|
● ازدواج تو سن پایین بچه بازیه؟! ●
|
|
۰:۰۶, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه مطلبی چند وقتی هست توی ذهنمه ، که فکر نمیکنم تا حالا کسی بهش پرداخته باشه! معمولا وقتی بحث ازدواج در سنین پایینتر به میون میاد، مثلا نوجوانی ، خیلی ها هستن که میگن یععنی چی؟! ازدواج مگه بچه بازیه؟ دختر مگه صرفا ابزاری برای رفع نیازه؟! و از این دست مزخرفات خیلی ببخشیدا ! قصدم از بکار بردن این کلمات ، توهین نیست.من حرفی که بخوام بزنمو رک و راست میزنم ، چون پشت اون حرف هیچ منطقی نیست! فقط کمی تظاهر به روشن فکری وجود داره! اما سوال من اینه که ، واقعا احساسات در سنین پایینتر شدید تره یا سنین بالاتر؟! الان سن ازدواج تو مملکت ما نزدیک 30 ساله! یه مرد 30 ساله دیگه کسیه که زندگیشو تقریبا ساخته ، همه کار گرده ، سر پیری تازه به فکر زن گرفتن افتاده! واقعا این مسائل مزخرف و بی معنی مثل استفاده ابزاری که پطرح پیشه ، در سنین پایین تر بیشتره یا بالانر؟!! 30 و 40 ساله بیشتر احساس و عشق داره یا یه نوجوون؟ جالبه که یه نوجوون تو اوج دوران نیاز های مختلفش باید یا بسوزه و بسازه ، یا... اونوقت تو سن پیری که همه آبا از آسیاب افتاده تازه یواش یواش میتونه به فکر زن گرفتن باشه! چرا اینقدر طلاق تو جامعه ما زیاده؟ چون یه آدمی که تو سنهای بالاتر ازدواج میکنه ، دیگه همه چی براش حل شدست!خیلی اوقات احساسات خاص و عشقای خفن واسش معنایی نداره! معلومه آخر این زندگی چی میشه! چون نیاز این فرد در زمانی که باید براورده میشد ، نشد. حالا دیگه چه فایده! بحث این نیست که یهویی بگیم همه برن تو15 ثالگی ازدواج کنن. بحث اینم نیست که بگیپ 15 ساله های الان بزرگن یا کوچیک بحث تغییر فکره! اتفاق توی هپین تالار هم خیلی زیادن که وقتی همچین بحثایی پیش میاد ، خیلی سریع و بدون خیچ تفکری همون جملات اول پست رو مینویسن و به خیال خودشون یه پند اخلاقی دادان! امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم البته ، به 30 ساله های مجرد برنخوره یه وقت ، مقصود چیز دیگه ای بود ![]() کلا از 30 و 15 به عنوان نماد سن بالا و پایین استفاده کردم ... |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۰, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
غذا خوردن بچه یک ساله بچه بازی نیست؟ همش کثیف کاری می کنه می ریزه غذاشو روی زمین زمین رو به گند می کشه ،اصلا میگم بهش غذا ندیم بهتره ، نه؟ |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سن ازدواج توی شهرستان ها به بالای ۲۱ رسیده(مثلا ۲۳ و ۲۵ و ...) در حالی که قبلا ۱۸ و ۱۹ بود.
سن ازدواج توی شهر های بزرگ هم به ۳۰ داره می رسه حالا دلیل که کم و زیاد نداره. ازدواج تو سن کم در یک صورت بچه بازی نیست اونم وقتیه که پشتوانه داشته باشی یعنی پدر و مادر ها شما دو تا رو برای هم انتخاب کنن و مراسم بگیرن واگرنه خودتون هم دیگه رو انتخاب کنید و پدر و مادر رو لای منگنه بگذارید که اصولا زندگیتون نابود خواهد شد تو سن های بالاتر خوب قدرت انتخاب بالاتر می ره چون بیشتر اطراف رو می شناسید. توی سنی که تمام محیط ها فرد فقط مدرسه و خونه باشه... پس فردا دانشگاه می ره پس فردا سرکار می ره محیط جدید. آدم جدید. سلیقه تغییر می کنه و ... به آدم های سر به زیر هم اعتماد نکنید. اینا به احتمال زیاد موقعیتش رو نداشتن. واگرنه هفت خط های تاریخی می شدن در عوض به یه الدنگ اعتماد کنید. مزه خور ها خوب بلدن خودشون رو از لذت پیک دور کنن |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
من خودم تا چندی پیش بلوغ را صرفا از بعد جسمی بررسی می کردم اما
بلوغ ابعاد دیگری هم دارد مانند بلوغ عاطفی،روانی،اجتماعی و ... و البته بلوغ به معنای رسیدن به سرحدی از آن موضوع است مثلا در مورد بلوغ عقلی فرد بالغ کسی است که توانایی تمییز خوب و بد را مستقل از کمک دیگران داشته باشد نه کسی توانایی بحث با فلسفی با ابو علی سینا را داشته باشد اصولا سن ازدواج هنگامی است که فرد در تمام زمینه های بلوغ به رشد کافی و نه لزوما کامل رسیده باشد علاوه بر این کسی که به بلوغ عقلی رسیده باشد و با عقل تصمیم گرفته باشد دیگر معیار هایش تغییر نمی کند www.promised-mahdi.lxb.ir |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
در مورد فهم کلمه ی بلوغ به نظرم اشتباهاتی رخ داده .
بلوغ به معنای به اوج رسیدن نیست . مثلا از نظر من عقل انسان همواره در حال کاملتر شدن است و اگر دچار بیماری خاصی نشود لحظه ی مرگ منهای 1 دارای کاملترین عقل و تجربه است . در مورد قدرت جسمی اوج وجود دارد و در معمولا در حوالی 30 سال رخ میدهد و طبیعی است که بسیاری از ورزشکاران در این سالها بهترین رکورهای خود را برجای میگذارند . و واضح است که اوج قدرت جسمی هم نمیتواند ملاک ازدواج باشد ،چون اگر قرار باشد حین اوج قدرت ازدواج صورت بگیرد در این صورت بعدش قدرت رو به زوال است ، اگر قبل از اوج قدرت ازدواج صورت بپذیرد این سوال پیش می اید که چقدر ؟ مثلا 1سال یا 10 سال زود تر ؟؟؟ به نظرم بلوغ به معنی تغییر حالت از کودکی به بزرگسالی است و معمولا تمامی این تغییرات همزمان با بلوغ جسمی اتفاق می افتد . امر ازدواج دقیقا باید بعد از بلوغ اتفاق بیافتد و هرچه این فاصله بیشتر شود شانس موفقیت در زندگی خانوادگی به طور تصاعدی پایین خواهد امد . |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۱۸:۴۱ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
یکی از مزایای ازدواج در سن پایین این هست که وقتی سن دو نفر پایین باشه خیلی راحتتر همدیگر رو میپذیرن و وقتی بزرگتر شوند از آنجایی که با هم زندگی میکنند عقایدشون روز به روز به هم نزدیکتر میشود(مانند خواهر و برادر که با هم بزرگ میشوند و فرهنگ و تفکرات و عقایدشون مانند هم هست) ولی آدم وقتی بزرگ بشه خیلی سخت گیر دارای عقاید و تفکرات و سلیقه های خاص می شود در نتیجه افرادی که همانند او باشند بسیار کم میشوند.
برای اثبات حرفم: شما خودتان آیا وقتی بزرگتر میشوید دارای اعتقادات و تفکرات جدید و خاص خود نمیشوید؟ بچه های کم سن و سال رو ببینید چقدر باهم دوست هستند... علتش چیه؟ چون سریع تفکراتشون رو در جهت همدیگر تغییر میدهند ولی وقتی بزرگتر میشوند خیلی کم با افراد دیگر میسازند و غرور دارند و سخت گیر هستند. متاسفانه این مسئله خیلی ساده هست ولی خیلی از مردم فکر میکنند آدم باید از هر لحاظ به بلوغ برسد و کامل شود تا ازدو اج کند... ولی انسان هیچوقت کامل نمیشود و هرچقدر سن بالا میرود امکان دارد تفکرات و عقایدش نیز تغییر کند و این توقف پذیر نیست. |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۱۸:۳۸)عمار94 نوشته است: در مورد فهم کلمه ی بلوغ به نظرم اشتباهاتی رخ داده .در مورد اینکه امر ازدواج باید بعد از بلوغ اتفاق بیافتد و ... درست به هدف زدید البته منظور من از بلوغ جسمی،بلوغ جنسی بود نه قدرت بدنی و امثال آن ضمنا منظور دیگر من این بود که بلوغی که بیان شد ازدواج باید نزدیک و بعد از آن باشد ابعاد و جنبه های متفاوتی دارد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |