|
مادر عشق و وفا . . .
|
|
۱۴:۳۴, ۲۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۱۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() السلام علیک یا فاطمه ام البنین سلام الله علیها سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها را پیشاپیش به آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و تمام شما عاشقانه آقا قمر بنی هاشم علیه السلام تسلیت عرض مینمایم. مادری که اگر چه در کربلا نبود، ولی دلش تا ابد در کربلا ماند و نگاهش بر افق، که آیا «کاروان عشق» را بازگشتی خواهد بود؟ مادری که دلش برای همیشه در کنار «نهر علقمه»، سوگ نشین فرزندی شد که نظیر نداشت در زیبایی و شجاعت! مادری که دلش در میدان «قتلگاه» بود و نگاهش بر آسمان، که چه وقت، «ماه»، بار دیگر خواهد تابید! مادری که یک عمر، دست از «حسین حسین» گفتن بر نداشت و تمام غریبانه هایش را، حتی سوگ عزیزانش را با نام حسین علیه السلام همراهی کرد! مادری که «ام البنین علیهاالسلام» بود، ولی آیینه نگاهش از آسمان کربلا، تنها اشکِ خونین ستارگان را چید؛ آن گاه که راوی، از عبور نیزه ها روایت می کرد! مادری که حتی کوچه های «مدینه»، مرثیه سرای اندوه سترگ او شدند و به استقامت و صبر او ایمان آوردند! مادری که «وفا»، اولین درس زندگی و «شجاعت»، عالی ترین سرشت همسری اش بود و «صحبت»، بالاترین باور مهر پروری اش مادری که برای همیشه، با ناله های نینوایی، به یاد پسرانش، لالایی سرود و سروده هایش را فرات، هر روز، هنگام غروب نجوا می کند! مادری که بعد از شهادت «عباس علیه السلام» ، دیگر به ماه نگاه نکرد و آسمان مدینه، نعمت نورافشانی اش را از دست داد! مادری که در کربلا نبود، ولی تا ابد در کربلا ماند و دل از «گودال قتلگاه» نگرفت و فریاد «یا حسین»اش را نه تنها در مدینه، که از صحن مطهر کربلا می توان شنید! درود خداوند و سلام پاکان، بر روح بلند و وفاداری بی نظیرش باد! روح آسمانی اش، در سایه سار کوثر، شاد، و شفاعت بشکوهش، دستگیرمان باد! [b] ![]() این تاپیک ، به نیت خشنودی دل آقا قمر بنی هاشم علیه السلام زده شده، ان شاءالله مورد قبول مادر آن حضرت و خود آن حضرت قرار بگیره. از دوستان خواهشمندم،به مناسبت سالروز وفات مادر عشق و ادب و وفا ،حضرت ام البنین علیه السلام، هر جور خودتون میدونید،در این تاپیک،سنگ تمام بذارید. التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۲, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ای بانی اشک وروضه های سقا ای فاطمه ی دوم بیت مولا ازدامن توروح ادب راآموخت آن تشنه ی بی دست کناردریا صلی الله علیک یاام البنین ام العباس صلوات |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تنها نام عباس (علیه السلام) می توانست سکوتش را بشکند.... السلام علیک یا ام البنین... ام العباس (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با ادب بود و روی دامانش، تا گل نازدانه ای جا شد، ... به مدینه نگفت مادر شد، گفت : مولای شهر بابا شد! با کنیزی خانواده ی عشق، در دو عالم عزیز زهرا شد! خادمی کرد تا که عباسش، از ازل تا همیشه آقا شد! |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
![]() تاریخ، تمامی نسبنامهها را ورق میزند و میگوید: شانههای تحمل اندوه، از نام ام البنین، خجلند. تاریخ، گزافه نمیگوید و واقعیت را آنچنانکه هست، مینماید باغ گل یاس سلام علیک مادر عباس سلام علیک
|
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها را به تمام عاشقان آقا قمر بنی هاشم علیه السلام، تسلیت عرض می کنم. ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۱۹:۰۱ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بخشی از زیارت نامه ام البنین علیهاالسلام سلام بر تو ای همسر جانشین رسول اللّه علیهالسلام ؛ سلام بر تو که محبوب زهرایی؛ سلام بر تو ای مادر ماههای درخشان؛ خدا و رسولش را گواه میگیرم که تو با اهدای فرزندانت و قربانیکردن آنها در راه آرمانهای حسین علیهالسلام جهاد نمودی؛ گواهی میدهم که تو یار و یاور امام علی بن ابیطالب علیهالسلام در سختیها، مشکلات و مصیبتها بودهای ؛ گواهی میدهم که به خوبی از عهده سرپرستی و نگهداری فرزندان زهرای اطهر علیهاالسلام و ادای امانت ایشان برآمدی؛ تو در نزد خداوند از مقام و منزلت بالایی برخورداری؛ سلام بر تو و بر فرزندان شهیدت! سلام بر مادر پسران اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوباره گفتم: دیگر سفارشت نکنم دوباره گفتم: جان تو و حسین، پسر! دوباره گفتم و گفتی: "به روی چشم عزیز!" فدای چشمت، چشم تو بی بلا مادر ** مدام بر لب من "ان یکاد" و "چارقل" است که چشم بد ز رخت دور، بهتر از جانم! بدون خُود و زره نشنوم به صف زده ای اگرچه من هم "جوشن کبیر" میخوانم ** شنیده ام که خودت یک تنه سپاه شدی شنیده ام که علم بر زمین نمی افتاد شنیده ام که به آب فرات، لب نزدی فدای تشنگی ات ...شیر من حلالت باد ** بگو چه شد لب آن رود، رود تشنه من! بگو چه شد لب آن رود، ماه کامل من! بگو که در غم تو رود رود گریه کنم کدام دست تو را چید میوه دل من! ** بگو بگو که به چشمت چه چشم زخم رسید؟ که بود تیر بر آن ابروی کمانی زد؟ بگو بگو که بدانم چه آمده به سرت بگو بگو که بدانم چه بر سرم آمد ** همین که نام مرا میبرند میگریم از این به بعد من و آه و چشم تر شده ای چه نام مرثیه واری ست "مادر پسران" برای مادر تنهای بی پسر شده ای |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 012.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119809668/012.jpg)
![[تصویر: H_Omolbanin_1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119807818/H_Omolbanin_1.jpg)

![[تصویر: 51759222794970622261.jpg]](http://axgig.com/images/51759222794970622261.jpg)

![[تصویر: %D8%A7%D9%85_%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%86%DB%8C%D9%86.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119911118/%D8%A7%D9%85_%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%86%DB%8C%D9%86.jpg)