|
سریال کره ی افسانه خورشید و ماه و مفاهیم اسلام
|
|
۰:۳۳, ۲۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۳ ۱:۰۱ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() با سلام خدمت دوستان بیداری راستش من چند وقتی این سریال رو دنبال میکنم و چیزی که در این سریال خیلی نظرمو جلب میکنه دیالوگهای سنگین این فیلم هست که برای ما یجورایی آشنا بنظر میرسه. نمیخوام بگم این سریال برای تبلیغ اسلام ساخته شده ولی شکی نیست که سازندگان این فیلم نکات جذاب اسلام رو بیرون کشیدن و با اینکار خواستن سریال خودشون رو زیبا کنن برای مثال در این فیلم از برابری برده ها با اربابان سخن گفته میشه و کرامت انسانی رو بالاتر جایگاه انسانی میدونه که همه میدونیم این یکی از بنیادی ترین نکات اسلام بحساب میاد و یا حاکمی که بیش از حد بدنبال برقراری عدالت و کمک به طبقه فرودست جامعه است. این رفتارها و دیالوگها درسرتاسر سریال بچشم میخوره اما نکته ی که بیش از حد برام جالبه ماجرای امپراطور و برادرش هست دو برادر ناتنی بنظر شما حادثه عاشورا برای سازندگان کره ی اینقدر جذابیت نداره که بتونن یه سریال رو ازش بیرون بکشن؟ حقیقتا باید گفت این حادثه اینقدر دردناک و تراژدیک هست که هرفیلمسازی رو به طمع ساختش وا میداره دو برادر ناتنی که از بچگی درکنار هم بزرگ میشن که یکی از اونا امپراطور و اون یکی فردی معمولی اما وفادار به برادرش هست(حقیقتش اسماشونو هیچ وقت یاد نگرفتم) وزیراعظم مدام درپی براندازی امپراطور هست و هرطور شده میخواد به این هدفش برسه دشمنی این فرد و داردسته اش با خاندان امپراطور و ضربه هایی که مدام به اونا میزنه و باعث میشه امپراطور فردی مظلوم بنظر برسه از نکات قابل مقایسه داستان فیلم و واقعیات اسلام بخصوص مکتب شیعه هست اما ماجرای امپراطور و برادرش و وزیراعظم شباهت جالبی به ماجرای امام حسین(علیه السلام) و حصرت عباس(علیه السلام) و شمر ملعون داره! وزیر اعظم از برادر میخواد که به امپراطور خیانت کنه و بجاش به تخت پادشاهی تکیه بزنه ( یادآور پیشنهاد شمر به حضرت عباس برای خیانت به امام حسین(علیه السلام) ) اما میبینیم برادر تا آخرین لحظه در کنار امپراطور میمونه و میجنگه و کشته میشه نکته ی جالب ترش لحظه ی هست که برادر به زمین میفته و این تنها لحظه ی هست که امپراطور نام برادر رو به زبون میاره و به سمتش میره بنظر من این قسمتش خیلی شبیه به خود واقعه ساخته شده البته داستان فیلم تفاوت زیادی با داستان عاشورا داره چون میبینم که دارودسته وزیر اعظم همه کشته میشن و امپراطور میمونه ولی مهم اینه که در دل همین داستان از المانهای اسلامی بخصوص تشیع استفاده زیادی شده این نکته رو تکرار میکنم که سازندگان این فیلم قطعا دلسوز اسلام نیستن و فقط از تاریخ و تفکر غنی اسلام در جهت ساخت سریال خودشون بهره بردن نکاتی جذاب که در اختیار ماست ولی اونا باید ازش استفاده کنن! یا حق |
|||
|
|
۱:۱۷, ۲۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۳ ۱:۱۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب.
متاسفانه برداشتهایی که شما داشتید به نظر بنده اصلا ارتباطی به این سریال ندارد. نیکی و خوبی در نظر هر دین و روشی پسندیده است. حتی یک جمله در سریالهای کره ای نیست که حرفی از خدایی خداوند به زبان بیاورند اینها! امام حسین و حضرت عباس؟!؟! چه ارتباطی به این سریال دارد آخر؟! ![]() صرف برادر ناتنی بودن و وفادار بودن که نشد شباهت! این سریالهای کره ای فقط داستانهای عامه پسند هستند با شخصیتهای سیاه و سفید و داستان پردازی های شاه مهربان و وزیر بدجنس و نامادری و... آدم مظلوم بدبخت ولی خوش قیافه در همین حد نازل. |
|||
|
|
۲:۰۹, ۲۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۳ ۲:۱۰ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اسلام فقط یه دین برای خداپرستی نیست بلکه یه طرز تفکر و سبک زندگی هست که حتی انسانهای بی اعتقاد هم میتونن از تفکراتش استفاده کنن
نیکی و بدی درست اما برابری برده و ارباب چطور؟ ایا در هر دینی چنین چیزی هست؟ من نگفتم این سریال مذهبی هست گفتم از المانهای مذهبی استفاده برده سازندگان این فیلم ممکنه حتی به خدا هم اعتقادی نداشته باشند و صرفا از جذابیتهای تفکر اسلام برای فیلمشون بهره بردن شما فکر کنید چرا سریال اینقدر اسرار میکنه که امپراطور رو حامی مستعضفین جامعه نشون بده تاجایی که درقسمتی میگه چرا مردم برای دیدن من باید بهترین لباس هاشون رو بپوشن؟ آیا چنین نگاهی به جز اسلام در مکاتب دیگه ی نمونه داشته؟ |
|||
|
|
۸:۵۷, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
به نظر من نظر فاطمه خانم به حقیقت نزدیکتر باشه... واسه اینکه اگه بخواهیم نظر آقای imam 12 رو قبول کنیم لاجرم باید نقشهایی مثل حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) و امام علی(علیه السلام) رو توی فیلم سخصیت سازی کنیم که این کار اصلا به صلاح نیست... البته اینکه این فیلم از فیلمهای مثبت هست شکی نیست و من خودم به شخصه نمادی از کابالا توی فیلم ندیدم و اینم بگم که من این سریال رو کامل ندیدم..[b] [url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-6422.html][/url] |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۴/اسفند/۹۳ ۲:۰۹)Imam12 نوشته است: اسلام فقط یه دین برای خداپرستی نیست بلکه یه طرز تفکر و سبک زندگی هست که حتی انسانهای بی اعتقاد هم میتونن از تفکراتش استفاده کنن چندی پیش فیلمی ساخته شده بود از پادشاهان گذشته زرد پوستها به شکل مستند . چند صدنفر خدم و حشم داشتند که فقط مخصوص غذا درست کردن و آشپزی بودند برای شخص پادشاه . پادشاه هر کرام رو که دوست داشت لقمه ای می خوردو آنهایی که دوست نداشت رو با لگد پرتاب می کرد . این سریالها از طرفی به بیان خودشون افسانه است ، یعنی نمی شود به وقایع آن از طریق تاریخی آن جویای سند شد . بنابراین هر جعلی که خواست می تواند انجام بدهد . الان چیزی که در ذهن نوجوان می نقش بسته از کره چه هست ؟ خوب همین جعلیات هست ! همین قهرمانی های ساختگی هست . همین عشق های دروغین هست ! همین موقعیت های ساختگی هست . همین پادشاهان دروغی . همین فداکاری های پوشالی . اما چیزی که در ذهن نوجوان از تاریخچه کره شکل گرفته همین هاست . یعنی چیزی که در تاریخ اتفاق افتاده و اسنادش موجود هست دقیقا مخالف جریان این سریالهای جعلی ست . کسی نیست که برایش نیکی کردن بدجلوه کند . یا تساوی در عین جلال و عظمت برایش خوب و دلپذیر نباشد . چه دیندار چه بی دین . تساوی و احترام به حقوق و این مفاهیم برای همه انسانها دلپسند هست و پرداختن در اون فقط اختصاص به اسلام ندارد . تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمایش اسلام آمریکایی در سریال «مسلمانان آمریکایی» | nooromahdi | 2 | 2,327 |
۴/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: قلب |
|

![[تصویر: The-Moon-That-Embraces-the-Sun-Wallpaper-1.jpg]](http://fun.dooni.ir/wp-content/uploads/sites/19/The-Moon-That-Embraces-the-Sun-Wallpaper-1.jpg)