کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای
۰:۵۱, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1

...

بسم الله ...

بنده پیرو برخی بحث ها یه مطلبی رو لازم دیدم عرض کنم

با وجود تمام احترامی که برای همه ی دوستان قائل هستم باید خدمت همه عرض کنم که با جناب عبدالرحمن موافق هستم.علم ایشون واقعا نافع نیست و مصداق همون جمله ی " الهی اعوذ بک من علم لا ینفع " هستش.

کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم)

به علاوه همین جناب آقای الهی قمشه ای رو بنده فقط دو مظلبی رو که گفته اند خدمتتون عرض میکنم :

1.بنده 40 سال هستش که سر قبر پدرم نرفته ام و سر قبر رفتن فایده ای ندارد و تا کسی زنده است باید به سراغ او رفت ======> این جمله ی ایشون در تناقض کامل با توصیه های معصومین هستش.

2. عاشوراء نباید گریه کرد بلکه عاشوراء روز فرح و سرور هستش.

...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، aboutorab ، دل خسته ، bahman6307 ، azade

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۳, ۳۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #121
آواتار
محمد عزیزم، بنده نظرم بر این است که هر صحبت و فرمایشی را می توان نقد [i](با اهتمام به تمام ابعاد و ویژگی هایش)[/b] کرد. اینگونه است که میتوان به یه تحلیل و روشن بینی درست و درمون رسید.

اگر هم دقت بفرمایید عرض کردم هر صحبت و فرمایشی را، نه هر کسی و شخصیتی را.... چون اساساً راهگشا نیست. حالا من بیام شخص الف و ب را که معاصر یا گذشته هم بوده نقد کنم، چه تاثیر مهمی می تواند در زندگی من داشته باشد.

مهم این است که بتوانیم بدون تعصب و حب و بغض، افکار و اندیشه های یک اندیشمند را تحلیل و ارزیابی کنیم.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، rezamohammadi ، دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]