۴/خرداد/۹۴, ۱۴:۳۶
به نام خداوند شادی آفرین
فاصله حال خوب تا بد می تواند یک اخم باشد اما برای حال خوب باید راه طولانی تری بروی و اینجاست که خنداندن هنر می شود و شاد کردن دل دیگران از جمله والاترین عبادت ها
از نظر رامبد جوان کارگردان این برنامه خنداندن هنری بی مرز است وهر نخندیدنی ظلم است به خودمان البته در مورد خندوانه حرفهای ضد و نقیض و مخالف و موافق زیاد می شنویم. عده ای آن را امری جاهلانه و لوس می دانند که در نهایت تنها یک شو است و لاغیر.
برخی اعتقاد دارند این جور خنده با شریعت ما منافات دارد. و اساسا منکر اینگونه خندیدن هستند.
در مقابل هم طرفداران پروپا قرصی را برای خود دست و پا کرده است.
حالا کمی از خود کارگردان این برنامه بشنوید:
«در مورد كار «خندوانه» از دو هزار مقالهاي كه درباره خنديدن و خنده در جهان تاليف و نوشته شده بود تقريبا 900مورد استخراج و بن مايه علمي برنامه شد. بارزترين بخش اين مقالات توجه به اثرات حيرت انگيز خنده در انسانها بوده است . موضوع خنديدن هميشه دغدغهام بوده است و من درگير آن بودم كه داشتن روحيه شاد يا دغدغه شادي به چه معناست؟ به اين ترتيب برنامهاي با محور خنده با دعوت از كمدينهاي محبوب و مهمانان ويژه ساخته شد تا راههاي چگونه خنديدن را به مخاطبان يادآوري كند.
موفقيت «خندوانه» تا جايي بود كه رئيس رسانه ملي وقت هم اين برنامه را يكي از پديده هاي رسانهاي ناميد كه توانسته گستره وسيعي از مخاطبان با طيفهاي مختلف را به زير يك چتر جمع كند.
در کل باید عرض کنم بهرحال این برنامه با داشتن مخاطبین فراوان هر شب برنامه خودش را دنبال میکند، در این ایام هم با آوردن میهمانان ارزشی وجهه بهتری به خود بخشیده است.
میخواستم نظرات کلی شما را در مورد این برنامه بدونم؟ به نظرتون خندوانه میتونه ایجاد کننده یک فضای امیدوارکننده در سطح رسانه ملی باشه، ویا خندوانه را باید یکی از تهدیدهایی در نظر گرفت که بنیان خانواده و دیگر ارزشها را نشانه رفته است؟ به نظرتون در این میان میتوان دیدی معتدل تر هم داشت؟
منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم.

![[تصویر: 46969951762393904550.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/46969951762393904550.jpg)