کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوستان لطفا توجه کنید(آثار مخرب زخم زبان و نیش و کنایه)
۹:۰۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۳۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
از وقتی که توی نت فعالیت دارم تقریبا نشده سایتی رفته باشم که توی مباحث به هم طعنه و کنایه نزنن.تصور من بر اینه که نمیدونیم چه آثار مخربی داره این نیش و زخم زبانها.چون اینجا اغلب اعضا افراد معتقدی هستن بر خودم واجب دونستم این مطلب مهم رو گوشزد کنم شاید لااقل بخاطر خودمون هم که شده دست از این کار نادرست و با عواقب دردناک برداریم
مسلما نیش و کنایه آثار زیان باری در این دنیا برای "افرادی که در معرض اون قرار میگیرن" داره که حداقل یکی از اونها پایین اومدن اعتماد بنفس و مشکلات جدی بعد از اون هست.گرفتاریهای خیلی خطرناک دیگری هم ممکنه برای این افراد بوقوع بپیونده در اثر همین زخم زبانها که اینجا مجال صحبت در موردشون نیست.علاوه بر این موارد، عواقب بسیار بدی در اون دنیا برای انجام دهنده این کار مذموم ذکر شده
این جملاتی که در ادامه میبینید در مورد عواقب این کار ناپسند هست:

انسان‌های نیکوکار، قبر خود را به باغی از باغ‌های بهشت تبدیل میکنند و انسان‌های بدکار، آن را به حفره‌ای پر از عقرب و مار و سختیها مبدّل میسازند. در روایتی که از پیامبر اکرم«صلّی الله‌ علیه و ‌آله و سلّم» نقل شد، یکی از نداهای قبر نیز چنین است که من خانه‌ای هستم پر از عقرب و مار، پس یک تریاقی بفرست: «و أنا بیت الحیات؛ فاحملوا إلی تریاقا»؛یعنی جداً توبه کن تا این مار و عقرب‌ها که از نیش‌ها و ظلم‌های تو پیدا شده، بمیرند و موجب آزار تو نشوند.

آن سخن‌های چو مار و کژ دمت *** مار و کژدم گشت و میگیرد دُمت
تجسّم اعمال در برزخ
یکی از علمای بزرگ را در خواب دیدند که ناراحت است. به او گفتند: تو که نباید ناراحت باشی و با شناختی که از تو داریم، باید قبر تو باغی از باغ‌های بهشت باشد! ایشان جواب داده بود: قبر من یک بهشت و باغی از باغ‌های بهشت و توأم با رفاه است، ولی من در زمان حیات به شخصی زخم زبان زدم و از کار خود توبه نکردم و حلالیت نطلبیدم، لذا آن زخم زبان اکنون به صورت یک عقرب در آمده و بعضی از اوقات، شصت پای مرا نیش میزند و ناراحتی من از نیش آن عقرب است!

تبدیل قبر به باغی از باغ‌های بهشت یا حفره‌ای از حفره‌های جهنّم، به دست خود انسان و وابسته به اعمال او است و آنچه در قبر و عالم برزخ میبیند، تجسّم اعمال خودش است.
""""توجه کنید ایشون فقط یکبار زخم زبان زدند و عاقبتش این بود""""

تصور اینکه خوابیده باشیم و ماری نزدیکی ما به سمتمون بیاد خیلی سخته چه برسه به اینکه توی قبر باشیم بدون راه گریزی
--------------------------------------------
امیدوارم نه بخاطر خودمون بلکه بخاطر همنوعمون و فهمیدن این نکته که این کار چه اثرات بدی رو ممکنه برای فرد مقابل بهمراه داشته باشه (مشکلات روانی حاد که شاید فرد رو به مرگ تدریجی برسونه) از انجامش خودداری کنیم.یکی از راه های دوری از این عمل زشت،اینه که وقتی جمله فردی ما رو عصبانی میکنه چیزی نگیم و جوابش رو همون موقع ندیم

حواسمون باشه همه ما ممکنه گاهی توی زندگی دچار مشکلاتی بشیم که باعث عصبانیتمون بشه.وقتی طرف مقابل بحثمون رو درک کنیم که شاید توی وضعیت درستی نیست چه به لحاظ روحی و چه جسمی،راحت تر میتونیم از اشتباهش بگذریم.یه مورد رو که برای خود بنده پیش اومده مثال میزنم.توی یکی از سایتها یک کاربر جدید توی مباحث،خیلی تند صحبت میکرد بطوریکه خود من بشدت از دستش عصبی شدم.بعد از گذشت مدتی عذرخواهی کرد و اضافه کرد لکنت زبون داره و توی اجتماع،اغلب مردم اونو مسخره میکنن و هرجا میره سرش پایینه و کم رو هم هست.این باعث شده بود به دنبال جایی باشه برای تخلیه روانی خودش.این فقط یک مثال بود برای اینکه باور کنیم با اینکه اینجا محیط مجازی هست ولی اغلب مواقع برای خیلی از آدما دارای اثرات انکارناپذیری هست توی زندگی واقعیشون.پس چه خوبه که مواظب گفتار و رفتارمون باشیم

این رو هم اضاف کنم مسلما بنده حقیر نه معصوم هستم و نه یک آدم کم خطا.لذا ممکنه در آینده همچین اشتباهی از خود بنده هم سر بزنه که امیدوارم با تذکر دوستان متوجه اشتباهم بشم.عذر میخوام شما رو دعوت به چیزی میکنم که ممکنه خودم انجامش ندم
--------------------------------------------
پ.ن:اومده بودم فقط در مورد آثار بدی که زخم زبان در عالم قبر داره بگم ولی دیدم چه خوبه اگه برخی معایب دیگر این کار رو هم یادآور بشم

موفق باشید و خدایی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فدايي ولايت ، علی املشی ، السا ، Hadith ، SHA.453 ، پارمیس ، mohammadhadi ، قلب ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، aakbarib ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]