|
فتنه جدید نژاد پرستی
|
|
۱۱:۲۳, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان کمتر ایرانی بود که از شنیدن خبر تجاوز دو مامور عربستانی به دو نوجوان زائر رنجیده خاطر نشده است. کار بسیار زشت و ناپسندی بود، و قلب ها را جریحه دار کرد. بنده هم به نوبه خودم این کار زشت را به شدت محکوم کرده و از مسئولین عزیز تقاضا دارم تا این موضوع را با جدیت پیگیری کنند. اما،از آنجایی که ما ایرانی ها خیلی احساسی هستیم،و بخاطر این احساسات دچار افراط و تفریط میشیم،بر خود لازم میدونم چند نکته رو متذکر بشم. - به اعراب اهانت نکنید.........مرگ فقط فقط بر آل سعود بعد از تجاوز دو سعودی ملعون به دو نوجوان ایرانی برخی غرب زده ها و افراد ضد دین فرصت را غنیمت شمرده تا همه اعراب را نشانه روند و زمینه حمله به اسلام را مهیا کنند. باید مراقب بود و بین وهابیون و اعراب فرق گذاشت.مراقب شگرد دشمن باشیم. - حمله به حج متاسفانه بعضی از افراد از این اتفاق سوء استفاده کرده و اصل حج را زیر سوال می برند. البته بنده اعتقاد دارم بجای حج رفتن های مستحبی،فقط به حج واجب پرداخته شود. - نژاد پرستی ممنوع من دشمن اعراب وهیچ نژادی دردنیا نیستم چراکه دین مقدس اسلام وآیین مسلمانی ام به من این اجازه را نداده که دشمن قومی باشم. دراین صورت نژادپرست شده و با جنایتکاران فاشیست فرقی ندارم و طعمه استعمار و حیله های قدیمی و پیش پا افتاده و نخ نمای انگلیس شدم. مومن باید طبق گفته پیامبر اسلام زیرک باشد محال است که گول انگلیسی ها را بخوریم .بازهم شعارهای پان عربیسم ،پان ترکیسم و اکنون پان فارسیسم را راه انداخته اند. من دشمن آل سعودم، من دشمن وهابیتم، من دشمن انحراف وتحریف دردینم که وهابیت آن را هدایت می کند. - میدونی عرب ها کیا هستند ؟ عرب ها یعنی هموطنان غیورمان در خوزستان و بوشهر و هرمزگان که از دفاع مقدس حق بزرگی به گردن کشور دارند عرب ها همون کسایی هستند که از ۲۴ میلیون زائر اربعین امسال با تمام مال و جانشان پذیرایی کردند.(که حدود۴میلیون از زوار ایرانی بودند) ![]() عرب یعنی سید حسن نصر الله و حزب الله . . . لعنت خدا بر وهابیت و آل سعود .مواظب باشید که مرگ بر اعراب نفرستید. طرف حساب ما خاندان آل سعود است.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۱, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
زینب خانوم شما خیلی جدی گرفتید
شما که مسئول طرز فکر مردم نیستید.. اینجا هرکس می تونه نظرشو بیان کنه...اصن دلیلی نداره شما اینهمه عصبی بشید برای صحبت های یک کاربر... اگه حرفی یا نظری دارید بگید دیگه برچسب چسبوندن به هم براچیه؟ خب الان بحث کار زشت آل سعود مطرحه...طبیعتا مسائل مربوط به اونا مطرح میشه... معلومه که منظور از اعراب خاندان منحوس سعوده وگرنه بسیاری از قوم های عرب در کشور ما زندگی می کنن که قابل احترام هستند...کسی حق توهین به اونا رو نداره... بالاخره این عمل زشت اونا نیاز به یک برخورد قاطع داره یا نه؟ نمیشه که هیچی نگفت و هیچ کاری نکرد... مسائل حاشیه ای رو بین خودتون حل کنید...اینجا که جای دعوا و درگیری نیست. |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
فقط یه نکته
![]() ما مرگ بر آمریکا میگیم،منظورمون نژاد پرستی نیست. پس از شعار مرگ بر عربستان هم اینطور برداشت نکنید. مرسی |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اول یه چیزی بگم
من الان به این نتیجه رسیدم که اصلا نباید دولت این حج رو لغو می کرد اونم بعد از این همه خفت اما اینکه حج بریم واسه تبلیغ تشیع اینم نظر عجولانه ای هر چیز برهه وزمان خودش رو می طلبه شما فقط کافیه احساس کنید اون دو تا بچه از نزدیکان خودتون بودن اصن غیرتتون میذاره بگید نع ما باید باشیم بزار هرروز بهمون تجاوز بشه مهم نیست مهم اینه ما اونجا باشیم بزار هر روز یه بی عفتی نثارمون بشه ولی مهم نیست خانه خدا رو خالی نکنیم به درک که به یمن حمله شده ما میریم عربستان که اونجا نگن آخ جون ایرانی ها نیومدن... دوستان اگه رهبر چیزی نگفت چون نمی شد...شما فرض کنید ایشون می گفتن بخاطر اینکار ۱سال نرین حج خب بعد یک سال چی دوباره یه غلطی می کردن باز باید رهبر از خودش خرجمی کرد بابا عتبات هزار برابر ثوابش بیشتر نیاز به شیعیان اونجاهم هست به عربای عراق پول بدی والا شرف داره به اون سگ های سعودی الان دوستانی که تبلیغ می کنید برید عمره ...متوجه شرایط جنگی هستین بگیرن ۴تا ایرانی رو بدزدن سربه نیست کنن کی جواب می ده!؟ دولت می گهمی خواستن نرن... سعودی هام می گن خوب کاری کردیم بعد چی می شهاونوقت فک کردین جرات ندارن اینکار بکنن الان اونا رسما پادشاه ندارن بقول رهبرمون یسری جوون احمق دارن اون مملکت رو می گردونن یعنی رو هواس بعد همین حالا تبلیغ تشیع از نون شب واجب تر شده!!!! |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۴ ۱۶:۴۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
آقای سکوت!
واقعاً موضوع جدی هست که جدیش گرفتم. میدونین در واقع جنگ بین ایران و عراق به خاطر حرفای آقای دعایی بود؟ میدونین شبیه این حرفا رو آقای یونسی الآن زده و باعث شده محبوبیت ایرانی ها تو عراق کمرنگ بشه؟ آقای یونسی چون آدم مهمی بوده و این حرفا رو زده، بلافاصله محکوم شد. اما اگه من آدم معمولی توی فروم ها یا نرم افزارهایی مثل وایبر و واتس آپ بیام چنین توهین هایی به اعراب بکنم که دستگیرم نمیکنن. خانم رضوانه هم گفت. پریروز واسه مامانم هم تو وایبر اومده بود. دارن پر میکنن که پیغمبر وقتی توهین بنی اسرائیل رو دید قبله اش رو از مسجد الاقصی به مسجد الحرام تغییر داد. بیاین ما هم قبله مون رو عوض کنیم و توجه مون رو به ایران معطوف کنیم. 6 ماه دیگه هم لابد کعبه زرتشتی ها به عنوان قبله جدید معرفی میشه... هر کی ندونه فکر میکنه انگار پیغمبر سرخود تغییر قبله داد. قبلش هم حتی با خدا هم مشورت نکرده بود. والا... اما از نظر امنیتی باعث میشه تو این ول بشوی دنیا 4 تا آدم مریض نوشته های من و شما رو بولد کنن و ببرن به اعراب نشون بدن. اون وقته که اعراب سوریه و عراق و فلسطین و لبنان - که حداقلش اینه که به خاطر منافعشون با ما هستن - یه خنجر به این گندگی به پشت ما میکنن و عطای ما رو به لقامون ترجیح میدن. این میشه که این مسائل مطرح کردنش امنیتیه و 100% غلطه. ضمن این که فکر کردن بهش هم غلطه. من مسئول فکر شماها نیستم. اما من نوعی مسئول آرامش کشورمم. من اجازه نمیدم آدمایی که پول گرفتن تا این اراجیف رو تو مغز مردم بشونن یا کودکانی که بدون فکر کردن به عواقبش این جملات رو تکرار میکنن امنیت من رو در معرض خطر قرار بدن. در واقع اجازه نباید داد این افکار ظهور رو به تعویق بندازه. از زور قلب درد دارم می میرم. به جووون یه دونه بچه ام این حرفا گفتنش خطرناکه... شما مختارید هر جوری دوست دارید فکر کنین. اما مختار نیستین تو کشتی ای که من نشستم همون جایی که خودتون نشستین رو با میخ سوراخ کنین. ![]() والا.... (۲۵/فروردین/۹۴ ۱۶:۳۸)Ali#59 نوشته است: فقط یه نکته سیاستمدارن ما یه عمریه علنی و غیر علنی اعلام میکنن که ما با مردم آمریکا مشکلی نداریم. مشکل ما سیاستمداران آمریکایی هستن. منتهی سیاستمدارن عربستانی بسیار شاخصن و با نام آل سعود شناخته میشن. پس عاقل از همون اول برای این که هی دوباره کاری نکنه و توضیح واضحات نده، میگه مرگ بر آل سعود. ![]() والا... |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۴ ۱۷:۱۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در ابتدای درس خارج فقه درمسجد اعظم قم، توضیحاتی درباره اظهارات خود درباره حادثه دردناک و ناگوار فرودگاه جده ارائه کردند. ایشان گفتند: به دنبال اظهارات ما درباره این حادثه دردناک و ناگوار برخی استنباط کردهاند که ما گفتهایم رفتن به عمره حرام است، در حالی که ما تصریح کردیم که فعلا حکم به تحریم نمیکنیم. مرجع تقلید شیعیان اظهار کردند: الان ما منتظر هستیم ببینیم سعودیها چه عکس العملی در برابر این جریان دردناک انجام میدهند، اگر به وظیفه خود عمل کردند عمره ادامه مییابد، اما اگر به وظیفه خود عمل نکردند برنامه دیگری خواهد بود. آیت الله مکارم شیرازی یادآور شد: بنابراین براداران و خواهرانی که برای عمره ثبت نام کردند به برنامه خود ادامه دهند و الان حرام نیست، منتظر باشند ببینند طرف مقابل چه میکند؛ البته اینها گفتهاند ما به زودی وظیفه خود را انجام میدهیم؛ اما اگر این گونه نشد رفتن به عمره متوقف خواهد شد. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= پ.ن :حرف اول و آخر من این بود که مردم سرخود تحریم نکنند و از صحبت های مراجع، دلخواه برداشت نشه. و در وهله ی اول، دولت با قاطعیت برخورد کنه. پ.ن 2 : عتبات به بقیع و مدینه هم گفته می شه. |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۲۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مصباح نوشته است:حرف اول و آخر من این بود که مردم سرخود تحریم نکنند و از صحبت های مراجع، دلخواه برداشت نشه. و در وهله ی اول، دولت با قاطعیت برخورد کنه. متاسفانه ما مردم ایران خیلی سست شدیم و روحیه ی انقلابی رو از دست دادیم چرا همیشه منتظریم مراجع برای ما تصمیم نهایی رو بگیرن یا دولت ممنوع کنه تا نریم. چرا جنبش های مردمی کاری از پیش نمیبره نظر بنده این بود که آبروی مراجع خرج نشه ، همین که یه چراغ سبزی نشون دادند بس بود. دیگه مردم خودشون باید تحریم میکردند. حتی دولت و سازمان حج نباید وارد میشد که بعدا در روابط دیپلماتیک دچار مشکل بشیم یا بهانه ای به دستشون بدیم. بعدا که میخواستن ایراد بگیرن دولت میتونست بگه ما هیچ وقت ممنوع نکردیم بلکه رفتار شما باعث شد مردم دیگه نیان این یعنی عزت و اقتدار. نه اینکه مثل بچه کوچولو ها نرده جلومون بکشن تا نریم نمیدونم چرا اینجوریه در قضیه ی شاهین نجفی بعضی منتظر بودند حکم رسمی با اسم و رسم علیه این شخص بیاد از طرف مراجع ، مراجع هرچی میگفتن بابا هرکس به اهل بیت توهین کنه حکم ساب النبی داره کسی منظور رو نمیگرفت. درسته باید طبق نظر مراجع جلو رفت و تابع قوانین کشور بود ولی حضرت ابوالفضل (علیه السلام) در آخرین حج ، جلوتر از امام حسین (علیه السلام) خطبه میخونن و با مردم اتمام حجت میکنن. گاهی باید جلوتر از امام بود... ما اگه بودیم میگفتیم ولش کن ، امام حسین ع اگر خواستن چیزی بگن خودشون میفرمایند یا مستقیم به ما دستور میدن که برو این متن رو بخون ! |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
زینب خانوم اولا بخاطر مشکلتون متاسفم ان شالله زودتر شفا پیدا کنید...
ولی به عرض من دقت نکردید.. منظورم از جدی گرفتن صحبت های خانوم کوروش کبیر بود که شمارو عصبی کردنه نه اصل موضوع.. هرکس مختاره عقیده خودشو بیان کنه ..اما حرف من این نبود...من گفتم شما نباید از حرف و نظرات تا این حد عصبی بشید که برچسب مختلف بزنید... و هیچ کس چک سفید امضا نداده که حتما تحلیل ما نسبت به یک موضوع درسته و حتما ما درست می گیم... نمی گم حرف های اون کاربر درسته یا غلط ولی هرکسی می تونه بدون توهین افترا نظر خودشو در برا یک موضوع بگه...جریان روشنفکری تو ایران حرف مفت زیاد می زنه... درضمن به مادرتون توصیه کنید زیاد وایبر نرن...می دونید دیگه به ازای هر pm... به قول علی آقا از این به بعد باید بگیم: مرگ بر کنگره و سنا بجای مرگ بر امریکا مرگ بر خاندان کثیف سلطنتی بریتانیا بجای مرگ برانگلیس |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:فتنه جدید نژاد پرستی فتنه جدید!؟ الان چند ساله دارن تو همین کشور خودمون به هموطن خودمون نژاد پرستی میکنن جک ها و توهین هایی که برای ترک،لر،کرد،شمالی و... میسازن رو بیخیال شدین دارین صحبت از نژاد پرستی اعراب میکنین!؟ یعنی این مشکل داخلی انقدر کمرنگ و بی ارزشه که بعضی ها خواستار جدایی از کشور رو داشتن!؟ من نژاد پرست و ضد عرب نیستم خودم هم سیدم ولی وقتی میگیم عرب مفت خور یعنی عرب مفت خور،نه همه ی اعراب! جهت اطلاع نصف عرب هایی هم که دوست محسوب میشن از نژاد سامی هستن |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۲۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۴ ۱۸:۲۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۵/فروردین/۹۴ ۱۷:۳۸)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم من نگفتم که ما کلا باید بشینیم ببینیم که مراجع و رهبر در مورد تمامی موضوعات چه نظری دارند، بعد عمل کنیم. اصلا در اون رابطه نظر می دهند یا نه و ... حالا اگه نظر ندادند، به ما یه سری کد دادند که بر اساس اونها، می تونیم عمل کنیم. در مورد مثال هایی هم که آوردید : نظر در مورد شاهین نجفی که واضح و مشخص بود و جای تعلل نداشت. اینکه کسی منتظر بود؟؟؟!!! خیر اشتباه نشه! اتفاقا نباید از امام جلوتر بود : المتقدم لهم مارق و المتاخر عنهم زاهق. خطبه خوندن حضرت عباس (علیه السلام) ربطی به جلو افتادن از امام نداره. وقتی حضرت خطبه خوندن، قبلش خود امام حسین (علیه السلام) تکلیف ها رو روشن کرده بودند. راه رو نشون داده بودند. حق و باطل رو اعلام کرده بودند. این نبود که با خطبه خوندن حضرت عباس (علیه السلام) مردم تازه متوجه شن. و حضرت عباس برای بار اول بود که اون مسائل رو برای مردم عنوان می کردند یعنی در هر صورت از معصوم و امام یه نشانه هایی هست که ما رفتار کنیم موقع خروج از خود مدینه وقتی داشت با اهل مدینه صحبت می کرد و با اونها اتمام حجت می کرد : هرکس با من باشد رستگار خواهد شد اینجا مسیر مشخص شد و تمامی خطوط را خود حضرت ابتدا ترسیم کردند. حضرت عباس هم که مطیع بودند، صحبت های معصوم را انتقال دادند و تاکیدی بر صحبت های امام داشتند. . . . و اما در قضیه ی عمره که پیش آمد : اینجا طرف ما آل سعوده که دشمنی ها و کارشکنی ها و بغض و کینشون نسبت به شیعیان بر همگان آشکاره اینجا اگه مردم خودشون تحریم کنند، یعنی ماها اکثریت به فلان علت نمیایم اینا اگه نظر مردم و اکثریت براشون مهم بود، که الان بمباشون رو سر یمنی ها ریخته نمی شد اگه نظر مردم براشون مهم بود، که مردم مظلوم بحرین رو به خاک و خون نمی کشیدن اگه نظر مردم براشون مهم بود، که خفقان محض تو کشورشون نبود و.... اینا برای تنبیه و ادب شدن، به حرکات مردم عادی توجهی نمی کنن اینا با یه سیلی محکم از دولت مربوطه تا حدی ادب می شدند و ممکن بود عذرخواهی کنن (حالا سیلی منظورم جنگ و دعوا نیست، یه تذکر شدیدی، اخراج سفیری ...) بله، اینجا طرف حساب ما سعودی های کینه ای هستند و باز هم تاکید می کنم که اگه برخورد شدیدی از دولت ما نبینند این بی احترامی ها ممکنه دامنش به حج هم کشیده شه. از طرفی در مورد حکم شرعی یک قضیه که بخوایم خودمون انقلابی عمل کنیم و منتظر مراجع نباشیم، چون با حکم روبه رو هستیم حداقلش باید یه کدی از طرف مراجع به ما نشون داده می شد تا تصمیم می گرفتیم. که من حداقل از صحبت های آیت الله مکارم این کد رو ندیدم. یعنی از حرفاشون این تحریم خودجوش رو استنباط نکردم کما اینکه خودشون هم گفتند فعلا صبر کنید. . |
|||
|
۱۸:۳۵, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۴ ۱۶:۴۴)زینب خانوم نوشته است: سیاستمدارن ما یه عمریه علنی و غیر علنی اعلام میکنن که ما با مردم آمریکا مشکلی نداریم.خب چه کاری بود از اول میگفتیم مرگ بر دولت آمریکا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: qfvqtg6miuachzzcnpxg.jpg]](http://www.8pic.ir/images/qfvqtg6miuachzzcnpxg.jpg)