کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خندوانه فرصت یا تهدید؟؟؟!!!!
۱۴:۳۶, ۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۸ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند شادی آفرین

فاصله حال خوب تا بد می تواند یک اخم باشد اما برای حال خوب باید راه طولانی تری بروی و اینجاست که خنداندن هنر می شود و شاد کردن دل دیگران از جمله والاترین عبادت ها
از نظر رامبد جوان کارگردان این برنامه خنداندن هنری بی مرز است وهر نخندیدنی ظلم است به خودمان
البته در مورد خندوانه حرفهای ضد و نقیض و مخالف و موافق زیاد می شنویم. عده ای آن را امری جاهلانه و لوس می دانند که در نهایت تنها یک شو است و لاغیر.
برخی اعتقاد دارند این جور خنده با شریعت ما منافات دارد. و اساسا منکر اینگونه خندیدن هستند.
در مقابل هم طرفداران پروپا قرصی را برای خود دست و پا کرده است.
حالا کمی از خود کارگردان این برنامه بشنوید:
«در مورد كار «خندوانه» از دو هزار مقاله‌اي كه درباره خنديدن و خنده در جهان تاليف و نوشته شده بود تقريبا 900مورد استخراج و بن مايه علمي برنامه شد. بارز‌ترين بخش اين مقالات توجه به اثرات حيرت انگيز خنده در انسان‌ها بوده است . موضوع خنديدن هميشه دغدغه‌ام بوده است و من درگير آن بودم كه داشتن روحيه شاد يا دغدغه شادي به چه معناست؟ به اين ترتيب برنامه‌اي با محور خنده با دعوت از كمدين‌هاي محبوب و مهمانان ويژه ساخته شد تا راه‌هاي چگونه خنديدن را به مخاطبان يادآوري كند.
موفقيت «خندوانه» تا جايي بود كه رئيس رسانه ملي وقت هم اين برنامه را يكي از پديد‌ه هاي رسانه‌اي ناميد كه توانسته گستره وسيعي از مخاطبان با طيف‌هاي مختلف را به زير يك چتر جمع كند.
در کل باید عرض کنم بهرحال این برنامه با داشتن مخاطبین فراوان هر شب برنامه خودش را دنبال میکند، در این ایام هم با آوردن میهمانان ارزشی وجهه بهتری به خود بخشیده است.
میخواستم نظرات کلی شما را در مورد این برنامه بدونم؟ به نظرتون خندوانه میتونه ایجاد کننده یک فضای امیدوارکننده در سطح رسانه ملی باشه، ویا خندوانه را باید یکی از تهدیدهایی در نظر گرفت که بنیان خانواده و دیگر ارزشها را نشانه رفته است؟ به نظرتون در این میان میتوان دیدی معتدل تر هم داشت؟
منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، علی املشی ، saba ، سید ابراهیم ، السا ، پارمیس ، Hadith ، فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، شیدا ، در جستجوی سختی ، سرباز ولایت ، Rangheshafagh ، mohammadhadi ، ali0077 ، رکن الهدی ، ضحی ، fafa* ، Agha sayyed ، فانوس *7* ، N.Mahdavian ، جواد مخبریان ، Hadiss313

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۴, ۲/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۴ ۱۳:۵۸ توسط هادی....)
شماره ارسال: #61
آواتار
نقل قول:لطفا بگوييد فعالان اين نشريه كجا اقدام و تحريك به خشونت كردند؟كدام ساختمان را آتش زدند؟كجا را غارت كردند؟كدام اموال عمومي را نابود كردند!؟

ظاهرا شما روزنامه هاي زنجيري را با اين روزنامه اشتباه گرفته ايد!

دوستانی که در عکس مشاهده میکنید ، در واقع پیاده نظام روزنامه یالثاراتن ! به عنوان انصار حزب الله ....
تجمع برای پایین کشیدن فیلم من مادر هستم و گشت ارشاد

[تصویر: 13910911152056841_PhotoL.jpg]

[تصویر: 03.jpg]

موافقان و مخالفان

[تصویر: man_madarash_hastam%2810%29.jpg]

[تصویر: 94429244624284605328.png]

این یه نمونش بود فقط !
SmileWink

امضای هادی...
[تصویر: 80093177746156094501.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، سید ابراهیم ، میم.حسین.الف ، soora ، پارمیس
۱۴:۰۱, ۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #62
آواتار
سلام هادی
خب این یه تجمع بدون درگیریه. ایرادی نداره.
۱۴:۱۵, ۲/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۴ ۱۵:۵۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #63
آواتار
(۲/شهریور/۹۴ ۱۴:۰۱)میکا نوشته است:  سلام هادی
خب این یه تجمع بدون درگیریه. ایرادی نداره.

نه خشونت که شد. حالا تو عکس خشونت نمی بینید نتیجه میگیرد که آرام بود.

حالا اینجا بحث نقد یالثارات نیست، تاپیک موضوع دیگری است. دوستان نقد مغرضانه ای نوشته بودند که ما هم پاسخ دادیم.

اگر لازم می دانیت تاپیک جدیدی بزنیم با موضوع نقد این تشکیلات. اتفاقا دستمان هم بسیار باز است

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، هادی... ، soora
۱۴:۵۳, ۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #64
آواتار
(۲/شهریور/۹۴ ۱۴:۱۵)سید ابراهیم نوشته است:  اگر لازم می دانیت تاپیک جدیدی بزنیم با موضوع نقد این تشکیلات. اتفاقا دستمان هم بسیار باز است
سلام
راستش من اطلاعات چندانی در این مورد ندارم. اگر صلاح می دونید تاپیک رو ایجاد بفرمایید.
۱۵:۰۰, ۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #65
آواتار
(۲/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۳)میکا نوشته است:  سلام
راستش من اطلاعات چندانی در این مورد ندارم. اگر صلاح می دونید تاپیک رو ایجاد بفرمایید.

مشکلی ندارم برای این کار. ولی مگر چقدر می تواند موثر و راهبردی باشد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا
۱۵:۴۶, ۲/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۴ ۱۵:۵۱ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #66
آواتار
نقل قول: حالا اینجا بحث نقد یالثارات نیست، تاپیک موضوع دیگری است. دوستان نقد مغرضانه ای نوشته بودند که ما هم پاسخ دادیم.

نوشته شما نقد نبود حتي پاسخ هم نبود بيشتر شبيه يك واكنش احساسي بود ...

نقل قول: اگر لازم می دانیت تاپیک جدیدی بزنیم با موضوع نقد این تشکیلات. اتفاقا دستمان هم بسیار باز است

بنده شخصا ارتباط خاصي با اين تشكيلات ندارم اما اين به معني حمايت يا مخالفت صددرصد نيست ، نقد هم اگه نقد باشد نه واكنش احساسي مشكلي نيست ، ورودم هم به تاپيك بيشتر به خاطر نقد بود ، شايد هم حق با شماست ، طرفداري از حزب باد باعث ميشه ادم دستش خيلي جاها باز باشه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD ، آیات
۱۵:۵۶, ۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #67
آواتار
ممنون از اینکه ما را طرفدار حزب باد دونستید. Smile باز به نقدهای شما. کجا این حرفها را میخواهید به اثبات برسانید، الله اعلم.

مگر مطلب یالثارات اصلا نقد بود که ما بخواهیم به نقدشان پاسخ بدهیم؟؟ کاملا یک احساس مفرط سنتی( و نه مذهبی) بود، ما هم در پاسخ با دلیل سنخیت سوال و پاسخ، آنگونه پاسخ دادیم.

به هرحال خندوانه با همه کمی ها و کاستی هایش، روند رو به رشدی داشته و به نظرم تا الان قدمهای خوبی را برداشته است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، میکا
۱۶:۲۶, ۲/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۴ ۱۸:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #68
آواتار
نقل قول:
به هرحال خندوانه با همه کمی ها و کاستی هایش، روند رو به رشدی داشته و به نظرم تا الان قدمهای خوبی را برداشته است.

بله عزيز خندوانه برنامه قشنگيه ! هم نگاه ميكنيم هم ميخنديم !اصلا مگه قراره اتفاق مهمي بيافته ! فوق فوقش اون وسط يه تور واليبال ميبندن و يه دست واليبال ميزنن ! تازه ورزش هم كه هست ! اقا بدترين حالتش اينه كه بخوان بگن زن فكل دربياره و بزك كنه بااخلاق و اجتماعي ميشه ! خب بگن ! مگه به جايي ميخوره ! مهم اينه كه بخنديم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۶:۴۱, ۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #69
آواتار
هنوز عرقتان از یک تهمت خشک نشده دست به یک تهمت دیگه زدید؟؟؟؟ بنده کی گفتم به گناه بخندیم یا کی گفتم الکی بخندیم؟؟؟ بنده اصلا کی گفتم برداشتن قدمهای خوب یعنی خندیدن؟؟؟؟؟؟ همین اخلاق است که عرض میکنم دینی نیست و سنتی است.
متاسفم. همین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، anti ، soora
۱۷:۵۱, ۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #70
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
ســـ
ـــلام[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۲/شهریور/۹۴ ۱۵:۵۶)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:  کجا این حرفها را میخواهید به "اثبات" برسانید، الله اعلم.
آیا "اثبات" هر امری بر عهده ی "خواهان دعوی" می باشد یا بر عهده ی "خوانده ی دعوی"

و یـا بـر عهده ی "مدعی آن امـر" می باشد؛ اعـم از اینـکه "خواهـان" باشـد یـا "خـوانـده"؟

راهنمایی: هر کس مدعـی حقی باشد "بــایــد" آن را "اثبـات" کند و مدعی علیه (خوانده)،

هــر گــاه در مـقــام دفـــاع، مــدعــی امـری شــود کـه "مــحــتـــاج" بـه "دلــیـــل" بـاشـد،

"اثبـات" امر "بـر عـهـده ی او اسـت". – جـلـد سـوم قانون مدنی در "ادله ی اثبات دعـوی".

راهنمایی: "دلیــل" عبارت است از امری که اصحاب دعوی برای "اثبـات" یا "دفـاع" از دعـوی

به آن "استناد" می‌ کنند. ماده ی "194" قانون آیین دادرسی مدنی.

همین ابتدا داخل پرانتز (ما هنوز ستاپ باکس نگرفتیم و تعلق خاطری هم به آن گروه ندارم.)

استناد به چند عکس (تجمع "موافقان" و "مخالفان" در مـقـابل وزارت ارشـاد) و نسبـت دادن

خشونت یا افراطی گری و از این قبیل موارد به یکی از گروه ها (در پی فراخوان "عـمومـی")

و یا به کار بردن چنین عبارتی: (بعضی ها می خواهند مورد نفرت جامعه واقع شوند)، ممکن

اسـت "دلــیـــل" محکمه پسنـدی از دیـدگـاه یک کـاربر در یـک تالار گفتـگو و همین طور برای

مخاطب عامـی کـه از دانش عمیقی برای شرکت در برخی مباحث و اصطلاحات آن برخوردار

نیست، به نظر برسد؛ امـا سه نقطه! همان طور که جناب "عمار94" نیز بدان اشاره فرمودند:
(۲۰/مرداد/۹۴ ۱۱:۳۰)آقـــ♥ـــای عمار94 نوشته است:  براي نتيجه گيري بايد با انديشه اي بيدار ، هم خندوانه ، هم نقد بر خندوانه و هم نقد بر نقد خندوانه را برسي كرد.....
در این تاپیک، بـدون در نظـر گرفتـن این جمله ی جنـاب آقـــ♥ـــای "عمار94" به جـای توجه به

سخن و ادله ی موافقان و مخالفان، به گوینده توجه شده است و دیگر کاربران نیز در حرکتـی

هماهنـگ (متأسفانه شبیه لشگر کشی) سعی دارند، مورد نقضی در رفتار یا اعمال منتقدان

یا معترضان و یا مخالفان پیدا کرده تا بدین‌ سان هم خود گوینده و هم گفتارش را تخطئـه کننـد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، عدالت ، آیات
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]