|
سلامتی هرچی دختر مذهبیه...
|
|
۲۰:۴۳, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[b]سلامتی اون دختر چادری که تو گرمای چهل درجه زیر چادرش انگار تنور روشن کردن و باز سفت و محکم چادرشو گرفته... سلامتی اون دختری که نمیره عروسی پسر عموش چون عروسی مختلطه ... سلامتی اون دختر چادری که عقده اییه...عقده ی کربلا داره... سلامتی اون دختری که پسرای دانشگاه تفنگدار صداش میکنن چون هیچ وقت به صدای پیس پیس و هووی آی خانمی جواب نمیده... سلامتی اون دختری که وقتی با استاد میخواد حرف بزنه استادو میبره تو سالن نه تنهایی تو کلاس... سلامتی اون دختری که مدل موهاش و لباسش و کفش هاشو همونی انتخاب میکنه که اسلام دستورشو داده... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۷, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
شما اینو می فرمایید که این دخترم به خودش اجازه جستجو در تاریخ زندگی شما رو نده...اقای عزیز وگرنه امثال آقایونی که این حرفا رو می زنن عموما میرن دنبال دخترای درست وحسابی که اصن نیازی به کنکاش تو گذشتشون نیست من یکی خودم صدتا از این موردا سراغ دارم
این جمله ای هم که الان باب شده چادر ملاک حجاب و حیا نیست سناریو جدید برخی مخالفان حجابه که چادر ومنزلتش رو سست وبی پایه کنن ...هیچ وقت مشتی گرووغبار از منزلت نور روشنایی کم نمی کنه... |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۳ ۱۹:۴۷)رکن الهدی نوشته است: شما اینو می فرمایید که این دخترم به خودش اجازه جستجو در تاریخ زندگی شما رو نده...اقای عزیز وگرنه امثال آقایونی که این حرفا رو می زنن عموما میرن دنبال دخترای درست وحسابی که اصن نیازی به کنکاش تو گذشتشون نیست من یکی خودم صدتا از این موردا سراغ دارم اولا که گذشته مردم به خودشون مربوط میشه و به ما هیچ ربطی نداره و اگه کار بدی کرده، تو اون دنیا تاوان میده! چادر ملاک حجاب نیست، چادر فقط حجاب بهتر است. نمیشه گفت اونی که چادری نیست، بد حجابه. |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
خیلی هام هستن که نه قصد بدی دارن نه منظور بدی خدا و پیغمبر هم حالیشون میشه ولی پیش میاد که یه بار توی کلاس تنها باشن با استاد واسه سوال و جواب و....نمیشه که همه رو با یه چشم دید یا گفت هر کی تنها توی کلاس با استادش بود حتما فلان
|
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
کسی نگفت اگر چادر سر نکردی بد حجابی..این حرفا گفتن نداره همه کسایی که توی تالار هستن کاملا عاقل وبالغن ومی دونن بدحجاب کیه وبا حجاب کیه
پس نگیم که منظور ما اینه هرکی چادری نیست بی حجابه...منظورمن این بود زیاد تبلیغ منفی نکنید که چادریام فلان وبهمانن..این تعداد محدود خودشون به اندازه کافی واضح و روشن هستن تا منو شما چادر به پای بی حجابیش نزاریم |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
طبق معمول
با انگشت ب موضوعی اشاره میکنی و بقیه زل میزنن ب خود انگشت اصلا موضوع چیز دیگه ایه |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۲۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۳ ۱۷:۱۴ توسط am22.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اول از همه سلام و دوم واژه سلامتی رو معمولا عرق خور ها و مشروب خور ها به کار میبرن و شما هر جور دیگه نگه کنید میبنید
این واژه اشتباه است... چادر بهترین وسیله است برای حجاب.... و اما اینکه باید روش کار علمی کرد به نظر من شما بیاین روش کار کنن الیافی و پارچه ای به کار ببرن که سبک باشه و از سمت دیگر سمت دیگرش نمایان نباشه نوعی فناوری توش به کار بره که تو هر شرایطی شخص درون چادر راحت باشه فل مثال خدمت شما عرض میکنم مثلا در گرما الیافش نانو باشه و شخص احساس گرما نکنه... و البته در کنار همه اینها ایمان و درک مسئله حجاب خیلی مهمه اگر شخص این مسئله رو درک کنه گرما هزار درجه هم باشه خودشو حفظ میکنه و اگر خدایی نکرده این مطلب رو درک نکنه در سرمای هزار درجه هم باشه باز میخواد خود نمایی کنه جلو مردم و خودشو به نمایش بزاره تمام شد و رفت...وسلام |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۳ ۲۰:۵۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۳ ۱۶:۴۲)am22 نوشته است: اول از همه سلام و دوم واژه سلامتی رو معمولا عرق خور ها و مشروب خور ها به کار میبرن و شما هر جور دیگه نگه کنید میبنیدسلام ![]() برادر گرامی چرا اینقدر تند میرید؟؟؟ تاجایی که من میدونم اونی که شما میگید واژه " به سلامتی" هست نه سلامتی.... دقتتونو بیشتر کنید ![]() اما من هم چون اونروز که تاپیکو زدم عجله داشتم یادم رفت آخر ارسالم بنویسم صلوات... درواقع تیتر این بود سلامتی هرچی دختر مذهبیه صلوات.. درضمن اینجا بحث از سخت بودن چادر نیست... و محض اطلاع دوستان اصلا بحث حجاب برتر یا غیر برتر نیس بلکه بحث من: تشکر از خانم هایی است که حرمت نگه میدارند هرچند گاهی باسختی های شیرین... ![]() (۲۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۳)عقیق نوشته است: طبق معمول این جملتونو باید با طلا نوشت.... |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
چادر رنگش مشکی است اما : دنیای دختران چادری ، صورتی است ! دنیایی پر از شادی و نشاط و خنده ، پر از رفاقت های ناب و صمیمی ، پر از دخترانه های قشنگی که البته برای هر کسی خرجش نمیکنن .... چادر مشکی است اما : قلب دختران چادری ، سبز است ! قلبی که پر از دوست داشتنی هایی است که خوب اند و خدایی، پر از دوست داشتن پدرهای مهربان ، مادر های عزیز ،و برادرهای غیرتی شان ... قلبی که دوست داشتن مردهای رهگذر ساعتی و روزی و ماهی جایی در آن ندارد ... چادر مشکی است اما : فکر دختران چادری ، آبی است! آبی مثل آسمان آبی بهاری ، آرام و زیبا و بزرگ ، خالی از بوق های ماشین های هرزه ... خالی از صدای روح خراش آهنگ های تند و تو خالی ... خالی از حرف های بچه گانه پشت این و آن ... دنیای دختران چادری پر است از رنگ های شاد و زیبا که آنها را مدیون وقار و سنگینی و سیاهی چادرشان میکند ... چادری ها شادترین دختران روی زمین اند ... |
|||
|
|
۹:۳۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با این شرایط اهمیت چادر را بیشتر می فهمم.
دشمن اول چادر را هدف گرفته. وقتی بیرون می رم، دختران چادری را بسیار کمتر می بینم
|
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۲۶ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دو سه روز پیش به پل طبیعت بودم. یه آن حس کردم اشتباه اومدم.
این جا کجاست؟؟؟آدم هاش کین؟؟؟؟ ناراحتم از اینکه دنیابرای من و امثال من تنگ شده ولی هرچقدر تعداد پایین تر میاد انگار خدا داره جدا میکنه یه سری آدم ها رو از هم دیگه. امتحان داره سخت تر میشه و خیلی از آدم ها دارن رد میشن بدون اینکه بفهمن ،نه دارن میفهمن که از هم تقلب می کنند.همه شبیه هم شدن . اما باید دعا کنیم که لحظه آخر ما هم جا نزنیم ! برای همین خدا میگه همرنگ جماعت نشین! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |