کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تلگرام و مباحث مربوطه _همراهی کنید_
۱۶:۰۰, ۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان اول خدمت شما بگم این مطلبی که میخونین و اگه میل هم داشتین نظرات خودتون رو کلا در باره تلگرام بگین و اینکه کلا نظرتون درباره این برنامه چیه و نقد اگه دارین و .... هرچی دل تنگت میخواهد بگو/
فقط بگم شخصا به هیچ برنامه مجانی اطمینان ندارم.
حتی شما دوست عزیزBlush
خو بریم سر مطالب قبلش بگم تصاویر رو براتون لینک میزارم ( چیز خاصی نداره فقط برای سریع شدن صفحه اینکار رو کردم)
[تصویر: 161800]
گزارش ویژه/

تلگرام محصول مشترک BND ، MI6، Moosad

سرور نرم افزار تلگرام در کشور انگلیس و شهر لندن بوده و این سوال بی پاسخ مانده که چطور می شود که شرکتی در برلین آلمان مستقر باشد و سرور آن در لندن و آن هم یک سرور کاملاً دولتی که سایت های دولتی انگلیس بر آن سوار است.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا در شرایطی که موج احساس عدم امنیت نسبت به محصولات نرم افزاری صهیونیستی در حوزه فضای مجازی که به صراحت و با وقاحت هرچه تمام تر به تخلیه اطلاعاتی و جاسوسی از دولت ها و ملت ها مشغول می باشند فراگیر شده بود، به ناگاه برنامه پیام رسانی بر بستر تمامی سیستم عامل ها اعلام موجودیت نمود که شعار خود را امنیت قرار داده بود و اینگونه القاء میکردکه گویا بر آن شده که نگرانی های کاربران فعال حوزه شبکه های اجتماعی را برطرف نماید.اما تلگرام براستی امن است؟!این سوالی است که قطعاً تا به امروز هیچکس بدان پاسخی نداده و چه خوب گفته اند که امن ترین مکان به نظر ما ناامن ترین مکان برای ماست!!

از آنجا که برخی از اعضای ناتو علی الخصوص کشورهای اروپایی مثل آلمان و انگلیس پدران اصلی ایجاد و تشکیل رژیم نامشروع، نجس و حرام زاده صهیونیستی محسوب می گردند و اسناد متقنی نیز دال بر هبه سرزمین فلسطین با همکاری تمسخرآمیز سعودی ها به یهودیان مهاجر توسط انگلیس خبیث وجود دارد و و آلمان نیز تا بدین روز کماکان بابت دروغ بزرگ هلوکاست به رژیم اشغالگر فلسطین غرامت می پردازد، اما به نظر می آید توافق جامعی جهت خدمت رسانی حداکثری به منافع صهیونیست ها در پس تعهدات دائمی آنان ایجاد شده که بسیار قابل تامل است.

اما در این مقال قصد آن داریم که پرده از اسرار این محصول مشترک جاسوسی برداشته و زوایای پنهان این ابزار خطرناک را به نمایش عموم گذاشته تا مشخص شود که تلگرام نه نرم افزاری امن برای کاربران بلکه مصحولی در خدمت امنیت دولت های صهیونیستی می باشد.

[b]مدیر سایت تلگرام پاول دروف و برادر وی نیکولای بوده که مدیر سابق شبکه اجتماعی وی کی(بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا بعد از فیسبوک) می باشد که به زاکربرگ روسی و یا زاکربرگ دوم معروف است، جالب آنکه این شبکه ضد اجتماعی جزء سایت های محبوب در سرزمین های اشغالی و در میان صهیونیست هاست.[/u]
پاول دروف دارای مدرک دکتری زبان شناسی و از تیزهوش ترین دانشجویان دانشگاه سن پترزبورگ بوده و پدر وی نیز از یهودیانی است که استاد فلسفه دانشگاه محسوب می شود و در بدو شروع کلاس های خود قسمت هایی از " کتوویم " قسمت سوم " تنخ " را قرائت می کند.

پاول در جریان کودتای آمریکایی اوکراین، دستور سرویس امنیتی روسیه FSB را جهت مسدود سازی صفحات رهبر ان کودتا اوکراین در شبکه اجتماعی وی کی و دادن اطلاعات لیدرها میدانی کودتا را رد کرده و عملاً باعث گردید که دولت روسیه که بر سر باقی ماندن اوکراین در اتحاد با خود یا پیوستن به اتحاد دشمنان خود تحت فشار بود، با وی برخورد کرده و وی نیز همراه با اعلام استعفاء خود سندی را دال بر فشار ولادیمیر پوتین و دستگاه امنیتی روسیه در وی کی انتشار داد و اعلام کرد هرگز به روسیه برنخواهد گشت.پاول قبل از خروج از طریق دوست هم دانشگاهی خود با پدر وی " مایکل میری لاشویلی "آشنا می شود و همراه با سرمایه وی شرکتی را به نام " قلعه دیجیتال " را در آلمان ایجاد میکند که مرکز آن در " برلین " قرار دارد.

[تصویر: 93d61f70-c576-4ab7-9ab5-1e3e2303d46c.jpg]
مایکل میری لاشویلی میلیاردر یهودی – صهیونیست روسی - گرجستانی و صاحب شرکت کسب و کار میری لاشویلی و یکی از بزرگترین تاجران طلا و جواهر دنیا و رهبر کنگره یهودیان روسیه است.

[تصویر: 3dcdcf4b-8d7b-44e1-b7dc-e79f4f458fdb.jpg]
وی تاثیرگذارترین عضو WJC کنگره جهانی یهود بوده و در حال حاضر ساکن تل آویو است.مایکل از حامیان تجهیز ارتش رژیم صهیونیستی به آخرین سلاح های روز دنیا و افزایش بودجه نظامی این رژیم می باشد و بارها در کنگره جهانی یهود این موضوع را مطرح کرده است.

[تصویر: 1068fe2d-0198-433c-b60f-3aeb478108a1.jpg]

جالب آنکه سرور نرم افزار تلگرام در کشور انگلیس و شهر لندن بوده و این سوال بی پاسخ مانده که چطور می شود که شرکتی در برلین آلمان مستقر می باشد چرا باید سرور آن در لندن و آن هم بر یک سرور کاملاً دولتی که سایت های دولتی انگلیس بر آن سوار است باشد؟!
با توجه به اسناد یاد شده شکی نیست که تلگرام صرفاً به این دلیل ایجاد شده که با شعار تضمین امنیت کاربران خصوصاً کشورهای هدف صهیونیست ها در برهه ای که اسناد متقنی در باب جاسوسی و فروش اطلاعات توسط وایبر، واتس آپ و اینستاگرام و... در فضای مجازی پخش گردید و اذهان عمومی را مشوش ساخت در لوای این ادعای دروغین ماموریت جمع آوری اطلاعات کاربران اینگونه نرم افزارها را بدون وقفه ادامه دهند.
در پایان لازم می نماید تمامی دستگاه های مرتبط با امنیت ملی نظام مقدس اسلامی و همچنین قوه محترم قضائیه که طی سه ماه اخیر اراده لازم را جهت برخورد مقتضی با این جاسوس خانه های ایجاد شده و تحت مدیریت و کنترل سرویس های جاسوسی – تروریستی دشمنان اسلام و مسلمین نشان داده است، بدون هیچگونه مماشات، تساهل و تسامح نسبت به محدود سازی این ابرجاسوس در داخل کشور اقدام نماید.

تحلیل گر فضای مجازی سید مقداد صادقی

منبع : دنا
در اخر بگم دوستانی که از تلگرام استفاده میکنن دقت کنن که دارن کجا و چظور قدم میزارن.
پ.ن:اینجا نمیدونم چرا یاد یه قسمت از کتاب 1984 افتادم که شخص اصلی داستان همش هرجا میرفت یه تله اسکرین ( دستگاهی که شبیه به تلویزیون هست که هم فرستنده و هم گیرنده هست ) بود و داشت اینا رو کنترل میکرد و در بالای همه اینها هم ناظر کبیر ( big brother) کنترلش میکرد نه فقط اونو بلکه همه اعضای اونجا رو.. دوستانی که این کتاب رو خونده باشن میدونن این برنامه ها چیزی مثل همون ناظر کبیر و وزارت خونه های زیر مجموعش هستش.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Rangheshafagh ، السا ، حضرت عشق ، افشین ، شهیدطیبه واعظی ، Islam ، میم.حسین.الف ، Mahdy2021 ، بیداری12 ، rezamohammadi ، مجنون العباس ، help me ، سیمرغ ، علی املشی ، Agha sayyed

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۴, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:عذر خواهی می کنم اما من دقیقا متوجه نشدم . یعنی اگر من یک سرور خودمو ببندم میشم سرور اصلی مثلا شهرم ؟ بعد خود من روی سرور دیگری سوار نیستم یعنی ؟
شاید یک چیزی مثل تورنت باشه ! البته من اینجوری از حرف های آقای بیدل برداشت کردم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، mahdy30na
۰:۴۴, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #12

لطفا راجب ریز هزینه هام هم بگید از کجا میاد
یه سوال دیگه فرموده بودید اگر بخوایم می تونیم کد را تغییر بدیم کدهای جدید منو شبکه اصلی ساپورت می کنه ؟
اگه بخوام منم می تونم از داده هایی که روی سرور من تبادل میشه اصلاعات استخراج کنم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۱:۱۹, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
جناب بیدل با این صحبتی که شما داشتی پس هر برنامه امکان تغییرات رو داره میشه کلا و یا جزئی مسیرها و یا قسمتی از مسیرهای ارسال و دریافت رو اصلاح و یا محدود کرد؟
با دید منفی نگاه نمیکنیم به این موضوع فقط میخوام شخصا برام سوال هست که به نظر خود شما البته اول بهتر بود منابع درامدیو ... رو و همون ریز هزینه ها رو هم میگفتین تا سوالم که مربوط به این هست که چرا چنین برنامه هایی بصورت رایگان داره خدمات گسترده میدن؟
نمیدونم بحث پشت پرده شبکه های اجتماعی رو دیدین یا نه اگه لطف کنین و سری بزنین و با توجه به اون مطالب بگید که اینهمه برنامه و نرم افزار و ... و خدمات ویژه برای مردم جهان برای چی هست.اصلا نمیخوام بگم که به این برسید و یا بگید که سهمیش جاسوسیه فقط میخوام بدونم چرا این خدمات مجانیه برای من کاربر.
با تشکر از دوستان که لطف کردن و بحث رو پیشبردینBlush
جوان هم تالاری روزت مبارک
به یمن ولادت علی اکبر جوان هم رفت تو تقویم Sad

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف
۹:۱۵, ۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۴ ۹:۱۹ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:عذر خواهی می کنم اما من دقیقا متوجه نشدم . یعنی اگر من یک سرور خودمو ببندم میشم سرور اصلی مثلا شهرم ؟ بعد خود من روی سرور دیگری سوار نیستم یعنی ؟
مثل این میمونه که بگیم اینطوری هرکسی می تونه تلگرام شخصی خودشو راه اندازی کنه شما صاحب یه شکبه پیام رسان رایگان میشید ؟
بله دقیقا.
شما می تونید سرور خودتون رو داشته باشید. و دقیقا از همین نرم افزار پیام رسان Telegram برای ارسال و دریافت پیام استفاده کنید. من نمی دونم دقیقا این سرور بستنش چقدر می تونه هزینه داشته باشه. ولی امکانش وجود داره. چون خودم چند مدت پیش سعی داشتم با اعمال تغییرات روی تلگرام یه پاسخگوی خودکار و ساده روش سوار کنم. اونجا بود متوجه شدم تلگرام در سرتاسر جهان سرور داره و ما می تونیم خودمون انتخاب کنیم که نرم افزار ما از کدوم سرور استفاده کنه. و از طرفی چون ابزار سرور و هاستینگش توی نت موجود هست(به خاطر لایسنسی که داره باید به صورت رایگان در اختیار developer ها قرار بگیره) نتیجه گرفتم خودمون هم می تونیم یه سرور براش داشته باشیم. ثواب هم داره. اگه سرورش خوب باشه سرعت تلگرام توی اون ناحیه بالا می ره.
نقل قول:لطفا راجب ریز هزینه هام هم بگید از کجا میاد
یه سوال دیگه فرموده بودید اگر بخوایم می تونیم کد را تغییر بدیم کدهای جدید منو شبکه اصلی ساپورت می کنه ؟
اگه بخوام منم می تونم از داده هایی که روی سرور من تبادل میشه اصلاعات استخراج کنم ؟
ریز هزینه های چی؟ پروژه تلگرام؟ هیچ ریز هزینه ای توی پروژه های تحت لایسنس GPL یا پروژه های جنبش OS گزارش نمی شه. اینجوریه که یه developer می یاد و یه قسمتی از پروژه رو کامل می کنه. کسی هم نمی فهمه(یعنی لازم نیست هماهنگی خاصی انجام بشه). این پروژه ها در عین بی نظمی ولی با هماهنگی که عرف ۳۰ ساله این جنبش پیدا کرده توسط برنامه نویسانی که هم دیگه رو نمی شناسن جلو می ره و با سرعت پیشرفت می کنه. درآمد و ... هم هرکسی هرچی ازش درآورد نوش جونش.
عرف این پروژه ها بدین شکله که کسی نمی تونه از توشون درآمد غیرمنصفانه(که یه موردش همین جاسوسی کردنه) داشته باشه.
نقل قول:سلام
جناب بیدل با این صحبتی که شما داشتی پس هر برنامه امکان تغییرات رو داره میشه کلا و یا جزئی مسیرها و یا قسمتی از مسیرهای ارسال و دریافت رو اصلاح و یا محدود کرد؟
هر نرم افزاری نه. منظورم فقط تلگرامه. نگاه کنید. تلگرام به خاطر لایسنسش تحت انحصار هیچ گروه خاصی نیست. یعنی هیچ دولت یا گروهی نمی تونن روی کل پروژه تصمیم بگیرن. حالا چه ویژگی هایی داره؟
۱- منابع این پروژه آزاده. شما می تونید(اگه دانشش رو دارید)‌برید و این منابع رو گسترش بدین. به نفع همه هم خواهد بود. پیشرفت می کنیم. و یه نتیجه دیگه هم داره اونم اینه که همه چی شفاف و جلوی چشمامون هست.
۲- این لایسنس باعث می شه گروه ها و اجتماعات برنامه نویسی آزاد ازش حمایت کنن. مثلا سورس فرجه(و گروه یا کمپانی THI) می یان منابع سمت سرور شما رو تا حدی تامین می کنن. خرده گروه هایی هستن که می یان و پروژه شما رو تبلیغ می کنن. developer ها (منظورم از گسترش دهنده فقط برنامه نویس نیست. هرکسی که بتونه سهمی توی پروژه داشته باشه. مثلا یه مهندس مکانیک بیاد و اشکالات نرم افزاری مثل متلب رو بررسی کنه و به گروه سازنده اطلاع بده) از جاهای مختلف وارد پروژه شما می شن و گسترشش می دن.
حالا برخی مواقع برخی پروژه ها هستن که چون خیلی گسترده هستن، یه گروه می یاد و مسيولیت هماهنگی اش رو به عهده می گیره. البته عوامل دیگه ای هم دخیل هستن. مثل مخاطبان پروژه که چه کسایی هستن.
مثلا پروژه های firefox یا telegram یا ubuntu و bitcoin و ... که مخاطبانش همه طیف کاربران هستن. گروه هایی اومدن و براشون سایت اصلی زدن و مسيولیت هماهنگی میان برنامه نویسان و اطلاع رسانی سیاست ها رو به عهده گرفتن. اگر هم این افراد توی مسيولیتشون صداقت نداشته باشن مسلما بعد مدتی اون اعتبار خودشون رو از دست می دن و سلب مقام می شن(به صورت خودکار)
حالا این وسط پروژه هایی هم هستن که با اینکه بزرگ هستن ولی هماهنگ کننده ندارن(به این بحث هم ربطی ندارن)
نقل قول:شاید یک چیزی مثل تورنت باشه ! البته من اینجوری از حرف های آقای بیدل برداشت کردم!
از نظر فنی شبیه نیست!
ولی از نظر اینکه چه کسایی گسترشش می دن و چه دلیلی براش دارن و ... شبیه هستن.
نقل قول:با دید منفی نگاه نمیکنیم به این موضوع فقط میخوام شخصا برام سوال هست که به نظر خود شما البته اول بهتر بود منابع درامدیو ... رو و همون ریز هزینه ها رو هم میگفتین تا سوالم که مربوط به این هست که چرا چنین برنامه هایی بصورت رایگان داره خدمات گسترده میدن؟
بحث پشت پرده رو فرصت نکردم نگاه کنم.
اگه منظورتون از نرم افزار های رایگان واتس آپ و وایبر هستن.
چی بگم والله؟ منم نظرم اینه که جاسوسی می کنن.
نگاه کنید. من خیلی آرمان شهرانهSmile بخوام به پروژه هایی که رایگان در اختیار عموم قرار می گیره نگاه کنم. چند هدف براشون هست(البته اینا اهدافی هست که توسعه دهندگانش به ما می گن. هدف اصلی شون رو خدا می دونه)
۱- درآمدشون از طریق کسب ترافیکه(با رفتن رنک توی الاسکا)
۲- درآمدشون از طریق سیاست هایی هست که توی اون پروژه به مخاطبان القا می شه.
۳- تحت لایسنس برنامه نویسان آزاد هست.
مورد سوم رو خیلی راحت می شه از سایر موارد تشخیص داد. مورد سوم ما دسترسی کامل به منابع پروژه داریم. همه چیش جلوی چشممون هست. نه تنها جلوی چشم ما بلکه جلوی چشم هزاران برنامه نویس و گسترش دهنده.
اگه کسی سعی کنه اونو انحصاری کنه ممکنه موفق بشه ولی همه telegram آزاد و شفاف رو ترجیح می دن.
بحث هزینه ها هم همیشه گنگ خواهد موند مگر اینکه گروه های مختلف بیان و بگن چقدر روی فلان پروژه هزینه کردن. فرض کنید یه عده می خوان بیان ساختمانی رو بسازن. همه هم حرفه ای هستن. یکی نقشه برداریش رو می کنه. یکی سیمان می یاره. یکی گچ می یاره از خونه اش. یکی تیر آهن می یاره. خلاصه هرکسی یه چیزی می یاره.
در انتها خونه ساخته می شه. هزینه ها هم از جیب یه نفر نرفته که بفهمیم چقدر هزینه شده.
حالا چرا این افراد هزینه کردن. اون برمی گرده به فلسفه ی جنبش Open Source. این افراد معتقد هستن که منابع نرم افزاری و مخابراتی یا سخت افزاری نباید در انحصار گروه یا شرکت خاصی باشه. تا همه از همه جا بتونن اون منابع رو ارتقا بدن. اگر هم درآمدی باشه فقط از طریق فروش سرویس و خدمات زنده(یعنی وقتی پول می گیری همون لحظه یه تلاشی برای گرفتنش کردی. یه app نمی زنی روش قفل بزاری ۱۰۰۰ تومن تا یه سال پول بره توی جیبت) به دست می یاد.
خیلی پروژه ها هم کلا درآمدی نخواهد داشت. هدف هایی مثل معروف کردن برنامه نویسانش یا زنده نگه داشتن فضای های برنامه نویسی آزاد خواهند بود.
پ.ن: اینایی که گفتم اصلا درباره پروژه های غیر تلگرام نبود. من فقط تلگرام مد نظرم هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، میم.حسین.الف
۱۱:۰۴, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
(۹/خرداد/۹۴ ۰:۰۷)Bidel.s نوشته است:  سخنی دیگر...
من باورم نمی شد اینهمه عقب گرد کنیم.
تلگرام تحت لایسنس GPL هست. نمی دونم اینکه بگیم فلانی صیهونیسته می تونه یه مجموعه بزرگ رو زیر سوال ببره یا نه؟
وقتی یه پروژه تحت لایسنس GPL باشه یعنی هیچ جوری امکانش نیست در انحصار یه شرکت یا گروه خاص در بیاد(اگه در بیاد که دیگه GPL نیست)
شما می تونید به بستر های موجود CVN یا SVN یا سابویژن و سایر tub ها مراجعه کنید. هرجایی برید می تونید پروژه ی تلگرام رو پیدا کنید.
جایی که ده ها برنامه نویس از سرتاسر جهان که تحت نظارت هیچ گروه خاصی نیستن دارن این پروژه رو گسترش می دن.
و نو آوری دیگر درباره تلگرام.
سلام
با توجه به این موضوعی که ایجاد کردم: عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی

بد ندیدم برخی گزاره ها رو در مورد تلگرام هم بگم. همونطور که صفحه دوم اون موضوع هم قضیه رو بیشتر باز کردم، قضیه ما جاسوسی نیست!
بحث اینه که کاملا با رضایت کاربران و بدون هیچگونه روش جاسوسی، نفوذ و شنود، اطلاعاتی به سرورهای این شبکه های اجتماعی میره! بحث اصلی من هم روی لیست تماس بود

تلگرام چی میگه؟ https://telegram.org/privacy

نقل قول:
Contacts
Telegram uses phone numbers as unique identifiers, so that it is easy for you to switch from other messaging apps (SMS, WhatsApp, etc.) and retain your social graph. We ask your permission before syncing your contacts.

We store your contacts in order to notify you as soon as one of your contacts signs up for Telegram and to properly display names in notifications. We only need the number and name (first and last) for this to work and store no other data about your contacts.

این که مثل بقیه لیست تماس ما رو خیلی شیک و محترمانه میگیره!
خوب مشکل ما اینجاست که ایجاد چنین دیتابیسی از کاربران خطرات زیادی داره. اینکه ما هیچ نظارتی بر روی سرورها نداریم و هیچ نهاد مستقلی هم امنیت این سرورها رو تضمین نمیکنه، بسیار بسیار بسیار خطرناکه... توضیحاتش در همون موضوع وجود داره

ضمنا سرورهای تلگرام که عمومی نیست. هر سروری رو نمیشه آورد بالا و با سرورهای تلگرام یکی قلمداد کرد!
نقل قول:
Q: Can I run Telegram using my own server?
Our architecture does not support federation yet. Telegram is a unified cloud service, so creating forks where two users might end up on two different Telegram clouds is unacceptable. To enable you to run your own Telegram server while retaining both speed and security is a task in itself. At the moment we are undecided on whether or not Telegram should go in this direction.
https://telegram.org/faq#q-can-i-run-tel...own-server

البته من برای اینکه نظر قطعی راجع به امنیت تلگرام بدم، باید کاملا بشینم تمام مطالبی رو که خودشون دارن میگن و جزو قوانینشون هست رو بخونم!
بعد بقیه مطالب در سطح اینترنت رو بخونم تا صحبت قطعی بکنم
صرف منبع باز بودن برخی قسمتها، دلیلی بر امنیت یک سامانه نیست

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Bidel.s ، میم.حسین.الف
۱۵:۰۵, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #16
آواتار
مثل این میمونه که بگیم اینطوری هرکسی می تونه تلگرام شخصی خودشو راه اندازی کنه شما صاحب یه شکبه پیام رسان رایگان میشید ؟
اینجا ما سرور اصلی نداریم.
مثال ساده ترش سامانه های خبرگزاری هستن.
هرکسی می تونه یه سایت بزنه و اسمش رو بزاره سامانه خبرگزاری(و یا خبررسانی)
ولی ملت همینجوری نمی رن.
این سامانه باید مقبولیت لازم رو پیدا کنه.
شما هم اگه یه سرور بزنید. بقیه از روی جبر مخصوص شبکه نمی یان از طریق سرور شما ارتباط داشته باشن. بلکه باید مقبولیت لازم(کیفیت و سرعت و ... که خود نرم افزار تشخیص می ده) رو داشته باشین.
اما سرور اصلی اینجا نداریم.
اما برخی سرور ها هستن که توی جهان طرفدار دارن دیگه! چون مقبولیت بیشتری دارن.
همه هم از اونا استفاده می کنن.
تلگرام به خاطر باز بودن منابعش بسیار اسپم خیز هست و خیلی راحت می شه براش اسپمر نوشت.
اگه سرور اصلی داشت که دیگه over می شد اسپمر ها نابودشون می کردن.
این یه مسیله بدیهیه که سرور اصلی نداشته باشه و سرور هاش تو جهان پخش باشن(یعنی خود گسترش دهنده ها پخشش کنن) تا یه نقطه خاص مورد حمله واقع نشه.
و در جواب سوال آخرتون.
بله! شما می تونید یه تلگرام مخصوص خودتون داشته باشید. چهار تا ویژگی بهش اضافه کنید. خودتون تغییرش بدین. سرور خودتون رو داشته باشین و شروع کنید به استفاده. مثلا یه شرکت باشه بیاد از پروژه تلگرام یه نرم افزار پیام رسان و هماهنگی برای خودش بسازه سرورش هم خودش ببنده و استفاده کنه. اینچنین امکاناتی وجود داره(و از اهداف اصلی پروژه هایی نظیر تلگرام).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dido Armstrong ، میم.حسین.الف
۱:۴۷, ۱۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
پشت پرده یک اپلیکیشن پرمصرف؛
«تلگرام» چگونه جیب اطلاعاتی ایرانیان را خالی می‌کند؟

[تصویر: 1084015_569.jpg]
گروه جنگ نرم مشرق- در شرایطی که موج احساس عدم امنیت نسبت به محصولات نرم‌افزاری صهیونیستی در حوزه فضای مجازی که به صراحت و با وقاحت هرچه تمام‌تر به تخلیه اطلاعاتی و جاسوسی از دولت ها و ملت ها مشغول می باشند فراگیر شده بود، به ناگاه برنامه پیام رسانی بر بستر تمامی سیستم عامل ها اعلام موجودیت نمود که شعار خود را امنیت قرار داده بود و اینگونه القا می‌کرد که گویا بر آن شده تا نگرانی های کاربران فعال حوزه شبکه های اجتماعی را برطرف نماید. اما آیا تلگرام، اپلیکیشن پیام رسانی که در میان کشورهای جهان، ایرانیان بیشترین استفاده را از آن دارند، به راستی امن است؟!
از آنجا که برخی از اعضای ناتو علی‌الخصوص کشورهای اروپایی مثل آلمان و انگلیس پدران اصلی ایجاد و تشکیل رژیم نامشروع صهیونیستی محسوب می‌شوند و اسناد متقنی نیز دال بر هبه سرزمین فلسطین با همکاری سعودی‌ها به یهودیان مهاجر توسط انگلیس وجود دارد و و آلمان نیز تا بدین روز کماکان بابت دروغ هولوکاست به رژیم اشغالگر فلسطین غرامت می پردازد، اما به نظر می آید توافق جامعی جهت خدمت رسانی حداکثری به منافع صهیونیست ها در پس تعهدات دائمی آنان ایجاد شده که بسیار قابل تامل است.
اما در این مقال قصد آن داریم که پرده از اسرار این محصول مشترک جاسوسی برداشته و زوایای پنهان این ابزار خطرناک را به نمایش عموم گذاشته تا مشخص شود که تلگرام نه نرم افزاری امن برای کاربران بلکه مصحولی در خدمت امنیت دولت های صهیونیستی می باشد.
مدیر سایت تلگرام، پاول دروف و برادر وی نیکولای بوده که مدیر سابق شبکه اجتماعی وی کی (بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا بعد از فیس‌بوک) می‌باشد که به زاکربرگ دوم معروف است، جالب آنکه این شبکه ضد اجتماعی جزء سایت های محبوب در سرزمین های اشغالی و در میان صهیونیست هاست.
[تصویر: 1084044_777.jpg]
پاول دروف دارای مدرک دکتری زبان شناسی و از تیزهوش ترین دانشجویان دانشگاه سن‌پترزبورگ بوده و پدر وی نیز از یهودیانی است که استاد فلسفه دانشگاه محسوب می شود و در بدو شروع کلاس های خود قسمت هایی از "کتوویم" قسمت سوم "تنخ" را قرائت می‌کند.
پاول در جریان کودتای آمریکایی اوکراین، دستور سرویس امنیتی روسیه FSB را جهت مسدود سازی صفحات رهبران کودتای اوکراین در شبکه اجتماعی وی کی و دادن اطلاعات لیدرهای میدانی کودتا را رد کرده و عملاً باعث گردید که دولت روسیه که بر سر باقی ماندن اوکراین در اتحاد با خود یا پیوستن به اتحاد دشمنان خود تحت فشار بود، با وی برخورد کرده و وی نیز همراه با اعلام استعفاء خود سندی را دال بر فشار ولادیمیر پوتین و دستگاه امنیتی روسیه در وی کی انتشار داد و اعلام کرد هرگز به روسیه برنخواهد گشت. پاول قبل از خروج از طریق دوست هم دانشگاهی خود با پدر وی "مایکل میری لاشویلی" آشنا می‌شود و همراه با سرمایه وی شرکتی به نام "قلعه دیجیتال" را در آلمان ایجاد می‌کند که مرکز آن در "برلین" قرار دارد.
[تصویر: 1084102_984.jpg]
مایکل میری لاشویلی میلیاردر یهودی – صهیونیست روسی - گرجستانی و صاحب شرکت کسب و کار میری لاشویلی و یکی از بزرگترین تاجران طلا و جواهر دنیا و رهبر کنگره یهودیان روسیه است.
[تصویر: 1084103_221.jpg]
وی تاثیرگذارترین عضو WJC کنگره جهانی یهود بوده و در حال حاضر ساکن تل آویو است. مایکل از حامیان تجهیز ارتش رژیم صهیونیستی به آخرین سلاح های روز دنیا و افزایش بودجه نظامی این رژیم می باشد و بارها در کنگره جهانی یهود این موضوع را مطرح کرده است.
[تصویر: 1088642_243.jpg]
جالب آنکه سرور نرم‌افزار تلگرام در کشور انگلیس و شهر لندن بوده و این سوال بی‌پاسخ مانده که چطور می‌شود که شرکتی در برلین آلمان مستقر می‌باشد چرا باید سرور آن در لندن و آن هم بر یک سرور کاملاً دولتی که سایت های دولتی انگلیس بر آن سوار است باشد؟!
[تصویر: 1084105_480.jpg]
با توجه به اسناد یاد شده شکی نیست که تلگرام صرفاً به این دلیل ایجاد شده که با شعار تضمین امنیت کاربران خصوصاً کشورهای هدف صهیونیست‌ها در برهه‌‌ای که اسناد متقنی در باب جاسوسی و فروش اطلاعات توسط وایبر، واتس آپ و اینستاگرام و... در فضای مجازی پخش گردید و اذهان عمومی را مشوش ساخت در لوای این ادعای دروغین ماموریت جمع آوری اطلاعات کاربران اینگونه نرم‌‌افزارها را بدون وقفه ادامه دهند.
مایکل میری لاشویلی کیست؟
همانطور که بیان نمودیم مایکل میری لاشویلی سرمایه دار صهونیست که رئیس کنگره یهودیان روسیه (RJC)،عضو هیئت رئیسه کنگره جهانی یهود (WJC)، رئیس شرکت قلعه دیجیتال (تلگرام) یکی از اصلی ترین و مشوق همیشگی جنگ طلبی ارتش رژیم صهیونیستی بوده و است.
[تصویر: 1084120_725.jpg]
مایکل میری لاشویلی مدیر شرکت قلعه دیجیتال(Digital Fortress) که مدیر و سرمایه گذار نرم افزار تلگرام می باشد یک مهره امنیتی ساده محسوب نمی شود بلکه بجز مسئولیت های رسمی وی، او را می توان یک مدیر اطلاعاتی دانست.
[تصویر: 1084121_613.jpg]
مایکل میری لاشویلی در کنار معاون شاباک (شین بت)
در عکس زیر مشاهده میکنید مایکل لاشویلی کلاهی بر سر دارد که آرم یا نشان خاصی بر آن حک گردیده که برای کارشناسان نظامی امنیتی آشنا به نظر می آید. کسانی که با نیروهای ارتش اسرائیل آشنایی دارند به خوبی میدانند که هر شهروند صهیونیست مناطق اشغالی فلسطین، یک نظامی محسوب شده و طبق قانون داخلی اسرائیل غاصب باید یک محل خدمت نظامی را برای خود انتخاب کنند و در طول سال در خدمت واحد مربوطه بوده و در شرایط خاص نیز بطور کامل تحت فرماندهی رده نظامی مشخص قرار گیرند.
[تصویر: 1084118_173.jpg]
نشانی که به آن اشاره کردیم آرم "سایرت متکل" (סיירת מטכ"ל،Sayeret Matkal) یگان فوق ویژه ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش اسرائیل می باشد که بالاترین مرجع نظامی در دولت نامشروع صهیونیستی محسوب می گردد. نیروهای این یگان مستقیما از فرماندهی ارشد کل ارتش نجس اسرائیل جنایتکار دستور می‌گیرند. جالب آنکه در شرح ماموریت این یگان فوق ویژه آمده است: این نیروها مسئولیت تمامی «عملیات‌های ضدتروریستی»، «عملیات‌های پنهانی و مخفی در عمق خاک دشمن» و قابلیت «حملات ضربتی هم‌زمان» را بر عهده دارند!
[تصویر: 1084119_264.jpg]
جالب آنکه بسیاری از مسئولین طراز اول رژیم صهیونیستی سابقه حضور یا فرماندهی در یگان سایرت متکل را در پرونده جنایتکارانه خود به ثبت رسانده اند؛ از جمله جلادانی که می توان به نام آنان اشاره کرد؛ ایهود باراک، بنیامین نتانیاهو، شائول موفاز و نفتالی بنت(وزیر فعلی اقتصاد) می باشند که هرکدام در زمان خود فرماندهی این یگان یا بخش هایی از آن را بر عهده داشته اند.
سایرت متکل در حقیقت واحد شناسایی ستاد کل ارتش رژیم نامشروع صهیونیستی محسوب می شود و در جای دیگر از جزئیات ماموریت آن بیان شده است: "(conducting deep reconnaissance behind enemy lines to obtain strategic intelligence)" که ترجمه دقیق آن " انجام شناسایی عمیق پشت خطوط دشمن برای به دست آوردن اطلاعاتی استراتژیک " می باشد.
این یگان فوق ویژه که وظیفه این چنینی را بر عهده دارد صرفاً از افسران خبره اطلاعاتی – عملیاتی ارتش رژیم اشغالگر فلسطین تشکیل گشته و هیچ سربازی حق حضور در این واحد را ندارد، این نیروی فوق ویژه طبق اسناد تنها یگان نظامی - امنیتی رژیم غاصب اسرائیل محسوب می گردد که حتی کیدون (Kidon) نیز در عملیات های خود نیازمند تائید فرمانده این یگان می باشد. با تفاسیر فوق می توان تلگرام را تکاور نخبه اینترنتی ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی دانست که درواقع با شعار دروغین حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران که بعد از رسوایی تخلیه اطلاعاتی جاسوس‌کده‌های همیشه همراه وایبر، واتس آپ و اینستاگرام موج ناامنی را در جامعه کاربران این قبیل شبکه‌های ضد اجتماعی ایجاد کرده بودند، فعالیت خود را آغاز کرد تا براساس ماموریتی که برای این یگان فوق ویژه که در بالا بدان اشاره کردیم ترسیم شده ضمن شناسایی دقیق از خطوط دشمن خود به جمع آوری حداکثری اطلاعات استراتژیک آن اهتمام ورزد.
با این حساب باید دانست که تلگرام یک هواپیمای کاغذی سفید رنگ در آسمانی آبی نیست بلکه یک اپلیکیشن شناسایی مخفی کار است که می خواهد با نفوذ در عمق سخت افزار و نرم افزار کاربران اطلاعات آنان را رصد و تخلیه نماید.
شرکت قلعه دیجیتال 2 دفتر رسمی در منطقه و شهر بوفالو در نیویورک(دفتر اصلی شرکت) و نیز در برلین آلمان(دفتر دوم) و یک دفتر پوششی به نام ریتز کارلتون در هرتزلیا در سرزمین های اشغالی فلسطین دارد و از نکات مهم و جالب توجه آنست که شرکت و تیم تجاری Vaizra که متعلق به پسر ارشد میخائیل میری لاشویلی و دوست و همکلاسی پاول دروف در دوران دانشگاه نیز می باشد در دو شهر از این شهرها دفتر داشته و به کارهای تجاری مشغول است.
نکته حائز اهمیت دیگر آنست که سند رسمی مدیریت و سرمایه گذاری شرکت قلعه دیجیتال نیز در فیلم ذیل بصورت کامل توضیح داده می شود و اکسل نف به همراه یدزحک میری لاشویلی را به ترتیب عضو هیئت مدیره شرکت قلعه دیجیتال و مدیر اجرایی آن و یدزحک میری لاشویلی را رئیس هیئت مدیره و پدر وی را سرمایه گذار اصلی این شرکت معرفی می نماید.

البته در سایت قلعه دیجیتال مدیرکل (مدیر داخلی) این شرکت را فردی یهودی – آمریکایی به نام مت گربر (Matt Gerber) معرفی نموده است که در سابقه او مدیریت شرکت‌های امنیتی حوزه سایبر که زیرمجموعه دولت آمریکا نیز بوده وجود دارد.
Venture village مرجع خبری اخبار ویژه دنیای تکنولوژی در اروپا که اتفاقاً این شبکه خبری نیز در برلین آلمان مستقر است! به صراحت بیان می دارد که قلعه دیجیتال شرکتی آمریکایی با اصالتی روسی (خانواده میری لاشویلی) در راستای توسعه نرم افزارهاست که مسئولیت ساخت و مدیریت تلگرام را به عهده داشته و دارد.
[تصویر: 1084356_723.jpg]
همچنین سایت و نشریه مشهور اقتصادی فوربز (Forbes) که متعلق به خانواده یهودی – آمریکایی اصالتاً اسکاتلندی‌تبار فوربز بوده و دفتر آن در نیویورک مستقر است و جزء موثرترین نشریه های اقتصادی دنیا محسوب می گردد در بخش روسی خود با اشاره به اینکه نرم افزار تلگرام متعلق به شرکت قلعه دیجیتال مستقر در آمریکا است بیان داشته که پاول دروف به عنوان مدیر تلگرام در این شرکت مسئولیت را پذیرفته است.
[تصویر: 1084354_219.jpg]
دیتا سنتر اصلی شرکت نیز در شهر کینگ واشنگتن و منطقه تاکویلا ( Tukwila) در نزدیکی سیاتل واقع شده است که این دیتا سنتر یک مرکز فوق سری و امنیتی محسوب می گردد. موضوع جالب دیگری که در این میان باید در آن تأمل کرد آنست که یکی از سه دیتا سنتر قدرتمند این غول بزرگ جاسوسی مرکز مدیریت شرکت TITAN و صاحب پروژه مخفی پهپاد گوگل و فیسبوک می‌باشد و این نیز سندی کامل بر مدیریت در سایه NSA به وسیله شرکت قلعه دیجیتال در کنترل و همکاری با جاسوس‌خانه‌ای دیگر فضای مجازی به حساب می‌آید.
موضوع به همین سادگی تمام نمی‌شود شرکت SABEY که خود جزء اولین دیتاسنترهای آمریکا و از اصلی‌ترین دیتاسنترهای جهان می باشد که به شرکت ها و سازمان های متعددی مانند ناسا و مایکروسافت و بوئینگ خدمات می دهد! زیر مجموعه شرکت قلعه دیجیتال (Digital Fortress) محسوب می شود. شرکت و فروشگاه آنلاین و مشهور "آمازون" نیز از جمله شرکت هایی است که از خدمات قلعه دیجیتال بهره می برد.
شرکت قلعه دیجیتال به جز امور مرتبط با فناوری اطلاعات و ساخت و ایجاد دیتاسنترها و همچنین نرم‌افزارهای مانند تلگرام که همه در خدمت و تحت مدیریت خانواده میری لاشویلی می‌باشد و به علت قرار گرفتن دفاتر آن در کنار سواحل کشور آمریکا و دسترسی به آب‌های آزاد موقعیت مناسبی نیز برای آنان جهت تجارت ها دیگر نیز فراهم آورده است.
مطمئناً هر عقل سلیمی می‌پذیرفت که پاول دروف، جوانی دانشجو که وی کی (VK) را نیز با سرمایه خانواده لاشویلی راه اندازی کرد نمی‌تواند به یکباره صاحب شرکتی به نام قلعه دیجیتال در آمریکا شود و او صرفاً یک مهره دست دوم و نمایشی روی صحنه بیشتر نیست و حتی شخصیت هایی مانند مت گربر یا اکسل نف نیز تنها افرادی امین برای قبول مسئولیت هایی از سوی دستگاه های امنیتی و شخصیتی نظامی – امنیتی مانند مایکل میری لاشویلی با واسطه پسر وی می‌باشد شخصی که در قامت یکی از بزرگترین رهبران کارتل‌های صهیونیستی جهان و فرمانده‌ای عالیرتبه و پدری معنوی در ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی شناخته می‌شود.
مایکل میری لاشویلی در طول این سال‌ها خود را تا حدی در بین مقامات رژیم صهیونیستی در دنیا موثر نشان داده است که نتانیاهو او را اینگونه خطاب کرده است: من بارها در جلسه وزیران و مسئولین کشور بیان کرده ام آقای لاشویلی سرمایه بزرگی برای امنیت اسرائیل است و ما شکرگذار!!این سرمایه هستیم،آقای لاشویلی از برادر به من نزدیکتر است!!او در همه ی مسایل مرتبط با امنیت اسرائیل از اینترنت و فضای مجازی تا کمک به ارتش قهرمان ما و پلیس شهری یک الگو در میان یهودیان ساکن در اسرائیل است!!!من امروز شخصاً به حضور شما رسیدم که قدردانی خود را از همه زحمات این برادر نزدیک و مهربان بیان کنم!!!
[تصویر: 1084355_274.jpg]
باید دانست قلعه دیجیتال که پروژه ای فوق سری و امنیتی برای سرویس های جاسوسی – تروریستی دولت های صهیونیستی قلمداد می‌شود را نباید موضوعی سطحی در نظر داشت همانطور که اشاره نمودیم، نرم افزار جاسوسی تلگرام در زمانی و با شعاری فریبنده وارد کارزار گشت که گویی حافظ امنیت کاربران اینترنت است و این چنین بود که با اضافه نمودن تمامی آنچه یک یوزر و حتی بالاتر از نیاز وی بدان احتیاج دارد تمامی جذابیت اغواگرایانه خود را بکار بست تا بتواند افراد بیشتری را به خود جلب نماید.کسانی که حتی کمترین شناخت ممکن را از تاریخ جهان دارند به خوبی می‌دانند که دشمنان اسلام، مسلمین و مستضعفین جهان جز به نابودی و حذف ملتی که به بردگی و استثمار آنان در نیاید راضی نخواهند شد و حال چه شده است که چنین نرم افزارهایی که میلیون ها دلار هزینه ساخت آنها شده است را در اختیار ما قرار داده است؟!
*با تشکر از شبکه اطلاع‌رسانی دانا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف
۱۳:۱۴, ۱۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #18
آواتار
(۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۲)افشین نوشته است:  سلام
من فکر میکردم این برنامه روسی هست!خیلی کار خوبی کردین اطلاع دادین
کلا برنامه ای که کارایی اینو داشته باشه سراغ ندارین به صهیونیست و... مرتبط نباشه؟

از تلگرام استفاده نکردم بنابراین نمیتونم صددرصد بگم اما برنامه بیسفون که کاملا هم ایرانی هست نه به این زودی اما با حمایت کاربران میتونه جایگزین فوق العاده ای باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین
۱۳:۳۹, ۱۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #19

تقدیر نتانیاهو از مالک تلگرام
نتانیاهو خطاب به لاشویلی(مالک تلگرام):آقای لاشویلی سرمایه بزرگی برای امنیت اسرائیل است و ما شکرگذاراین سرمایه هستیم،آقای لاشویلی از برادر به من نزدیکتر است او در همه ی مسایل مرتبط با امنیت اسرائیل از اینترنت و فضای مجازی تا کمک به ارتش قهرمان ما و پلیس شهری یک الگو در میان یهودیان ساکن در اسرائیل است من امروز شخصاً به حضور شما رسیدم که قدردانی خود را از همه زحمات این برادر نزدیک و مهربان بیان کنم.

همین باید برای استفاده نکردن دلیل خوبی باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا