود پا می گذارم! و نه حتی بزن زنگی و نازنفسی و صلواتی و یا علی مددی!? زورخانه رفتن و کباده کشیدن و کشتی گرفتن هم فقط توی خیالاتم پر می کشد!! ⬅️من یک دخترم…? زورخانه و تشک کشتی جای ما نیست! اما پهلوان که می شود بود!! جز من کدام پهلوان را می شناسی که تمام کوچه و خیابان ها برایش زورخانه باشند و گود؟!? لباس مشکی پهلوانیش را که بپوشد کسی حتی جرات نکند تماشایش کند چه رسد به هم آورد شدن!! آن وقت تمام مرشدهای خدا برایش ضرب بگیرند و هر نگاه پلیدی را که خاک کرد بلند یا زهرا بگویند!! جز من کدام پهلوان هست که حتی سیاهی رخت پهلوانیش به جان حریف رعشه اندازد؟!! ✋ جز من کدام پهلوان هست که با این همه زور! خوش خلق است و با همه مهربان؟! برای مادر هم نوکر؟...! ◀️من یک دخترم… ما دختریم… تمام شرق و غرب حتی از سیاهی چادر ما می ترسند، چه رسد به خود ما! تمام نگاه های ناپاک هم از ما می ترسند… عجب زوربازویی داریم…? ما دختریم… دختران چادری… تمام دنیا از ما می ترسند، اما با اینهمه قدرت باز هم مهربانیم و خوش خلق و برای مادر نوکر…❤️ پهلوانی یعنی همین…?✌️ خودمانیم! عجب پهلوان هایی هستیم! بگویید مرشد برای ما ضرب بگیرد…!!? . |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱۲:۲۴)ali amlashi نوشته است: من نمیدونم چرا هر چی توی این تالار مینویسم بعدش باید یه صفحه ترجمه کنم براش!! واقعا خسسسسته شدم. ![]() اول: مگر من گفتم حجاب اون خانوم مانتویی تصویر مشکل داره یا نداره که فرمودید آیا به نظر شما مشکلی نداره و فلان و......؟؟ دوم:فلسفه خطوط شلوار لی چی هست؟؟ سوم:من فقط گفتم وقتی هیچ فرقی بین مانتویی با حجاب خوب و مانتویی با حجاب بد نمیذارن و فقط تصویر یه خانوم مانتویی رو نشون میدن این امر بر بعضیا مشتبه میشه که هر کس مانتویی هست پس فلانه ..... چهارم:خط آخرتون!!!!یعنی هر کس چادری نباشه مسلمون نیست؟؟ملاک اسلام داشتن اینه؟؟ |
|||
|
|
|
|
|