|
نظر شما راجع به برگزاری مجدد رفراندوم تعیین نظام سیاسی چیست؟
|
|
۱۸:۴۷, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام! امروز داشتم با یکی از دوستان(!)ضدانقلاب صحبت میکردم،تا این که بحث رسید به اینجا که آیا نظام جمهوری اسلامی امروزه از پشتیبانی مردمی برخوردار هست یا نه؟ من گفتم که بله و این هر ساله توی تظاهرات ها و انتخابات ها نشون داده میشه،سال 57 هم یک رفراندم سراسری برگزار شده. این دوست گرامی،سوالی پرسید که حقیقتا در جوابش موندم. گفت که : خب با این حساب،چرا دوباره یک رفراندم برگزار نمیشه تا هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه؟ با حضور ناظران بین المللی،تا هم به ما و هم به دنیا ثابت بشه که مردم ایران جمهوری اسلامی رو میخوان. من صحبت های امام رو در مورد رفراندم مجدد خوندم،اما باید قبول کرد تا حدودی هم این صحبت ها مربوط به اوایل انقلابه که امکان اغتشاش یا هر مسئله دیگری هم بود... . ضمن این که یه جمله معروفی امام خمینی در بهشت زهرا (اول انقلاب) دارند که گفتند : «حتی اگر پدران ما در گذشته به چیزی رأی دادند به ما ربطی ندارد، الآن اکثریت ملت هستند که باید بگویند چه میخواهیم» نظر شما چیه؟
|
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۳ ۱۹:۲۷ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این سوال انقدر مسخره و خنده داره که نیاز به جواب دادن نداره!!!
مثل این میمونه که من بیام ادعای مالکیت خونه ی شما رو بکنم و بگم ثابت کن خونه مال تو نیست و این قضیه رو هر هفته تکرار کنم!!! ![]() ![]() ![]() اصلا اگه اینطوریه چرا آمریکا رفراندوم نمیکنه ؟ حالا فرضا رفراندوم هم بکنیم فرداش میان میگن تقلب شده. گول حرف های این جماعت بنی اسراپیلی رو نخورید... |
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۳ ۱۸:۴۷)Ali#59 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام کور از خدا چی میخواد؟ البته اون شخص دوست من و شما نیست! در خیلی از کشورهای مثلا متمدن امروزی که خودشون رو اوج دموکراسی و مردم محوری میدونن، بزرگترین مظهر دموکراسی یعنی انتخابات رو به افوله. در خیلی از این کشورهای درصد مشارکت به 30 و 40 درصد هم میرسه ولی یک اقلیتی راه نمی افتن به دنبال رفراندوم اصل حکومت اون کشور!!! چرا؟ در کشوری که متوسط 70 درصد مشارکت مردم در انتخابتها وجود داره و مردم با این شدت پشت حکومت هستن و از هسته ای و موشکی و فعالیت نظامی در منطقه و ... حمایت میکنن، رفرراندوم چرا برگزار بشه؟ اگر قرار به رفراندوم باشه، باید کشورهایی شروع کرد که درصد مشارکت مردم در انتخاباتها زیر 50 درصده ![]() که عمرا یکی از این کشورهای مدعی پیشقدم بشه |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۳ ۱۹:۴۱)علائم ظهور نوشته است: سلام انگلستان خبیث و مدعی همین چند وقت پیش رفراندم برای استقلال اسکاتلند برگزار کرد
|
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۳ ۲۰:۱۷ توسط تسنیـم.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در تکمیل صحبتهای جناب علائم ظهور : حتی اگه درصد مشارکت هم به زیر 50 برسه، به همون 20 و 30 هم برسه و حتی پایینتر باز هم تا وقتی مخالف جدی برای حکومت وجود نداشته باشه، حکومت هم چنان به کارش ادامه می ده.(۲۱/اسفند/۹۳ ۱۹:۴۹)A L I نوشته است: انگلستان خبیث و مدعی همین چند وقت پیش رفراندم برای استقلال اسکاتلند برگزار کرد خود موافقان استقلال از قبل می دونستن شکست می خورن دیگه چه برسه به انگلیس خبیث . حالا اگه یه درصد احتمال شکست می داد، اون وقت این کارو می کرد؟؟
|
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۲۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۳ ۲۰:۱۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آخه اصلا در آمریکا هیچ بحثی سر عوض کردن حکومت جمهوری وجود نداره!
![]() در ایران ما جمهوری اسلامی داریم،شاید رفراندم برگزار بشه و جمهوری خالی (!) رای بیاره،متوجه عرضم هستید؟؟ منظورم اینه که در آمریکا هیچ گزینه جدی برای برگزاری رفراندم وجود نداره. دولت و حکومت هر 4 سال میتونه عوض بشه و با عوض شدن یک رئیس جمهور کل سیاست های نظام سیاسی ایالات متحده هم تغییر میکنه... . با تمامی این موضوعات من باز هم نفهمیدم چرا ما نباید چنین رفراندمی برگزار کنیم؟! کشورهای خارجی رو فراموش کنید،صرفا درباره ایران صحبت میکنیم. اگه واقعا 80 % مردم در انتخابات شرکت میکنند = یعنی با جمهوری اسلامی موافقند،خب اینکه مشکلی نداره،رفراندم هم مشکلی ایجاد نمیکنه،بلکه خیلی هم به تثبیت قدرت نظام کمک میکنه؟؟
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۳ ۲۰:۰۶)تسنیـم نوشته است: به نام خداچه جالب...شما چقدر خوب و زیبا تحلیل میکنید واقعا بسیار لذت بردم،سپاس گذارم! بله انگلیسی ها تمام چیزها رو پیش بینی میکنن! |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۲۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۳ ۲۰:۲۵ توسط تسنیـم.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آری به جمهوری اسلامی که صرفا برگزاری رفراندوم نیست
مصادیق مختلف داره که دوستان بهش اشاره کردن : حضور در انتخابات، راهپیمایی ها، در حال حاضر اینکه مردم هم مثل نظام حامی مقاومت هستن و.. راستی رفراندوم با شکوهتر از 9 دی 88 می خواید؟؟ نقل قول:چه جالب...شما چقدر خوب و زیبا تحلیل میکنید واقعا بسیار لذت بردم،سپاس گذارم! راي آوردن در رفراندوم بسيار دشوار است چون حزب ملي اسکاتلند تنها حزب خواهان برگزاري رفراندوم است و سه حزب عمده ديگر شديداً بهدنبال حفظ بريتانيا و ائتلاف با انگلستان هستند. نظرسنجي که توسط سازمان YOUGOV برگزار شد (قبل از رفراندوم) حاکي بود که 27% مردم اسکاتلند از استقلال کشور حمايت خواهند کرد. |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۳ ۲۰:۱۵)تسنیـم نوشته است: آری به جمهوری اسلامی که صرفا برگزاری رفراندوم نیستچرا یک رفراندم همگانی برگزار نمیشه تا این آری به جمهوری اسلامی شکل رسمی تری پیدا کنه؟ ![]() تا بهونه ای دست دشمنان نباشه که بگن به خاطر کیک و ساندیس ریختن تو خیابون، یا با شانتاژ تبلیغاتی در انتخابات شرکت کردند؟؟ جدا چرا؟
|
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تو هیچ جای دنیا اینکارو نمیکنن.
به درک که غربیا ما رو قبول ندارن، ماهم اونا رو قبول نداریم.از کی میترسید؟ بر فرض اینکه رای بگیرن ب قول دوستان میگن تقلب شده. مثل سوریه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تعیین وقت کذب است و حرام | s.mahdi | 16 | 8,181 |