|
اخبار و تحلیل های خبری حمله عربستان و 10 کشور دیگر به یمن
|
|
۱۲:۰۷, ۶/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۴ ۱۶:۱۳ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عربستان به همراه 4 کشور دیگر شورای همکاری خلیج فارس جز عمان، و با همراهی حداقل 5 کشور دیگر از بامداد امروز به یمن حمله نظامی کرد و جنبش انصارالله تأکید کرد که پاسخ این حملات را خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، عربستان سعودی بامداد پنجشنبه به بهانه حمایت از رئیسجمهور مستعفی یمن، در این کشور دست به اقدام نظامی زده و گفته میشود که چندین نقطه را هدف قرار داده است. عادل الجبیر نماینده عربستان در سازمان ملل گفته است که حملات این کشور بیش از یک شهر و یک منطقه را در یمن شامل میشود. وی مدعی شد که ریاض برای حمایت و پشتیبانی از «دولت مشروع» یمن دست به مداخله نظامی در این کشور زده است. نماینده عربستان در سازمان ملل گفته است که آمریکا در این عملیات حضور مستقیم ندارد، اما 10 کشور دیگر در آن مشارکت دارند. همزمان مصر اعلام کرده است که از عملیات عربستان در یمن حمایت «سیاسی و نظامی» میکند. شبکه دولتی این کشور به نقل از وزارت خارجه مصر گزارش داده که قاهره در حال رایزنی با ریاض است تا در هماهنگی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس، در عملیات نظامی مشارکت کند. سیانان نوشته است که عربستان در تلاش است تا در آسمان یمن منطقه پرواز ممنوع ایجاد کند. انصارالله: با قدرت پاسخ میدهیم/آل سعود بهای تجاوز را خواهد پرداخت در مقابل «علی العماد» عضو ارشد جنبش انصارالله به شبکه سیانان گفته است که مردم یمن با قدرت به تجاوز خارجی پاسخ میدهند. وی در این مورد گفت: «این تجاوزی آشکار است و ما با آن مقابله به مثل میکنیم. اقدام سعودیها تمام مردم یمن را متحد کرده و آل سعود بهای این اقدام را خواهد پرداخت.» آقای عماد همچنین گفت بعید است عربستان اقدام به اعزام نیروی زمینی کند، اما در صورتی که دست به چنین کاری بزند، قطعا شکست خواهد خورد. سیانان نوشته است که جنگندههای عربستان مراکز حضور نیروهای مردمی و انبارهای تسلیحاتی را هدف قرار دادهاند. یکی از خبرنگاران حاضر در صنعا میگوید صدای صدها انفجار را شنیده است. این شبکه همچنین به نقل از یک مقام ارشد شورای همکاری خلیج فارس، نوشته است که این سازمان به زودی بیانیهای صادر و اعلام میکند که به درخواست عبد ربه منصور هادی رئیسجمهور مستعفی و فراری یمن، وارد عمل شده است. اوباما مجوز حمایت از عملیات نظامی در یمن را صادر کرد کاخ سفید ساعتی پس از آغاز عملیات اعلام کرد که همکاری نزدیکی با عربستان در حمله به یمن دارد و به کشورهای مهاجم اطلاعات و پشتیبانی لجستیکی میدهد. برنادت میهان سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا امروز با صدور بیانیهای، اعلام کرد: «رئیسجمهور (باراک) اوباما مجوز حمایت لجستیکی و اطلاعاتی به عملیات نظامی تحت رهبری شورای همکاری خلیج (فارس) را صادر کرده است. وی با بیان اینکه نیروهای آمریکایی در این عملیات حضور ندارند، گفت با این وجود واشنگتن «یک مرکز برنامهریزی مشترک با عربستان سعودی برپا میکند تا حمایت نظامی و اطلاعات ایالات متحده را هماهنگ کند.» میهان ادامه داد: «ما قویا به حوثیها توصیه میکنیم فورا اقدامات نظامی بیثباتکننده خود را متوقف کرده و به عنوان طرفی در گفتوگوهای سیاسی، به میز مذاکره بازگردند.» یک مقام ارشد آمریکایی هم گفته است: «ما میتوانیم با کمکهای لجستیکی و اطلاعاتی و چیزهایی شبیه به این، کمک کنیم، اما مداخله نظامیای از سوی آمریکا نخواهد بود.» این مقام آمریکایی اعلام کرده است که باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا با ارائه این کمکها به متجاوزان سعودی موافقت کرده، اما قرار نیست نیروهای آمریکایی در این عملیات مشارکت داشته باشند. ------- نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ دقت داشته باشید که عربستان ده ها سال است وارد هیچ جنگی نشده. اینها نشانه ایست برای اهلش! آن قدرت پوشالی در حال فرو ریختن است... مخصوصا با توجه به اینکه رسما با ابرقدرت منطقه اعلان جنگ کرده ... ما الان داریم در 4 جبهه می جنگیم. فلسطین و لبنان-سوریه-عراق-یمن منطقه هر روز بیشتر آماده می شود! |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۲۱, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
ان شاالله به زودی آل صعود تبدیل به آل سقوط بشه !
![]() ای خدا از آل صعود کثیف تر در کره زمین وجود خارجی داره؟
|
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱۰/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۴ ۱۱:۴۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مشکل بخشی از جامعه که به کمک ایران به مردم مظلوم منطقه و حمایت از آنها اعتراض دارند، این است که متاسفانه بخشی از جامعه، همه چیز را در رفع تحریمها میبینند و فقط از بعد مادی به قضایا نگاه میکنند. آنها فکر میکنند، بر فرض محال، تحریمها حتی اگر کامل برداشته شوند، اوضاع سامان پیدا خواهد کرد ؟؟؟؟؟؟؟ مطمئن باشید رفع تحریمها باعث ایجاد جنگ در منطقه خواهد شد و از چاله به چاه خواهیم افتاد چون از همین الان، کینه کشورهای متخاصم مانند عربستان و امارات و ترکیه و مهمتر از همه رژیم صهیونیستی به راحتی قابل مشاهده است. بنابراین فکر نکنید که توافق، اوضاع را بهتر میکند بلکه به احتمال قوی، بعد از توافق اوضاع بسیار پیچیده تر خواهد شد و شاهد این مدعا تنزل شدید قیمت نفت و حمله عربستان به یمن و گسترش پدیده داعش و سقوط شهر ادلب در سوریه میباشد. مشکل دیگر بخشی از جامعه، عدم توکل بر خدا و کرنش در برابر استکبار است. روزی را، فقط خداوند متعال مقدر میکند نه آمریکای شیطان بزرگ. مردمی که زیر بار فشار، به جای تکیه بر بازوی خود و درستکاری و همکاری با یکدیگر، به راحتی در برابر زورگویی تسلیم شوند، سرانجام خوشایندی نخواهند داشت و برعکس این قضیه مردمی که روی پای خود بایستند و درستکار شوند و به اخلاق احترام بگذارند، از دل خرابه ها هم کشوری پیشرفته از اکثر جهات خواهند ساخت (( مانند آلمان، ژاپن، هند، فرانسه و ..)) علت اصلی مشکلات اقتصادی در کشور ما، وجود فساد های کلان و خرد اقتصادی میباشد که مانند زنجیر به یکدیگر متصل هستند و به قدری وسعت یافته اند که به راحتی نمیتوان برای آن چاره ای پیدا کرد چون برای هر فرد نمیتوان یک پلیس یا دوربین امنیتی گذاشت تا هر زمان مرتکب خلاف شد او را دستگیر کرد. مسایلی مانند اینکه یک شخص به خود حق میدهد که دزدی و کلاهبرداری کند چون فلان مسئول این کار را کرده فقط فراافکنی و منحرف کردن موضوع است اما متاسفانه خیلی از افراد به راحتی گرانفروشی و کم فروشی و احتکار و گناهان و جرم اقتصادی دیگر انجام میدهند و وقتی به آنها اعتراض میکنیم، میگویند چون فلانی سه هزار میلیارد خورده چرا ما نخوریم !!!!!!!!! آیا در کشوری که میخواهد پیشرفت کند اگر افراد اینگونه فکر کنند، آن کشور موفق به گذر از موانع و پیروزی بر دشمنان خواهد شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و نکته آخر اینکه: (( اگر در یک جامعه، فرد فرد و تک تک افراد جامعه، اخلاق و منش و رفتار و فرهنگ خودشان را اصلاح و مطابق با فرامین خداوند و قانون کنند، مطمئن باشید آن جامعه قطعا پیشرفت خواهد کرد و تمام مشکلات آن به خودی خود، حل خواهد شد، حتی اگر در قحطی باشد، حتی اگر ویرانه باشد، حتی اگر تمام دنیا با آن دشمن باشند، تمام این بلایا از بین خواهد رفت ولی با توکل بر خدا و احترام به اخلاق و سرلوحه قرار دادن درستکاری و همیشه یادمان باشد که مسئولان برآمده از دل مردم هستند و رفتار آنها آینه رفتار مردم. |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
(۹/فروردین/۹۴ ۱۵:۴۴)masoudmoosavy نوشته است: سلام اولا اینکه من اون پاسخ رو برای یه تاپیک دیگه نوشتم چون قول داده بودم توی این تاپیک دیگه نیام بعد اون تاپیک با این تاپیک ادغام شد و حالا شما اومدی میگی کانالو عوض کن!!!!من کانالو عوض کردم ولی بعدش دو تا کانالا یکی شدن.... مورد بعد این دیگه خیلی واضح و روشنه که این تحلیلگر آمریکایی این حرف رو برای تحت فشار گذاشتن مذاکره کنندگان ما گفته و اینکه جو رو متشنج کنه بعد اونوقت شما این شکلی این خبرو باور میکنید؟؟؟؟؟ایشون کیه که بخواد یه جنگ رو پیش بینی کنه؟؟؟ در مقابل حرفای منم که جوابی نداشتید بدید دست بردید به توهین کردن: نژاد پرست و ... |
|||
|
۲۱:۴۷, ۱۰/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۴ ۲۱:۵۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۴ ۱۰:۴۸)کوروش بزرگ نوشته است: اولا اینکه من اون پاسخ رو برای یه تاپیک دیگه نوشتم چون قول داده بودم توی این تاپیک دیگه نیام بعد اون تاپیک با این تاپیک ادغام شد و حالا شما اومدی میگی کانالو عوض کن!!!!من کانالو عوض کردم ولی بعدش دو تا کانالا یکی شدن....سلام یعنی چی دو تا کانالا یکی شد خب بزن کانال سوم بعد چهارم مجبور نیستید بیاید اینجا یا اخبار جنگ ببینید من از کدوم تحلیلگر حرف زدم کدوم خبر رو باور کردم کی کجا چی؟ پیش بینی جنگ کار شما نیست شما به کار خودت برس در چیزی که تخصص ندارید مجبور نیستید حرف بزنید توهین رو شما کردید یه نگاه به پست هاتون دوباره بندازید خرافه پردازی توهین نیست البته بازم بود که خودتون بهتر می دونید نژاد پرستی یعنی اهمیت دادن به یک سری انسان و بی اهمیت دانستن یه عده انسان دیگه که در پست های شما کاملا مشهود است اون قسمت های به ماچه و... که از لحاظ انسانی مشکل داره بقیه حرفاتون همانطور که گفتم ما گوشمون از این حرفها پره پاسخهاش هم در همین سایت هست میتونید برید پیدا کنید شما عادت داری تاپیک منحرف کنیا (۱۰/فروردین/۹۴ ۱۰:۴۸)کوروش بزرگ نوشته است: در مقابل حرفای منم که جوابی نداشتید بدید دستکدوم حرفا دقیقا چی بوده هر حرفی هم جواب نداره |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۱۷ یک عضو کمیته اطلاع رسانی جنبش انصار الله یمن در واکنش به تجاوز عربستان و متحدانش به یمن خطاب به مقامات سعودی گفت: در مرزهایتان دشمنی برای خود ساختید که این تجاوز را فراموش نخواهد کرد.
نصرالدین عامر وعده حوادث غیرمنتظره ای را در روزهای آینده داد و گفت: « ملت یمن نقشه منطقه را تغییر خواهد داد». عامر در گفتگوی تلفنی با شبکه العالم افزود: پاسخ به سلمان پادشاه عربستان و سخنانش در میدان جنگ داده خواهد شد و در روزهای آینده حوادثی غیرمنتظره روی خواهد داد که جهانیان و عربستان سعودی را غافلگیر خواهد کرد. وی تاکید کرد مصوبات و بیانیه های اتحادیه عرب ما را نگران نخواهد کرد. عامر افزود عربستان از بیم تبدیل شدن یمن به کشوری آزاد که تحت سیطره آل سعود نباشد تصمیم به حمله به یمن گرفت. |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۴ ۲۳:۵۹)دل خسته نوشته است:با در نظر گرفتن شرایط پیچیده یمن! لحاظ احترام همسایه! کمی تا قسمتی نمایش مظلومیت در عرصه بین المللی ... پشیمان کردن کشورها از همراهی عربستان و خالی کردن اطراف آل صهیون! در یک جمله به دلیل فراهم کردن شرایط خوابیدن غبارهای فتنه، عدم پاسخ قاطع انصارالله تا امروز قابل توجیه بود. با کمی زمان خیلی چیزها روشن شد ولی به نظر من کش دادن بیش از این قضیه به نفع انصارالله نخواهد بود. شاید من یکمی صبرم کمه به هر حال عربستان اعلان جنگ کرده. داره همه زیرساختها رو میزنه. به اردوگاه آوارگان هم رحم نکرد. از تمام حرفها و رفتارها هم مشخصه که زده به سیم آخر و عقب نمیشینه... الان نزدیک یک هفته شده که انصارالله صرفا تهدید میکنه. تهدید کردن و عمل نکردن برای اذهان عمومی 2 معنی بیشتر نداره: 1- قدرت پاسخگویی نداره 2-میترسه از عواقبش که ما می دونیم هر دوی اینها در مورد انصارالله مردوده. پس ان شاء الله اینطوری جنگ رو ادامه ندن! نیروی نظامی حماس در برابر اسرائیل هر چند کم بود، ولی موازنه ی وحشت رو برقرار کردن. هزینه جنگ رو برای اسرائیل دردناک کردن... الان زمان آن رسیده که انصارالله هم برای روحیه مردم خودش و هم برای خرد کردن روحیه شاهزادگان و دربار آل صهیون و اعراب جاهلی وارد عمل بشه! 4 تا موشک هم بره سمت ریاض، اتفاقی نمیفته.... دیدیم که موشکهای حماس سمت تل آویو رفتند و اسرائیل هیچ غلطی نتونست بکنه |
|||
|
|
۹:۲۷, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
حدس من این هست که انصارالله می ترسه در صورت انتقال نیروها به عربستان عربستان یا متحدانش به یمن از جبهه دیگه ای حمله کنند. لذا منتظر هست و داره حریف رو برآورد می کنه. از طرفی حدس من این هست داره در داخل عربستان زمینه سازی می کنه و همین طور مذاکراتی با سران عربستان برای کودتا داره و منتظر نتیجه هست. احتمال داره در یک آن یک عملیات مخفی در عربستان انجام بده و منتظر زمان مناسب هست. |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
سلام
عربستان خودش از درون خورد میشه نیازی به حمله نیست شواهدش هم موجوده |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
آقای موسوی:
ببینید من اصلا خوشم نمیاد اینجا نظر بدم الانم چون شما مدام دارید توهین میکنید من مجبورم جواب بدم... و اما اصل قضیه: من به قولی که چند روز پیش داده بودم عمل کردم و دیگه کامنتی توی این تاپیک نذاشتم ولی بعدش یکی از کاربرا یه تاپیک دیگه ای درست کرد با عنوان: " تحلیلگر آمریکایی: اگر توافق هسته ای انجام نشود جنگ حتمی است " من اون نظرو اونجا گذاشتم بعد اون تاپیک با این تاپیک ادغام شد و اون کامنت من اومد اینجا ....دیگه این تقصیر من نیست....حالا متوجه شدید؟؟؟؟من تحلیل جنگ نکردم ...در مورد اون تحلیلگر نظرمو گفتم! اتفاقا اگر دقت کنید من خودم گفته بودم بها دادن به این حرفایی که میان جنگ رو پیش بینی میکنن و این چیزا درست نیست و حرف هر کسی قرار نیست معتبر باشه ...اینا فقط جو سازیه ...اونوقت شما اومدی به من میگی چرا پیش بینی میکنی؟؟؟من کجا پیش بینی کردم؟؟؟ راجع به توهین هم که گفتید ...چند نمونه از توهین هایی که من کردم بیارید همه ببینیم... توهین های شما و آقای عدالت و چند تای دیگه هم مشخصه! تاپیک هم اگه منحرف بخواد بشه کلی ناظر و مدیر هست خودشون تشخیص میدن... نیازی به اظهار نظر شما نیست! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خبری درباره پلاسکوی دیگر | mdroudgar | 6 | 2,036 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| اخبار،تحلیلهاو بیانیههای دکتر محمود احمدینژاد(انتخابات۹۶) | عبدالرحمن | 9 | 3,376 |
۲۰/خرداد/۹۶ ۳:۱۶ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| اخبار، تحلیلها و بیانیههای حجت الاسلام سید ابراهیم رييسی | قلب | 28 | 6,803 |
۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۹:۳۹ آخرین ارسال: متفکر |
|
| اخبار، تحلیل ها و بیانیه های دکتر حسن روحانی (انتخابات۹۶) | دیدگاه نوین | 10 | 4,154 |
۲۵/فروردین/۹۶ ۸:۰۷ آخرین ارسال: moi bai |
|
| اخبار عربستان و جنایات آل سعود | Ramin_Ghn | 128 | 46,161 |
۲۸/دی/۹۵ ۱:۱۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| اخبار عربستان سعودی | moi bai | 0 | 984 |
۲۹/مهر/۹۵ ۸:۳۸ آخرین ارسال: moi bai |
|
| اخبار حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به لبنان | محمود | 32 | 15,105 |
۲/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۱ آخرین ارسال: آیدا77 |
|

![[تصویر: oX1ee.jpg]](http://s1.img7.ir/oX1ee.jpg)