کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفکری بر انیمیشن های وارنر بروز!
۱۳:۱۱, ۱۱/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۴ ۱۴:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1

[تصویر: 36j56qwksywrjrst2uvb.gif]
[/b]

[b]MAAS وارد میشود.......
[تصویر: zm3luxx56pxnlfgx6gl9.jpg]
سلام بر دوستان عزیز بیداری اندیشه! بنده محمد سعید هستم ، 19 ساله از ایلام ، دانشجوی مهندسی نرم افزار ، همیشه دلم میخواست که اینجا فعالیت داشته باشم ولی متاسفانه بنا به دلایلی تا الان نشد ، در واقع نمیشد! و الان اینجا بهمراه کلی مطلب عالی در خدمت شما هستم! Cool
اولین تاپیک رو هم با مطلبی درباره کمپانی WB شروع میکنم!
ماجرا از اونجایی شروع شد که چند وقت پیش داشتم واسه کودک یکی از اقوام (پسر عموم) انیمیشن دانلود میکردم که حین تماشای چیزایی که دانلود کرده بودم به تصاویر پایین برخوردم!!!
[تصویر: wkw7uzwjweuajya2ztg1.png]
[تصویر: 0eqa10s9xjk1c88kedb2.png]

[تصویر: jp3d69kh7q9jchu32msv.png]
[تصویر: ceogxkha7dc7hdgppi3z.png]
نکته رو گرفتین؟؟؟
خلاصه انیمیشنارو بهش ندادم. حالا سوال من اینه ، دلیل قرار دادن این تصاویر مستهجن وسط یه انیمیشن کودکانه چیه؟؟ :|
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، دل خسته ، علی املشی ، Mahtab1 ، Wakeup ، Mitsonary ، rezamohammadi ، PWLG ، mohamad ، پرنیان ، aakbarib ، Rangheshafagh ، hamediran ، azade
۲۳:۵۸, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
تاثیر رو ناخوداگاه بچه ها ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، saadataian ، azade
۰:۲۰, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام
جناب
MAAS

میشد قسمتهایی که _18 هست و اصطلاح خودتون
(۱۱/فروردین/۹۴ ۱۳:۱۱)MAAS نوشته است:  
خلاصه انیمیشنارو بهش ندادم. حالا سوال من اینه ، دلیل قرار دادن این تصاویر مستهجن وسط یه انیمیشن کودکانه چیه؟؟ :|
رو حداقل تار و یا شطرنجی میکردین.
در این مورد که زحمت کشیدین جای تشکر داره ولی ایکاش یکم تار میکردی قسمتهای .... /

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، saadataian
۱۴:۲۶, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

متاسفانه هیچ انیمیشنی وجود نداره که شما اجازه بدید کودک پاک و دلبندتون تنهایی بشینه ببینه.......(شامل بازیها هم میشه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، rezamohammadi ، Rangheshafagh ، saadataian
۱۴:۳۲, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله

ضمن خوش آمدگویی به شما دوستان عزیز به تالار بیداری اندیشه؛ لطفا قوانین مربوط به قرار دادن تصاویر در تالار را نیز مطالعه نمائید.

با سپاس
یا علی مدد

پ.ن:
تصاویر پست اول ویرایش شد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، | جستجوگر | ، میم.حسین.الف ، Admirer ، saadataian
۲۱:۰۸, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #6

بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۲/فروردین/۹۴ ۱۴:۲۶)پرنیان نوشته است:  سلام

متاسفانه هیچ انیمیشنی وجود نداره که شما اجازه بدید کودک پاک و دلبندتون تنهایی بشینه ببینه.......(شامل بازیها هم میشه)

پس با این تفاسیر چه باید کرد؟
هیچ انیمیشنی به دید بچه ندیم؟ هیچ بازی (رایانه ای ) انجام نده؟
جایگزین بهتر و جذاب تری دارید؟
البته به نظرم اوقات فراغت بچه با فعالیت های ورزشی جذاب پر بشه خیلی خوبه مثل شنا و دوچرخه سواری و کوهنوردی و اسکیت ... . البته به ارزانی موارد فوق نیست و لازم هست که والدین هم همکاری کنند.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، پارمیس ، saadataian ، azade
۲۱:۵۸, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
یعنی اگه این تصاویر سانسور بشن مشکل این انیمشن ها برطرف میشه؟

کل این انیمیشن ها مسموم هستن

اینا فقط برای رد گم کنیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PWLG ، پرنیان ، rezamohammadi ، saadataian ، hamediran
۱:۱۶, ۱۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۴ ۲۱:۰۸)rezamohammadi نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
پس با این تفاسیر چه باید کرد؟
هیچ انیمیشنی به دید بچه ندیم؟ هیچ بازی (رایانه ای ) انجام نده؟
جایگزین بهتر و جذاب تری دارید؟
البته به نظرم اوقات فراغت بچه با فعالیت های ورزشی جذاب پر بشه خیلی خوبه مثل شنا و دوچرخه سواری و کوهنوردی و اسکیت ... . البته به ارزانی موارد فوق نیست و لازم هست که والدین هم همکاری کنند.
یا حق

والا همین مواردی که گفتید عالین
من خودم به خاطره شغلم فیلم و کارتون زیاد می بینم و هیچ وقت هم از این نظر بهش دقت نکرده بودم...شاید به نظرتون خنده دار بیاد چون تیکه تیکه میبینم شاید داستان فیلم یا کارتون رو هم بهش دقت نکنم....
ولی متاسفانه همینه ....مثلا شاید یه داستان واقعا یه رفتار انسانی توش داشته باشه ولی همراه باهاش دارن به صورت ناخودآگاه س ک س و همجنس بازی رو آموزش می دن....
من حاضرم هم هزینه کنم هم وقت بذارم ب جای اینکه بچم بشینه جلوی تلوزیون و چند دیقه ساکت باشه ...
من یکی از کارتونهای مورد علاقه خودم spirit بود ....شما اگر دوست داشتید با یه دید دیگه این کارتون رو ببینید...
.

.

[تصویر: Spirit_137.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، saadataian ، azade
۹:۳۲, ۱۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
من به عنوان یه مادر برای دخترم "مدرسه موشها" و "خونه مادربزرگه" و "زی زی گولو" و "کلاه قرمزی" و "گربه آوازه خوان" رو براش میذارم.
کارتون هم بامزی قدیمی رو براش میذارم.
کارتون جدید بامزی توش فوق العاده بدآموزی داره.
توش دو تا برادر هستن که یکیشون لباس زنونه میپوشه و کم کم زن میشه.
یعنی رقت انگیزه.
از من به شما نصیحت...
وقت بچه ها رو پای تلویزیون هدر ندین.
این همه سریال و فیلم که نام بردم رو هفته ای یه قسمتش رو برای زهرا میذارم.
در بقیه مواقع یا با هم میریم بیرون، یا با هم شعر و قرآن کار میکنیم.
زهرا "موسی و شبان" و "لیلی و مجنون" و یکی دو تا شعر دیگه از ملای روم رو حفظ کرده.
حیف از استعداد بچه ها که جلوی تلویزیون هرز بره.
بچه ها بالذات و اول که به دنیا میان با کارتون آشنایی ندارن.
این والدین هستن که وقتی حوصله شون از دست بچه سر میره، میشوننش پای تلویزیون و سی دی.
بچه ها معصومن.
باااید خط فکریشون رو مدیریت کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، rezamohammadi ، saadataian ، azade
۱۱:۰۹, ۱۳/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۴ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #10
آواتار
زینب خانوم دختر شما که بزرگ بشه دیگه گربه آوازه خوان نمی بینه ها!
از من به شما نصیحت Blush

توی جشنواره اخیر (پارسال) بین فیلم هایی که دیدم یکی (فقط یکی!) نظرم رو به خودش جلب کرد،اون هم شاهزاده روم بود.
یک انیمیشن خوش ساخت و خوش داستان که اگرچه بی ایراد نبود ولی ارزش دیدن رو داشت.
البته ترسیدم این نظرم رو بگم،چون همه درگیر فیلم های دیگه ای بودند.
تا این که چند وقت پیش شنیدم رهبری هم این فیلم رو با خانواده شون (نوه هاشون) دیدند و بدشون نیومده Smile

داستان راجع به حضرت نرجس خاتون (علیه السلام) مادر حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بود.
حالا غرض از این تعریف این که تازگی ها انیمیشن های سه بعدی خوبی هم توسط خودمون تولید میشه...
کافیه ازشون حمایت کنیم تا کالای فرهنگی درست و حسابی به دست کودکان و نوجوون ها برسه.
راه حلش اینه!

انصافا ببینید چه مدل سازی تمیزی داره Cool
خیلی حال کردم،آدم یاد انیمیشن های خفن هالیوود میفته که میلیون ها دلار خرجشون میشه.
(یک تیم 100 نفره این انیمیشن رو ساختند،با هزینه ای بسیار کمتر از مشابه خارجیش=واقعا کار جهادی)
[تصویر: 775240.jpg?ts=1427262776584]

[تصویر: 786263.jpg]

[تصویر: 786255.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، rezamohammadi ، Eve ، amirak ، saadataian ، سرباز ولایت ، hamediran ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا