|
عاشقانه ترین جمله ای که در زندگیم خواندم!!+جواب امیرالمومنین
|
|
۱:۳۵, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۴۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
قبل از اینکه بخوام ادامه ی این نوشتار تقدیم شما نمایم به این چند سوال پاسخ بدید دوستان اگر عمری بود و توفیقی تا قبل از روز تولد مولا علی در 13 رجب پاسخ تک تک این سوالات رو از زبان مولا علی هم خدمت دوستان تقدیم میکنم و میتونیم پاسخهای خودمون رو مقایسه ای بکنیم با پاسخهای مولا فقط یه خواهشی از شما دارم رفقا جواب ها جوابهای خودتون باشه و از جای دیگه ای تقلب نشده باشه ![]() کاملاً صادقانه پاسخ بدید تا قشنگی و دلنشینی و جذابیت تاپیک چند برابر بشه بسم الله 1- اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟ 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ 3- اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! من منتظر پاسخهای از دل برامده ی شما هستم اگه عمری بود منتظر پاسخ ها مولا علی به این سوالات هم باشید رفقا تا قبل از 13 رجب ان شالله یا علی التماس دعای فراوان خدا نگهدار همه ی شما!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۵, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
1- اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟
ای خدا 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ دلت میاد 3- اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ دیگه دوست ندارم 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ اینکه خدا با منه 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ علاقه خدا به من 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ احساس لذت احساسه سبکی و بخشیده شدن حسه وجود خدا 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ عشق 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! نفس تویی 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! نشون دادن اینکه لیاقت بهشت رو دارم 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! نشون دادن علاقم به خدا 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! منو عاشقه خودت کن |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله
1- اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟ سلام خداجونم .... 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ حرفی واسه گفتن ندارم، حتا روی این رو ندارم که برگردم به خدا نگا کنم... اما ته دلم اینو میگم که خداجونم ... نه بهشت نه جهنم... من فقط خودتو میخواستم... 3- اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ خدا تا کی میخوای صبر کنی و زمین خوردنم رو تماشام کنی ؟ اگه منو نگیری شیطون منو با خودش برده ها.... 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ یاد خدا و مرگ .... 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ محبت علی و فاطمه و بچه هاشون .... 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ وقتی ببینم کنار امام زمانم هستم ... 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ من هیچی از خودم ندارم .... میترسم از این "خودم" که باید تو قبر باهاش تنها بمونم .... 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! خداجونم میخوام فقط مال خودت باشم، نذار جای دیگه خرج بشم ... 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! همه وجودم و زندگیم مال امام زمانم باشه ... 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! من هنوز به لیاقت بندگی نرسیدم، فقط میخوام بنده ی خدا باشم اگه به اون مرحله برسم برا بعد اونش هیچ فکری نمیخوام داشته باشم .... 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! خدا منو دربست مال خودت و امام زمانم کن .... |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۱۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۷ توسط mohammad727.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
1- اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟ #- بنام يگانه بي همتا 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ #- سرم رو زير مذاب جهنم مي برم و اشد مجازاتها رو از خداي يگانه خواستارم . شايد پس از ان رستگار شوم 3- اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ #- لعنت به من و زبانم بريده باد اگر به فكرم خطور كند 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ #- ارامش روحي و رواني خانواده ام 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ #- خانواده ام و شفاي سرورانم از در گاه خدا 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ #- فقط با ظهور سرورم 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ #- محمد 727 انهم كه در بندگي حضرت حق است 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! #- بين من و يگانه بي همتا بماند 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! #- ارامش و اسايش خانواده ام 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! #- از مقربين در گاه باشم و مي شوم و مي شوم و مي شوم اگر خدا بخواهد و شيطان از سر ما دست بردارد 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! #- اين هم بين ما بماند |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۱۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۲۱:۴۶ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: بسم الله بسم الله الرحمن الرحیم میگم خدایا تو یکتایی (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ استغفروالله ربی و اتوب اله (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 3-اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ اگه مراقبم نیاشی خودم خودمو تباه می کنم (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ اینکه خدا از رگ گزدن به ما نزدیک تره و همیشه با ماست (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ اینکه فرصت کردم خدامو پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامام معصوم(علیه السلام) رو بهتر بشناسم و طوق اطاعت از اون هارو بندازم گردنم! (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ اینکه ببنیم اونجوری هستم که خدام ازم توقع داره (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ هیچی (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! برات میمیرم (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! اینکه درست و خوب بندگی کنم بعدم خیلی قشنگ در نیل به هدفی بزرگی بمیرم شهیدشم (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! اینکه دوسم داره! (۱۸/خرداد/۹۰ ۱:۳۵)علی 110 نوشته است: 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! استغفرو الله ربی و اتوب اله الهم صل علی محمد و آل محمد و ارحم علی اجزنا و اغثنا بحقهم |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
1.سلام
2.اگه بمن توجه کنی جهنمتم برام بهشت میشه(روت و از من بر نگردون) 3.- - - 4.خدا همیشه بفکرمه و دوسم داره و فکرکردن به بزرگی 14 معصوم 5.امید به ظهور مهدی فاطمه 6.اینکه همسری با سطح روحی(معنوی) بالا داشته باشم و در کنار همدیگه به خدای خودمون فکر کنیم و عشق بورزیم 7.جان ناقابل در درجه 2 8.دوست دارم 9.سعی کنم چیزی که خدا از بنده اش انتظار داره بشم 10.لیاقت و ظرفیت این رو پیدا کنم که خدا رو در دنیایی نورانی و روحانی تر عبادت کنم و عشق بورزم 11.نبودیم و هستی بما دادی مارو یاری کن که قدر بزرگترین لطفت رو بدونیم |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۰ ۲۱:۱۹)ODYSSEY نوشته است: 6.اینکه همسری با سطح روحی(معنوی) بالا داشته باشم و در کنار همدیگه به خدای خودمون فکر کنیم و عشق بورزیم بسم الله سلام در کنار همه ی جملات و آرزوهای زیبا و خدایی شما و همه ی همسنگران و دوستان عزیز، از خدا میخوام که این دعا رو در حق تمام بچه های مخلص و پاک تالار مستجاب کنه ........ |
|||
|
|
۳:۵۴, ۱۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۳ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
1.اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟
بسمِ اللّه الرَّ حمن الرَّحیم .بعد چشمام پر اشک میشه و میگم: یا اللّه و یا اللّه ویا اللّه و یا اللّه و یا اللّه و یا اللّه و یا اللّه و یا اللّه و یا اللّه و یا اللّه یا ربِّ یا ربِّ یا ربِّ یا ربِّ یا ربِّ یا ربِّ یا ربِّ یا ربِّ یا ربِّ یا ربِّ ... انقدر میگم تا توجه خدا جلب بشه و بهم نگاه کنه. 2.اگه یه روز بری در جهنم(خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ بک یا اللّه ... بمحمد ... بعلی ... بفاطمة ... بالحسن ... بالحسین ... بعلی بن الحسین .... بمحمد بن علی ... بجعفر بن علی ... بموسی بن جعفر ... بعلی بن موسی ... بمحمد بن علی .... بعلی بن محمد ... بالحسن بن علی ... بالحجة ... خدایا ! پروردگارا ! به من رحم کن . 3.اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ باهاش قهر میکنم ! 4.مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ این که احساس کنم خدا همیشه و هر روز هزاران بار با محبت بهم نگاه کنه و اینکه احساس کنم هنوز با کوله باری از گناه دوسم داره و ازم ناامید نشده. 5.مهمترین سرمایه ی شما در زندگی چه چیزی هست؟ عشق به 14 معصوم که در رأسش عشق فوق العاده به امیر المومنین(علیه السلام).(ایا باشکوه تر از این اسم دیدید تا حالا؟) 6.در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی ابادی دارید؟ در صورتی که بدونم یه شیعه به معنای واقعی هستم و امیر المومنین(علیه السلام) و دیگر ائمه(علیه السلام) تأییدم کنن و من رو از خودشون بدونن. 7.مهمترین چیزی که شما در این دنیا مالک ان هستید چه چیزی است؟ محبت امیر المومنین(علیه السلام) 8.عاشقانه ترین حرفی رو که تا به حال به خدا زده اید چه بوده است؟ خدایا با وجود همه ی مشکلاتی که سر راهم قرار میدی,خیلی دوست دارم.من رو عاشق خودت کن.بهم طعم محبت خودت رو بچشون. 9.مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟ اینکه واقعا جانشین خوبی بر روی زمین برای خدا باشم و آبروی خدا رو پیش فرشته هاش نبرم که به خدا بخاطر خلقت من اعتراض کردند.اینکه سعی کنم در نهایت پاکی اون جور که خدا و 14معصوم میخوان زندگی کنم تا در روز قیامت مورد بازخواست قرار نگیرم.اینکه جوری عمل و رفتار کنم که به خون سید الشهدا(علیه السلام) و یاران عزیزش خیانت نکنم.اینکه از یاران حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انتخاب بشم.اگه توونستم اینجوری باشم دیگه هیچ ارزویی ندارم و تکلیفم رو ادا کردم. 10.انگیزه ی شما از این که خدا رو بندگی میکنید چیست؟ آیا انگیزه ای بزرگتر از این که لایق بندگیه ؟! 11.اگه بخواید اخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟ الهی العفو الهی العفو الهی العفو ... اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۰:۳۰, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دلم برا خودم می سوزه!!! این همه دعای کمیل رو خوندم ولی توجه نکرده بودم که بابا اینا رو مولی نگفتن برا اینکه تو فقط بری روخونی کنی و کلاسشم بذاری که من رفتم دعای کمیل حرم امام رضا خوندم.... چقدر پرتم از قضیه!!! انگار نه انگار این دعاها برا اینه که بفهمم چطوری عاشقانه با خدام حرف بزنم!!! یه استادی داریم میگن وقتی دعایی می خونی باید اینطوری باشی: فکرکن رفتی حرم آقا امام رضا یه باره می بینی یکی توو حس و حال عجیبیه و داره بدجوری عاشقانه راز و نیاز می کنه اون وقت صداشو که می شنوی و متوجه حرفاش که میشی با خودت میگی خوش به حالش کاش منم همچین حالی داشتم و می تونستم با خدا اینجوری درددل کنم. اونوقت این یعنی همین دعا کردن ما نه دعا خوندنمون که فقط روخوانیه که اصلا نمی فهمیم چی میگیم!!! مثلا وقتی داری دعای کمیل می خونی باید بدونی که همون فردی که به حالش غبطه می خوردی داره دعا می کنه و تو داری از زبون اون فرد اینا رو میگی و تمام سعی و تلاشت اینه که خودتو به حس و حال اون نزدیک کنی... کاش توفیقش باشه که امشب اینجوری دعای کمیل بخونم! |
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بسم الله
1- اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟ سلام خدا جونم! 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ هرچه از دوست رسد ، نیکوست! 3- اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ خدایا اگر منو به جهنم بیندازی ، شیطان راضی می شه . اگر به بهشت ببری پیامبر محبوبت! پس انتخاب با توست! 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ دلگرمی به محبت معصومین 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ ولایت مطلقه امیرالمومنین (علیه السلام) 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ بدونم خداوند از من راضی هست ، همه چیز رو به دست آوردم . 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ یا رب من لی غیرک! 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! بنده ام بنده فراری و تو ..... بند بر گردنم بنه ، بکشان! 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! کسب رضایت خداوند . 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! از بنده ، جز بندگی ، چه برمی آید ! 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! یا رب من لی غیرک! |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بسم الله
1- اگر بخواهید با خدا سخن بگویید کلامتان را با خدا چگونه آغاز میکنید؟ خدا جونم سلام 2- اگه یه روز بری در جهنم (خدایی نکرده) به خدا چی میگی؟ خودمو براش لوس میکنم، محکم بغلش میکنم میگم تو مگه منو دوست نداری؟ تو که دلت نمیاد خار بره تو دست من چطور دلت میاد منو بسوزونی؟! من به امید رحمت و مغفرت تو بود که مرتکب گناه شدم. خودت گفتی که مشتاق من هستی، خدا جونم منو ببخش 3- اگه بخوای خدا رو تهدید کنی به خدا چی میگی؟ تو دیگه دوسم نداری، باهات قهر نمیکنم چون جز تو کسی رو ندارم، ولی ازت دلخورم. 4- مهمترین چیزی که شما رو در همه حال آسوده خاطر میکنه چیه؟ حرف زدن با خدا 5- مهمترین سرمایه شما در زندگی چه چیزی هست؟ خدا 6- در چه شرایطی احساس میکنید که زندگی آبادی دارید؟ وقتی که به طور مطلق به خدا اعتماد و توکل میکنم. 7- مهمترین چیزی که شما مالک آن هستید در این دنیا چه چیز است؟ هیچ چیز، من فقط مسؤولم 8- عاشقانه ترین حرفی رو که تا حالا به خدا گفتید چی بوده؟!!! الهی و ربی من لی غیرک َ 9- مهمترین هدف شما در زندگی در این دنیا چیست؟!! هدف که زیاد دارم ولی مقصدم غرق شدن توی محبت خداست، یکی شدن با خدا، هرچند که لایقش نیستم. 10- انگیزه ی شما از این که خدا را بندگی میکنید چیست؟! من بندگی خدا رو نمیکنم، اون داره بندگی منو میکنه!!!ولی انگیزم واسه اینکه میخوام بندگیشو کنم اینه که قبولم کنه، ازم راضی بشه. 11- اگه بخواید آخرین دعای خودتون رو برای خودتون به درگاه خدا بگید چی میگید؟! خدا جونم عبدم کن... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مصارع عشاق (سیر عاشقانه با سیدالعشاق) | محمدهادی | 18 | 5,066 |
۹/دی/۹۳ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: محمدهادی |