|
نکته ای جالب در مورد صدا و سیما و سریال های کره ای!
|
|
۱۵:۱۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام. روز و شبتون بخیر! حتما میدونید و دیدید که میزان پخش سریال های کره ای از صدا و سیما تا چه حد افزایش پیدا کرده....اونم سریالهایی با داستان ها و افسانه های پادشاهان کره! مورد اول اینکه: به نظر من پخش سریالهایی که حکومت های سلطنتی و خودکامه رو نشون میده...حکومت هایی که در اون همه به یه نفر سجده میکنن....یه نفر برای همه تصمیم میگیره و و و و.....اصلا از صدا و سیمای کشوری که مردمش انقلابشون علیه همین سیستم پادشاهی و استبدادی بوده درست نیست! خیلی کار صدا و سیما عجیبه! حالا یه بار پخش کنن ایرادی نداره ولی یه سریال کره ای با مضامینی که در بالا اشاره کردم بارها و بارها پخش میشه!!!! مورد دوم: در سریال های کره ای اگه دقت کرده باشین همیشه نهاد پادشاه و خانواده اون رو منزه و پاک نشون میده و مسائل و مشکلات رو هم مربوط به وزرا یا جاسوسان خیانتکار میدونه!! در حالیکه واقعیت اصلا این طور نیست!!! شما تاریخ کره یا چند تا از همین پادشاهان کره رو بخونید ببینید چه آدمایی بودن! مورد سوم: موردی که از همه مهمتره اینه که اگه قراره سریال هایی تاریخی با مضامین حکومت های گذشته و امپراطوری ها پخش بشه خب چرا از تاریخ خودمون فیلم نسازیم و پخش نکنیم؟؟؟ مگر تاریخ ما از اونا چی کم داره؟؟؟ بابا به خدا اینقدر که مردم بدونن حکومت های کره در گذشته چگونه بودن فیلم پخش شده دیگه کافیه..... واقعا کره ای ها بازار فروش خوبی برای فیلمهاشون پیدا کردن!!! تاریخشون رو خیلی شیک و تمیز تغییر میدن و با رنگ ها و لباس ها و قصرهای قشنگ به خورد بیننده ی ایرانی میدن! نظر شما چیه؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۷, ۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول: خب پس چی؟ نکنه انتظار داشتین "سیاه نمایی" کنن؟ : ))))) الان باز پست من حذف می شه. |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
۲۲:۱۱, ۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۴ ۲۲:۱۳ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۱۴)کوروش بزرگ نوشته است: منظور ؟؟؟ اگه نخوان "آشغال" پخش کنن، باید یه چیز "مفید" پخش کنن. چیز مفید در یه حالت علمیه که مخاطب خودش رو داره و مثلاً شبکهی مستند یا چهار از این چیزا زیاد پخش میکنن. تکلیف این شبکهها که واسه عموم مردم معلومه: پشت یه نیسان نوشته بود: "انگار منم شبکهی چهارم، هیشکی نگام نمیکنه." اگه بخش غیرعلمیش رو در نظر بگیریم، مثلاً اخبار: اگه از بحران اقتصادی یونان( ) نگن باید خبرای مهم داخلی رو بگن یا درمورد مشکلات خودمون بگن یا انتقادی کنن(نه از این نوع جبههگیرانه و حزببازی که هدفش مشخصه)، که استغفرالله، استغفرالله، استغفرالله! برم دهنم رو آب بکشم.خلاصه این که سر کار گذاشتن من و شما صرفشون می کنه
|
|||
|
|
۸:۰۲, ۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۳۳)masoudmoosavy نوشته است: سلام سلام اینکه از کجا کپی کردم مهمه یا درست و غلط بودنش.... ثانیا بیشتر اینها نظر استاد رائفی پوره که توی یکی از سخنرانیهاش مطرح کرده بودن. مطلب باید مفید باشه. (۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۳۳)masoudmoosavy نوشته است: ایراد گرفتن نیست تحلیل سریال سریاله. چرا از سریال یانگوم ایراد نگرفتیم ... چون سریال خوبی بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اتفاقی جالب در سریال Vikings | Masuod-zz | 0 | 1,565 |
۱۲/دی/۹۵ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: Masuod-zz |
|

) نگن باید خبرای مهم داخلی رو بگن یا درمورد مشکلات خودمون بگن یا انتقادی کنن(نه از این نوع جبههگیرانه و حزببازی که هدفش مشخصه)، که استغفرالله، استغفرالله، استغفرالله! برم دهنم رو آب بکشم.