|
فراخوان عکاسی خودمونی من و چادرم
|
|
۲۲:۲۰, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() فراخوان عکاسی خودمونی من و چادرم بسم رب الزهرا(سلام الله علیها) باسلام خدمت شما کاربران گرامی حریم آسمانی از امروز فراخوان عکاسی „خودمونی من و چادرم” رو شروع کردیم حالا این فراخوان چی هست؟ با دوربین موبایلتون یا هر دوربین حرفه ای و غیر حرفه ای شروع کنید به عکس گرفتن عکس از چی ؟ از خودتون و چادرتون وقتی میرید مزار شهدا یا امام زاده یا راهیان نور یا هرجایی دیگه و حالتهای مختلف (بقول امروزیا سلفی) لازمم نیست صورتتون معلوم باشه که واستون محدودیت ایجاد کنه این یه نمونش بود میتونید از دوستای چادریتون عکس بگیرید و بفرستید یا تو خیابون از چادری ها عکس بگیرید (البته با اجازه و رضایت خود شخص) یا مراسم که شرکت میکنید از چادری های اون مراسم عکس بگیرید مثلا مراسم روضه و هیئت یا مراسم شیرخوارگان حسینی یا راهپیمایی یا از دختر کوچولو های چادری و با حجاب عکس بگیرید و بفرستید و خیلی سوژه های دیگه که میتونید ازش استفاده کنید چجوری بفرستید؟ میتونید به ایمیل مدیر nasehaminn87@yahoo.com ایمیل کنید یا آپلود کنید (تو سایتهای آپلود مثل 8pic. ir) و از طریق ارتباط با ما برای ما بفرستید یا تو سایت عضو بشید و بعد از وارد شدن به حسابتون از طریق ارسال مطلب برای ما عکستون رو بفرستید و یا از هر راه دیگه ای که به ذهنتون میرسه هدف این کار چیه ؟ ان شا الله بعد از این کار میتونیم بگیم که ما بیشماریم و چادری ها تو اقلیت نیستن میتونیم بگیم راه حضرت زهرا و حضرت زینب ادامه داره و تموم شدنی نیست میتونیم بگیم هیچ اجباری تو چادری بودنمون نیست و با علاقه انتخابش کردیم میتونیم چادری بودنمون رو فریاد بزنیم و به گوش همه برسونیم که بیخودی برای ما نقشه کشیدن میتونیم بگیم پیرو ولایتیم و پای حرفمون هستیم و خیلی چیزای دیگه که میتونه با این کار ثابت بشه کجا عکسایی که فرستادیمو ببینیم ؟ ما گالری عکس حجاب حریم آسمانی رو راه انداختیم برای همین کار به جرات میتونم بگم جامع ترین و کاملترین گالری عکس حجابه ، بیش از صدها عکس داره که هرروز آپدیت میشه دیگه نیاز نیست عکسهای موردنظرتونو که پراکنده هستند با مشقت و سختی پیدا کنید چون ما همشونو یه جا جمع کردیم . هم عکسایی که تا حالا ندیدید و جدید هستند هم اونایی که تکرارین و پرطرفدار، این گالری موضوعات زیادی داره که یکیش همین موضوع فراخوان ماست یعنی „خودمونی” که میتونید عکسای ارسالی خودتونو از اینجا ببینید انتظار ما از شما چیه ؟ انتظار ما اینکه کمکمون کنید و تا جایی که میتونید این فراخوان رو بین دوستان و آشناها و سایت های دیگه تبلیغ کنید و حتما با نظرات سازندتون مارو راهنمایی کنید |
|||
|
|
۱:۲۱, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۲۰:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جسارتا یه مطلبی رو بگم این عکس انداختن خیلی حساسه شاید خود افراد متوجه نشن و عکس رو بگیرن ولی همین عکس ها هزارتا داستان درست کنه توجه کنید رضایت پدر و خود شخص و این مسائل کافی نیست ممکنه شخص اثر اون عکس رو از دید یک آقا متوجه نشه برگزار کننده این مسابقه رو نمیشناسم ولی امیدوارم ختم به خیر بشه چون همین مونده که ته مونده چادری ها چهره نمایی کنند یا موارد مشابه طرح باید حاوی ابهت و عفاف و نورانیت زن محجبه باشه نه ناز و کرشمه و موارد بدتر* امیدوارم این ارسال شر درست نکنه ولی لازم بود گفته بشه چون این روزها چادریِ چادری کم شده *لزومی نداره یک عکس جنجالی بشه بهمن از ذرات کوچیک برف درست میشه مواظب باشیم کشتی سوراخ نشه حتی ریز قبلا هم مطلب گفته شده سر این عکس هایی که به بهانه تبلیغ چادر انداخته میشه و خودش چادری ها رو به چادری غیر چادری بودن ترغیب میکنه پیشنهاد: طرح های گرافیکی بکشید که اثرش خیلی بیشتره و از فردی هزینه نمیشه |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۲۰:۵۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یه مطلبی رو اومدم اضافه کنم
امام حسین علیه السلام حدیثی دارند عجیب از این جهت که هرچی روش فکر بکنی نتایج جالبی میگیری حدیث اینه: هيچ امري را نپذير مگر آنكه خودت را شايسته ي آن بداني حالا این طرحی که این سایت داده به نظر بنده خطرناکه کاری که فیس بوک در مورد مونث های بی حیا انجام داد اینجا داره بصورت نرم در مورد خانم های محجبه انجام میشه حدیث رو ببینید اون که گفتم چادریِ غیر چادری برای اینه که شخص چیزهایی رو پذیرفته که در شانش نبوده و هویتش رو از دست داده عملا از ازدواج با شخصی که گروه خونیش با اون یکی نیست تا رفتارهای روزانه (امروزه زیاد شده استحاله پوشش چادر) حالا هم چون خانم ها ذاتا در عین داشتن حیا علاقه به خودنمایی دارند (انواع داره) این مسابقه و امثالش خیلی خیلی خطرناکه لطفا اصلاحش کنید (اگر خودی هستید>>خطابم با مسئولین اون سایته[آقای عزتی]) >> در صورت ادامه برخورد میشه بیاریدش در مورد دختر بچه های زیر 7 سال (عکس) + طرح های گرافیکی و نقاشی و ... |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نظر من هم بهتره تجدید نظر کنید در این زمینه
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۲۰:۱۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من نميدونم واقعا با خودشون چي فكر كردن ، كه همچين فراخواني دادن؟!
١٠٠٪ اين برنامه ضررش بيشتر از نفعشه به نظر منم اينجور حركات خطرناكه متأسفانه اين حركت ها تو شبكه هاي اجتماعي مثل اينستاگرام هم وجود داره و من خودم به چشمم ديدم كه چه مسائلي به دنبال داره آخه يعني چي واقعا ؟!!! كه چي بشه ؟! كسايي كه همچين پيشنهادهايي ميدن به نظرم نه فهميدن حجاب و چادر يعني چي و نه معني حيا و عفاف رو درك كردن قسمت هدف از اين كار رو تو پست اول بخونيد ، اصلا خنده داره اين حرفا واقعا فقط ميشه تاسف خورد اميدوارم فقط استقبال نشه از اين حركت |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یه صفحه تو اینستاگرام هست با نام حجاب از عکسای اون استفاده کنید
|
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
۲:۰۱, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بعد از گذشت یکسال از این توطئه مشخص شد این جریان دنبال چه بود
همین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پرتو سیاهرنگ چادرم... | N.Mahdavian | 0 | 1,157 |
۴/اسفند/۹۰ ۱۳:۱۰ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|

![[تصویر: farakhan-akasi.jpg]](http://up.harimeasmani.ir/up/harimeasmani/farakhan-akasi.jpg)

![[تصویر: farakhan-akasi2.jpg]](http://up.harimeasmani.ir/up/harimeasmani/farakhan-akasi2.jpg)