کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جهنم دوستی و بهشت ستیزی
۱۱:۴۳, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از حرکت های نسبتا نوظهور در فضای مجازی اشاعه جملاتی هست با رنگ و لعاب ادبی که در این جملات سعی شده با استفاده همزمان از حس عدالت جویی در کنار نفس پرستی و لجاجت خواننده رو از مسیر اصلی منحرف کنند

نمونه کامل جملات رو نمیارم چون خودش تبلیغه

ولی موارد متواتر در آنها

تطهیر فواحش و تخطئه زنان پاک

تطهیر بی بند و باری هرزگی و تخطئه پاکی و نجابت و بکارت فکری و جسمی (ببخشید واضح شد)

اینکه مومنین بخاطر حوری و شراب و خوشی اطاعت خدا رو میکنن ولی افراد فاسق و ظالم صداقت دارن در کفرشون

تطهیر افراد ظالم و گرگ صفت و تخطئه افراد متدین تحت عنوان حاجی تسبیح بدست پولدار که به اصول پایبند است

ترویج همون تفکر چک نقد به از حلوای نسیه

معرفی دین و مذهب به عنوان عامل بدبختی و فلاکت مردم مخصوصا فقرا در مقابل معرفی این راه حل >>> ببین دلت چی میگه و همونکه دلت میگه رو انجام بده و قانون خود رو بچسب

اگر مورد دیگه بنظرم رسید اضافه میکنم... زودتر نوشتم یادم نره

قرار بود بهمن پارسال بزنم ولی یه بنده خدایی شل گرفت مجبور شدم خودم بزنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahtab1 ، قلب ، Wakeup ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، سیمرغ ، انتصـار ، aakbarib ، azade
۱۳:۳۹, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2

نقل قول: ببین دلت چی میگه و همونکه دلت میگه رو انجام بده و قانون خود رو بچسب
اصول و اساس تفکر آنارشیسم از دل همچنین ایدئولوژی هایی استخراج شده
اساسا به اعتقاد آنارشیست ها دولت ، حکومت ، وظیفه ، مسئولیت ، وجدان ، دین و قانون دروغ است و انسان باید رجوع کند به غرایز درونی خود تا بتواند راه سعادت و پشرفتش را پیدا کند و تنها در این شرایط روح انسان رشد می کند . البته آنارشیست ها معتقد هستند این بی نظمی و هرج و مرج نیست بلکه فعالیت داوطبانه ای است که ساختار و چارچوب طبقاتی شامل آن نمی شود . (معنی واژه مهمل گویی رو نمی دونستم تا با این باور آنارشیست ها آشنا شدم ) اما تصویر واقعی آن نشان دهنده هرج و مرج است همان هایی که به گفته دوستان سعی در تطهیرشان دارند
نقل قول:تطهیر فواحش
نقل قول:تطهیر بی بند و باری هرزگی
نقل قول:تطهیر افراد ظالم و گرگ
البته به همین موارد ختم نمی شود منتها مثلهای فحشا برای آن بیشتر ملموس است بالاخره از غریزه نشات می گیرد ولی به طور کلی شامل هر گونه خوی خداستیزی می شود که جالب است ماحصل آن می شود انسان ستیزی و زیر پا گذاشتن اصول انسانیت . مثلا ما می گوییم حق گرفتنی است پس شروع می کنیم به کسب درآمد از طریق دزدی چون این قانون من است و تنها راه پیشرفت من اینست . مثال های دیگری هم وجود دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انسان بی گناه ، قلب ، aakbarib ، azade ، عبدالرحمن
۱۳:۴۶, ۱۱/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۴ ۱۳:۵۰ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۴ ۱۳:۳۹)میم.حسین.الف نوشته است:  . مثلا ما می گوییم حق گرفتنی است پس شروع می کنیم به کسب درآمد از طریق دزدی چون این قانون من است و تنها راه پیشرفت من اینست . مثال های دیگری هم وجود دارد

البته این اصطلاح حق گرفتنی است رو معمولا برای چیزایی دیگه به کار میبرن...Wink
ولی حقیقتا حق گرفتنی است ولی نه به این مفهوم که شما بری دزدی بکنی یا سر یکی دیگه رو کلاه بذاری...... اونی که مرتکب این کارا میشه اشتباه از خودشه نه از این اصطلاح...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، انسان بی گناه ، aakbarib
۱۴:۲۴, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #4

نقد اصطلاح نکردم سرکار خانم اگر دنبال این چیزها باشیم هر مثلی درجای مناسب بکار گرفته شود خوب است پس بیایم ایراد کنیم به همین سیلی نقد به از حلوای نسیه یک سناریو براش بنویسم که فلان جا در مواجه با آدم کلاه برداری که فلان کارو کرد این اصطلاح جایز است Mat
مسئله مورد بحث نگرش بود نه ادبیات . نگرشی که تفکرهای خاص در ذهن ما جا می اندازند و ما چون اصولا حق نشناس هستیم یعنی قدرت تشخیص حق از باطل را نداریم (در اکثر موارد ) تفسیر به رای می کنیم و از منظر "من" به مسائل نگاه می کنیم .
اینهم نگرش خاص شما ست که از بین تمام عرایض بنده این مثل را بولد کردید و کلا بحث را ادبیاتی کردید
به هر حال ممنون از ریز بینی و حاشیه نگری شما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، azade ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا