|
بحث حول مذاکرات و انرژی هستهای
|
|
۲۱:۳۶, ۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۲۲:۱۷ توسط Hadith. علت ویرایش: تغییر عنوان موضوع)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عراقچی در مجلس تمام نگرانی ها را تایید کرد: بازرسی از مراکز نظامی را پذیرفته ایم اما مدیریت شده/ درخصوص دسترسی به دانشمندان هستهای پاسخی به آنها نداده ایم/ تحریم ها تعلیق میشود نه لغوگروه سیاسی - رجانیوز: عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس گفت: در این جلسه سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در گزارش خود عنوان کرد: بازرسی از مراکز نظامی در پروتکل الحاقی پذیرفته شده، اما این بازرسی مدیریت شده است و مدیریت آن با جدیّت انجام میشود. به گزارش رجانیوز به نقل از فارس، جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس گفت: در این جلسه سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در گزارش خود عنوان کرد: بازرسی از مراکز نظامی در پروتکل الحاقی پذیرفته شده، اما این بازرسی مدیریت شده است و مدیریت آن با جدیّت انجام میشود. وی افزود: معاون وزیر خارجه ادامه داد که در یکی از جلسات لیست تعدادی از دانشمندان هستهای کشورمان از طرف مقابل به ما داده شده و از ما خواستهاند تا با این دانشمندان مذاکره و مصاحبه داشته باشند. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: بازرسی از مراکز نظامی و دسترسی به دانشمندان هستهای در چارچوب (PMD) است و این همان برنامه نظامی ادعای طرف غربی است که ادعا دارد ایران این برنامه نظامی را داشته و معتقدند که برای راستیآزمایی از سوی ایران به مراکز و دانشمندان دسترسی پیدا کنند. کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: عراقچی افزود بازرسی از مراکز نظامی از سوی ما پذیرفته شده، اما درخصوص دسترسی به دانشمندان هستهای اگرچه لیست اسامی دانشمندان از سوی طرف مقابل به ما داده شده، اما ما نپذیرفتهایم که آنها بتوانند به دانشمندان ما دسترسی داشته باشند. عضو کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: همچنین در این جلسه علیاصغر زارعی نماینده مردم تهران با اشاره به بازرسیهای فراپروتکلی گفت که در مذاکرات لوزان تیم مذاکرهکننده کشورمان بازرسیهای فراپروتکلی را پذیرفته است و آمریکاییها نیز هم به همین موضوع انگشت گذاشته و آن را تکرار میکنند. وی افزود: درمورد لغو تحریمها نیز عراقچی اظهار داشت که لغو تحریمها در بخش اقتصادی درحال بحث است تا طرف مقابل با زیرساخت تحریمها را با صدور یک سند بردارد و اعلام کند که اگر ایران به تعهدات خود عمل کند ما تحریمها را برمیداریم و بعد از آنکه ما به تعهدات خود عمل کردیم، آنها تحریمها را تعلیق میکنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۳, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
نقل قول:خب مسئولیت این مسئله بر عهده دولت آقای خاتمی بود. خب همین افراد بودند که مذاکره می کردند. اقای روحانی و ظریف. لازمه ی این حرف شما اینه که بگیم اینها نون به نرخ روز خور هستن؟! نعوذ بالله!! در ضمن دکتر ظریف پس از ماجرای فک پلمپ ، اعلام کردند که بنده مخالف این کار بودم! میدونید یعنی چی؟ دو تا معنی داره.اول اینکه مخالف کار رهبر بودم. دوم اینکه از توافقی که تو سعد اباد به دست اومده بود راضی بودم. نقل قول:این خیلی فرق میکنه با مسئله بازرسی نظامی که تصمیمش بر عهده رهبریه... خب این درسته. اما ایا تیم مذاکره کننده پایبنده؟! آقا که چند ماه پیش گفتند حتی مذاکره در مورد مسائل نظامی ممنوعه.پس اقا حکم رو دادند. پس چرا این تیم باز هم در مورد مسائل نظامی و غیر هسته ای مذاکره میکنه؟ پس خیلی راحت اثبات میشه که این تیم انطور که باید ولایت مدار نیست. نقل قول:آخه ما الان هیچ اطلاعاتی در این مورد نداریم! چرا هیچ اطلاعاتی نداریم ؟! مگه اخبار رو دنبال نمی کنید؟! تو همین نشست خبری اخیر اقای روحانی، ایشون اعلام کردند که ما پروتکل الحاقی رو اجرا خواهیم. همین حرف غیر قانونی نیست؟ وقتی نیاز به تایید مجلس است و علاوه بر این رهبر گفتند بازدید از مراکز نظامی ممنوع، ایشون چرا باید بگه ما اجرا خواهیم کرد؟! این هم یک نشانه ی دیگه از پایبند نبودن صد در صد این دولت به ولایت و قانون. ![]() در ضمن بنده خودم از دهان اقای عراقچی تو تلویزیون شنیدم که گفتند بحث بازرسی نیست و دسترسی هست! (همون بازی با کلمات ) وقتی نیاز به تایید مجلس است و از اون بالاتر رهبر اجازه نداده، ایشون نباید حتی مذاکره کنه در اینباره ، چه برسه به اینکه بیاد با کلمات بازی کنه! باز هم این یک مثال دیگه از عدم پایبندی به حرف رهبر و قانون مجلس. |
|||
|
۱۲:۲۳, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۱۲:۲۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
من متوجه نمیشم چرا متوجه نمیشید!
![]() خیلی واضحه : در ماجرای سعدآباد دولت این اختیار رو داشت که نیروگاه های هسته ای رو پلمپ کنه. و این کار رو کرد. در این مذاکرات و ماجرای پذیرش پروتکل الحاقی دولت این اختیار رو نداره که اجازه بازرسی های نظامی به آژانس بده. دولت فقط در این مورد مذاکره میکنه و خواسته های آژانس رو به رهبری میرسونه،تصمیم گیری نهایی با رهبریه! و البته مجلس هم باید این طرح رو تصویب کنه. بقیه ش دیگه همش حرفه... اصل ماجرا همینیه ک عرض کردم. پروتکل الحاقی هم که فقط بازرسی نظامی نیست.این که آقای روحانی گفته ما پروتکل الحاقی رو اجرایی میکنیم - یه بحث دیگه ست. |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
نقل قول:در ماجرای سعدآباد دولت این اختیار رو داشت که نیروگاه های هسته ای رو پلمپ کنه. چه کسی این اختیار رو داده بود؟ نمیتونید ادعا کنید رهبر. چون ایشون خودشون گفتند که وقتی دیدم داره همه چیز از بین میره، دستور فک پلمپ دادم. اون کلیپ سخنرانی ایشون در مورد توافقنامه سعد اباد رو ببینید موضوع روشن میشه براتون. نقل قول:دولت فقط در این مورد مذاکره میکنه و خواسته های آژانس رو به رهبری میرسونه،تصمیم گیری نهایی با رهبریه! و البته مجلس هم باید این طرح رو تصویب کنه. رهبری گفتن مذاکره در موضوعات غیر هسته ای ممنوع. نمیدونم چرا موضوع به این سادگی رو میپیچونید؟ بابا رهبر گفت ممنوع. والسلام! اما چرا دولت در موردش مذاکره میکنه. در ضمن این ادعای شما که تصمیم گیرنده ی نهایی در مورد توافقات رهبری خواهد بود، کاملا نادرسته. سر موضوع ژنو هم یک عده این حرف رو میزدند. اما رهبر با گفتن اینکه بنده از جزئیات مذاکرات بی خبر بودم، خط بطلان کشید به این ادعا ها. نمیدونم وقتی خود رهبری میگه من از جزئیات بی اطلاع هستم، چرا شما اصرار دارید که ایشون اطلاع داره از همه چیز و هر کاری که تیم مذاکره کننده میکنه عین حرف رهبره ؟!!! نقل قول:پروتکل الحاقی هم که فقط بازرسی نظامی نیست.این که آقای روحانی گفته ما پروتکل الحاقی رو اجرایی میکنیم - یه بحث دیگه ست بازدید از مراکز نظامی بخشی از پروتکل است. وقتی پروتکل الحاقی اجرا بشه، بازدید از مراکز نظامی هم صورت میگره. |
|||
|
۱۲:۴۲, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۱۲:۴۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
عجب!
![]() (۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۴)Islam نوشته است: چه کسی این اختیار رو داده بود؟قانون اساسی!! این مسئله کاملا در اختیار قوه مجریه ست. (۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۴)Islam نوشته است: رهبری گفتن مذاکره در موضوعات غیر هسته ای ممنوع. نمیدونم چرا موضوع به این سادگی رو میپیچونید؟ بابا رهبر گفت ممنوع. والسلام! اما چرا دولت در موردش مذاکره میکنه. در ضمن این ادعای شما که تصمیم گیرنده ی نهایی در مورد توافقات رهبری خواهد بود، کاملا نادرسته. سر موضوع ژنو هم یک عده این حرف رو میزدند. اما رهبر با گفتن اینکه بنده از جزئیات مذاکرات بی خبر بودم، خط بطلان کشید به این ادعا ها.خب دوست عزیز شما از کجا میدونی تیم مذاکره کننده،الان داره در مورد بازرسی های نظامی مذاکره میکنه؟! همینه که من میگم من و شما هیچ اطلاعی نداریم،چون هنوز هیچ چیزی قطعی نشده... . در ضمن برای بار صدم عرض میکنم! : فرضا دولت تو مذاکرات به این نتیجه برسه که پروتکل الحاقی باید اجرایی بشه...باز هم این باید از فی*ل*تر مجلس و در مورد نظامیش از فی*ل*تر رهبری رد بشه. (۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۴)Islam نوشته است: نمیدونم وقتی خود رهبری میگه من از جزئیات بی اطلاع هستم، چرا شما اصرار دارید که ایشون اطلاع داره از همه چیز و هر کاری که تیم مذاکره کننده میکنه عین حرف رهبره ؟!!!دوست عزیز من اصلا درباره اطلاع ایشون حرفی نزدم! لزومی هم نداره ایشون مطلع باشند،منتها این در مورد مسائلی مثل ادامه کار سایت فردو یا تعداد سانتریفیوژ هاست... نه در مورد مسئله ای مثل بازرسی نظامی که مربوط به نهادیه که مستقیما تحت امر خود رهبره! (۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۴)Islam نوشته است: بازدید از مراکز نظامی بخشی از پروتکل است. وقتی پروتکل الحاقی اجرا بشه، بازدید از مراکز نظامی هم صورت میگره.بسیار خب،بخشی از پروتکل الحاقی! آقای روحانی درباره اون بخش از پروتکل الحاقی که مربوط به خودشونه که میتونند تصمیم گیری کنند. |
|||
|
۱۲:۵۱, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۱۲:۴۲)Ali#59 نوشته است: عجب! با اجازتون نظر رهبر بالاتر از قانون اساسیه. حکم ولی فقیه در زمان غیبت عین حکم معصوم است. ولایت مطلقه فقیه یعنی این. حالا اگر رهبری مخالف بسته شدن مراکز هسته ای باشه(نظری که با فک پلمپ تایید شد) دولت باید پایبند باشه. همه چیز تو جمهوری اسلامی زیر نظر ولی فقیه باید باشه. همین دولت هم زمانی رسمی میشه که رهبری حکمشون رو میدن. شما مشکلتون اینه که دارید محدود میکنید رهبر رو. میگید دولت حق داشت مراکز هسته ای رو پلمپ کنه. اما این برخلاف نظر رهبر بود. پس اینجا دیگه حق دولت مطرح نیست بلکه پیروی از ولی مطرحه ![]() شما اصلا میدونید قانونا رهبر میتونه همین الان دولت و مجلس و... رو منحل کنه و خودش همه کار رو به عهده بگیره؟ حرف رهبر حرف اول و اخره. دولت باید همه جوره پایبند باشه. نه اینکه با خطوط قرمز بازی کنه. |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
اگر واقعا این تیم و موافقانشون اینقدر خوبن چرا کل توافقات رو به انگلیسی و فارسی همزمان منتشر نمیکنن؟
آقای نبویان یه بخشیش رو میگه: |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
ظریف: اجازه بازرسی از تاسیسات نظامی را نمیدهیم/ مسئله تحریمها حل شده است ظریف: اجازه بازرسی از تاسیسات نظامی را نمیدهیم/ مسئله تحریمها حل شده است وزیر خارجه ایران دربارهی اتهامات موسوم به «پی.ام.دی» به عنوان موضوع مورد بحث در مذاکرات هستهای گفت که «اساسا ابعاد نظامی احتمالی در برنامه صلح آمیز هستهای ایران مطرح نیست.» به گزارش حوزه سیاست خارجی «خبرگزاري دانشجو»، ظریف، روز دوشنبه پس از ورود به لوکزامبورگ ضمن تاکید بر اینکه برنامه هستهای ایران همواره صلحآمیز و در چارچوب مقررات بین المللی بوده است، افزود: در این راستا با آژانس بینالمللی هستهای همکاری می کنیم اما همانطور که پیشتر بیان شده است، اجازهی بازرسی از تاسیسات و اسرار نظامی خود را نخواهیم داد. وی در پاسخ به این سوال که آیا مسالهی تحریمها کماکان از موارد اختلافی مذاکرات است، گفت: مسالهی تحریمها در مذاکرات لوزان حل شده است، در آن مذاکرات روشن شد که تحریمها باید به یکباره برداشته شود و در اصل این موضوع توافق وجود دارد و اختلاف نظر تنها در موضوعات اجرایی و عملی برداشتن تحریمهاست. وزیر امور خارجه ایران هدف از سفر خود به لوکزامبورگ را گفتوگو با فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزرای خارجه سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس درباره وضعیت مذاکرات، نحوه رسیدن به توافق جامع و ضرورت اقدام مشترک برای توافق عنوان کرد. ظریف همچنین گفت موضوعاتی دیگر از جمله بحرانهای یمن و سوریه و همچنین افراط گرایی در منطقه نیز مورد بحث قرار خواهند گرفت. وی دربارهی میزان پیشرفت نگارش متن توافق جامع هستهای میان ایران و گروه 1 + 5 تصریح کرد هنوز اختلافاتی از جمله اختلافات سیاسی و فنی باقی مانده است اما ضروری است که همه طرفها از زیاده خواهی و ادعاهای خارج از چارچوب بین المللی بپرهیزند. وزیر خارجه ایران در پاسخ به سوالات دیگر خبرنگاران با تاکید بر اینکه تهران به دنبال «توافق خوب» است گفت با توجه به تفاهم سیاسی لوزان، واضح است که برداشتن تحریمها ضروری است و ایران به دنبال راهکارهای عملی برای لغو یکپارچه تحریم ها است. ظریف همچنین ابراز امیدواری کرد ایران و گروه 1 + 5 در مهلت تعیین شده به توافق جامع برسند. گفتنی است سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزیر خارجه ایران از وینِ اتریش عازم لوکزامبورگ شدهاند تا در این دور از مذاکرات شرکت کنند. عراقچی و تخت روانچی پیشتر روز شنبه (30 خرداد) با هلگا اشمید، معاون موگرینی و همچنین وندی شرمن، معاون وزیر خارجه امریکا در وین گفت و گو کردند. http://snn.ir/detail/News/420481/9022 --------------------------- دوستان این رو کامل ضبط کنید تو حافظه تون...... |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
نقل قول: با اجازتون نظر رهبر بالاتر از قانون اساسیه. حکم ولی فقیه در زمان غیبت عین حکم معصوم است. رهبر خودش در چارچوب قانون اساسی اختیار داره. شما رو چه حسابی این حرف رو زدید؟ بالاتر از قانون اساسیه؟ بفرمایید ایشون ...ـه دیگه. و نه. چطور ممکنه حکم غیرمعصوم عین حکم معصوم باشه؟ چه معنیای داره حرف شما؟ نتیجهای منطقی که از حرفهای شما میشه گرفت اینه که :مملکتی که قانونش اینطور بیاعتبار و ناچیز شمرده میشه همون بهتر که امثال آمریکا و اسرائیل بیان درشو گل بگیرن.
|
|||
|
۲۲:۲۵, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۲۱:۵۳)Lord_Contemno نوشته است: رجوع کنید به کتاب ولایت فقیه امام خمینی . در ضمن جمله ی معروف امام خمینی رو دیگه همه میدونیم: ولایت فقیه، همان ولایت رسول الله است
|
|||
|
۲۳:۳۷, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
|
آقای اسلام.
میشه یه مورداز فایده های این تاپیک رو که 25 صفحه رفته جلو بنویسید؟؟ البته به غیر از بدگویی و راست و دروغ پشت سر دولت!
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنان مهم رهبر معظم انقلاب پیرامون مذاکرات و توافق هسته ای | انتصـار | 16 | 9,827 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: as2017 |
|
| پاسخ رهبر به نامه رئیسجمهور درباره سرانجام مذاکرات هسته ای | مصباح | 9 | 3,587 |
۳۰/دی/۹۴ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| ۴ درس از مذاکرات هستهای برای مذاکرات کاری تان | میکا | 0 | 1,045 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: میکا |
|
| پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیسجمهور درباره مذاکرات هستهای | حسن.س. | 12 | 5,778 |
۲۶/تیر/۹۴ ۵:۱۸ آخرین ارسال: legend-nozhyn |
|
| خطوط قرمز نظام در مذاکرات هسته ای (کاملا خلاصه و کاربردی) | Islam | 2 | 1,712 |
۶/تیر/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| مذاکرات هسته ای - عبرت - خطوط قرمز نظام | بیداری اندیشه | 4 | 2,999 |
۱۴/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)