کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندکی تامل!!!! بیایید ديگران را "قضاوت" نكنيم
۷:۵۹, ۹/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۴۹ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #1
آواتار
روزى شخصی نزد عارف اعظم آمد و گفت: من چند ماهى است در محله اى خانه گرفته ام. روبروى خانه ى من يک دختر و مادرش زندگى مى کنند. هر روز و گاه نيز شب، مردان متفاوتى آنجا رفت و آمد دارند! مرا تحمل اين اوضاع ديگر نيست.
عارف گفت: شايد اقوام باشند.
گفت: نه! من هر روز از پنجره نگاه ميکنم گاه بيش از ده نفر متفاوت ميايند بعد ازساعتى ميروند. عارف گفت: کيسه اى بردار براى هر نفر يک سنگ در کيسه انداز. چند ماه ديگر با کيسه نزد من آى تا ميزان گناه ايشان بسنجم. مرد با خوشحالى رفت و چنين کرد. بعد از چند ماه نزد عارف آمد و گفت: من نمى توانم کيسه را حمل کنم از بس سنگين است! شما براى شمارش بيايید.
عارف گفت: يک کيسه سنگ را تا کوچه ى من نتوانى! چگونه ميخواهى با بار سنگين گناه نزد خداوند بروى؟ حال برو به تعداد سنگها حلاليت بطلب و استغفار کن. چون آن دو زن، همسر و دختر عارفى بزرگ هستند که بعد ازمرگ وصيت کرد شاگردان و دوستارانش در کتابخانه ى او به مطالعه بپردازند....
اى مرد آنچه ديدى "واقعيت" داشت اما "حقيقت" نداشت

بیایید ديگران را "قضاوت" نكنيمCool
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، حسن.س. ، قلب ، سید ابراهیم ، Eve ، شیدا ، مصباح ، آفتاب پنهانی ، سیمرغ ، آفتاب ، mohammad reza ، Bidel.s ، پارمیس
۱۰:۳۳, ۹/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۵۰ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #2
آواتار
تشکر از شما. تذکرتان قابل تامل است. احتمالا این فرد درست قضاوت نکرده است و باید به ایشان گوشزد می شده. البته به نظر همیشه این طرف قضیه را نباید مورد سرزنش قرار داد و گاهی هم طرف دیگر باید رعایت کند. برای کمک به مطلب شما این حدیث شریف و لینک ذیلش که توضیحات خوبی داده است را قرار دادم که ان شاء الله بتوانیم عدالت در این موضوع را رعایت کنیم:

امام علی (علیه السلام) فرمودند: من وضع نفسه مواضع التهمه فلا یلومن من اساء به اظن (نهج‌البلاغه‌ ـ حکمت‌159)

کسی‌ که‌ خود را در معرض‌ و در موارد تهمت‌ قرار دهد، نباید کسانی‌ را که‌ به‌ او سوءظن‌ پیدا می‌کنند، سرزنش‌ کند.

توضیح
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، قلب ، سید ابراهیم ، azade ، شیدا ، حق باور ، افشین ، مصباح ، آفتاب پنهانی ، سیمرغ ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]