|
نکته ای درمورد وایبر،لاین و ... که کمتر به آن توجه کرده ایم
|
|
۱۷:۲۵, ۲۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دقت کردید از وقتی وایبر و واتس آپ و ویچت و ... اومدن،چقدر پیام هایی ضد اسلام و پیامبر و ولایت فقیه که آخرش با مضمون "ایرانی نیستی اگه کپی نکنی" تموم شده زیاد شده؟یا اینکه چقدر جملات تایید نشده ای از کوروش کبیر پخش شده که اتفاقا بخش عمده ای از این جملات خلاف اسلام هستند و اسلام رو نقض میکنند،اصلا اونا رو ولش،دقت کردید از وقتی این شبکه ها اومدن روی کار،چقدر عده ی تجمع ها بیشتر شده،برای مثال"جمعه شب ساعت 8 تجمع در جلوی درب وزارت بهداشت بخاطر ضعف مدیریتی و ...،ایرانی نیستی اگه کپی نکنی"(البته باز این آخریه از یه نظر خوبه اونم اینه که ملت شاید بتونن حق خودشونو اینطوری بگیرن)تازه میگذریم از هزاران کلیپ و عکس ضد اخلاقی ای که روزانه در هرکدوم از این شبکه ها رد و بدل میشه
ولی به نظر شما،این کار یه حقه نیست؟صرفا تضعیف روحیه ی مردم و خراب کردن روابط بین دولت و ملت؟و از بین بردن بسیاری از عادت ها و باور ها و جایگزین کردن آنها با باورهای غلط؟ البته اینایی که من گفتم صرفا یه بخش خیلی کوچکی از مشکلات این شبکه ها بود ولی آیا جای تامل نداره که چرا وایبر اسراییلی که تمام سرورهایش در اسراییل است،برای ایرانیان به صورت رایگان وجود دارد؟(درحالی که درآمد وایبر از ایران خیلی کم است؟) |
|||
|
|
۸:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خدارو شکر من یه 1100 بیشتر ندارم و از این موارد شامل من نمیشه
![]() درسته خیلی ساده س ولی عتیقه س
|
|||
|
|
۱۰:۰۳, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۰/فروردین/۹۴ ۱۷:۲۵)amirabdi نوشته است: ،دقت کردید از وقتی این شبکه ها اومدن روی کار،چقدر عده ی تجمع ها بیشتر شده،برای مثال"جمعه شب ساعت 8 تجمع در جلوی درب وزارت بهداشت بخاطر ضعف مدیریتی و ...، بیشتر شدن عده ی تجمع ها بخاطر بیشتر شدن مسائل و مشکلات هست نه وایبر..... وایبر هم نبود میرفتن یه جا دیگه مینوشتن مثلا روی در و دیوار تو فیسبوک و.... اگر هم مضراتی داشته باشه که خب بی ضرر هم نیست دامن گیر خود کشورهای تولید کننده ی این شبکه های اجتماعی هم میشه...چون مردم خودشون هم دارن استفاده میکنن از این شبکه ها. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پشتپرده سازمان اطلاعاتی – نظامی «وایبر» | vahidn1362 | 0 | 909 |
۱۷/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: vahidn1362 |
|
| تجویز پیدا کردن در اکانت لاین با کلیپهای زشت و جنسی | ehsan8taherian | 1 | 1,463 |
۱۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۰۵ آخرین ارسال: CiViLBAX |
|
| مطلب میزاری تو نت به این نکته توجه کن حتما! | عبدالرحیم | 2 | 1,619 |
۹/اسفند/۹۲ ۱:۰۶ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| "الکترال" چیست؟ چگونه با رأی کمتر رئیسجمهور شویم؟ | AMINI | 0 | 1,346 |
۱۸/آبان/۹۱ ۱۳:۳۴ آخرین ارسال: AMINI |
|
| توجه توجه : توطئه توهم نیست! | SARV | 0 | 1,706 |
۱۴/اسفند/۹۰ ۰:۴۹ آخرین ارسال: SARV |
|