کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش جنسی به کودکان
۱۶:۵۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۰۷ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
باشد که با انتشار این مطالب جلوی این فاجعه انسانی تجاوز را تا حد ممکن بگیریم.

1.بهترین سن شروع آموزش به کودکان وقتی است که بچه ها را از پوشک میگیرید.هرگز جلوی جمع شلوارشان را پایین نکشید.بهشان یاد دهید که زیر پوشک حریم خصوصی بچه هاست.

2.هرگز بچه ها را مجبور نکنید کسی را ببوسند
.
"مادر برو یه بوس به عمو بده"یا"برو بغل دایی جان"و حرفهایی از این دست.بگذارید یاد بگیرند که برای بوسیدن و در آغوش کشیده شدن اجازه بچه ها شرط است.

3.هرگز بچه ها را در سن پایین با هیچ مردی حتی
محارم تنها نگذارید.بیشتر تجاوزها از طرف داییها و عمو ها بوده و مسلما به عقل هیچ پدر و مادری هم نرسیده که ممکن است خطر در کمین بچه باشد.
فکر نکنید پسربچه ها در خطر نیستند اتفاقا آمار تجاوز و آزار جنسی پسربچه ها رو به افزایش است.

4.مهارت "نه" گفتن را به بچه ها بیاموزید

5. سعی کنید راننده سرویس بچه ها مرد نباشد. مخصوصا مراقب آخرین نفری که با راننده تنهاست باشید.

6.
هرگز وقتی بیرون از منزل هستید سفارش چیزی را ندهید که بچه ها مجبور شوند تحویل بگیرند.

7.در مورد اعضای تناسلی: به بچه ها یاد دهید صحبت در این موارد خارج از عرف است و هرکسی خواست در این موارد با ایشان صحبت کند سریع شما را درجریان بگذارند.
بگویید این حرف ها فقط در چارچوب خانه مطرح می شوند.بیشتر متجاوزین بچه ها را می ترسانند.

8.به بچه ها بگویید هر کاری که کرده باشند دوستشان دارید
. هرگز حتی برای تنبیه های معمولی هم این جمله رو به کار نبرید" این کارو کردی دیگه دوست ندارم".بچه ها باید بدانند تحت هر شرایطی خانواده پذیرای ایشان است.

9.اگر پرستار کودک دارید غیر مستقیم به او بفهمانید که خانه توسط دوربین کنترل می شود.

10.هرگز در سنین ۲ تا ۵ سال شوخی جنسی با همسرتان نکنید به این امید که بچه ها نمی فهمند.به بچه ها در مورد مسابل جنسی دروغ نگویید.اگر در مورد نحوه باردار شدن سوال کردند بهتر است با جفتگیری حیوانات شروع کنید.

11. حریم خصوصی را به بچه ها آموزش دهید.مثلا از بچه ها اجازه بگیرید و بعد ببوسیدشان یا غلغلکشان دهید.بگذارید گاهی نه بگویند.

12.فضایی فراهم کنید که حرف هایشان را برای شما بگویند.- اگر فیلم های ... را در جائی دیدند یا از جائی شنیدند، و از شما توضیح خواستند بگویید که این مخصوص زن و شوهرهاست و بهشان تذکر دهید هیچ کس اجازه ندارد کس دیگری را این گونه ببوسد.
" مرجع تمام نکات گفته شده جدیدترین مطالب علمی دنیا بوده که توسط روانشناسان دانشگاه شهید بهشتی بومی سازی شده است"

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Mohammad Trust ، MohammadSadra ، amirak ، ندا دهنده ، مجید املشی ، یاســین ، محمدهادی ، rezamohammadi ، رکن الهدی ، Tolou ، حسن عزتي
۲۳:۱۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۱۷ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #2
آواتار
می شود اول از همه یکی بگوید بنیاد علمی و روانشناسی این توصیه ها چست؟ کدام کتاب؟ کدام آزمایش و کدام عالم و دانشمند و اهل فن؟؟

نسل قبل که اکثر این موارد را با بسیاری مخلفات دیگر رعایت می کرد چه گلی به سر خودش زد؟

به نظرم این سختگیری تنها کنجکاوی و حساسیت بچه ها را زیاد می کند و در اینده نتیجه عکس در پی خواهد داشت. و طرفی بدبینی در بین افراد را گسترش می دهد و دغدغه ذهنی که در بسیاری وجود ندارد را ایجاد می کند. این یک اصل است که "منع و توبیخ اگر دغدغه در ذهن نباشد، خودش گرایش دهنده است". المرء حریص علی ما منع...

از طرفی هم نوشتن این مطالب به صورت عمومی آن را برای افرادی که تا کنون به چنین اعمالی فکر هم نکرده اند و آن را شنبع می دانند، طبیعی جلوه می دهد...عمو؟؟ دایی؟؟

خدا همه را بیماران و گسترش دهندگان آن را شفا عاجل عطا فرماید..Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ندا دهنده ، yektasepas
۲۳:۳۸, ۱۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
میشه بگید کدوم شماره اش اشکال داشت؟
شما بچه دارید؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، یاســین ، رکن الهدی
۰:۰۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۰:۲۸ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام ممنون بابت مطلب عالی و بجاتون ، اجازه میخوام تا یک نکته را من نیز اضافه کنم .
کودکان خود را با پوشش مناسب و غیر بدن نما ، انس دهید ، برای پوشش از ساپورت و لباس های مشابه استفاده نکنید ، حتما با خود میپرسید یعنی چه و چرا؟ دلیل :
طی پژوهش مستقلی که بنده و چند نفر از دوستان انجام دادیم ، به نتایج نگران کننده ای در این مورد رسیدیم ،که من بخاطر حساس بودن مطلب نمی توانم به بخش های بسیاری اشاره کنم .
این پژوهش با هر چه بیشتر مطرح شدن مسائل مربوط به کودک آزاری شروع شد ،؛
متستفانه کشور ما ، در دهه های اخیر ، با هجوم مسائل و مطالب جنسی روبه رو بوده که،منجر به یک فضای عمومی عقده و کمبود و فهم نادرست جنسی شده و ناتوانی عده بسیاری از افراد برای ازدواج و همسر گزینی ، دامن به این مشکل روبه گسترش زده است ،
در سال های اخیر نیز با ورود فضای مجازی به عرصه اجتماع و همه گیر شدن آن ، و استفاده نادرست از آن ، منجر به وخیم تر شدن اوضاع اجتماعی شد ، حال در این وضعیت جوانان و ناکامان ، نا آشنا با مباحث مختلف علمی و دینی ، خود نسبت به انتخاب راه رفع این نیاز اقدام میکنند ( و همواره نسبت به دوره های یکساله و حتی چند ماهه این روش ها تغییر میکند ) حال در این میان درچند سال اخیر ساپورت پوشان نیز ظهور کرده اند اما اوضاع بدتر هم میشود ، در یکی دو سال اخیر ساپورت و پوشش های نامناسب دیگر به سمت پوشاک کودکانه هجوم آورده و بازار خوبی نیز پیدا کرده ، اما جالب است بدانیم بیشتر این نوع پوشش ها بسیار شبیه به پوشش زنان بازیگر فیلم های پورن است ، و این نکته با نکات دیگر ( عقده جنسی جوانان و ناتوانی در رفع صحیح آن ، نبود آموزش مناسب کودکان و جوانان ، سهل انگاری خانواده ها ، پوشش نامناسب کودکان بخوصوص دختران در سنین خاص ،کمبود محبت کودکان و از همه مهمتر آشنا بودن این نوع پوشش برای برخی و در نتیجه تحریک آمیز بودن آن و شکار ، ساده بودن کودکان برای این اشخاص ، منجر به رو آوردن افراد نا سالم ( متاستفانه ) به این موضوع شده است ،بخاطر حساس بودن ماجرا ، مجبور به کلی گویی شدم ،اما مشاهدات من و دوستان بسیار عجیب بود .........؛ غالبا اشخاص علمی از آسیبی که به کودکان میخورد نداشتند ونکات دیگر که گفتن آنها صلاح نیست،
نکته :از نظر شخصی:آموزش مناسب به معنای توضیحات خاص و تنها کنجکاو کننده ، نیست ،بلکه به معنای اعتماد به خانواده و جسور بودن کودک در مقابل ، دیگران است و بهترین راه آموزش کودکان مشاوران معتبر آشنا به دین هستند؛ از طریق ارتباط با خانواده )
اما مطلب بسیار مهم :مشاهده میشود که صنعت تولید فیلم های پورن و شبه پورن در مورد رابطه جنسی با کودکان روبه گسترش است و سیاست خود را بر این اساس ریخته است و مشاهده میشود که نظر خاص دشمنان خارجی به این جهت جذب شده است .
نتیجه پژوهش عیر قابل مطرح است : اما راه حل ( رفع نیاز های محبتی کودکان ،آموزش صحیح ، تنها نماندن کودکان تا حد امکان ، پاسخ گویی مناسب به کودکان در رابطه با کنجکاوی ها ، سهل انگاری نکردن در مورد وظایف و جلب توجه نکردن کودکان ( از طریق پوشش )و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مرتضی اقبالی ، یاســین ، amirak ، MohammadSadra ، حسن عزتي
۸:۴۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۸:۴۳ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۱۴)HermeS نوشته است:  می شود اول از همه یکی بگوید بنیاد علمی و روانشناسی این توصیه ها چست؟ کدام کتاب؟ کدام آزمایش و کدام عالم و دانشمند و اهل فن؟؟

نسل قبل که اکثر این موارد را با بسیاری مخلفات دیگر رعایت می کرد چه گلی به سر خودش زد؟

منبعش رو که گفتم ثانیا شرایط نسل امروز رو با نسل خودمون یکی میدونید شما؟ خود من با 35سال سن احترامی که از پدر و مادرم میگیرم خیلی فرق داره تا احترامی که داداش کوچیکم با 20 سال سن ازشون میگیره. تربیت که همونه و مربی هم که همونه! پس تفاوت به هجمه های فرهنگی جامعه برمیگرده.

(۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۱۴)HermeS نوشته است:  به نظرم این سختگیری تنها کنجکاوی و حساسیت بچه ها را زیاد می کند و در اینده نتیجه عکس در پی خواهد داشت. و طرفی بدبینی در بین افراد را گسترش می دهد و دغدغه ذهنی که در بسیاری وجود ندارد را ایجاد می کند. این یک اصل است که "منع و توبیخ اگر دغدغه در ذهن نباشد، خودش گرایش دهنده است". المرء حریص علی ما منع...

از طرفی هم نوشتن این مطالب به صورت عمومی آن را برای افرادی که تا کنون به چنین اعمالی فکر هم نکرده اند و آن را شنبع می دانند، طبیعی جلوه می دهد...عمو؟؟ دایی؟؟

شما نمیخواهی که تابلو دستت بگیری بگی من به همه بدبینم! نه عزیز من من میگم نباید آدم خودشو به بیخیالی بزنه و چشماشو روی حوادث و هجمه های این دوره زمونه ببنده ازقبیل این داستانهای س ک س با محارم که داره دقیقا روی این نقطه کار میکنه

(۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۱۴)HermeS نوشته است:  خدا همه را بیماران و گسترش دهندگان آن را شفا عاجل عطا فرماید..Blush

مخصوصا مریض مورد نظر!!! الهی آمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رکن الهدی
۱۲:۰۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۰۵ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۸:۴۱)مرتضی اقبالی نوشته است:  منبعش رو که گفتم ثانیا شرایط نسل امروز رو با نسل خودمون یکی میدونید شما؟ خود من با 35سال سن احترامی که از پدر و مادرم میگیرم خیلی فرق داره تا احترامی که داداش کوچیکم با 20 سال سن ازشون میگیره. تربیت که همونه و مربی هم که همونه! پس تفاوت به هجمه های فرهنگی جامعه برمیگرده.

سلام

منبعش چی بود. بومی سازی فلان دانشگاه؟؟ این که نشد منبع برادر من. درباره مرغ تخمی که حرف نمی زنیم که بومی سازی کنیم....
نقل قول:شما نمیخواهی که تابلو دستت بگیری بگی من به همه بدبینم! نه عزیز من من میگم نباید آدم خودشو به بیخیالی بزنه و چشماشو روی حوادث و هجمه های این دوره زمونه ببنده ازقبیل این داستانهای س ک س با محارم که داره دقیقا روی این نقطه کار میکنه
تا الان که خیال پرمسئولیت بعضی گند زده (با عرض پوزش) به ملت! نمی دونم چرا همیشه کثافت دیر و معبدی که به فحشا کشیده میشه، زننده تر از فاحشه خانه ها می شود! لابد باید اول کسی را بیمار و تشنه کرد و بعدا زهر خود را حسابی بر او ریخت. این ها هم لابد کید شیطان لعنت شده و منافق است!

نقل قول:مخصوصا مریض مورد نظر!!! الهی آمین

همه چیز رو به خودت نگیر!
۱۲:۴۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:3.هرگز بچه ها را در سن پایین با هیچ مردی حتی محارم تنها نگذارید.بیشتر تجاوزها از طرف داییها و عمو ها بوده و مسلما به عقل هیچ پدر و مادری هم نرسیده که ممکن است خطر در کمین بچه باشد.

فکر نکنید پسربچه ها در خطر نیستند اتفاقا آمار تجاوز و آزار جنسی پسربچه ها رو به افزایش است.
:|
بچه رو با پدرش هم تنها نزارید. بعضی از تجاوز ها از طرف بابا ها بوده!
حیا کن برو از خدا خجالت بکش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۱۳:۰۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۴۷)Dido Armstrong نوشته است:  
:|
بچه رو با پدرش هم تنها نزارید. بعضی از تجاوز ها از طرف بابا ها بوده!
حیا کن برو از خدا خجالت بکش.

الان شما پدر رو از کجا اوردید؟ میگه عمو و دایی...
دوستم مربی مهد هست،یه سری امار هست که دلیلی نداره بخاطر افکار عمومی منتشر بشه اما به افراد زیربط اطلاع میدن که حواسشون باشه.خلاصه اینکه متاسفانه امارهای اینچنینی از محارم وجود داره.البته کم نه به وسعتی که ما فکر کنیم اما بعضی چیزا کمش هم بده.
شما اطرافیان خودتون رو نگاه نکنید بعضی خانواده ها متاسفانه وضعشون خیلی بده،نمیتونم مثال بزنم اما امان از فقر فرهنگی...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، MohammadSadra
۱۵:۲۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۲۲ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #9
آواتار
همین مسئله ای که دوستمون عقیق گفتن رو مدسه دختر من هم بهمون تذکر داده.
به قول سعدی:
من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم/تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، MohammadSadra
۱۹:۱۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
رشته تحصیلی من به گونه ای بود که ما سه واحد پزشکی قانونی پاس کردیم
استادمون رییس پزشکی قانونی کل کشور بودن
ایشون به صورت مدام پرونده های تجاوز محار م‌از قبیل عمو به برادرزاده که دختر بوده رو بسیار مطرح می کردن ومی گفتن امار دقیقش بخاطر شرایط جامعه معلوم نیست..
دوستانی که دنیا براشون پاکه...کافی یخورده تحقیق ومطالعه داشته باشن تا متوجه بشن ناهنجاری های جامعه گسترده تر از اونیه که فکر می کنن
درباره مطالب دیگه تاپیک اول که کاملا داریم بازخوردش رو درجامعه می بینیم
من نمی دونم دوستان دقیقا دارن چی رو انکار می کنن واقعیت وحقیقتی که مثله روز روشنه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، Eve ، MohammadSadra ، مرتضی اقبالی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]