|
نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :)
|
|
۱۹:۳۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() نیمی از داراییت رو ب اسم خانومت بزن
چیزی ک روی اون خیلی تاکید میشه، اینه ک برای زن بهتره ک توی خونه بمونه و ب امور خونه برسهیکمی قشنگتر بگیم اینطوری میشه : زن، مدیر امور خونه ست ![]() زن، خونه رو تمیز و مرتب می کنه وعده های غذاییتونو آماده می کنه بچه ها رو تر و خشک می کنه و ب کاراشون می رسه خرید می کنه و کلی برنامه ریزی می کنه و ..... کار بیرون برای خانوم، شغل دوم حساب میشه شغل اصلی او، انجام کارهای خونه ست. و البته متقابلا مرد هم خارج از خونه کار می کنه و نیازهای خونه رو برطرف می کنه و نان آور خونه ست قشنگترش این که : مرد ، مدیر کارهای خارج از خونه ست البته از این میگذریم ک زن بجز تربیت فرزندها، مسئولیت دیگه ای نداره و مرد، حتی اگه همسرش ثروتمندترین زن دنیا هم باشه، بازهم ،شرعا، نفقه ب گردنش هست و باید پرداختش کنه با این اوصاف، آیا این درست نیست ک توی این زندگی مشترک، هرچیزی ک ب دست میارن، نصف نصف به اسم خانوم و آقا باشه ؟ ماشین میخرن، نصف، نصف خونه میخرن، نصف نصف حساب پس اندازشون، دست هردوشون باشه اگه نه،چرا؟ اگه بله(آقایون)، حاضرید برید همین الان نصف داراییتون رو ب اسم همسرتون بزنید؟ (خانومها)چرا تا الان همچین موضوعی را با همسرتون مطرح نکردید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۱۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
نقل قول:تا کی این دعواها قراره ادامه داشته باشه؟؟؟ ![]() ناظر گرامی، آیا من الان تاپیک بزنم و عقایدداعش رو بگم فلانش درسته (:دی)بیاید درباره ش بحث کنیم، یعنی من داعشی هستم؟! آیا قصد ترور دارم ؟! آیا کمربند انفجاری دور اون خانوم کوچولوی پروفایلم بستم ؟! آیا قراره تن تشکر کنندگان، لباس نارنجی بپوشونم و لب دریا سرشون رو ببرم ؟! ![]() ![]() برعکس شما فکر می کنم از یک سوال، رسیدیم ب جاهای خوب خوب ک مباحث حقوقی مفیدی داره مطرح میشه غیراز اینه ؟
|
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۱۲)السا نوشته است:فقط خواستم بگم که الان لباس داعشیا ابی شده و از نارنجی خارج شده نقل قول: به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، سایت البیان در گزارش نوشت که این گروه امروز تصاویری از 10 اعدامی در عراق را روی حساب کاربری ولایت بغداد در توییتر منتشر کرد که اعدامی ها به جای لباس نارنجی رنگ ، لباس با رنگ آبی به تن داشتند.دعوا ندارم نه فقط داریم مباحثه کیکنیم ولی مهم این هست که دوستان کمی از جبهه گیری خارج شدن. میگم اینو چون دیگه دلیلی نمیبینم بیان نکنم. حالا به نظر ثارالله عزیز ممکنه بی فایده باشه و به نظر السا با فایده. حالا چرا برای هرکی یطور شده به خودشون مربوطه و برای دوستان بازدید کننده که نظر نمیدن و نمیگن هم یا مطالب مفید هست یا اینکه کلا چرا امار بازدید میره بالا من نمیدونم. یه موضوع که فایده نداره رو هر دقیقه نمیان ببیننو برن. (۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۵۹)mahpare نوشته است: دعوایی در کار نیست. فقط جهت اطلاع جنس مقابل هست. من حاضرم یه تنه از آقایون هم دفاع کنم. شما رو نمیدونم چرا با متنای من یکم مشکل پیدا کردین ولی من سعی میکنم روان بنویسم ولی خو بعضی جاها یکم ثقیل میشه ![]() (۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۴۹)mahpare نوشته است: همکار گرامی آقای مهدی سینا جمله بندیتون نذاشت بفهمم چی گفتید! الان اینایی که گفتم برای اقایون بود از جمله خودم. |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۰۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۳۸)mahdy30na نوشته است: 1- تشکیل خونواده بده و بتونه ارامشی رو هم برای خودش و هم برای کسی که دوستش داره فراهم کنه تو این بین اولادی هم که پا به دنیا میزارن رو تربیت کنه ( وسایل تربیت رو فراهم کنه تا بتونن برای خودشون و خودش و خانواده و ... مفید فایده باشن) من با متناتون مشکل پیدانکردم ![]() اولیا خیلی حقوقی بود.این متن دومتونم پیچیدگی داشت ![]() ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و میذارید. اما شما نقش آقایون رو ننوشتید. من مینویسم اگه اشتباه بود اصلاح بفرمایید. تا چشماشونو بازمیکنن باید نون بگیرن. ![]() صبح تا شب سروکله زدن با انواع و اقسام ادمها. ( حضور در یک میدان جنگ )خوردن نهار معمولا به صورت سرپایی( درمشاغل سهل و کارمندی) سروکله زدن با انواع و اقسام خانمهای نسبتا محترم با انواع و اقسام عطرها و ارایش ها و ناز و عشوه ها و درگیری باشیطان رجیم... عصر که میرسن خونه مواجه میشن با: با یک خانم خسته پژمرده و غرغرو.... با بچه ها که انتظار محبت دارن... با یک یخچال خالی که باید پرکنن. با غرغرهای خانومشون که فلان لباسو باید بخرن... با ... شب هم خسته و درمونده سرشونو میذارن رو بالش و.... روز از نو روزی از نو.... بیاید راه چاره بدیم. |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۰۷)mahpare نوشته است: من با متناتون مشکل پیدانکردمخوب میکنید به بیراه نمیزارین ببرن اما چند نکته نصف اینارو و البته بیش از نصف رو تو موارد 1تا 3 گفته بودم ولی گفتم که کلی و جزییات رو نگفتم . با تشکر شما و همه دوستان ، ناظرین هم لطف کنن یه سر بزنن اگه نزدن. ![]() نوبت همکار بعدی شده.
|
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
چرا پس این تاپیک منهدم شده؟
|
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
این پست رو هم بذارم ک تعداد پست های این تاپیک، روی 66 نمونه، رنگ و بوی فراماسونری ب خودش بگیره :دی
![]() قبلا ی بار گفتم ک درباره سوالی ک توی پست اول مطرح شد، قانع شدم ( کما اینکه قانع بودم :دی )اما ی بار دیگه بگم، ب ی زبون دیگه ![]() هم زن، و هم مرد اگه بخواد میتونه طرفش رو حسابی اذیت کنه و حقوقش رو پایمال کنه(حالا معمولا زن بیشتر تخریب میشه، مرد کمتر) یعنی اون حقی ک اسلام و شرع برای طرفین قرار داده، مردم طوری ازش استفاده می کنن که اون معنی اصلی خودش رو از دست میده مثال ملموس ترش اینه : اورانیوم داریم و تجهیزات لازم برای غنی سازی، بجای استفاده از ایزوتوپ ها و محصولات فرآوری و بکارگیریشون توی پزشکی و کشاورزی و صنایع دفاع و ...، بریم باهاش بمب اتم بسازیم، ناکازاکی رو بسازیم! ![]() هرچند بگذریم از اینکه توی اختلافات زن و شوهر هردوشون مقصرن توی 99% مواقع؛ اما زندگی میدون جنگ نیست محل مخالفت کردن و برخلاف جریان زندگی و طرز فکر مشترک دو طرف حرکت کردن نیست حداقل توی ایران خودمون رو بگم اونقدری ک زن بخاطر مستحباتش بازخواست میشه، مرد بخاطر واجباتش بازخواست نمیشه زن اگه غذا درست نکنه و خونه تمیز نکنه و خونه داریش شماره یک نباشه، کدبانو نیست و از چشم همسرش میفته درحالیکه ک اینها مستحبات زن محسوب میشه، طبق شرع اسلام، قانون خود خود خدا . . . حالا موقع خریدن ی وسیله جدید یا ی ملک یا ماشین یا هرچیز دیگه ای، اگه بخواد اون قانون نصف نصف برقرار باشه، بی اعتمادی میاره، آرامش رو از بین میبره شاید در ظاهر بخندن اما ته دلشون چرکینه از طرفی مرد دوست داره پشتش محکم باشه و همه جوره خانواده خودش رو حمایت کنه و تنها تکیه گاه محکم باشه، همون خصلت خیلی خوب مردها ک دوست دارن احساس قدرت کنن و خانومش فقط به اون تکیه کنه وقتی این حس قدرت کم بشه، وقتی حس کنه تکیه گاه بودنش و ستون خونه بودنش داره از دست میره، دلسرد میشه و با این اوضاع نمشیه ی زندگی پویا و سرزنده داشت از الان نمیشه زندگی رو بخاطر آینده ای ک خوب یا بد بودنش رو خودمون میسازیم، مثل تجارت بهش نگاه کنیم. مسایل مالی مهم هستن اما خیلی چیزهای خیلی خیلی مهم تر از اون هست توی زندگی خدا همه مون رو عاقبت ب خیر کنه ان شاء الله
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام تشکر میکنم از متن روانتون . خواینو اول میزدین فکر کنم حتی یه متن هم دوستان همراهی نمیکردن.
کلا از این بحث نتایج خوبی بدست اومد و البته من اینطور برداشت میکنم.چون بدور از جدل بود و دوستان درسته کم بودن تو مباحثه اما منطقی و به دنبال پاسخ و در بیشتر مواقع هم بدور از جبهه گیری بود و این خوبه. همکار گرامی السا دست شما درد نکنه از این متن (۲۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۴۲)السا نوشته است: این پست رو هم بذارم ک تعداد پست های این تاپیک، روی 66 نمونه، رنگ و بوی فراماسونری ب خودش بگیره :دی در پناه خدا باشین . |
|||
|
|
۲:۰۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام.
راجع به لزوم شیر بها هم یه توضیحی بدید. ممنون
|
|||
|
|
۲:۳۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۰)کوروش بزرگ نوشته است: سلام. مگه نگفتیم اینارو ؟ خو دقت کنین اصلا چیز خاصی نیست فقط یه مبلغی که گرفته شده دوباره گرفته میشه موقع عروسی مادر یکبار گرفته یا نگرفته ( نگرفتنش از روی عدم علم بوده ) کلا هیچ دلیل شرعی و قانونی نداریم ( من شاید ندیده باشم )تعریف شیربها شیر بها- كه امروزه در برخى مناطق رایج است- عبارت است از پولى كه داماد قبل از مراسم ازدواج، علاوه بر مهر به خانواده عروس مى دهد. عنوان یاد شده در كلمات برخى معاصران و نیز در پاسخ به استفتائات مطرح شده است. شیر بها غیر از مهر است؛ عناوین فقهی شیربها ۱. جعاله؛ بدین گونه كه داماد در ازاى انجام دادن عملى مباح از سوى خانواده عروس، همچون راضى كردن دختر به ازدواج با وى، مالى را به عنوان جعاله به آنان مى دهد. در این صورت، همه احكام جعاله بر آن مترتب مى گردد و خانواده عروس در ازاى عمل یاد شده مستحق دریافت اجرت تعیین شده خواهند بود و داماد نمى تواند آن را پس بگیرد. ۲. هبه؛ بدین گونه كه داماد با رضایت، مالى را به خانواده دختر هبه مى كند هرچند قصد او از اینكار جلب نظر پدر ومادر عروس یاكسب رضایت خود عروس باشد. در این فرض، گرفتن مال از داماد، براى خانواده عروس جایز است. داماد نیز مى تواند تا زمانى كه آن مال تلف نشده از هبه خود برگردد و مال را پس بگیرد. ۳. داماد راضى به پرداخت شیربها نباشد و دختر با مهر تعیین شده راضى به ازدواج با او باشد؛ لیكن بستگان عروس مانع این وصلت باشند و داماد به جهت رهایى دختر از این وضعیت و رفع مانع، ناگزیر از پرداخت شیربها به خانواده عروس گردد. در این صورت، گرفتن شیربها بر خانواده عروس حرام، و تصرف در آن ضمان آور است و داماد حتى پس از تلف شدن مال مى تواند رجوع كند و آن را پس بگیرد. [sup][۱][/sup] [sup][۲][/sup] [sup][۳][/sup] [sup][۴][/sup] ۱. ↑ الأحكام الواضحة (فاضل)،ص۳۹۰۲. ↑ تحریر الوسیلة ج۲،ص۲۹۸-۲۹۹۳. ↑ هدایة العباد (گلپایگانى)ج۲،ص۳۶۰-۳۶۱۴. ↑ مهذب الأحكام ج۲۵،ص۱۵۵-۱۵۸البته برداشت از ویکی فقه میباشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: b2d7bc3cb6ad64cb4aebff9359258ea6.jpg]](http://vista.ir/include/articles/images/b2d7bc3cb6ad64cb4aebff9359258ea6.jpg)

![[تصویر: alalam_635667929552961412_25f_4x3.jpg]](http://i.alalam.ir/news/Image/Inner-Media/2015/05/09/alalam_635667929552961412_25f_4x3.jpg)

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)

)