|
فتنه جدید نژاد پرستی
|
|
۱۱:۲۳, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان کمتر ایرانی بود که از شنیدن خبر تجاوز دو مامور عربستانی به دو نوجوان زائر رنجیده خاطر نشده است. کار بسیار زشت و ناپسندی بود، و قلب ها را جریحه دار کرد. بنده هم به نوبه خودم این کار زشت را به شدت محکوم کرده و از مسئولین عزیز تقاضا دارم تا این موضوع را با جدیت پیگیری کنند. اما،از آنجایی که ما ایرانی ها خیلی احساسی هستیم،و بخاطر این احساسات دچار افراط و تفریط میشیم،بر خود لازم میدونم چند نکته رو متذکر بشم. - به اعراب اهانت نکنید.........مرگ فقط فقط بر آل سعود بعد از تجاوز دو سعودی ملعون به دو نوجوان ایرانی برخی غرب زده ها و افراد ضد دین فرصت را غنیمت شمرده تا همه اعراب را نشانه روند و زمینه حمله به اسلام را مهیا کنند. باید مراقب بود و بین وهابیون و اعراب فرق گذاشت.مراقب شگرد دشمن باشیم. - حمله به حج متاسفانه بعضی از افراد از این اتفاق سوء استفاده کرده و اصل حج را زیر سوال می برند. البته بنده اعتقاد دارم بجای حج رفتن های مستحبی،فقط به حج واجب پرداخته شود. - نژاد پرستی ممنوع من دشمن اعراب وهیچ نژادی دردنیا نیستم چراکه دین مقدس اسلام وآیین مسلمانی ام به من این اجازه را نداده که دشمن قومی باشم. دراین صورت نژادپرست شده و با جنایتکاران فاشیست فرقی ندارم و طعمه استعمار و حیله های قدیمی و پیش پا افتاده و نخ نمای انگلیس شدم. مومن باید طبق گفته پیامبر اسلام زیرک باشد محال است که گول انگلیسی ها را بخوریم .بازهم شعارهای پان عربیسم ،پان ترکیسم و اکنون پان فارسیسم را راه انداخته اند. من دشمن آل سعودم، من دشمن وهابیتم، من دشمن انحراف وتحریف دردینم که وهابیت آن را هدایت می کند. - میدونی عرب ها کیا هستند ؟ عرب ها یعنی هموطنان غیورمان در خوزستان و بوشهر و هرمزگان که از دفاع مقدس حق بزرگی به گردن کشور دارند عرب ها همون کسایی هستند که از ۲۴ میلیون زائر اربعین امسال با تمام مال و جانشان پذیرایی کردند.(که حدود۴میلیون از زوار ایرانی بودند) ![]() عرب یعنی سید حسن نصر الله و حزب الله . . . لعنت خدا بر وهابیت و آل سعود .مواظب باشید که مرگ بر اعراب نفرستید. طرف حساب ما خاندان آل سعود است.
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۰, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
خانم رکن الهدی اون حرفی که زدین خیلی معنی داره.
اینکه از پیش تعیین شده باشه و کاملا عمدی در کار بوده و به همین علت دولت عربستان تا حالا عذر خواهی نکرده و تازه به جای دلجویی هواپیمای ایرانم برگردونده یعنی وضعیت خیلی پیچیده تر میشه برای تصمیم که فقط به عنوان عمل مستحبی کنسل کنیم یا نه یه چیزی هم حسی بگم تو شبکه های اجتماعی دوستان عکس جنگ یمن و انزجار از ال سعود رو میزاشتن بعضی هموطنان با انصاف ما کامنت میزاشتن به ما چه مربوطه حالا یه اتفاقی افتاد به ما هم مربوط شد خشک و ترم با هم میسوزن متوجه منظورم شدید حداقل تو ایام جنگ ک الان 20-30 روز شد خود مردم باید کمتر میرفتن چون چه یک ریال چه چند میلیون ریال،کمک به حاکم طاغوته منتها الان چون قضیه متفاوت شده و عمدی در کار بود قضیه استراتژیک بوده |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
ههه
جالبه بی بی سی و باقی صفحات غیر ایرانی دارند ایرانی ها رو به نژادپرستی متهم میکنن ![]() ما لرها یه مثل داریم که میگه...بارونای دوشی ترکان پوشنی ![]() این مثل در کنایه به کسی میگن که خودش در گذشته خیلی کارهای زشتی کرده بعد بقیه رو متهم میکنه که رفتار ناپسند دارند! دقیقا مثل رفتار بی بی سی و دوستان و همراهان بی بی سی |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۲۸/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۴ ۱۱:۳۰ توسط عقیق.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
اونا که روباه کثیف به تمام معنان
با این کارشون دارن غیرت عربها رو جوش میارن حالا سر مسیله اون اقای دیپلمات ایرتنی تو برزیل ک هیچ اتفاقی هم نیفتاده بود چقدر ایرانیا رو تحقیر کردن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: qfvqtg6miuachzzcnpxg.jpg]](http://www.8pic.ir/images/qfvqtg6miuachzzcnpxg.jpg)