|
مسافرکربلا(خانم شیدا).التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب
|
|
۱:۳۶, ۲۸/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۳ ۱:۳۸ توسط مسافـر کربلا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . اگر التماس دعایی . درد دلی . سلامی دارید برای اربابتون در اینحا بنویسید تا مسافر کربلا (خانم شیدا) اونها رو ببرن و در حرم ارباب. از طرفمون بخونه. . ایشون هم ان شا الله روز 4 فروردین عازم کربلا هستن. . سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند . از سرکار حانم شیدا خواهشمندم.خاصه برای دوستانی که زحمت کشیدن و میکشن در این کار دعا کنن. برای راه افتادن این صندوق عده ای با مالشون .عده ای با آبرو شون .عده ای با اعتبارشون .عده ای با وقتشون .عده ای با فکرشون و .... همکاری کردن و صندوق راه افتاد. برای همه این دوستان دعا کنید. همچنین برای برکت این صندوق هم دعا کنید تا ان شاالله به لطف ارباب بتوتیم این کار رو ادامه بدیم. . . اگر اینجا رو نخوانده اید بخوانید : صندوق حضرت مهدی (عج ) ثبت نام مسافر کربلا (یک نفر) . . . این موضوع تا روز 4 فروردین ان شاء الله باز خواهد بود
|
|||
|
|
۱:۴۵, ۲۸/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۳ ۱:۴۶ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
با عرض سلام خیلی خوشحال شدم که ان شاء الله عازم کربلا هستید... خوش بسعادتتون که بهترین عیدی رو گرفتید... ان شاء الله زیارت با معرفتی داشته باشید.... ابتدا برای تعجیل در فرج آقا امام زمان دعا کنید که ان شاء الله سال جدید سال فرج آقا امام زمان باشه... برای حقیر دعا کنید تا به آرزوم که شهادت در راه خدا هست برسم و ان شاء الله پدر و مادرگلم همیشه ازم راضی باشند و بتونم تا جان در بدن دارم بهشون خدمت کنم و ان شاء الله به سعادت دنیوی و اخروی برسم و عاقبت بخیر بشم... ببخشید طولانی شد... |
|||
|
|
۲:۲۳, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۲:۲۶, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
حس عجیبیه وقتی یکی از عزیزان ادم راهی دیار عشق میشه ...
حسی سرشار از شادمانی و شعف .... خواهر نازنینم شیدا ، وقتی فهمیدم به زیارت امام شهیدمان دعوت شده ای با تمام وجود خوشحال شدم . ان شاالله دعای امام زمانمان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدرقه ی راهت باشه . * پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله و سلم) در ضمن حديث بلندى مى فرمايد: كربلا پاكترين بقعه روى زمين و از نظر احترام بزرگترين بقعه ها است و الحق كه كربلا از بساطهاى بهشت است. بحار الانوار، ج 98، ص 115 و نيز كامل الزيارات، ص 264. التماس دعــــــــــــــــــا |
|||
|
|
۷:۴۵, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
ان شاءالله به شرط حیات حرف دل شما خوبان رو در حرم ارباب خوبیها خواهم خوند. دعا یا حرف خاصی دارید و بنده رو لایق میدونید به صورت پ خ در خدمتتون هستم بچه ها لطفا خیلی دعام کنید
|
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام خيلي التماس دعا ... خيلي ... |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و عرض ادب ان شاء الله زیارت با معرفتی داشته باشید و نهایت استفاده را از این سفر بسیار معنوی ببرید. التماس دعای فراوان برای تعجیل در امر فرج و عاقبت بخیری اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْياىَ مَحْيا مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ محمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا امام حسین(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲۸/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۳ ۱۲:۲۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خانم شیدا یک جای به خصوص را عرض میکنم تا حتما به یاد برادر کوچکتان بیفتید، نجف اشرف، وادی السلام مزار شریف حضرت قاضی
![]() ![]() حتما سلام این بنده حقیر را برسانید...
|
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خوش به حالتون .
در روز های خوب در بهترین جای دنیا ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام ان شاء الله تو حرم ارباب برای تعجیل در ظهور هم دعا کنید.
برای تعجیل در فرج دعا کنید که همان فرج و گشایش شماست
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسافرکربلا MAHDI59(مادرخانم ایشان)التماس دعا برای ارباب | مسافـر کربلا | 6 | 3,020 |
۱۰/خرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| دلنوشته هایی برای کودکان غزه | mary20 | 11 | 12,821 |
۵/آذر/۹۳ ۲۱:۲۴ آخرین ارسال: ABCDE |
|
| مسافر کربلا (reza2035) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 44 | 24,139 |
۴/فروردین/۹۳ ۰:۰۳ آخرین ارسال: Tolou |
|
| مسافر کربلا (خانم صبا) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 21 | 8,957 |
۲۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| مسافر کربلا(خانم bahar)-التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 27 | 12,057 |
۲۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|