|
چیزی که مانع ازدواج میشود ........
|
|
۱۰:۴۵, ۲۸/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۴ ۰:۵۹ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
امروزه به مرغ 17 نوع واکشن تزریق می کنند که هیچ کدومش برای خود مرغ نیست و هدف ما و جوانان ها هستیم حالاشاید بپرسید چه ضرری دارد ؟ و مشکلات بعدی که برای ان ها پیش می اید .............. سلام اگر خدا بخواهد میخام در باره ی چیز هایی که میخورید بیشتر مطلب بزارم بدونید چی دارید می خورید |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۵, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۱۹:۳۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۵:۳۱)Mohammad Trust نوشته است: الای جززززز جیگر بزنن.... چیز دیگه ای نبود ![]() مگه محیط زیست نظارت نمیکنه که میرن گنجشک شکار میکنن؟؟؟ آخه آدم گنجشک رو میخوره؟؟؟ آخه این چه کاره اییی.....حالم بد شد. ![]() گنجشگی که دو دقیقه قبل داشته پرواز میکرده بگیری رو آتیش بسوزونیش!!!!!!! اون بی رحمایی که این کارو میکنن خودشون خوششون میاد یکی بگیرتشون به سیخشون کنه بعدم بذارتشون رو آتیش؟؟؟ ![]() نقل قول: چرا؟کله پاچه چشه مگه؟من متأسفانه سالی یه بارم گیرم نمیاد شاید به زور بگید خوشبختانه! کله پاچه هم آبگوشتش و هم گوشتی که ازش طبخ میشه بسیار بسیار چربه.... |
|||
|
۱۸:۴۳, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
۱۸:۵۴, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
۱۸:۵۸, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۸:۵۴)Ali#59 نوشته است: اگه تامین جانی دارم،آره! از پشت کامپیوتر بله تامین جانی دارید ولی اگه ببینم کسی جلوی چشمم مرتکب این جنایت میشه ....... بله که مشکل داره...مشکل اخلاقی داره.... پرنده ای که پرواز میکنه اصلا برا خوردن نیست... |
|||
|
۱۹:۱۱, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
۲۱:۲۰, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۲۱:۲۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وجود یا عدم وجود این تاپیک در تالار تصمیمش با ناظر بخش و سایر مدیران ولی از خانمهایی که در این تاپیک شرکت کردند یک سوال دارم. شما پست اول تاپیک یا عنوانش رو خوندید و وارد بحث شدید؟ هنوز هم موجوده: (۲۸/فروردین/۹۴ ۱۰:۴۵)dehmojtaba نوشته است: حالاشاید بپرسید چه ضرری دارد ؟ دوستانی به بنده پیام دادند که خانمها برای چی توی این بحث شرکت میکنن ، لذا چون خودش گفت من نمیگم ، گفتم اینجا بپرسم که با توجه به موضوع تاپیک برای چی وارد این تاپیک شدید. کجان اونایی که وقتی یک آقا پست یک خانم رو نقل قول میکرد بخش گزارش های تالار رو منفجر میکردند؟ کجان اونایی که میگفتن تاپیک درباره ازدواج (سنت پیامبر) دو سه تا بیشتر باشه خلاف شرعه.... |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۲۱:۲۰)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه مشکلی هست؟ تا زمانی که بحث علمیه و هیچ ربطی هم به عنوان تاپیک نداره میشه بپرسم اشکالش چیه؟ از شما بعید بود ![]() به هرحال این موضوع باز مونده و داره تو این تاپیک بحث میشه هرچند که به بیراهه رفته! موضوع اینجا مشکلات هورمونیه که مصرف مرغ برای هم مرد و هم زن بوجود میاره. برخی موافق و برخی مخالفند. هرچند موضوع خوب مطرح نشده و من ازشون خواستم تا لینک کلیپ رو بذارن. واما من از طرف خانمها میگم: چطور وقتی بحثه حجابه خانم ها مطرحه میگین این یه موضوعیه که شخصی نیست و به مردها هم مربوطه.. اما اینجا... من قبول دارم بحث راجع به این چیزا درست نیست تو این تالار البته اما مگه از خانم ها حرف بدی صادر شده؟ یا چیز بدی گفتن؟ اگرهم کسی باید جواب پس بده زننده ی تاپیک هست که آقا هستن که البته ایشون هم قصدشون آگاه سازی بوده ان شاءالله.به هرحال میتونید عنوان رو اصلاح کنید. به خانم های بیچاره چکار دارید؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۲۲:۰۶ توسط عقیق.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دو روزه این تاپیک برپاست،جالبه اون دوستانی که به شما پیام دادن،کوپن اشون تموم شد دیگه نتونستن ارسال رو گزارش بدن.حتی خود شما.اگه تقصیری هم هست تقصیر ایجاد کننده تاپیکه که از الفاظ مناسب استفاده نکردن .
اصولا در تالارهای مذهبی یه اقایی یه حرف نامناسب میزنه،اقایون دیگه گزارش نمیدن،ناظر اقا رسیدگی نمیکنه بعد میگن خانوما چرا شرکت کردن. این دیگه اخرشه غیرت هم خوب چیزیه |
|||
|
|
۰:۱۴, ۳۰/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۴ ۰:۱۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۲۱:۲۰)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمتایید ! با تاکید! درود به تو ! ![]() ![]() _____ البته وظیفه ناظر هاست که یه فکری واسه مباحث زرد هم بکنن. (رونوشت به مدیر یا ناظر مربوطه ی این بخش) |
|||
|
|
۲:۲۲, ۳۰/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۴ ۲:۲۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده در ارسالم نوشتم که این سوال من نبوده مطالب رو هم خوندم میدونم راجع به اون صحبت نکردید ! ولی وقتی موضوع تاپیک چیز دیگریست شما باید اجتناب میکردید از شرکت نه اینکه توجیه کنید. درباره حجاب که مسئله ی اجتماعی هست چطور میفرمایید مسئله شخصیه؟ مسئله ی حجاب در بیرون از خانه ماننده مسئله ی عنوان شده در پست اول هست از نظر شما؟ ! من توقع نداشتم که عذر بدتر از گناه (ضرب المثل هستش) بیارید. البته همین که خارج از عنوان تاپیک صحبت کردید هم همونطور که مستحضرید خلاف قوانین بوده ! انسان باید نقد پذیر باشه. ولی در هر صورت اگر کسی بخاطر پست قبلی ناراحت شده من معذرت میخوام. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 122049_927.jpg]](http://www.asriran.com/files/fa/news/1388/9/2/122049_927.jpg)