|
شبهای شبکه های اجتماعی
|
|
۱۴:۴۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان این اسم ممکنه یکم باعث رنجش خاطری بعضی از دوستان بشه اما اول به علت اسم توجه کنید تا بعد اگه ایرادی بود میپذیرم. علت انتخاب این نام این هست که دوستان تو شبکه های اجتماعی بعضا برخورد میکنن با افرادی که سر بحث رو باهاشون باز میکنن و به گفتگو میپردازن ، حالا داخلی و خارجی دیگه فرق نمیکنه چون مهم بحث هست. حالا اگه دوستان میل داشتان خاطرات و همچنین مباحثی که طرح شده و در اون چه غالب و چه مغلوب شدن رو اینجا مطرح کنن تا هم کلاس اموزشی باشه برای من و امثال من و هم اینکه بدونیم نگاه دوستان و دوستانی که با اونها بحث شده چی سهت ، البته پیشفرض رو میزاریم که میخوایم رصد کنیم. حالا علت انتخاب هم که شد شب های شبکه های اجتماعی شب رو از شبهای پیش اور قرض گرفتم ، شبکه های اجتماعی رو هم از نرم افزار هایی مثل اینستاگرام و وایبر و لاین و .... ( که قبلش بگم اسیب شناسی و پشت پرده اینها رو تو پستی جداگانه برسی کردیم ) حالا دوستان اگه میل داشتن شرکت کنن تا ببنیم این بحث به کجا میرسه ، پایه اصلی این کار هم گفتگو محور هست برخلاف اینکه فقط من و یا یک شخص بیان کنه . امید وارم این پست متروکه نشه. ![]() پیشا پیش روز مرد رو به همه مردان تبریک میگم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۱۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان همین الان اگر پیام مرا میبینید به این دو صفحه مربوط به سایت عصر ایران که کاملا در حمایت از سیاستهای سکولار و لیبرالی غربی شناخته شده است بروید و نگاهی به متن خبرها و پیامهای درج شده در زیر هر خبر نگاهی بیاندازید تا متوجه شوید جنگ نرم چگونه از طریق همین سایتهای داخلی در حال وقوع است. http://www.asriran.com/fa/news/394565/%D...8%B1%D8%AF http://www.asriran.com/fa/news/394260/%D...9%88%D8%AF (۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۵۲)مصطفي مازح7610 نوشته است: سلام به نام خدا تا حد زیادی با گفته های شما موافقم ولی دوست عزیز، اگر ما از ترس اینکه مبادا ناسزا بشنویم یا توهین به مذهب شود، نتوانیم نظر خودمان را ارائه دهیم و یا نسبت به گفته های آنها اعتراض کنیم که هیچوقت در دنیای امروز نمیتوانیم کاری کنیم، فقط باید یک گوشه بنشینیم و نظاره گر اراجیف جاهلان باشیم لااقل با اعتراضمان آنها متوجه خالی نبودن عرصه از حضور مذهبیون میشوند. چون حتی اگر ما در این سایتها هم نرویم و بحث و مجادله نکنیم یا نظرمان را ذیل اخبار درج نکنیم، آب هم از آب تکان نمیخورد و آنها همجنان فحاشی کرده و مذهب را تمسخر خواهند کرد و به توهینشان ادامه خواهند داد و اتفاقا جولان بیشتر هم خواهند داد چون عرصه را از حضور انقلابیها و مذهبیون و عدالت طلبان، خالی خواهند دید. پیامبر عزیز (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان و انبیاء دیگر ما چقدر آزار و اذیت شدند ولی هرگز دست از مبارزه و جهاد و مباحثه بر نداشتند . |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان از بحث اصلی خارج شدید لطفا بحث نکنید با هم و همدیگه رو نقد و ... نکنید. تجربه ای دارین بگین هر تالار و پایگاه هایی که امکاناتی رو برای کاربراش فراهم میکنه یکسری قوانین هم براش میزاره برای نمونه بخش قوانین تالار بیداری اندیشه حالا هرجا حرفی از ازادی بیان و ... زده میشه دلیل بر درستی و غلطیش نیست . نمیخوام وارد بشم و نخواهم شد. دوستان سعی کنین خط اصلی بحث کنین و لاغیر. ناظر محترم لطفا رسیدگی کنید. با تشکر از همه دوستان |
|||
|
|
۱:۰۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
تشکر میکنم از دوستان گرامی که لطف میکنند و در مورد موضوع ابراز عقیده میفرماید. ...... بنده به شخصه ظرفیت فعالیت در فضاهای غیرمودب و غیر دینی رو ندارم. اما هستند کسانی که در لوای دین، جیره خوار انگلیس هستند مثل شیرازی ها. ناچار بعضی اوقات باهاشون برخورد داشتم. در یکی از صفحاتشون در نت مشغول سرکیسه کردن مردم بودند برای کمک به شبکه به اصطلاح شیعه. ادمین صفحه میگفت خانومی رو میشناسه که بچه اش رو گذاشته برای فروش! تا به این شبکه کمک کند. انسان واقعا میمونه که به این حرکات بخنده یا گریه کنه! |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوستان بیان تجربه هاشونو بگن دیگه
شاید به درد خورد |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۸:۵۸, ۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
من یک تجربه داشتم تو بحث ها که فکر میکنم موفق هم بود چون یا طرف حرف نداشت و بحث رو عوض میکرد یا میکشید به فحش و.... که اونم معلوم بود چون جواب نداره بحث در مورد ایرانیت و اینکه من عرب نیستم و بعضی موقع ها این رو به دین ربط می دادند که دین من زرتشته و من از اول یکتا پرست بودم.... در جواب این بحث ها به چند تا نکته می شود اشاره کرد:
یک نکته هم بعضی دوستان تو بحث ها از همون اول بحث شروع میکنند به تکفیر و بحث نطفه حرام و... ولی ما تو قرآن هم داریم که باید با عقاید خودشون و دلایل محکم اونا رو محکوم کنیم نه عقاید خودمون |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
خواستم یک مورد رو که خودم تو اینستاگرام برخورد کردم رو براتون بگم. دوستانی که کار های دینی میکنن و تصاویر و مطالب میزارن دقت کنن که از [b]عبارات حساس و حتی شبه دار استفاده نکنن[/u] به دو علت. 1- هم تو جستجو ها و هم اینکه بعضی از افراد معلوم الاحال ( پیروان صنم وهابت ) دنبال این عبارات هست تا بیان و با الفاظ رکیک و حتی شبهات هم باعث تخریب ظاهری پستون بشم هم اینکه باعث بشن شما دوستان باهاشون همکلام بشین.از قدیم هم گفتن نرود سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن. میخاستم اون اهن و سنگ رو بگم گفتم شاید به مزاج بعضیا خوش نیاد. 2-در خظر بلاک شدن قرار میگیرین. خالا دیگه این مهندسی ائبیات شما هست که کمک کنه به شما هم در ارامش به کارتون بپردازین هم اینکه اهدافتون رو دنبال کنین .از عبارات هم استفاده کنین اما مناسبتی. فقط دوستان مراقب فحاشی ها و الفاظی که لیاقتش فقط برای همون اولی هاست زود جوش نیارن. در پناه خدا باشید و منتظر واقعی دوستان فعال در شبکه های اجتماعی و اپلیکشن های مختلف اگه اسیب پذیری و خبری برای هک شدن و ... شد حتما خبر بدین تا هماهنگ باشیم.
|
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() حالا باز هم بگید با لبخند تو عزم من راسخ تر میشه
زدید چی کار کردید که همچین آدم هایی دارن نظر میدن بیشتر طرفدار های آقای زمانی مذهبی هستن با این کارهاتون مذهبی ها رو تخریب نکنید خود آقای زمانی رو زیر سوال نبرید شخصا تا یه مدتی طرفدارشون بودم اونم سرسخت ولی الان دیگه....[b][/font][font=B Lotus]متن قرمز هم کپی شدست [/b] |
|||
|
۱۸:۵۴, ۱۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
۲۰:۱۰, ۱۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اتحادیه اروپا نگران شبکه های اجتماعی است! | mahdy30na | 3 | 1,702 |
۱۹/آذر/۹۵ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: truthfinder |
|
| دلایل گرایش روزافزون به شبکههای اجتماعی در ایران چیست؟ | mahdy30na | 0 | 879 |
۱۴/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شبکه های اجتماعی شما را مصرف ميكنند | مصطفي مازح7610 | 0 | 937 |
۱/بهمن/۹۳ ۱۱:۳۰ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

![[تصویر: 9136351-8747-l.jpg]](http://hw10.asset.lenzor.com/lp/9136351-8747-l.jpg)