|
فتنه جدید نژاد پرستی
|
|
۱۱:۲۳, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان کمتر ایرانی بود که از شنیدن خبر تجاوز دو مامور عربستانی به دو نوجوان زائر رنجیده خاطر نشده است. کار بسیار زشت و ناپسندی بود، و قلب ها را جریحه دار کرد. بنده هم به نوبه خودم این کار زشت را به شدت محکوم کرده و از مسئولین عزیز تقاضا دارم تا این موضوع را با جدیت پیگیری کنند. اما،از آنجایی که ما ایرانی ها خیلی احساسی هستیم،و بخاطر این احساسات دچار افراط و تفریط میشیم،بر خود لازم میدونم چند نکته رو متذکر بشم. - به اعراب اهانت نکنید.........مرگ فقط فقط بر آل سعود بعد از تجاوز دو سعودی ملعون به دو نوجوان ایرانی برخی غرب زده ها و افراد ضد دین فرصت را غنیمت شمرده تا همه اعراب را نشانه روند و زمینه حمله به اسلام را مهیا کنند. باید مراقب بود و بین وهابیون و اعراب فرق گذاشت.مراقب شگرد دشمن باشیم. - حمله به حج متاسفانه بعضی از افراد از این اتفاق سوء استفاده کرده و اصل حج را زیر سوال می برند. البته بنده اعتقاد دارم بجای حج رفتن های مستحبی،فقط به حج واجب پرداخته شود. - نژاد پرستی ممنوع من دشمن اعراب وهیچ نژادی دردنیا نیستم چراکه دین مقدس اسلام وآیین مسلمانی ام به من این اجازه را نداده که دشمن قومی باشم. دراین صورت نژادپرست شده و با جنایتکاران فاشیست فرقی ندارم و طعمه استعمار و حیله های قدیمی و پیش پا افتاده و نخ نمای انگلیس شدم. مومن باید طبق گفته پیامبر اسلام زیرک باشد محال است که گول انگلیسی ها را بخوریم .بازهم شعارهای پان عربیسم ،پان ترکیسم و اکنون پان فارسیسم را راه انداخته اند. من دشمن آل سعودم، من دشمن وهابیتم، من دشمن انحراف وتحریف دردینم که وهابیت آن را هدایت می کند. - میدونی عرب ها کیا هستند ؟ عرب ها یعنی هموطنان غیورمان در خوزستان و بوشهر و هرمزگان که از دفاع مقدس حق بزرگی به گردن کشور دارند عرب ها همون کسایی هستند که از ۲۴ میلیون زائر اربعین امسال با تمام مال و جانشان پذیرایی کردند.(که حدود۴میلیون از زوار ایرانی بودند) ![]() عرب یعنی سید حسن نصر الله و حزب الله . . . لعنت خدا بر وهابیت و آل سعود .مواظب باشید که مرگ بر اعراب نفرستید. طرف حساب ما خاندان آل سعود است.
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
متاسفانه، خیلی بدتر از این فتنه ی نژاد پرستی، فتنه ی دیگه ایه که داره قبح و حرمت حج و عمره و مابقی مقدسات رو می ریزه. این فتنه ی نژادپرستی هم داره توسط یه عده سواستفاده گر از موقعیت انجام می شه وگرنه فتنه ی اصلی یه چیز دیگست... چرا فقط مردم اصرار بر تحریم حج و عمره دارند و جواب قاطعی از وزارت خارجه داده نمی شه؟؟؟؟ چرا الان همه پیرو مراجع شدند و می گردند تو صحبتها و بیانات رهبر و صحبت های مربوط به حج رو پیدا می کنند؟؟؟ تقریبا یه ماه پیش تو یکی از برنامه های تلویزیونی آقای رحیم پور بود که داشت بنابر حدیث معصوم، راویان حدیث رو دسته بندی می کرد. می گفت یه نفر وسط حرف معصوم می رسه، اونجا یه چیز رو می شنوه بعد می ره اونو نقل می کنه به عنوان نظر معصوم، بدون در نظر گرفتن قبل و بعد حرف، و یا شرایط مکانی و زمانی که اون حرف گفته شده یعنی اینکه مربوط به یه برهه ی خاص یا یه فرد خاص یا ی مکان خاص بوده یا نه و.... مثلا می شنوه، گوشت سگ و خوک حرام نیست (به عنوان مثال) بعد می ره اینو منتقل می کنه به عنوان کلام معصوم دیگه اینکه معصوم مثلا گفتن در شرایط عسر و حرج، اینو دیگه نشنیده و باعث انحراف و کج فهمی یه عده ی دیگه هم می شه. قضیه ی الان ماست. می آییم می گیم، حضرت امام (رحمة الله علیه) فرمودند، عمره نرید کشور رو آباد کنید. دیگه نمی گیم، امام کی این حرف رو زد، اون موقع مگه کشور چه شرایطی رو داشت که امام این رو گفتند؟؟ یعنی اوضاع کشور تا این حد بحرانی بود، که حتی برای آباد کردنش پول عمره می تونه کمک کنه؟؟ یا مثلا مقام معظم رهبری چی گفتند؟؟ عزیزانی که حرف رهبری رو نقل قول کردید، کلام ایشان خطاب به کسانی بود که مکرر به عمره می رفتند. یعنی عمره شده بود تفریحات براشون. خب اینجا هم رهبری با کسانی که عمره رفتن شده عادتشون صحبت می کنند از یه طرف. از طرف دیگه مقطع زمانی حرف رهبری رو هم در نظر بگیرید در کنارش. اینطور تقطیع کردن، از طرف خودی ها خطرش خیلی بدتره. و همچنین در مورد سایر بزرگان. آیت الله مکارم یه صحبت تقریبا 10 خطی در رابطه با این اتفاق داشتند. ولی ماها فقط یه جملشو گرفتیم و تا تونستیم ازش اسفاده کردیم. جمله ای که حتی مخاطبانش هم سازمان حج بود. اگه دقت کرده باشید، ایشون قبل از اون حرفشون گفتند که نمی خواهم مساله تحریم را پیش بکشم!!!! ولی ماها پیش کشیدیم و تحریم کردیم. خب من عمره رو تحریم کردم. که چی؟؟ آخرش قراره با تحریم عمره توسط من و تو، چه اتفاقی بیفته؟؟ مثلا من زائر به صورت خودجوش عمره رو تحریم کردم، الان آل سعود باید تنبیه شه با این اقدام انقلابی و خود جوش من؟؟؟ نه عزیز من.... کل هدف آل سعود این بود که پای شیعه ها رو به اون مشاهد قطع کنه... از اول هم با این هدف جلو اومده بود. من اگه تا هزار سال هم عمره رو تحریم کنم، من اگه تا هزار سال هم حج رو تحریم کنم، باز هم وضع من با آل سعود همینیه که هست... چرا که من همون شیعه ام، آل سعود هم همون آل سعود... لازمه ی آل سعود بودن هم همین توهین و تحقیرا نسبت به شیعست. خود آیت الله مکارم راه حل جلوگیری از این توهینات رو جلو پامون گذاشتند تو همون صحبتاشون که نادیده گرفته شد : امام راحل با انقلاب اسلامی، عزت و آبرو را برای کشور فراهم کرد و عزتش به جایی رسیده است که 6 وزیر خارجه جهان یک طرف و وزیر خارجه ایران یک طرف نشسته و ماه ها با هم صحبت می کنند به هر حال حادثه جده، حادثه ای نیست که به سادگی از آن بتوان گذشت و امیدواریم برنامه های ما همه برنامه های عزت آفرین باشد و جایی که دیدیم مایه عزت نیست آن را رها می کنیم. . . . تا وقتی دستگاه دیپلماسی کشور قاطعانه برخورد نکنه، تا وقتی دولتمردان عکس العمل جدی نشون ندن، من تا هزار سال هم عمره و حج رو تحریم کنم، هیچ تاثیری نداره. آیت الله مکارم هم توی صحبتاشون همینو خواستند : رفتار عزتمند و در خور!!!! من نوعی اگه خود جوش عمره رو تحریم کنم، فردا این بی حرمتی ها به حج می رسه!!!! خیلی بچگانست که اگه فک کنیم، اگه من عمره نرم، سعودی ها خیلی خیلی ضرر می کنن... اونا مترصد فرصتند که پای ماها به اونجا بریده شه، اصلا هم به هزینه هاش توجهی ندارن به راحتی با زائرای کشورای دیگه جایگزین می کنند. اینا همون کله خرابایی هستند که برای ضربه زدن به ایران، آتیش زدن به نفتشون و مفت مفت فروختن!!! متاسفانه دامنه ی این خبر هم فقط به حج نرسیده. خونواده ها، طی همون اقدام انقلابی شون، اکثرن کربلا رو هم تحریم کردند!!! خودمونو گول نزنیم که نه همچین اتفاقی نیفتاده... اتفاقا هم افتاده!!!!! یکی از اهدافی که سعودیا دنبالش بودند. چشم دیدن اجتما 30 ، 40 میلیونی اربعین رو نداشتند. اکثر خانواده ها می گن که وقتی تو خونه ی خدا امنیت نداشته باشیم، تو کشوری امنیت داشته باشیم که نیروهای داعش راست راست توش راه می رن.... دیگه اجازه نمی دیم، بچه هامون برن، دیگه خودمونم نمی ریم و .... تحریم این اتفاق، بیشتر از واکنش مردم، واکنش دولتمردا رو می طلبید. یه عکس العمل قاطع. مثل تحریم حج تو سال 66. حالا اگه رهبری چیزی نگفتند و مصلحتی دانستند، دستگاه دیپلماسی کشور، حداقل حداقل با این دید نگاه می کرد که تو یه کشور خارجی (نه حرم امن الهی) به دو بچه ی ایرانی تعرض شده!!! فک کنم این کمترین کاری بود که می شد انجام داد. فعلا که دستور تعلیق عمره رو وزارت ارشاد داد. ولی تا قاطعانه و جدی برخوردی نبینند، تذکر جدی نبینند، دست از این کاراشون برنمی دارند. |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نژادپرستی از نظر اسلام
الف- از منظر قرآن کریم
از نظر قرآن تبعیض نژادی کاملا غیر قابل قبول است:
{ يَأَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُواْ رَبَّكُمْ الَّذِى خَلَقَكُم مِّنْ نَّفْسٍ وَحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَبَثَّ مِنْهُمَا رِجَالاً كَثِيراً وَنِسَآءً وَاتَّقُواْ اللَّهَ الَّذِى تَسَآءَلُونَ بِهِ وَا لْأَرْحَامَ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِيباً } نساء/1
ای مردم از پروردگارتان پروا کنید، آنکه شما را از یک تن آفرید و همسرش را نیز از او پدید آورد و از آن دو مردان و زنان بسیاری پراکنده کرد.
{ يَآ أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوباً وَ قَبَآئِلَ لِتَعَارَفُواْ إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ } حجرات/13
همانا ای مردم ما شما را از یک زن و مرد آفریدیم و شما را تیره های بزرگ و کوچک قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید نه اینکه به یکدیگر فخر بفروشید و فخر و کرامت نزد خدا تنها به تقوی است و گرامی ترین شما با تقواترین شماست که خداوند دانا و با خبر است
لذا مطابق این آیه شریفه هیچ قومی نسبت به قوم دیگر فضیلت ندارد و ملاک برتری تنها تقوی و پرهیز کاری است. در تفسیر المیزان مرحوم علامه طباطبائی (رحمة الله علیه) در ذیل این ایه گفته شده است:«... ما شما را از یک پدر و از یک مادر آفریدیم، همه شما از آن دو تن منتشر شده اید، چه سفیدتان و چه سیاهتان، چه عربتان و چه عجمتان، و ما شما را به صورت شعبه ها و قبیله های مختلف قرار دادیم، نه برای اینکه طایفه ای از شما بر سایرین برتری و کرامت داشته باشد، بلکه صرفا برای اینکه یکدیگر را بشناسید …» المیزان ـ ترجمه سید موسوی همدانی ـ ج ۱۸ ص۴۸۸ مخاطب دین اسلام قرآن است و هیچ قومی به خاطر نژاد و زبان ویژه اش مورد توجه پیغمبر اسلام قرار نگرفته است. در واقع دین مبین اسلام می کوشد تا همه انسانها را فارغ از همه رنگها و تعلقات قومی در زیر یک چتر واحد جمع کند.
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۴ ۱۳:۴۹)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمشرمنده ها... ولی یه جور صحبت میکنید انگار حالا شیعه ها میرن اونجا چه کارها که برای معرفی تشیع نمیکنند! 1% کار مفید انجام میدن، 99% دنبال خرید سوغاتند دیگه :| مسلما تحریم حج برای عربستان خیلی ضرر داره... میتونه باعث آبادانی کشور هم بشه حداقل تا زمانی که سالانه 160 هزار نفر ایرانی میرن حج! |
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
ان شاءالله كه آل سعود شرمنده شه ولي من اصلا در مورد تبليغ تشيع توي حج چيزي نگفتما ![]() من گفتم سعوديا دنبال بهانه و منتظر فرصتند كه پاي شيعه ها رو از مكه و مدينه ببرن و اما حالا كه خودتون بحث تبليغ رو پيش كشيديد : يعني واقعا 99% زوار خانه ي خدا برا سوغات خريدن مي رن، يعني واقعا تا اين حد وضع حج و عمره رفتن مردم اينه؟ اين آماري كه شما ارائه داديد رو واقعا حضرت امام و رهبري و مراجع نمي دونند؟؟ يعني اين عزيزان با وجود اين آمار از انگيزه ي افراد برا عمره و حج عكس العملي نشون نمي دن؟ خب لااقل سازمانش رو منتقل كنند تحت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نه حج و زيارت خب پس اگه واقعا هم انگيزه ي افراد از رفتن به حج اينه، پس ديگه تو اعتراضات نفرمايند كه رفتيم زيارت و حرمتشون هتك شد. ولي حتي اگه معيار رو بر درستي آمار شما بذاريم، حتي اگه فقط يه درصد نيت مفيد دارن و بقيه برا سياحت مي رن، بازهم حضور فيزيكي افرادي تحت عنوان و لواي تشيع حالا با هر نيتي باز هم خودش تبليغ مي شه (يه جورايي شبيه اينكه حتي سياهي لشكر بودن هم بي تاثير نيست و موثره و نمونه ي بارزش رو هم تو ماجراي كربلا ديديم) و اما ضرر تحريم حج براي عربستان : من منكر خروج ارز از كشور به واسطه ي حج و عمره نمي شم، ولي از اون طرف حتي اون 99% منظور شما هم حداقل بهره اي معنوي از اين خروج ارز خواهند برد حتي اگه تغييراتشون پايدار نباشه از طرفي ما اگه انصراف بديم ضربه ي مالي شديدي به سعوديا وارد نمي شه چون سهميه اعزم رو مي ده كشوراي ديگه حتي اگه ضربه هم وارد شه، سعوديا اين خسارات اصلا براشون مهم نيست و اهميتي نداره. چرا كه تو رفتاراشون بارها اين موضوع رو ثابت كردن . . . . . اين جرياني كه راه افتاده و داره رو قضاياي پيش اومده موج سواري مي كنه و مي گه پول حج و عمره رو خرج كشور كنيد، همونايين كه مي گن چرا پول خرج نذري امام حسين، چرا گوسفنداي ناز رو قرباني مي كنيد، همونايين كه وقتي كسي مي خواد برا معنوياتش حالا هرچي كه باشه مي خواد خرج كنه، تمام مشكلات اقتصادي و بيمارا و بيكارا و ... كشور مياد يادشون ديگه اپسيلوني فكر نمي كنند هرچي سر جاي خودش حج سر جاش، قرباني سر جاش، نذري سر جاش، از اون ور هم خمس و زكات مالش براي از بين رفتن فقر و خشكسالي و... سرجاش از اون ور هم كمك به همسايه سرجاش، كمك به فاميل سرجاش و... نه اينكه يه سريو به بهانه ي يه سري ديگه تعطيل كردن. . |
|||
|
|
۸:۳۸, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام.
این یه حقیقته که بیشتر درآمد این عربای شکم گنده عربستان از پول ایران هست..... عزت و شرف ایرانی حکم میکنه که مردم خودشون برای مدتی از سفر به این کشور خودداری کنن. خانم مصباح!!! کسی که 10 بار رفته حج فکر نمیکنم دیگه خدام ازش بخواد که دوباره بره..... میتونه هزینش رو صرف کارای مفید تر کنه. اینم حرف اشتباهیه که میگید با نرفتن مردم عربستان هیچ ضرری نمیکنه....چرا اتفاقا خیلی هم ضرر میکنه.. یه متن بود از میزان درآمد سالیانه عربستان از زوارهای ایرانی اگه پیدا کنم میذارم اینجا . |
|||
|
|
۹:۳۶, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
نمي دونم چرا تو اين تاپيك منو مخاطب حرفايي كه نگفتم قرار مي دن و اون حرفهاي نگفتم نقد مي شه ![]() خانوم كوروش بزرگ !!!! من كجا گفتم كسي كه كار و تفريحش شده عمره رفتن و بالاي 10 هم رفته بازم بره ![]() خوبه خودم تو ارسال اولم گفتم و تاكيد كردم كه رهبري در مورد اين افراد چه نظري دارند و چه توصيه اي كردند من فقط گفتم تحريم حج توسط مردم بدون دخالت و پادرميوني دولت هيچ، هيچ فايده اي نداره تا دولت نياد يه تذكر شديد و سخت نده و همچنان با اين آقايون با ديپلماسي لبخند پيش بريم، همين آش و البته يه كاسه ي ديگه. فردا توهينات به حج هم كشيده مي شه و هزار جور هتك حرمت ديگه به ايراني ها. اين تعليق حج هم يه وقت فك نكنيد در جواب اين تعرضشون بوده ها!! كارشكني از طرف سعوديا بوده كه اجازه ي ورود زائر و فرود هواپيما رو نمي داد، ناچارا خودمون اومديم سرپوش تعليق روش گذاشتيم منظور من اينه. اگه برخورد جدي نشه اين رويه ي سعوديا همچنان ادامه داره. من خودم مي دونم ميزان درامد سعوديا از زوار ايراني چقدره . در مورد اين هم توضيح دادم كه يا با زوار كشوراي ديگه اين درامد رو جايگزين مي كنه. يا حتي اگه جايگزين هم نشه، اين ضرري كه مي كنه براش مهم نيست چرا كه به اهدافي كه داره مي رسه. راستي : طرف ما الان سعوديا و وهابي ها هستند نه عربها پس لطفا جمع نبنديم. يا علي . |
|||
|
|
۹:۵۷, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۴ ۸:۳۸)کوروش بزرگ نوشته است: این یه حقیقته که بیشتر درآمد این عربای شکم گنده عربستان از پول ایران هست..... یعنی من در عجبم!!! شما یه پست تو این تالار تا حالا گذاشتین که در پی اش به عربها توهین نکنین؟؟؟!!! عرب شکم گنده؟؟؟!!!! شما یه ایرانی نژادپرستی که از نظر من هیچ فرقی با نازی هایی که ادعا میکردن فقط نژاد آریایی آدمه و بقیه نژادها مهم نیستن ندارین. اولاً این که سعودی هایی که دارن به یمن حمله میکنن، از نژاد عرب نیستن. اینا از نژاد یهودن. ان شاء ا... میدونین که یهودیت دین نیست و نژاده. اون دو تا ماموری هم که این غلط رو کردن، اتفاقاً تو کشور دوست و برادر فرانسه هم بودن. چرا سفر به پاریس تحریم نشد؟؟؟!!!! یه ایرانی رو 16 سال تو فرودگاهشون نگه داشتن. فیلم ترمینال رو از روی زندگی این آقا ساختن. این توهین نبود؟؟؟!!! اصلاً برای من جای تعجبه... آدمی مثل شما که سنگ نژاد ایرانی رو به سینه میزنه چرا تا حالا 4 تا فحش به اسرائیل نداده؟؟؟!!! چرا به نژاد آنگلاساکسون فحش نمیده؟؟!! چرا مثلاً نمیگه چشم آبی های فلان فلان شده؟! چرا میگه عرب های شکم گنده؟ عرب ها هم مثل ایرانی ها خوب و بد دارن. هستن بی شعور هایی که فکر میکنن فقط نژاد عرب تحفه ایه... چقدر این کار آشناست. مدیران محترم! لطف کنین حواستون باشه که اگه ایشون دوباره تو صفحه اعتبارات من بد و بیراه گفت، سریع نابودش کنین. چون سابقه طولانی دارن. ضمن این که اگه نوشتن این که "دولت در حال جشنه و فعلاً وقت نداره این موضوع رو رسیدگی کنه" خلاف مقررات تالاره و باعث تشنج میشه، این همه توهین به اعراب ایرادی نداره؟؟؟!!! تشنج ایجاد نمیکنه؟ نرفتن به حج به ضرر خودمونه. الآن داعشی ها از ترس شیعیان جرئت نمیکنن کنار خونه خدا رسماً جمع بشن و تفکراتشون رو پخش کنن. وقتی شیعیان اونجا نباشن، تفکر داعشی به شدت بین بقیه مسلمونا رایج میشه. یعنی اهل سنت بی طرف کم کم طرفدار داعش میشن. تفکراتشون اونقدر شیرین هست که اینهمه طرفدار پیدا کرده دیگه. اگه منطقی اونجا نباشه که پاسخ این اراجیف رو بده، مسلماً خطرش دامن خودمون رو میگیره. میشه سوغاتی های افتضاح چینی نخرید. اما باااااید حج ادامه داشته باشه. بنده مکه رفتم و جر احترام از مردها و زن های اونجا هیچـــــــــــــــی ندیدم. حتی 5 تا خانمی که اومدن کنار من نشستن و خواستن که منو سنی کنن. بسیار محترم بودن. آل سعود هم که یهودیه و عرب نیست. پس این وسط تقصیر عربا چیه؟؟!! |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۲۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۴ ۱۲:۴۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۰۷)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحيمنه،بد متوجه شدید. نگفتم 99% افرادی که میرن برای تفریح میرن! گفتم که افرادی که میرن مکه،خیلیاشون اینطورن که 99% فکر و ذکرشون پیش خرید سوغات و تماشا و سیاحت و ایناست،1% هم استفاده معنوی می برند از سفر! ![]() سالانه 15 هزار میلیارد پول برای حج خرج میشه... کم پولی نیست،خیلی میتونه باعث آبادانی کشور بشه. البته ما سالانه 15 هزار میلیارد هم که اختلاس داریم. سر جمع،دوبرابر پول نفتمون دور ریز داریم!! در ضمن این خاله زنک بازی ها چیه؟! ![]() آدم از اختراع اینترنت پشیمون میشه گاهی :| |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خانم کورش!
چنانچه سخنان بسیار گهرباری دارین، لطف کنین و در همین تاپیک مرقوم بفرمایید تا بقیه هم از انتخاب کلمات شما مستفیض بشن. بعدشم! حاشا از این آدم دو پا... شما مدام به عرب ها توهین میکنی. من نگفتم به چشم آبی ها توهین کن. من دارم میگم واسه آدمی که فقط خودش رو آدم میدونه، عجیب نیست که فقط به عرب ها فحش میده؟؟!! اگه نژادپرست صرف بودین، باید به نژادهای دیگه هم توهین میکردین. اما شما فقط ضد عرب هستین. نژاد عرب بو گندوئه، اون وقت نژاد آنگلاساکسون یا یهود یا سیاه پوست ها یا هندی ها یا چشم بادومی ها اوکی اند؟ حقیقت اینه که توی همه نژادها خوب و بد هست. فکر کنم که این حرفای شما واقعاً تالار رو کلافه کرده. مگه شما مرجع تقلیدی که درباره لزوم رفتن به حج و نرفتنش فتوا میدی؟ مرجع تقلید هم از من و شما از اخبار آگاه تره. دولت هم کار خوبی نکرده سرخود و بدون اجازه مراجع حج رو تعلیق کرده. اگه اونا ما رو محروم میکردن، بهتر بود. ما به همه دنیا میگفتیم که آل سعوده که با ما سر دشمنی داره. حالا این ایرانه که با عربستان مشکل پیدا کرده. یعنی تا این حد هم فهمش سخته؟؟!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: qfvqtg6miuachzzcnpxg.jpg]](http://www.8pic.ir/images/qfvqtg6miuachzzcnpxg.jpg)