|
آیا این سبک عزاداری صحیحه؟
|
|
۱۳:۱۲, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه سوال ذهنمو مشغول کرده.آیا بستن خیابانها برای عزاداری کار درستیه؟کسی عجله داشته باشه چطور باید از این محلها عبور کنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۳, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
علت اینکه بر بدعت بودنش تاکید دارم اینه که به معصومین و بزرگان نچسبوننش(محمل و...)
ضمناً حرام بودن قمه زنی بخاطر حکم ولی فقیهه نه حکم برخی از مراجع یه مسئله اجتماعی باید حکم ثابت داشته باشه نماز و روزه نیست که اختلاف در احکامش مشکلی پیش نیاره درضمن درسته که کلمه بدعت به اعمال درست و غلط تقسیم میشه ولی الان به اعمال منفی اطلاق میشه پس تبدیل شعیره به بدعت مهمه که سران منافقشون دنبال شعیره دونستنشن |
|||
|
۱۶:۵۶, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول: ضمناً حرام بودن قمه زنی بخاطر حکم ولی فقیهه نه حکم برخی از مراجع متاسفم ، ولی حرف شما باز هم غلطه! از قضا شخص خودم ، در ایام محرم ، این سوال رو به صورت کتبی از دفتر آقا پرسیدم ، ، و جواب گرفتم .... ![]() این حرفایی که شما میزنید ، منبعش در سایت های مزخرفی همچون فِتَن و رجا نیوز به چشم میخوره ، لطفاً از این مصداق ها برای بنده نیارید... والااا به خدا ! همه مشکلات مملکت حل شده ، منتظره حکم حکومتیه رهبر در مورد قمه زنی بودیم ! واقعاً خوشحالی ها... به جانه خودم اگه بیای تو پست بعدی بگی ، ( نهههههه ، اصن قمه زنی به خاطر یه چیز دیگست که حرومه ) ، از دستت شاکی میشم .... ![]() نقل قول:علت اینکه بر بدعت بودنش تاکید دارم اینه که به معصومین و بزرگان نچسبوننش(محمل و...) میدونم احساس تکلیف کردی ، و دوس داری بر بدعت بودن این تاکید کنی ، ولی شما از منبر بیا پایین ، بذار مراجع تقلید و علما در مورد مصادیق بدعت صحبت کنند ... و در پایان اوصیکُم ، به مُقَلِد بودن ! یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من این بحث رو ادامه نمیدم چون موسی خیابانی هم ذوق کرده
ولی در چنین موردی فتوا همون حکمه و وقتی از کلمه ظاهرا اسم برده یعنی مطمئن نبوده در مورد این قضیه بعدش هم نهاد رهبری واقعا نماینده رهبری نیست یجور نماینده کارای اداریه وگرنه سطح دانششون این نیست نمونش رو زیاد دیدم شما میتونی نمونه خرابکاریشون رو در مورد متاریدینگ جستجو کنی |
|||
|
۲۰:۵۱, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
اقا هادی با کنایه چرا جواب میدید؟
بحث شخصی دارید تو پ.خ دنبال کنید حداقل به خاطر ما کاربرا ک بحث رو دنبال میکنیم محترمانه تر صحبت کنید |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۴ ۲۰:۴۵)عبدالرحمن نوشته است: من این بحث رو ادامه نمیدم چون موسی خیابانی هم ذوق کردهاگه من موسی خیابانی هستم شما کی هستید دقیقا ؟ سرباز گمنام؟ بی احترامی شما نشانه شخصیت و ادب کم شماست نمیخواستم این حرف و بزنم ولی خودت خواستی میدونی که احترام یه چیز متقابله انشاالله هدایت بشی |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۴ ۱:۳۸)افشین نوشته است: بنده از این جماعت مدعی دارای تمدن که بویی از اون نبردن توقعی ندارم.متمدن بودن رو باید از شهدا و پیروانش یاد گرفت نه یه مشت... چرا توهین میکنید آقای محترم؟؟!! من خودمم به اون تمدن افتخار میکنم ولی هیچ وقت با بستن راه مردم و نارنجک انداختن به بهانه شادی موافق نیستم... خیلی از افراد خیلی خیلی مذهبی هم هستن که چهارشنبه سوری واسه تفریح میان بیرون...خودم دیدم...اینطور نیست که فکر کنید هر کی چهارشنبه سوری میاد بیرون مدعی تمدن آریایی هست....نخیر!!!خیلی از این مردم دنبال شادی هستن فقط همین! خانم سورا هم خوب موضوع بحث رو منحرف کردن..... ترافیکی که منجر به آزار و اذیت مردم بشه چه توی عزاداری چه غیر عزاداری اشتباهه.....بحث دین و غیر دین هم نیست بحث ایجاد راه بندان آزار دهنده و ترافیک هست.... به خوبی یادمه همین چند روز پیش بود که پلیس هشدار داده بود اگر در چهارشنبه سوری راه بندانی ایجاد بشه شدیدا باهاش برخورد میکنن.....!! خب اینکه ایجاد راه بندان اشتباهه و باید رفع بشه درست!ولی چرا این خط و نشون ها رو موقع عزاداری ها واسه افرادی که مزاحمت ایجاد میکنن نمیکشن؟؟؟مگه همه در برابر قانون برابر نیستن؟؟؟؟ تازه چهارشنبه سوری یه شبه ولی عزاداری ها ماشالا 2 ماهه!!!! |
|||
|
۹:۵۳, ۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۴ ۲۳:۳۸)کوروش بزرگ نوشته است: چرا توهین میکنید آقای محترم؟؟!!من با شما نبودم خانم کوروش بزرگ با اونایی هستم که اموال مردم از جمله ماشین و مغازه و... رو خراب میکنن و راه رو هم میبندن در ضمن اون عزاداری که راه بسته بشه دو ماه نمیشه |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
من خودم که از بچگی تو عزاداری های خیابانی شرکت کردم و با این موضوع کاملا آشنا هم هستم میخوام یه موضوعی رو که بسیاری از شما هم به چشم دیده باشین رو هم بیان کنم
تو شهر ما دسته های مختلف عزاداری از محله های مختلف به طرف امامزاده حرکت میکنند. اطراف امامزاده بیشتر از عزادار بیننده جمع میشه و بیننده های خانم با هزار تا آرایش میان اونجا خودی نشون بدن و پسرای الاف هم واسه همین موضوع جمع میشن اونجا اوایل که همه قاطی بودن ولی الان نرده گزاشتن که حریم حفظ بشه.خلاصه این که بستر خوبی برای فساد ایجاد میشه. البته فایده هایی هم داره که بعضی ها واسه خودشون اونجا همسر پیدا میکنن. این یه واقعیته دیگه. |
|||
|
۲۱:۱۱, ۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
چهار شنبه سوری چی؟
سمت ما قاطی میشن،نرده هم نداره :-) |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۳)قاتل مرگ نوشته است: من خودم که از بچگی تو عزاداری های خیابانی شرکت کردم و با این موضوع کاملا آشنا هم هستم میخوام یه موضوعی رو که بسیاری از شما هم به چشم دیده باشین رو هم بیان کنمبله دیگه طبق گفته حضرت عالی چاقو هم نباید استفاده بشه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 60943579114137679060.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/60943579114137679060.jpg)