|
کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$&
|
|
۱۹:۵۴, ۲۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خدای تعالی میفرماید:
به عزت و جلال و بزرگواری و جایگاه مرتفع عرشم سوگند، امید هر کس را که به جز به من امیدوار باشد حتماً و حتماً به وسیله ی نومیدی، خواهم برید و لباس مذلت و خواری در نزد مردم را حتماً حتماً به او خواهم پوشانید و او را از نزدیک شدن به بارگاهم حتماً حتماً دور خواهم ساخت! آیا در سختی ها جز مرا آرزو میکند؟ و حال آنکه سختی ها همه بدست من است و به کسی به جز من امید بسته است؟ و با حلقه ی فکر، درِ خانه ی غیر مرا میزند؟ و حال آنکه کلید در های بسته بدست من است و درِ خانه ی من به روی هر کسی که مرا بخواند باز است و کیست آنکه در مصیبت هایش مرا آرزو کرد و من رشته ی اتصال او را با خودم در آن مصیبت بریدم؟ و کیست آنکه در مقصودی که داشت امید به من بست و من امیدش را قطع کردم؟ نگهداری آرزهای بندگانم را خودم به عهده گرفتم ولی آنها به نگهداری من راضی نشدند و آسمان هایم را از فرشتگانی که از تسبیح خوانی من ملالتی به خود راه نمیدهند پر کردم و به ایشان دستور دادم که درهای میان من و بندگانم را نبندند ولی بندگانم به گفته ی من اعتماد نکردند. آنکس که مصیبتی از مصیبتها، شب هنگام به سراغش میاید مگر نمیداند که به جز من هیچ کس بر برطرف نمودن آن مصیبت مالک نیست؟ آیا بنده ی من مرا چنین می بیند که منی که پیش از سوال کردن و درخواست، عطا میکنم، پس از آنکه درخواست کند و از من سوال کند اجابتش نمیکنم؟؟؟ مگر من بخیلم که بنده ی من مرا به بخل نسبت میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! مگر بخشایش و کرم از آن من نیست؟ مگر گذشت و رحمت بدست من نیست؟ مگر من محل آرزوها نیستم؟ پس چه کسی رشته ی آرزوها را به جز من میتواند قطع کند؟ آنان که آرزومندند مگر نمیترسند از اینکه به جز من بر کسی امید میبندند؟؟؟ اگر همه ی اهل آسمانها و زمینم همگی آرزوها داشته باشندو آنگاه من به هر یک از آنان به اندازه ی همه یآنچه همگی آرزو دارند بدهم به قدر ذره ای از ملک من کم نمیشود و چگونه ممکن است کم شود ملکی که من خودم قیم و برپا دارنده ی آن هستم؟ ای بدا به حال آنان که از رحمت من ناامیداند و ای بدا به حال آنکه معصیت مرا بکند و احترام مرا نگاه ندارد . . منبع : کتاب لقالله ، تألیف عارف ربانی آیت الحق، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، ص 113 دوستانی که طاقت خواند این پست رو داشتند لطفاً اگه مایل بودند صادقانه حس خود رو بعد از خواند این حرفهای خدا بیان کنند! باتشکر |
|||
|
۲۰:۰۶, ۲۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۰۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ای کاش این رو قبل از شب لیله الرغائب میفرستادین تا ما با معرفت بیشتر و اعتقاد محکمتری آرزو هامون رو از خدا بخواهیم. به هر حال خیلی ممنون .
|
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آخر در برابر حرف حق مگر میشود حرفی زد.(راستش دلم داشت میلرزید
)درسته.من واقعا به این اعتقاد دارم. هر وقت توکلم کم رنگ شده،به واقع نه تنها موفق نشدم،بلکه ضرر هم کردم. |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام علی جان .
برادر من حس میکنم خدا به ادمی تا وقتی امتحان نشه چیزی نمیده !!!(البته این دیدگاهه من) .شاید هم صادقانه از خدا چیزی نمیخواهیم ... من هر چی میخوام رو بیشتر از امام زمان میخوام نمیدونم شاید اشکال کاره من اینجاست یا شایدم کاره درستی میکنم که از اقا میخوام حاجتم رو برطرف کنه ( اونا نزدیکترن به خدا) در کل خدا که بخیل نیست ولی چه کنیم که ما لیاقت نداریم...خوده من که اگه خدا چیزی بهم بده دفعه ی بعدش دو برابرش رو میخوام (ماشالله رو که نیست سنگ پای قزوینه)...فکر کنم بزرگترین حفره ی زندگیم اینه که بلد نیستم از خدای خودم درخواست کنم یا اینکه پاسخ خدا رو با این چشم هام نمیبینم !!! همیشه از خدا توقع دارم !!! بگذریم خودم هم نفهمیدم چی گفتم |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم آقا علي دست درد نكنه من كه با ترس و لرز خوندمش.من قبلا اين حديث رو از مرحوم مجتهدي تهراني شنيده بودم كه خيلي جالب بود.ولي يه چيز هميشه باعث ميشه من از خودم خجالت بكشم . بنده من هنگامي كه تو با من حرف ميزني (نماز ميخواني) من به گونه اي گوش ميدهم كه گويي همين يك بنده را دارم ولي تو ... مو آن رندم كه عصيان پيشه ديرم******** گنه از برگ و بارون بيش ديرم اگر (لا تقنطوا) دســــــــــــتم نگيره ******** مو از (يا ويلتا) تشويش ديرم خدا از سر تقصيرمون بگذره انشاالله. |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۲۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۲۲:۲۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)Reza_Jackman نوشته است: سلام علی جان . سلام رضا جان یکی از اسما و صفات خدا میدونی چیه؟ ذوالفضل العظیم!!!! فضل میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی بی استحقاق بخشیدن خدا برای بخشش نیازی نداره که شما رو حتماً امتحان کنه!!!!!!!!!!!!! ما خدا رو چگونه میشناسیم شما تا حالا بدون اینکه مقصود خاصی داشته باشی تنها از سر لطف تا حالا به کسی چیزی نبخشیدی؟؟؟؟؟؟ وقتی من و شما که بندگان .... خدا هستیم این کار رو میکنیم چه طور فکر میکنید که برای اینکه مورد عنایت خدا قرار بگیریم حتماً باید قبلش امتحان بشیم؟؟؟؟؟ بعلاوه: دوستان، ما در توحید در عبودیت ، توحید در ربوبیت ، توحید در رازقیت ، توحید در توکل و.... مشکلاتی داریم و بیش از اینها در عمل به این معارف و زندگی بر محور باورهای توحیدی مشکل داریم یکی از بهترین راه های خداشناسی که توسط خود رسول اکرم و ائمه اطهار علیهم السلام معرفی شده و خود قرآن هم به این امر بسیار تأکید داره آشنا شدن با اسما و صفات خداست آیا ما حقیقتاً معنای رب، رحمان ، رحیم ، وهاب ، عزیز ، مهیمن ، کریم، غفار ، شکور و... رو میدونیم آیا به این اسما و صفات اندیشیده ایم آیا خداوند را با این اسما و صفاتش صدا میزنیم چند مثال میزنم که قبلاً هم در تالار گفتم ما کریم را چه ترجمه میکنیم؟ بخشنده جواد را چه ترجمه میکنیم؟ بخشنده وهاب را چه ترجمه میکنیم؟ بخشنده که همه ی اینها کاملاً ناقص است و با معنای حقیقی آنها بسیار فاصله دارد کریم به بخشنده ای گویند که وقتی از او درخواست میشود در خواست را رد نمیکند و در ازای بخشش خود چیزی طلب نمیکند و منتی نمیگذارد جواد به بخشنده ای گویند که قبل از اینکه شما از او در خواست کنی به تو میبخشد و حتی اجازه ی ابراز درخواست را هم به تو نمیدهد وهاب یعنی چی؟ وهاب از ریشه وَهَبَ میاد هبه یعنی هدیه هدیه اون چیزی هست که ما از کسی انتظار یا درخواست دریافتش رو نداریم اما از دریافتش بسیار خرسند میشیم و به اصطلاح خودمون سورپرایز میشیم حالا وهاب یعنی کسی که بسیار هدیه میده و در حدیث است کسی که در سجده 14 بار خدارو با این نام صدا بزنه خدا متناسب با همین نامش باهاش برخورد میکنه (۲۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)Reza_Jackman نوشته است: من هر چی میخوام رو بیشتر از امام زمان میخوام نمیدونم شاید اشکال کاره من اینجاست یا شایدم کاره درستی میکنم که از اقا میخوام حاجتم رو برطرف کنه ( اونا نزدیکترن به خدا) ببین رضا جان کار شما بسیار درست هست این اصلاً دوتا نیست یعنی یک امام زمان داشته باشیم و یک خدا در خواست از امام زمان همان درخواست از خداست به چه معنا ببین 14 معصوم که مستقل از خودشون چیزی ندارند!!!!!!!!!!!!!!!! اینها غنی بالعرض هستند و نه غنی بالذات و ما هم وقتی به این 14 باب الهی توسل میکنیم این بزرگانِ دستگاه خلقت رو که مستقلاً موثر نمیدونیم میدانیم اینها واسطه هستن و بهترین واسطه ای که خود خدا به ما امر کرده که بریم سراغشون بحث اصلی این تاپیک این هست که چرا ما به سراغ نسخه ها و حرفهای خدا نمیریم!!!!!!!!!!!!!!!!! و سراغ غیر اونها میریم چرا امید به غیر خدا و غیر کسانی که خدا گفته باید برید به سراغ اونها میبندیم برای تکمیل این بحث ادامه ی مطلب رو از همون کتاب لقاالله خدمت دوستان تقدیم میکنم ص 115: در همه ی اوقات در باطن، حال توسلی به حضرت وجه الله، خلیفة الله، نور الله و حجته الاعظم وجود مبارک خاتم الاوصیا امام زمان عجل الله تعالی فرجه فراهم کنو انتظار ظهور نور مبارک و ایام سلطنت آن بزرگوار ارواح العالمین فداه را داشته باش و در تعقیب نمازهای پنجگانه مداومت به ذکر للهم عرفنی نفسک ... و قرائت 3 مرتبه سوره ی توحید را به نیابت آن حضرت و دعای عهد را هر صباح ترک ننما. خلاصه: چون روی خودش قابلیت توجه به حضرت قدوس تعالی را ندارد و از ظلمات معصیت و غفلت رو سیاه و پریشان و بی آبرو است عرض کند: بار الها همانا گناهان من ، مرا در نزد تو بی آبرو کرده پس به وسیله ی آبروی خلیفه ات که در نزد تو روی درخشانی دارد به تو روی می آورم. دوستان و به ویژه شما رضا جان استدعا دارم مجدداً دو تاپیک اعتقادی و بسیار مهم حقیقت ایمان و کفر و رابطه ی حب اهل بیت و یمان رو با دقت مطالعه بفرماید (۲۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)Reza_Jackman نوشته است: در کل خدا که بخیل نیست ولی چه کنیم که ما لیاقت نداریم... رضا جان مادر تو کی تو رو ممکن هست از خودش دور کنه تو باید چه کنی تا مادرت در رو به روت باز نکنه؟ بابا اینقدر فضل و کرم خدا رو کوچیک نکن برادر سر در یکی از درهای جهنم میدونی چی نوشته؟؟؟ نوشته اینجا جایگاه کسانی است که از رحمت خدا مأیوسند من و تو گاگولیم ؟ قبول اما گاگولیت ما بیشتر هست یا فضل و کرم خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)Reza_Jackman نوشته است: خوده من که اگه خدا چیزی بهم بده دفعه ی بعدش دو برابرش رو میخوام (ماشالله رو که نیست سنگ پای قزوینه)... رضای عزیزم خوب برادر من ما اگه از خدا نخوایم از کی بخوایم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا مگه مارو نیازمند و فقیر نیافریده تازه نیاز ما رو هم بینهایت کرده خودش هم که مگه بی نیاز و غنی نیست تازه مگه خودش بینهایت نیست؟؟؟ میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اصلِ اصل این نیاز رو برای این قرار داده که ما به خودِ خودش برسیم برادر!!!!!!!!!!!!!!!!! این نیاز موتور محرک ما برای لقای خداست برای فانی شدن در خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۲۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)Reza_Jackman نوشته است: خوده من که اگه خدا چیزی بهم بده دفعه ی بعدش دو برابرش رو میخوام (ماشالله رو که نیست سنگ پای قزوینه)... یه چیزی بگم همگی یه مقدار بترسیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یکی از آشنایان یه روز گفت: چی میشه یه بلایی سر ما بیاد ما 20 ملیون دیه بگیریم؟؟؟؟ در اثر بی احتیاطی یه شخصی صورتش میسوزه و 20 ملیون (دقیقاً 20 ملیون) پول دیه گیرش میاد 20 میلیون گیرش اومد اما به چه قیمتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه خدا بخیل بود یا نمیتونست بدون دچار شدن به حادثه بهش 20 میلیون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته این به این معنا نیست که خدا خواسته ضرری به این بنده ی خدا برسونه اما دفع ضرر به دست کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا خدا رو کوچیک میکنیم پناه بر خدا خدا از درخواست بندگانش نه تنها ملول و خسته نمیشه بلکه همونطور که در حدیث قدسی اومده اینو از ما خواسته که مکرر در مکرر فقط از خودش بخوایم ما باید بفهمیم که خدا علی کل شی قدیر هست!!!!! (بر هر چیزی بدون قید و شرط قادر مطلق هست) و رحمتش محدودیت نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size] (۲۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)Reza_Jackman نوشته است: فکر کنم بزرگترین حفره ی زندگیم اینه که بلد نیستم از خدای خودم درخواست کنم همه ی ما همین هستیم برادر راه داره یاد گرفتنش باید بریم سراغ کسانی که بلد هستند باید بریم ببینیم 14 معصوم چه جوری از خدا درخواست کردن [size=x-large]باید با صحیفه سجادیه به ویژه و سایر ادعیه و مناجات های 14 معصوم انس بگیریم وببینیم اونها چه جوری با خدا حرف میزنند و درخواست میکنند به زودی به امید خدا با همین دیدگاه تحلیلی بر دعای کمیل تقدیم میشه ان شالله به اون دقت کن برادر (۲۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)Reza_Jackman نوشته است: بگذریم خودم هم نفهمیدم چی گفتم ممکنه خودت نفهمیده باشی اما هیچ چیز اتفاقی نیست و بی اذن خدا اتفاق نمی افته شما اینا رو باید بگی تا خدا هدایتش رو شامل حالمون کنه اگه شما نمیگفتی من به ذهنم نمیامد که این تاپیک رو تکمیل کنم که این شبهات برای کسی پیش نیاد تدبیر عالم همه به دست خداست و هیچ چیز اتفاقی نیست رضا جان حتی اتفاقات و تاپیک های تالار گفتگوی بیداری اندیشه |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
يه جورايي قلبم داره وايميسته.چه خوف و رجاء عجيبي تو اين حديث هست و چقدر شرمنده شدم و چقدر احساس خوبي دارم به خاطر داشتن همجين خدايي.در كل در يك لحظه كلي احساس ضد و نقيض اومد سراغم
|
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
حاج علی، دستت درد نکنه چه حسی میشه داشت غیر از اینکه خدا از رگ گردن به ما نزدیک تر است انقدر نزدیک، حتی نزدیک تر مرگ و چه خدای خوبی داریم، و چه بندگان نا شکری هستیم باشد که بنده شویم بنده، چه کلمه یزرگی یه سوال؟ بچه ها سنگ قبر حاج آقای بهجت رو دیدین؟ بهترین جمله موجود نوشته: العبد اصلا ایندفعه که رفتم، یه عکس می گیرم از سنگ قبرشان، اینجا میزارم این سخنرانی رو هم گوش بدین یه سخنرانی کوتاه از حاج آقای مجتهدی تهرانی در رابطه با خدا و بر آورده کردن حوائج سخنرانی به مدت 30 ثانیه و 500 کیلو بایت |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
علی جان خدا خیرت بدهد که نفست برای من یکی کارگشاست ...باور کن اگر نبودی فرد سست عنصری مثله من خیلی زود راه رو به خطا میرفت
![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
وَ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَیْهِ إِنَّ رَبِّی رَحیمٌ وَدُودٌ
از پروردگار خود، آمرزش بطلبید و به سوى او بازگردید که پروردگارم مهربان و دوستدار (بندگان توبه کار) است» (هود/90) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$# | علی 110 | 61 | 41,863 |
۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: ghaher313 |
|

)