|
ایام قمر در عقرب سال 94
|
|
۱۳:۵۸, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان قبلا در این مورد بحث ها شده: حقیقت قمر در عقرب .... آری یا خیر؟؟؟ در این تاپیک فقط یک جدول خدمت دوستان ارائه می شود. ![]() |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
خب این ساعات رو چه جوری تعیین میکنن؟؟ بعد اون کارهای اساسی که نوشتن ازش خودداری کنین منظورشون چی بوده؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
به پست مربوطه مراجعه کنید. توضیحاتی داده شده. یا حق |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
چندان تو باور شخصیم این پدیده دوندگی نمی کنه و جز یک پدیده علمی و نجومی چیزی بیش حساب نمی کنم. حالا اعتقادات قابل احترام هست.
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شما چه حساب کنید چه نکنید وجود داره.
علمی هم که برخاسته از عقل ناقص بشری هست رو نمیشه با علم متصل به غیب یکی دونست. یا حق |
|||
|
|
۹:۵۶, ۲۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان گرامی
1- ایا شما میتونید معادله شرودینگر رو توصیف کنید؟ 2- ایا شما میتونید رابطه ای بین تصادفات جاده ای یا رشد سلول های سرطانی با این معادله بیابید؟ ببینید بچه ها این مدل علوم چند دسته اند 1- من نوعی نمیدونم اما عالمان دیگه میدونن چه ارتباطی داره پس انکار نمیکنم،میگم در سطح سواد من نیست. 2- جزو علومیه که هنوز در حیطه علم بشری نیومده،میگم نه تنها من،بلکه ابناء بشر نمیدونن ،پس انکار نمیکنیم. 3- همینکه از معصوم به ما رسیده حجته و تموم شده است مگه اینکه شیعه نباشیم که اصلا جای بحث نداره چون لکم دینکم و لی دین. بخاطر خودتون میگم،اگه به ادم این اخبار برسه و به جای نمیدونم دائم انکار کنه،دیگه به این راحتیا نور حقیقت رو نمیبینه . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایام قمر در عقرب در سال 93(مهم) | حضرت عشق | 4 | 10,262 |
۱۳/خرداد/۹۳ ۱:۰۷ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

![[تصویر: www.firouzi.org_.png]](http://www.firouzi.org/wp-content/uploads/2015/02/www.firouzi.org_.png)