|
لیله الرغائب........التماس دعا
|
|
۲۳:۲۷, ۲/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۱۸ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم[/i] سلام خدمت تمامی بزرگواران ![]() فرداشب اولین [b]پنج شنبه ماه رجب لیله الرغائب وشب آرزوها......... ازبرای این شب عملی است ازحضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وارد شده است بافضیلت بسیار که سید دراقبال وعلامه در"اجازه ی بنی زهره"نقل کرده اند. فضیلت خواندن نمازی که: ازجمله فضلیت او آنکه گناهان بسیار به سبب او آمرزیده شود وآنکه هرکه این نماز را بگزارد چون شب اول قبر اوشود حقتعالی بفرستد ثواب این نماز رابه سوی او بانیکوترصورتی باروی گشاده ودرخشان وزبان فصیح پس باوی گوید: ای حبیب من بشارت باد تورا که نجات یافتی ازهر شدت وسختی گوید توکیستی: به خداسوگند که من روئی بهترازتو ندیده ام وکلامی شیرین تراز تو نشنیده ام وبویی بهتراز بوی تو نبوئیده ام.گوید: من ثواب آن نمازم که درفلان شب ازفلان ماه ازفلان سال به جاآوردی آمدم امشب به نزد تاحق تورا ادا کنم ومونس تنهایی توباشم ووحشت راازتو بردارم وچون درصور دمیده شود من سایه برسرتو خواهم افکنددرعرصه قیامت پس خوشحال باش که خیرتو ازتومعدوم نخواهدشدهرگز ................. کیفیت این نماز درمفاتیح الجنان ذکر شده است.......... وحاجات ما......... آرزوهای ما............ ودوستان تانیاید مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) زندگی دشوار است.............. ![]() اللهم عجل لولیک الفرج به حق عمه جانمان زینب(سلام الله علیها) دعا میکنم همگی سلامت وعاقبت به خیر باشید ......... صلوات ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۲, ۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان فقط 2تا خواهش و درخواست از شما دوستان دارم 1- دعای برای سلامتی و فرج مولا ![]() 2- عاقبت بخیری همه اونهایی که تو راه دین هستن ![]() دیگه خودتون میدونین چیا دعا کنین فقط این دوتا رو سفارشی از خدا بخواین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 74445364123551.jpg]](http://gol-narges-bia.lxb.ir/upload/gol-narges-bia/image/74445364123551.jpg)
![[تصویر: doaye-faraj-3-4print.ir-kochak-.jpg]](http://www.4print.ir/wp-content/uploads/doaye-faraj-3-4print.ir-kochak-.jpg)