کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبهای شبکه های اجتماعی
۱۴:۴۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان این اسم ممکنه یکم باعث رنجش خاطری بعضی از دوستان بشه اما اول به علت اسم توجه کنید تا بعد اگه ایرادی بود میپذیرم.
علت انتخاب این نام این هست که دوستان تو شبکه های اجتماعی بعضا برخورد میکنن با افرادی که سر بحث رو باهاشون باز میکنن و به گفتگو میپردازن ، حالا داخلی و خارجی دیگه فرق نمیکنه چون مهم بحث هست.
حالا اگه دوستان میل داشتان خاطرات و همچنین مباحثی که طرح شده و در اون چه غالب و چه مغلوب شدن رو اینجا مطرح کنن تا هم کلاس اموزشی باشه برای من و امثال من و هم اینکه بدونیم نگاه دوستان و دوستانی که با اونها بحث شده چی سهت ، البته پیشفرض رو میزاریم که میخوایم رصد کنیم.
حالا علت انتخاب هم که شد شب های شبکه های اجتماعی شب رو از شبهای پیش اور قرض گرفتم ، شبکه های اجتماعی رو هم از نرم افزار هایی مثل اینستاگرام و وایبر و لاین و .... ( که قبلش بگم اسیب شناسی و پشت پرده اینها رو تو پستی جداگانه برسی کردیم )
حالا دوستان اگه میل داشتن شرکت کنن تا ببنیم این بحث به کجا میرسه ،
پایه اصلی این کار هم گفتگو محور هست برخلاف اینکه فقط من و یا یک شخص بیان کنه . امید وارم این پست متروکه نشه.Blush
پیشا پیش روز مرد رو به همه مردان تبریک میگم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، فاطمه خانم ، علی املشی ، سیمرغ ، فدايي ولايت ، عدالت ، رکن الهدی ، آفتاب ، السا ، شیدا ، soshiant ، میم.حسین.الف ، Ali#59 ، انتصـار

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۱۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا

دوستان همین الان اگر پیام مرا میبینید به این دو صفحه مربوط به سایت عصر ایران که کاملا در حمایت از سیاستهای سکولار و لیبرالی غربی شناخته شده است بروید و نگاهی به متن خبرها و پیامهای درج شده در زیر هر خبر نگاهی بیاندازید تا متوجه شوید جنگ نرم چگونه از طریق همین سایتهای داخلی در حال وقوع است.

http://www.asriran.com/fa/news/394565/%D...8%B1%D8%AF

http://www.asriran.com/fa/news/394260/%D...9%88%D8%AF

(۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۵۲)مصطفي مازح7610 نوشته است:  سلام
شبكه هاي اجتماعي تيغه دو لبه
استفاده مفيد و استفاده خطرناك مثل چاقو
ميشه اينجور نگاه كرد كه جنگ نرم امروز اين شبكه ها هستند و خالي كردن زمين به معناي پيروزي رقيب است.
شكي نيست كه اين شبكه ها حرمت شكني و قبح شكني اخلاقيات و معنويات را گسترش ميدهند. بچه اي 14 ساله با بدترين لحن ممكن در چتهاي عمومي با افرادي همسن پدرش صحبت ميكند يا در خصوص دين- مذهب- مقدسات و ... با تمسخر و .... قباحت خيلي چيزا برداشته ميشود.
چاره چيست؟ اگه حضور نداشته باشيم درست ميشن؟؟
من جايي از يك عالم بزرگوار كه واقعا مقامات عالي دارند شنيدم كه فرمودند اگر در جايي يك گناهي از تو سر بزند كه انجام آن گناه باعث شود هزاران نفر ثواب كنند يا به سوي حق بيايند تو مجاز به انجام گناه نيستي.. يعني درست نيست تو گناه كني تا افرادي رو به ثواب و يا راه درست هدايت كني. (نقل به مضمون هست)
من الان در گروهي از برنامه لاين عضو هستم كه واقعا لذت بخش هست. هر كدوم از دوستاان هم كه ميخوان عضو بشن بگن تو خصوصي من ادشون كنم 99% پيامها اخلاقي عبادي و تربيتي هستند..
برعكس در جاهاي ديگر من خواستم گروهي تشكيل دهم در وايبر و برخي دوستان رو از طريق پيامهاي ديني تلنگري بزنم كه متاسفانه در بدد تشكيل گروه پيامهاي خيلي بدي از بعضي اعضا منتشر شد كه واقعا ناراحت شدم و ديدم من هم در اشاعه اين حرفها و گناه و تكثيرش نقش داشتم و گناه كردم.
خلاصه تعابير گسترده اي هست بزرگان هم تعابير مختلفي دارند.
دوست عزيز جناب عدالت در مورد پست اولتون اگه باعث بشه مباحثي كه مطرح ميكنيد به مقدسات توهيني صورت بگيره بهتره خودداري بفرماييد از مطرح كردن. كسي كه توهين ميكنه نميشه اينجوري هدايتش كرد.
در اين مباحث هم معمولا شما رو بمباران شبهه ميكنند و اجازه پاسخگويي هم نميدهند در مورد دموكراسي هم درست ميفرماييد.
مثال جزيره آدمخواران راحتترين راه براي مدعيان دموكراسي هست كه در جزيره آدمخوران 99% به خوردن شما راي مثبت ميدهند......
دموكراسي در چارچوب قوانين الهي و اخلاقيات كه بايدها و نبايدهاي مختلف است معني پيدا ميكنه و داراي ارزش است كه اسمش ميشه مردم سالاري ديني..

به نام خدا

تا حد زیادی با گفته های شما موافقم ولی دوست عزیز، اگر ما از ترس اینکه مبادا ناسزا بشنویم یا توهین به مذهب شود، نتوانیم نظر خودمان را ارائه دهیم و یا نسبت به گفته های آنها اعتراض کنیم که هیچوقت در دنیای امروز نمیتوانیم کاری کنیم،‌ فقط باید یک گوشه بنشینیم و نظاره گر اراجیف جاهلان باشیم لااقل با اعتراضمان آنها متوجه خالی نبودن عرصه از حضور مذهبیون میشوند. چون حتی اگر ما در این سایتها هم نرویم و بحث و مجادله نکنیم یا نظرمان را ذیل اخبار درج نکنیم، آب هم از آب تکان نمیخورد و آنها همجنان فحاشی کرده و مذهب را تمسخر خواهند کرد و به توهینشان ادامه خواهند داد و اتفاقا جولان بیشتر هم خواهند داد چون عرصه را از حضور انقلابیها و مذهبیون و عدالت طلبان، خالی خواهند دید.

پیامبر عزیز (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان و انبیاء دیگر ما چقدر آزار و اذیت شدند ولی هرگز دست از مبارزه و جهاد و مباحثه بر نداشتند .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، مصطفي مازح7610
۲۱:۱۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
دوستان از بحث اصلی خارج شدید
لطفا بحث نکنید با هم و همدیگه رو نقد و ... نکنید.
تجربه ای دارین بگین
هر تالار و پایگاه هایی که امکاناتی رو برای کاربراش فراهم میکنه یکسری قوانین هم براش میزاره برای نمونه بخش قوانین تالار بیداری اندیشه
حالا هرجا حرفی از ازادی بیان و ... زده میشه دلیل بر درستی و غلطیش نیست .
نمیخوام وارد بشم و نخواهم شد.
دوستان سعی کنین خط اصلی بحث کنین و لاغیر.
ناظر محترم لطفا رسیدگی کنید. با تشکر از همه دوستان

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، السا ، saba
۱:۰۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام.
تشکر میکنم از دوستان گرامی که لطف میکنند و در مورد موضوع ابراز عقیده میفرماید.
......
بنده به شخصه ظرفیت فعالیت در فضاهای غیرمودب و غیر دینی رو ندارم.
اما هستند کسانی که در لوای دین، جیره خوار انگلیس هستند مثل شیرازی ها. ناچار بعضی اوقات باهاشون برخورد داشتم.
در یکی از صفحاتشون در نت مشغول سرکیسه کردن مردم بودند برای کمک به شبکه به اصطلاح شیعه.
ادمین صفحه میگفت خانومی رو میشناسه که بچه اش رو گذاشته برای فروش! تا به این شبکه کمک کند.
انسان واقعا میمونه که به این حرکات بخنده یا گریه کنه!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، عدالت ، مصطفي مازح7610 ، السا ، saba
۱۵:۲۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
دوستان بیان تجربه هاشونو بگن دیگه
شاید به درد خورد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، mahdy30na ، السا
۲۱:۵۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۲۳)aaaaa نوشته است:  دوستان بیان تجربه هاشونو بگن دیگه
شاید به درد خورد
سلام
اساس این تاپیک هم همین بود ولی دوستان همراه نمیشن .
البته دوستان نمیخوان ریا بشه وگرنه پای بحث باشه همه اهل بحث میشن.
Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، السا
۸:۵۸, ۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #16

سلام
من یک تجربه داشتم تو بحث ها که فکر میکنم موفق هم بود چون یا طرف حرف نداشت و بحث رو عوض میکرد یا میکشید به فحش و.... که اونم معلوم بود چون جواب نداره
بحث در مورد ایرانیت و اینکه من عرب نیستم و بعضی موقع ها این رو به دین ربط می دادند که دین من زرتشته و من از اول یکتا پرست بودم....
در جواب این بحث ها به چند تا نکته می شود اشاره کرد:
  • ایران مرز مشخصی نداشته. در یک زمان ایران از هند بوده تا تقریبا مصر که توسط کمبوجیه و .... فتح شده بود. یعنی کل عراق و سوریه و ترکیه و... جزو ایران بودند. یا تا همین چند وقت پیش که بحرین و افغانستان و... جزو ایران بودند. با این حساب یک عراقی در یک زمان ایرانی بوده، سوال میکردم شما که میگید من عرب نیستم ولی ما ایرانی عرب داریم. آیا الان یک مصری یک عراقی و افغانی می تواند ادعاکند که من ایرانی هستم یا نه؟ چه کس می تواند ادعا کند ایرانی است؟
  • قسمت دوم سوال: این کشور ایران حداقل 3 بار توسط 3 لشکر مهاجم فتح شد. اسکندر، مغول و اعراب مسلمان. بنابراین ممکن است هرکدام از ما یا عرب باشیم یا نژاد مغول و... داشته باشیم. از آنها سوال میکردم شما که این همه کینه اعراب را دارید از کجا می توانید اثبات کنید که یک عرب نیستید؟ مثلا سیدها که رسما عرب هستند و در همه مناطق ایران هم هستند. سوال میکردم اول شما اثبات کنید که عرب یا مغول نیستید بعد بیایید بگید از اعراب نفرت دارم
  • یک نکته هم در مورد زرتشت و اسلام: اینها در بحث دین رو با مقوله نژاد قاطی میکردند. که با اشاره به این که دین یک مقوله دلی است و اصلا به نژاد ربطی نداره معمولا مجبورند ساکت بشوند. چرا که با این حساب باید زرتشت مخصوص ایرانی ها بشود. پس اگر زرتشت دین واقعی است چرا نباید غیر ایرانی ها از آن بهره ببرند
  • یک نکته هم در مورد هم در مورد این بود که ارزش انسان به کارهای اختیاری آنها است. آیا کسی می تواند محل تولد خود را عوض کند؟ آیا یک ترک یا یک ایرانی و یا یک عرب می توانسته کاری کند که در این منطقه به دنیا بیاید یا دست خود او نبوده. پس اگر انتخاب آن دست خودش نبوده افتخار به چه چیزی میکند؟
  • ما آدمهای خوبی داریم که ایرانی نیستند همه هم قبول دارند و همه باز قبول دارند ما ایرانی هایی داریم که به شدت انسان های کثیفی هستند. خوب چون حالا اینها ایرانی هستند فرقی در خوب و بد بودنشان میکند
  • در بحثهایی که با موضوع نژاد پرستی بوجود می آید از همان ابتدا به نژآدپرستی و احمقانه بودن نژادپرستی اشاره کنید و هی آن را مطرح کنید و مجبور کنید که طرف انتخاب کند نژادپرست هست یا خیر؟ اگر از ادعاهای بالا بخواهد دفاع کند مجبور است نژادپرست بودن خود را اعتراف کند و نژادپرستی لکه ننگی است که هر احمقی می داند نمی تواند از آن دفاع کند. من در بحث با خیلی تندروها تاثیر این بحث و تغییر موضع آنها را تجربه کردهام
گفتم این مطالب در اینجا ثبت بشه تا بلکه تجربه ما به درد کسی بخوره
یک نکته هم بعضی دوستان تو بحث ها از همون اول بحث شروع میکنند به تکفیر و بحث نطفه حرام و...

ولی ما تو قرآن هم داریم که باید با عقاید خودشون و دلایل محکم اونا رو محکوم کنیم نه عقاید خودمون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، السا ، یاســین ، عدالت
۱۵:۵۴, ۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
خواستم یک مورد رو که خودم تو اینستاگرام برخورد کردم رو براتون بگم.
دوستانی که کار های دینی میکنن و تصاویر و مطالب میزارن دقت کنن که از [b]عبارات حساس و حتی شبه دار استفاده نکنن[/u] به دو علت.
1- هم تو جستجو ها و هم اینکه بعضی از افراد معلوم الاحال ( پیروان صنم وهابت ) دنبال این عبارات هست تا بیان و با الفاظ رکیک و حتی شبهات هم باعث تخریب ظاهری پستون بشم هم اینکه باعث بشن شما دوستان باهاشون همکلام بشین.از قدیم هم گفتن نرود سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن. میخاستم اون اهن و سنگ رو بگم گفتم شاید به مزاج بعضیا خوش نیاد.
2-در خظر بلاک شدن قرار میگیرین.
خالا دیگه این مهندسی ائبیات شما هست که کمک کنه به شما هم در ارامش به کارتون بپردازین هم اینکه اهدافتون رو دنبال کنین .از عبارات هم استفاده کنین اما مناسبتی. فقط دوستان مراقب فحاشی ها و الفاظی که لیاقتش فقط برای همون اولی هاست زود جوش نیارن.
در پناه خدا باشید و منتظر واقعی
دوستان فعال در شبکه های اجتماعی و اپلیکشن های مختلف اگه اسیب پذیری و خبری برای هک شدن و ... شد حتما خبر بدین تا هماهنگ باشیم.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، یاســین
۱۳:۱۹, ۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18

[تصویر: 9136351-8747-l.jpg]
حالا باز هم بگید با لبخند تو عزم من راسخ تر میشه
زدید چی کار کردید که همچین آدم هایی دارن نظر میدن
بیشتر طرفدار های آقای زمانی مذهبی هستن
با این کارهاتون مذهبی ها رو تخریب نکنید
خود آقای زمانی رو زیر سوال نبرید
شخصا تا یه مدتی طرفدارشون بودم اونم سرسخت