|
تجویز پیدا کردن در اکانت لاین با کلیپهای زشت و جنسی
|
|
۲۳:۱۵, ۱۷/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
![]() هنوز هم دارم میخندم فامیلی داریم بسیار رابطه سرد با فامیل بالخص ما داره! من لاین واینا ندارم امروز بعد باز شدن صفحه لاین برادرم که فقط در گروپ های شعر و نوحه مذهبی عضو نیست!با پخش آنلاین فیلم جنسی در اکانت دایی دومم مواجه شد صفحه رو بالا پائیین کرد دید باز بله! گفت تماس بگیرم ببینم حقیقت مطلب چیه دایی گوشی رو با تلخی برداشت و با غرور حرف زد برادرم با جدیت تمام گفت دایی قصد مزاحمت ندارم میدانم دله خوشی از من نداری! اما در لاین شما کلیپ مستهجن دیدم چندتا جاء خوردم و گوشی قطع شد! دایی فقط ئه ئه ئه میگفت صداش لرزون به 10 ثانیه نرسیده کلیپها پاک شد! اما شما هم دقت کنید این کار با یک هک اتفاق افتاد و ممکن بود آبرویی چندین ساله را ببرد و توجیهی چندین ساله را به زحمت اندازد!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۱۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
ربطی به هک نداره با استفاده از مهندسی اجتماعی این اتفاقات میافته این لینک رو مطالعه بفرمایید: http://www.hamedhashemi.ir/massenger/21-viber-hack.html باید خودتون مواظب باشید یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حذف کردن اکانت Google + آموزش | قبیله منتظر | 0 | 772 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| نکته ای درمورد وایبر،لاین و ... که کمتر به آن توجه کرده ایم | amirabdi | 2 | 1,686 |
۲۲/فروردین/۹۴ ۱۰:۰۳ آخرین ارسال: پارمیس |
|

گفت تماس بگیرم ببینم حقیقت مطلب چیه دایی گوشی رو با تلخی برداشت و با غرور حرف زد برادرم با جدیت تمام گفت دایی قصد مزاحمت ندارم میدانم دله خوشی از من نداری! اما در لاین شما کلیپ مستهجن دیدم چندتا جاء خوردم و گوشی قطع شد! دایی فقط ئه ئه ئه میگفت صداش لرزون به 10 ثانیه نرسیده کلیپها پاک شد! اما شما هم دقت کنید این کار با یک هک اتفاق افتاد و ممکن بود آبرویی چندین ساله را ببرد و توجیهی چندین ساله را به زحمت اندازد!