|
سلام مادر عزیزم
|
|
۱۴:۳۸, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مادر عزیزم نمیدونم چند روز ، ساعت یا دقیقه از حیاتم میگذرد ، تنها میدانم که هستم ،چون خالقم اینگونه اراده نموده است . جالب اینکه تو هنوز از وجودم بیخبری ... سلام مادر عزیزم گویا حال متوجه حضورم شده ای . نگرانی و شوق در چشمانت موج میزند . شاکر و درمانده از یگانه خالق حیات کمک میخواهی تا بتوانی این امانت را به سلامت به دنیا برسانی . چه لذتی دارد حضورم در کنارت ... سلام مادر عزیزم شوق مادر شدن تمام وجودت را فراگرفته . ظاهرت تغییر یافته ، چرا که من تغییر کرده ام .از نطفه ای بد بود و بی ارزش رسیده ام به مقام آدمی ، جانشینی برای خالق یکتا بر روی زمین ، و وجودت سرشار از عشق و محبت است . انچیزی که خالق هستی در وجودت نهادینه کرده است ... سلام مادر عزیزم چقدر صبورانه به پایم نشستی و تحملم کردی ،ماه ها و روزها و شبها ؛ و حال این اتفاق به سرانجام رسید . آخر این امانت بدنیا پاگذاشت و موجودیتش حال مستقل از تو اما با تو معنا یافت و هنوز به عشق و محبت تو محتاج است ... سلام مادر عزیزم چه شبها که تا صبح چشم بر هم ننهادی و در کنارم ماندی تا مراقبم باشی . در سلامتی و بیماری همپا بودی و عاشقانه در آغوشم می گرفتی و از شیره وجودی خود سیرابم می نمودی ... سلام مادر عزیزم چقدر زود گذشت و حال دست در دستت راهی شدم برای آموختن و دیدن و شنیدن ، تا رشد نمایم و بالنده شوم و تو در این بالندگی اولین آموزگارم بودی . با آرامش و صبر کمک نمودی تا بهترین باشم و بهترین ها را فرا گیرم ... سلام مادر عزیزم با اینکه بزرگ شده ام ، اما هنوز کودک نازدانه تو هستم و تو هنوز همان مهربان مادر من . نتوانستم در چشمهای زیبا و دریایی ات بنگرم و برای رفتن به جهاد اجازه بگیرم . مسیری پرخطر و تازه که دعای خیر تو امان دهنده خطرات و سختی های آنست . می دانم که برای تو سخت تر است تا جوابم دهی . اما بدان که آنچه در این سالها به من آموختی را باید بکار بندم ؛ وفا ، محبت ، فداکاری ، حمیت ، غیرت ، ایثار و ... عشق . سلام پسر دلبندم مدتی است که که نامه ای از تنها گل زندگیم بدستم نرسیده و دلم برای صدای زیبایت تنگ شده است . دلم میخواهد تا زودتر و به سلامت بازگردی تا ردای زیبای دامادی را تنت نمایم ... سلام پسر عزیزم هر صبح جمعه به اینجا می آیم و در کنار قبر شهدای بی نشان ندبه میخوانم ، نمیدانم که کدام یک از این سنگ قبرها برای توست ، آخر جز پلاکی سوراخ چیزی از گل نازنینم بدستم نرسیده است . ای کاش این ندبه های جمعه ها زودتر به سرآید و چشمان اشک آلودم ، آن صورت زیبای آخرین حجت را ببیند و شاید ، شاید تو را نیز در کنار آن وارث خون شهدا ببینم . شاید که این دل بی تاب آرام گیرد پس از سالها دوری ... سلام بر همه مادران ، سلام بر همه مادران شهدا ، سلام بر ام الشهدا ، ام ابیها ، ام الائمه ، فاطمه کبری (سلام الله علیها)... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۩ویژه نامه میلاد حضرت مادر (سلام الله علیها)۩ | حضرت عشق | 6 | 3,886 |