|
زیباترین فرازها از نغمات قرآنی
|
|
۲۳:۴۹, ۲۴/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۴ ۰:۰۷ توسط آیات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم سلام ان شاءالله جهت آشنایی بهتر با مفهوم آیات نورانی و نغمات زیبا فراز هایی از تلاوت قاریان لایق قرآنی جهت دانلود برای قرآن دوستان عزیز قرار خواهد گرفت و از دوستان عزیز تقاضا دارم نکات مهم وزیبایی که با شنیدن آیات نورانی به ذهنشون متبادر خواهد شد به اشتراک بگذارید درباره ذائقه واصلاح آن ان شاءالله در این قسمت نکاتی رو خواهم گفت... اولین فراز رو از قاری ایرانی استاد سعید طوسی تقدیم می کنم با مضمون حمد الهی تاپیک رو آغاز می کنم که در نغمه بیات اجرا گردیده ... ![]() وَتَبَارَكَ الَّذِي لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا وَعِنْدَهُ عِلْمُ السَّاعَةِ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ پر برکت و پایدار است کسی که حکومت آسمانها و زمین و آنچه در میان آن دو است از آن اوست؛ و آگاهی از قیام قیامت نزد اوست و به سوی او بازگردانده میشوید سوره : الزخرف آيه : 85 جزء : 25 صفحه : 495 دانلود بفرمایید . . . |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام تقدیم ویژه ماه مبارک رمضان ![]() ربنای بسیار معنوی استاد لیثی دانلود بفرمایید حجمش خیلی کم هست پ.ن : چون تعداد دانلود ها بسیار کم بود قصد به روز کردن نداشتم ان شاءالله در ماه رمضان فرازهایی تقدیم خواهد شد |
|||
|
|
۰:۰۹, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۰:۱۲ توسط آیات.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
فرازی کوتاه بسیار معنوی از استاد محمد عبدالعزیز حصان «وَإِذَا یُتْلَی عَلَیْهِمْ قَالُوا آمَنَّا بِهِ إِنَّهُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّنَا إِنَّا کُنَّا مِنْ قَبْلِهِ مُسْلِمِینَ »
سوره مبارکه قصص/53 . . . دانلود بفرمایید . . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آموزش نغمات قرآنی | آیات | 6 | 3,005 |
۱۷/خرداد/۹۴ ۶:۲۱ آخرین ارسال: آیات |
|
| زیباترین بلوتوثهای قرآنی(جدید)مجموعه دوم اضافه شد | sarallah | 1 | 1,405 |
۱۹/اسفند/۹۰ ۱۱:۳۸ آخرین ارسال: sarallah |
|

![[تصویر: img_13.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8188478826/img_13.jpg)

![[تصویر: 403.jpg]](http://aqart.ir/images/NewsImages/403.jpg)