کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد برای محتوایی اسلامی در زمینه انتظار
۱۵:۱۷, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان به مناسبت این ایام فاطمیه و همچنین بهار زندگی میخواستم
با موضوع : ارتباط حضرت زهرا سلام الله و ظهور پیشنهاداتون رو بگیرم برای تولید محتوای گرافیکی و متنی ، از همه دوستانی که مایل هستن در این راه همراهی کنن کمک بگیرم.
ارزوی توفیقات روز افزون دارم برای همه شما
منتظر مطالب و پیشنهاداتون در موارد
  • متنها ( ایات - احادیث - نقل قول ها - اشعار و سایر محتواهای متنی )
  • همچنن تصاویر با این موضوع رو شامل (اولویت با تصاویر با کیفیت متوسط رو به بالا - با محوریت انتطار - حضرت زهرا و امام - و ... ) به اشتراک بزاریم .
پیشا پیش از همه دوستان تشکرات لازم رو به عمل میارم
باشد که قدمی در شناسوندن معارف و مبانی اهل بیت و بزرگترن امر به معروف که ولایت هست داشته باشیم.

فرازی از خطبه شریف غدیر

اَلا وَ اِنّى اُجَدِّدُ الْقَوْلَ: اَلا فَاَقیمُوا الصَّلاةَ وَ آتُوا الزَّكاةَ وَ أْمُرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ انْهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ.

اَلا وَ اِنَّ رَأْسَ الْاَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ اَنْ تَنْتَهُوا اِلى قَوْلى، وَ تُبَلِّغُوهُ مَنْ لَمْ یَحْضُرْ، وَ تَأْمُرُوهُ بِقَبُولِهِ عَنّى، وَ تَنْهَوْهُ عَنْ مُخالَفَتِهِ، فَاِنَّهُ اَمْرٌ مِنَ اللَّهِ - عَزَّوَجَلَّ - وَ مِنّى. وَ لا اَمْرَ بِمَعْرُوفٍ وَ لا نَهْىَ عَنْ مُنْكَرٍ اِلَّا مَعَ اِمامٍ مَعْصُومٍ.

هشدار! دوباره یاد مى آورم: هان! نماز به پا دارید و زكات بپردازید و به معروف فرمان دهید و از منكر بازدارید. هشدار! برترین بخش امر به معروف این است كه به گفته ى من - درباره ى امامت و ولایت على و فرزندان او - برسید و سخنم را به دیگران برسانید و غایبان را به پذیرش فرمان من توصیه كنید و آنان را از ناسازگارى با من بازدارید كه این سخنان، فرمان خدا و من است. (هان!) هیچ امر به معروف و نهى از منكرى جز با امام معصوم تحقّق و كمال نمى یابد.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Agha sayyed ، معلم ، Ali#59 ، آفتاب ، شیدا ، عقیق ، Wakeup ، عبدالرحمن ، یاســین ، aakbarib
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

اولین نکته‌ای که خیلی واضح است و در روایات و در لسان عامه‌ی مردم بیان می‌شود، نسبتی است که همه‌ی مردم به امام زمان می‌دهند؛ یعنی «مهدی فاطمه». این یک اصطلاح ذوقی نیست، بلکه در روایاتی که از پیغمبر در معرفی امام زمان نقل شده دائماً آمده است: «مهدی مِن عترتی مِن وُلدِ فاطمه» (مهدی پسر من است از نسل من است از بچه‌های فاطمه).

در اینجا یک سؤال مطرح است: چرا می‌گویند «مهدی فاطمه» چرا نمی‌گویند «مهدی علی»، چرا نمی‌گویند «مهدی حسین»؟ نکته‌ای که در این مورد وجود دارد آن است که مهدی فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دلخوشی فاطمه‌ی زهراست و اساساً یکی از فلسفه‌های وجودی امام زمان دل خوش کردن فاطمه (سلام الله علیها) بوده است. این مسئله در چندجا اتفاق افتاده است. یکی در زمان رحلت پیغمبر بود؛ وقتی پیغمبر در بستر بیماری بودند، حضرت زهرا (سلام الله علیها) خیلی رقیق‌القلب و ناراحت از بی‌حرمتی‌هایی که اتفاق افتاده بود خدمت پیامبر رسیدند؛ پیامبر خطاب به ایشان وعده‌ی آن را دادند که حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از فرزندان ایشان خواهند بود. داستان ولادت امام حسین (علیه السلام) نیز جز این مصداق است. وقتی ایشان به دنیا آمدند جبرئیل نازل شد و فرمود: یا رسول‌الله خدا به تو تبریک می‌گوید اما «قتلوا و عطشانا» پیغمبر گریست سپس جبرئیل ادامه داد یا رسول‌الله این پیام را به فاطمه نیز برسان. پیغمبر پیام را به حضرت رساندند. حضرت گریه و بی‌تابی کردند و فرمودند اگر قرار است امت این‌چنین بیچاره شود، من نمی‌خواهم. پیامبر در پاسخ فرمودند: خداوند در عوض مهدی را از نسل تو قرار داده است و این‌چنین حضرت آرام شدند. بین حضرت زهرا و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ارتباط تنگاتنگی وجود دارد؛ زیرا امام زمان مایه‌ی خشنودی قلب حضرت زهرا (سلام الله علیها) است.

ارتباط دیگر امام زمان با وجود حضرت زهرا بحث الگو بودن است. در قرآن، اسوه‌ی حسنه بودن دو بار مطرح شده است؛ یکی پیرامون شخص پیغمبر است، سوره‌ی احزاب آیه‌ی 21 «لَقَد کانَ رَسوُل‌ا... اسوةٌ حَسَنَة» و دیگری سوره‌ی ممتحنه «قَد کانت لَکُم اُسوةٌ حسَنَة فی ابراهیم والّذینَ مَعَهوا» ابراهیم و کسانی که با ابراهیم هستند آن‌ها هم اسوه‌ی حسنه هستند. اینکه امام زمان می‌گویند مادرم زهرا اسوه‌ی حسنه‌ی من است، نه از این جهت که پیغمبر اسوه‌ی حسنه‌ی من نیست، بلکه از این جهت است که زهرا (سلام الله علیها) جان پیغمبر است.

یکی از شباهت‌های امام زمان با حضرت زهرا مربوط به حقیقت شب قدر است. امام صادق (علیه السلام) فرمودند: شب قدر فاطمه‌ی زهراست. کسی شب قدر را درک نمی‌کند، مگر آنکه فاطمه را بشناسد. در زمان ما شب قدر از آن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. بنابراین کسی در شب قدر به معرفت امام زمان نمی‌رسد مگر با معرفت فاطمه‌ی زهرا.

یکی از شباهت‌های امام زمان با حضرت زهرا مربوط به حقیقت شب قدر است. امام صادق (علیه السلام) فرمودند: شب قدر فاطمه‌ی زهراست. کسی شب قدر را درک نمی‌کند، مگر آنکه فاطمه را بشناسد. در زمان ما شب قدر از آن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. بنابراین کسی در شب قدر به معرفت امام زمان نمی‌رسد مگر با معرفت فاطمه‌ی زهرا؛ خیلی ارتباط نزدیک است.

شب قدر منزلتش مخفی است، منزلت حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم مخفی است. شب قدر تبلیغ امور می‌شود و یک بحث مفصلی دارد که ملاک حق و باطل با حضرت زهراست. دلیل آن هم رضایت خدا در گرو رضایت فاطمه است؛ یعنی رضایت با رضایت زهرا. خط‌کش اندازه‌گیری رضایت خدا رضایت حضرت زهراست که تفریق امور انجام می‌شود. ظرف نزول وحی است. در روایت داریم هیچ پیغمبری، هیچ نبی به نبوت نرسید مگر اینکه اقرار به فضل فاطمه‌ی زهرا کرد.

یک‌سری شباهت‌هایی هم بین حضرت زهرا و حجت‌بن الحسن در اسامی وجود دارد. روایت داریم 9 اسمی که خدا برای حضرت زهرا انتخاب کرد؛ این 9 اسم غیر از فاطمه، که البته این اسم هم با تعبیر شب قدر ایشان هم سنخیت دارد؛ تمام اسم‌ها مصداقش برای امام زمان هم وجود دارد؛ مثلاً روایت داریم که سیده النساء لقب حضرت زهراست، سیدالخلق هم لقب امام زمان است، امام رضا (علیه السلام) فرمودند: طاهره، طاهر، مبارک، مبارکه، زکیه، زکی، طیبه، طیب، مطهره، مطهر، تقیه، تقی، محدثه و محدث. این‌ها همه مشترک است بین حضرت زهرا و حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف).

برگرفته از مقاله "حجت الاسلام و المسلمین حسامی" ، سایت برهان

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، آفتاب ، شیدا ، عقیق ، Wakeup ، عبدالرحمن ، یاســین
۲:۵۸, ۱۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
هرچی نوشتم پرید

جامعه مخاطب رو معرفی کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، یاســین ، آفتاب
۳:۲۶, ۱۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۶/اسفند/۹۳ ۲:۵۸)عبدالرحمن نوشته است:  هرچی نوشتم پرید

جامعه مخاطب رو معرفی کن
اولویت سطح ها
1- کسایی که فقط حضرات رو در حد اسم میشناسن و مسیر اسلام رو فقط چیزهایی شندین ( اونم نه شیعه بلکه از غیر ) ولی دوست دارن اطلاعات خوبی بدور از تعصب بدست بیارنCool
2- دوستانی مثل بچه های تالار Heart که از سن ابتدایی تا سطح دکترا دارن مطالب رو مطالعه میکنن.
3- همین دیگه Blush
با تشکر از دوستان
اگه طرحی و پیشنهادیم دارین بگین استقبال میشه
درپناه مادر دوعالم باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Wakeup ، عبدالرحمن ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: