کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کی دوست داره پولدار بشه؟
۱۹:۰۴, ۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
ازاینکه این تاپیکو می خونید ازتون کمال سپاس گذاری را دارم.

آیا دوست دارید پولدار بشید وچرا؟؟؟

لطفا به این سوال پاسخ بدید. خواهشا چراییش هم بفرمایید خیلی ها دوست دارن پولدار بشن اما چرا وبه چه علتش خیلی تفاوت دارد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، دل خسته ، السا ، پارمیس ، آفتاب ، قلب ، عبدالرحمن ، Tolou ، عشقم کربلا ، sarallah ، mohammad reza ، سیمرغ ، | جستجوگر | ، قاتل مرگ ، معلم

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۹, ۱۰/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۴ ۲:۳۹ توسط soora.)
شماره ارسال: #11
آواتار
من دوست دارم پولدار بشم پول بدم به یکی از کاربرای تالار که بنده خدا مجبور نشه بخاطر یه بوگاتی بره شوهر یه پیر زن پولدار بشه... Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، عشقم کربلا ، قلب ، Eve ، آفتاب پنهانی
۲:۴۵, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
دوست دارم پول دار بشم و 4 تا زن عقدی دائمی و چندین زن صیغه داشته باشم Big Grin
بعد یه خاندان بزرگ تشکیل بدم و کم کم بچه هام رو آماده گرفتن قدرت کشور کنند. Big Grin
پ.ن: آرزو بر جوانان عیب نیست Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، عشقم کربلا ، پارمیس ، قلب ، sarallah ، Wachowski ، mohammad reza ، السا ، آفتاب پنهانی
۹:۱۹, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
آدم وقتی نداره یا کم داره و کمک میکنه خیلی بیشتر قدر و ارزش خودش رو میدونه تا وقتی که خیلی پولداره و حتی بیشتر از اونی که باید کمک میکنه،اینو به لحاظ معنوی میگم نه مادی.در ضمن احتمال اینکه از بالا به بقیه نگاه کنی توی دوران پولداری زیاده حتی اگه خیلی سعی کنی خودتو خاکی نشون بدی و در خدمت مردم.خود من به این نتیجه رسیدم پولم در حدی باشه که بتونم مایحتاج زندگیمو برآورده کنم کافیه هرچند از پول زیاد هم اگه بخواد گیرم بیاد بخاطر کاری که شاید بکنم یا هر دلیل دیگری استقبال میکنم.
اما میدونم لابد لایق نیستم که پولدار نشدم.فکر کنم پولدار شدن منو از خدا دور میکنه
گاهی با خودم میگم اگه چند میلیارد داشتم میرفتم به زوجهای جوون کمک میکردم واسه ازدواج،کتابخونه،مدرسه و مسجد میزدم،تجهیزات بیمارستانی میخریدم که بیمارا اذیت نشن بخاطر کمبود امکانات،هزینه درمان بیماران نیازمند رو میدادم و...
اما آخرش احساس میکنم بازم کمه!ولی وقتی فکر میکنم نداشته باشم و فقط یه شب جمعه یه بیسکوییت ببرم مسجد و پخش کنم بین نمازگزارا و هر روز یه مقدار خیلی کم صدقه بندازم خیلی بیشتر راضیم و آرامش بیشتری دارم!
بهرحال خدا کنه همونقدر که توان داریم خدا ما رو امتحان کنه و نه بیشتر
هرچند پول چیز بدی نیست و لازمه زندگیه و گفتم اگه گیرم بیاد حتمآ استقبال میکنم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، پارمیس ، قلب ، Mohammad Trust ، am22 ، mohammad reza ، السا ، آفتاب پنهانی ، میم.حسین.الف ، ریحانه653
۱۰:۳۷, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۰/فروردین/۹۴ ۲:۴۵)Maysam-1st نوشته است:  دوست دارم پول دار بشم و 4 تا زن عقدی دائمی و چندین زن صیغه داشته باشم Big Grin
بعد یه خاندان بزرگ تشکیل بدم و کم کم بچه هام رو آماده گرفتن قدرت کشور کنند. Big Grin
پ.ن: آرزو بر جوانان عیب نیست Big Grin

لابد اینم دوست دارید که اندازه ی یه مهد کودک بچه هم داشته باشید.....شایدم بیشتر.
فقط یادتون باشه باید عدالت رو بین خانمهای خاندانتون رعایت کنید وگرنه ریز ریزتون میکنن(با عرض معذرت)Big GrinBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Maysam-1st ، آفتاب پنهانی ، قاتل مرگ
۱۰:۵۴, ۱۰/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۴ ۱۰:۵۶ توسط Rangheshafagh.)
شماره ارسال: #15
آواتار
آدم ها با کمبودهایشان دیگروون رو آزار میدن چه با پول چه بی پول ، این کمبود ها باعث میشن عین نقاشی بچه ها به کشیدن تمام نیازها و کمبودهای زندگی بپردازیم و وقتی هم که بزرگ میشیم با قلممون یا شکستن دل کسی این کمبودهامون رو از خود نشون بدیم ؛ امید الکی دادن که شرایط پولدارا با فقیرا یکی هست و عقب هستیم و جلو فقط یه استدلال شخصی و بیان شاید دلداری واسه دل خودمون .
نمونه :
4 تا زن و چندین صیغه؟؟؟؟؟ قدرت طلبی ؟؟؟ شوخی یا جدی Big GrinHuh بهر حال حرفیه
اما همین شوخی یا جدی!!! ریشه اش نیاز هست شایدم کمبود CoolCool چون بهرحال بهش فکر کردی
یادمون باشه تو هر چیزی داشتن حداقل بهتر از نداشتن همون حداقل هست
کلا پول چیز خوبی هستBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Maysam-1st ، آفتاب پنهانی
۱۲:۰۳, ۱۰/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۴ ۱۲:۱۰ توسط am22.)
شماره ارسال: #16

پای مسائل فکری خصوصی مردم رو به اینترنت باز میکنیدااااا.....

اول سلام

یه دعا:خداوندا هرچه را به انسان عطا میکنی جنبه اون رو هم عطا فرما...آمین

اگر پولدار بودم تا اونجایی که میتونستم به دیگران ماهی گیری یاد میدادم و دستشون رو میگرفتم...منظور از ماهی گیری یعنی نحوه

در آمد زایی از راه حلال هست....تا که خودشونن بتونن غنی بشن توام با تزریق الهی شدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، السا ، Rangheshafagh ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، افشین ، ریحانه653 ، آفتاب ، قلب ، معلم ، آفتاب پنهانی
۱۲:۴۷, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اگه بگم علاقه ای به پولدار شدن ندارم دروغ گفتم
اما برای پولدار شدن(از راه حلال)دست به هرکاری نمیزنم هرچی خدا بخواهد
فقط یه آرزو دارم یه روز برسه اونقدر داشته باشم هر
[b]شب جمعه یا اونقدر داشته باشم هر ماه کربلا باشم پیش عشقم
هر عاشق کربلا ندیده ای رو راهی کنم
اونقدر برای رفتگانم اجیر بگیرم تا حضرت آدم علیه السلام تو اعمالشون یه کربلا بنویسن
البته اگه خدا بخواد میرسم[/b]

اللهم عجل الولیک الفرج حجه ابن الحسن به حق زینب
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
التماس دعا ی فرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Mohammad Trust ، Rangheshafagh ، آفتاب پنهانی ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، ریحانه653 ، آفتاب ، قلب ، معلم
۱۳:۱۹, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۰/فروردین/۹۴ ۱۰:۳۷)کوروش بزرگ نوشته است:  لابد اینم دوست دارید که اندازه ی یه مهد کودک بچه هم داشته باشید.....شایدم بیشتر.
فقط یادتون باشه باید عدالت رو بین خانمهای خاندانتون رعایت کنید وگرنه ریز ریزتون میکنن(با عرض معذرت)Big GrinBig Grin

پول که باشه تعدد همسر هم باشه هرچقدر بچه بیشتر بهتر !
چنان عدالتی برپا کنم که 4 تاشون دعاگویم باشند Big Grin

(۱۰/فروردین/۹۴ ۱۰:۵۴)elaheyehatash نوشته است:  آدم ها با کمبودهایشان دیگروون رو آزار میدن چه با پول چه بی پول ، این کمبود ها باعث میشن عین نقاشی بچه ها به کشیدن تمام نیازها و کمبودهای زندگی بپردازیم و وقتی هم که بزرگ میشیم با قلممون یا شکستن دل کسی این کمبودهامون رو از خود نشون بدیم ؛ امید الکی دادن که شرایط پولدارا با فقیرا یکی هست و عقب هستیم و جلو فقط یه استدلال شخصی و بیان شاید دلداری واسه دل خودمون .
نمونه :
4 تا زن و چندین صیغه؟؟؟؟؟ قدرت طلبی ؟؟؟ شوخی یا جدی Big GrinHuh بهر حال حرفیه
اما همین شوخی یا جدی!!! ریشه اش نیاز هست شایدم کمبود CoolCool چون بهرحال بهش فکر کردی
یادمون باشه تو هر چیزی داشتن حداقل بهتر از نداشتن همون حداقل هست
کلا پول چیز خوبی هستBig GrinBig Grin
کاملا جدی Big Grin
بلاخره سلیقه آدم ها فرق میکنه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب پنهانی ، قلب
۱۳:۲۷, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۰/فروردین/۹۴ ۱۳:۱۹)Maysam-1st نوشته است:  کاملا جدی Big Grin
بلاخره سلیقه آدم ها فرق میکنه !

علاوه بر سلیقه زیاده خواهی آدما هم فرق می کنه.
همه چیز شوخی شوخی جدی میشهBig GrinAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب پنهانی ، Maysam-1st ، پارمیس
۱۳:۵۲, ۱۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #20
آواتار
ممنون از نظرات شما

من به این نتیجه رسیدم که: وضع جامعه اون جوری هم که فکر می کردم زیاد بد نیست.

حداقل بیشترمون به کسانی که گرسنه می خوابند فکر می کنیم. این یه نشونه خوبه.
قبلا فکر می کردم تواین روز گار همه به فکر خودشون هستن از شیعه علی فقط اسمش مونده نه چیز دیگه اما حالا فهمیدم نه وضع مون زیادم بد نیست. خدا کنه وقتی پولدار شدید. فقیران رو از یاد نبرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، پارمیس ، افشین ، ریحانه653 ، السا ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]