|
ورود نور به قلب لطفا راهنمایی کنید
|
|
۱۷:۳۶, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱۸:۱۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از دوستانم اتفاقی براش افتاده به این نحو به خاطر عمل مادرم نگران بودم شب موقع خواب یک صلوات به همه امامان علیهم السلام و چند فرشته مقرب صلوات هدیه دادم و به امام زمان علیهم السلام هم سلام دادم و خوابیدم و قبل از اذان صبح بیدار شدم و به امامان متوسل شدم و گریه کردم بعد 133 تا صلوات به نیت توسل به حضرت عباس علیهم السلام برای سلامتی مادرم فرستادم و بعد از نماز صبح خوابیدم نزدیکای ساعت 8 یه حالت عجیبی برام پیش آمد که انگار اتاق سروته شده بعد یه صدایی دو بار گفت بگو لا اله الا الله محمد رسول الله من هم چند بار تکرار کردم بعد ترسیدم و یا علی گفتم اونوقت صدایی شنیدم که گفت میترسه نور به قلبش وارد بشه بعد بیدار شدم و خیلی سرحال بودم خب حالا این اتفاق که برای یکی از دوستانم پیش آمده یعنی چی؟ اون جمله آخر که از نور حرف زده یعنی چی؟ متشکرم |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اون دوستتون رو باید ببینید از نظر روحی در چه شرایطی هست.
اگر شرایط روحی و روانیش معمولی هست و مشکلی نداره احتمالش هست که این یک اتفاق معنوی بوده باشه ولی اگر مشکلات روحی داشته باشه و یا هر مشکلی بزرگی در زندگی بهتره با یه روانشناس مذهبی مشاوره کنه |
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
این اتفاقات بیشتر به واقعیت شبیهه تا توهم تا اونجایی که ایشان را میشناسم مشکل حاد روحی ندارن که بگیم توهم بوده اهل نماز اول وقت هم هستن |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
معمولا اگر چنین مواردی برای یک شخص پیش بیاد درستش اینه که نباید برا کسی تعریف کنند مگر عالم دینی برای مشاوره همه در یک سطح و بینش معرفتی نیستند و ممکنه باعث بروز و سوء استفاده عده ای بشه |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چون برادر مسعود گفت بیام نظر بدم
چه در مورد خواب چه این موارد نباید برای کسی تعریف کرد مخصوصا غریبه ها نباید پازل ذهنی غریبه ها مخصوصا اجنه رو تکمیل کرد (نقشه درون شما رو میخونن) ضمن اینکه نباید تاویل تراشی کرد |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۳ ۱۸:۰۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
تا اونجایی که از نظر دوستان فهمیدم اینجور چیزا قابل اعتماد نیست |
|||
|
|
۰:۱۹, ۱۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:تا اونجایی که از نظر دوستان فهمیدم اینجور چیزا قابل اعتماد نیست فکر نمیکنم منظور کسی چنین چیزی بوده باشه منظور این بوده که این اتفاق به هر کسی نباید گفته بشه چون همین گفتن اثر وضعی خودش رو میزاره روایتشم هست که خواب ها رو نباید به کسی بگیم مگر شخص معتمد و عالم دینی البته نقل به مضمون گفتم ان شاء الله که خیره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دوستان لطفا توجه کنید(آثار مخرب زخم زبان و نیش و کنایه) | افشین | 0 | 1,384 |