|
آزادی بیان با پیگیری قضایی!
|
|
۰:۲۸, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فکر کردید درباره هلوکاست قراره صحبت کنیم ؟ درباره یک آزادی بیان شعاری ک در غرب داده میشه و مذمتشون می کنیم ؟ خیــــــــر! صحبت از یک موضوع داخلیه!!! یک ماجرای ملی ماجرایی ک از جیب بنده و شما خرج شد برای تبرئه ی یک سری عزیزان دل ![]() ماجرایی که اعلام شده مطرح کردنش، پیگیری قضایی داره! ماجرا مربوط ب انرژی هسته ایه ؟؟ خیــــــــر! دقت کردین الان تنها و تنها ذهن و چشمها معطوف ب هسته ایه و از چیزای دیگه خبری نمی گیریم ... ؟؟ ماجرا مربوط میشه ب زمانی ک خیلی اتفاقی پشت تریبون ها فریاد زده شد : منتقدین ، یک مشت بی سواد هستند! و همه سرگرم این توهین شدند و تیتر اول روزنامه ها رو «هوشمندانه» تغییر دادند ب یک توهین درحالیکه باید موضوع دیگری می بود ... کـــــرســــــنـــت ... ! ماجرای قرار داد فروش نفت به قیمت لیتری 18 دلار، در حالیکه الان در بدترین حالت نفت لیتری 60 دلار فروخته میشه! تاریخ عقد قرارداد : اواخر دولت خاتمی مسئولین عقد قرارداد : بیژن زنگنه؛ وزیر نفت عزیزان ذی نفع : آقا زاده و دوست صمیمی اش؛ عباس یزدان پناه دوستان رشوه بگیر : همون بالایی ها ک اسمشونو گفتم ![]() کرسنت، قرار داد نفتی بود ک بین ایران و امارات بسته شد فروش نفت با این شرایط : 7 سال ابتدایی : ب قیمت هر بشکه 18 دلار 18 سال بعدی : ب قیمت هر بشکه 40 دلار شرط : ایران حق ندارد تغییر زیادی در قیمت ها ایجاد کند! (مثلا اگه نفتمون رسید به 100 دلار، ک البته رسید!، ایران باید همون 40 دلار بفروشه ...) ماحصل این قرار داد : ؟؟! . . . . گذشت ... جمهوری اسلامی ایران، با انتشار جزئیات، ب دادگاه لاهه شکایت کرد و گفت دیگه گاز نمیفروشیم از سال 84 تاااا سال 92، 2 بار دادگاه تشکیل شد و ایران در این دو دوره توانست تا حد زیادی اثبات کند در عقد این قرارداد، فساد رخ داده نکته اینجاست ک اگر ایران موفق ب اثبات 100% فساد میشد، برنده این دادگاه میشد. اما ... بعد از سال 92 ... : عباس یزدان پناه اعلام کرده بود ک آمادگی داره در دادگاه حاضر بشه و فساد موجود در پرونده کرسنت رو بیان کنه و شهادت بده با شهادت این شخص، دادگاه ب نفع ایران تمام می شد ... شهادت ب اینکه اطلاعات نفتی رو فروختن شهادت ب اینکه شرکت تاسیس کردن برای فسادهاشون شهادت ب رشوه گرفتن ها شهادت بر حضور افراد خاص در این فساد اعترافات منتشر نشده عباس یزدان پناه درباره کرسنت <-- حتما فیلمش رو ببینید ... حتما ... حتما ... عباس یزدان پناه ربوده شد ... (بخوانید کشته شد) اعلام بسته شدن پرونده ربوده شدن یزدان پناه./! چ کسانی از شهادت دادن عباس یزدان پناه، ضرر میکردند ؟؟ بعد از ربوده شدن او، و قرار گرفتن دوباره زنگنه ب عنوان وزیر نفت، مهر تاییدی بر بی پایه و اساس بودن شکایت ایران ب دادگاه لاهه بود و ایران مجبور ب پرداخت خسارت شد 18 میلیارد دلار
و حالا، بعد از تشکیل شدن دادگاه و پرداخت جریمه،محاسبه ضرر ب قیمت دلار اون موقع : ![]() سهم هر ایرانی (جمعیت ایران : 80 میلیون نفر): 1.890.000 تومان وزیر پشت تریبون میره و میگه : اجازه ندارم جزئیات رو بیان کنم! شورای امنیت ملی حرف زدن در اینباره رو ممنوع اعلام می کنه و پیگیری قضایی میذاره براش ی چیزی شبیه ب هلوکاست ... اینه دموکراسی ؟! اینه جمهوری ؟! اینه حرف زدن از اینکه فضا نباید امنیتی بشه ؟! و این ماجرا مسکوت ماند و حالا رسیدیم ب زمانیکه ک حرف زدن درباره ش پیگیری قضایی داره مسئولان کجان ؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۴, ۲۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
علی آقا؛
ابتدائا خواهش می کنم دوتا نفس عمیق بکشید، آرامشتون رو ب دست بیارید بعد ادامه بدیم بحث رو ![]() نقل قول:وگرنه قرارداد کرسنت مربوط صادرات گاز مشترک امارات و ایران بوده و ربطی به نفت نداشته...قراردادی ک با شرکت نفت بسته میشود، قرارداد نفتی نام دارد، حتی اگر طی آن، گاز ب فروش برسد ![]() نقل قول:اشتباه لپی بوده!حیف ک نمیخوام مثل خودتون برخورد کنم وگرنه باید میگفتم اومدین نقد بیسوادانه بکنید و کودکانه دارید بحث می کنید ![]() نقل قول:قیمت نفت اون زمان ایران که باز هم یک سر و گردن از باقی کشورها بیشتر بود،نمیدونم چرا چنین حرفی میزنید! ![]() زمان خاتمی، دو کشور عربستان و ونزوئلا با هم رقابت داشتند و همین باعث شد قیمت نفت ایران ب زیر 10 دلار برسه و این شد در حکم سیلی ای ب دولت خاتمی ک زنگ خوردن این سیلی توی گوششون (به علاوه زمینه سازی های م.ه و شخص زنگنه) باعث شد همچین معاهده ای رو امضا کنن. نقل قول:در ضمن این 18 دلار دقیقا چه صیغه ایه؟!! درباره قیمت فروش، هیچ منبعی، هیچ قیمتی رو اعلام نکرده ک بگه دقیقا همین درسته خبرهایی ک هست ، بیشترشون این رو اعلام کردند اینکه قیمت 18 دلار بوده برای 7 سال و بعد از اون 40 دلار، مال یک منبع موثقه ک البته سایت دولت بهار و چند سایت معتبر دیگه هم این رو گفتن نقل قول:میدان گازی که خب مشترک ایران و اماراته،امارات 30% سهم بیشتر نداره،امروزه به خاطر همین مسائل سیاسی که اقتصاد ما رو تحت الشعاع قرار داده داره 100% از این میدان استخراج میکنه و میفروشه. خب ک چی ؟! الان باید چ نتیجه ای بگیرم از این حرفا ؟ شمامیخواید ما رو بمبارون اطلاعات کنید ک توی اینها گم بشیم یا اینکه قراره نتیجه ای داشته باشه این دونستنها و بیان کردنهای شما ؟ نقل قول:این قرارداد از سال 1384 به دلایل مجهولی لغو شد،اعتراف های عباس یزدان پناه رو گوش دادید ؟ نقل قول:دوباره می بینیم این کرسنت وسط کشیده شده! از یک چیزی مطمئنم اینکه اگه این دولت، هویت و زنده بودنش رو ب ماجرای هسته ای گره نزده بود، صحبت کردن درباره بروکسل و سعد آباد و مذاکرات هسته ای سال 82 ب بعد هم میرفت توی این لیست سیاه با چ اهداف و نیاتی ... الله اعلم!
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۲۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
کلا فرافکنی راه خوبی برای بسط مقال نیست.
& من نگفتم صحبت های شما بیسوادانه یا کودکانه بوده،یک مقدار دقیقتر بخونید. & اگر نوع نوشتن من به نظر شما ناآرام میاد،باید بگم اینطور نیست. (۲۹/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۴)السا نوشته است: قراردادی ک با شرکت نفت بسته میشود، قرارداد نفتی نام دارد، حتی اگر طی آن، گاز ب فروش برسد ![]() عجب،پس این وسط شرکت ملی گاز چی کار میکنه؟ قرارداد های نفتی می بنده؟ :| (۲۹/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۴)السا نوشته است: زمان خاتمی، دو کشور عربستان و ونزوئلا با هم رقابت داشتند و همین باعث شد قیمت نفت ایران ب زیر 10 دلار برسهدر زمان آقای خاتمی (به غیر از سال 77) قیمت نفت به طور کلی در جهان به طرز عجیبی کاهش پیدا کرد. با این حال باز هم قیمت نفت ایران نسبت به بقیه کشورهای خلیج فارس در وضع خوبی قرار داشت. در حالی که در سال 78 قیمت نفت عربستان بشکه ای 14/65 دلار بود نفت ایران 25/17 دلار میفروخت! (۲۹/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۴)السا نوشته است: درباره قیمت فروش، هیچ منبعی، هیچ قیمتی رو اعلام نکرده ک بگه دقیقا همین درستهشماره 21717 روزنامه اطلاعات،روز سه شنبه 25 بهمن ماه 1381 در مصاحبه ای با آقای زنگنه نوشته این قرارداد از سال 83 با قیمت هر کیلومتر مکعب 89 دلار اجرایی خواهد شد. دولت بهار که ماشالله مثل اون اشخاصی میمونه که تا توی سلسله رجال راویان یک حدیث دیده بشن،حدیث باطل محسوب میشه ![]() (۲۹/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۴)السا نوشته است: اعتراف های عباس یزدان پناه رو گوش دادید ؟خیر اما میدونم که اعتراضات آقای روحانی و رحیمی (معاون اول آقای احمدی نژاد در دولت قبل) باعث لغو یک طرفه این قرارداد شد. (۲۹/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۴)السا نوشته است: از یک چیزی مطمئنمشاید...به هر حال اگر صحبت کردن درباره مسئله ای به ضرر کشور باشه،خوبه که بره تو لیست سیاه! حیف که صحبت کردن درباره یک سری مسائل که نیاز جامعه ما هستند هم سال هاست که در لیست سیاه هستند و هیچکس هم بابتش ناراحت نیست! (۲۹/خرداد/۹۴ ۱۸:۰۹)ـــ نوشته است: واقعاً مایل نیستم حرف بزنم با افرادی که اباطیل پخش میکنن و حرف بیاصل میزنن، ولی اونقدر این حرف بیمعنی هست که گفتم میتونه میزان درکشون از مطلبی که دارن در موردش حرف میزنن رو نشون بده.می بخشید به جا نیاوردم... شما؟!
|
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۱ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:خیر اما میدونم که اعتراضات آقای روحانی و رحیمی (معاون اول آقای احمدی نژاد در دولت قبل) باعث لغو یک طرفه این قرارداد شد.اگر آقاي روحاني معترض قضيه بود پس چرا بانيان كرسنت رو به وزارت نفت راه داد؟ مگه ايشون نميدونستن كار به شكايت تو لاهه كشيده و اگر وكلاي ما همون متهمين ما باشند ،كار اساسي خواهد لنگيد؟؟؟ يه نكته هم كه البته به اين بحث زياد مربوط نيست..... نقل قول:در زمان آقای خاتمی (به غیر از سال 77) قیمت نفت به طور کلی در جهان به طرز عجیبی کاهش پیدا کرد.به قول يه نفر كه ميگفت نميدونم چرا وقتي كار دست اين آقايون ميافته نفت كلا تو جهان ارزون ميشه!!!!! |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۰)عمار94 نوشته است: اگر آقاي روحاني معترض قضيه بود پس چرا بانيان كرسنت رو به وزارت نفت راه داد؟ مگه ايشون نميدونستن كار به شكايت تو لاهه كشيده و اگر وكلاي ما همون متهمين ما باشند ،كار اساسي خواهد لنگيد؟؟؟والا بنده بی اطلاعم ![]() شاید تغییر موضع دادند،شاید هم یک وجهی به ماجرا نگاه نمیکنند. قیمت نفت هم از خیلی چیزها تاثیر میپذیره،ربطی به رییس جمهور ایران نداشته. اگرچه بعضی هم معتقدند ژانگولرهای سیاسی آقای احمدی نژاد در این افزایش قیمت بی تاثیر هم نبوده. به هر حال چیزی که مهمه قیمت نفت در یک دوره نیست،طرز استفاده از این نفته. در دولت های آقای احمدی نژاد ما بیشترین قیمت نفت در طول تاریخ رو تجربه کردیم و بیشترین سرمایه رو از طریق نفت به دست آوردیم،اما چه فایده؟! پول مفتی که هیچ تاثیری در رشد اقتصادی ما نداشت و فقط جیب یک عده خاص رو پرپول تر کرد. |
|||
|
|
۴:۵۸, ۳۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
دیگه چه چیزایی توی لیست سیاه قرار داره و نمیشه در موردشون حرف زد؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۳۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:شماره 21717 روزنامه اطلاعات،روز سه شنبه 25 بهمن ماه 1381 در مصاحبه ای با آقای زنگنه نوشته این قرارداد از سال 83 با قیمت هر کیلومتر مکعب 89 دلار اجرایی خواهد شد. ی بار علی مطهری ی حرف قشنگی زد، درباره مجلس داشتن تصویب میکردن ک ی گروهی از خود مجلس، ب سالم بودن مجلس نظارت کنن ... علی مطهری میگفت : اگه ی چیزی نجس باشه ک با خودش ک نمیشه آبش کشید ... آقای زنگنه سند حرفشون رو رو کنن تا ملت بدونن چطوره ک این سند، در طی 8 سال دادگاه لاهه، هیچوقت مطرح نشد ؟! این طرفیها ندادن، قبول! یک قرار داد دست دو طرفه، چرا امارات سند رو نشون نداد ؟؟ نقل قول:دولت بهار که ماشالله مثل اون اشخاصی میمونه که تا توی سلسله رجال راویان یک حدیث دیده بشن،حدیث باطل محسوب میشه خب ما کسی رو ک انتقاد کنه، بهش نمیگیم بره ب جهنم هرچند این صحبت شما انتقاد نبود و صرفا توهین بود اما لطف کنید احساستون رو نگید، دلیل عقلی و منطقی بیارید ![]() نقل قول:اعتراضات آقای روحانی و رحیمی (معاون اول آقای احمدی نژاد در دولت قبل) ![]() ![]() ![]() اعتراضات آقای روحانی ؟!! لینک منبع موثق بدین لطفا درباره اینکه شخص حسن روحانی، ب این قرارداد اعتراض داشت درغیر اینصورت خواهشا اطلاعات بی پایه رو مطرح نکنید ک بعدش محبور بشید بگید بی اطلاع هستید ![]() پ.ن : این مبحث هیچ ربطی ب آقایان احمدی نژاد و روحانی نداره، پس لطفا اگه بحثی هست، پیرامون مسئله اصلی باشه، نه دولت ها ... پ.ن : هرچقدر هم اصرار کنید، گاو نر رو نمیشه دوشید ...
|
|||
|
۲۳:۴۴, ۳۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۲۳:۴۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۶)السا نوشته است: آقای زنگنه سند حرفشون رو رو کنن تا ملت بدوننسند حرفشون رو رو کنن؟! خب خودشون قرارداد رو امضا کردند دیگه! ![]() این ادعا،عملی هم شد و گاز کرسنت امارات سال 83 دقیقا به همین قیمت صادر شد... آدم دیگه به حواسش هم شک میکنه با این حرف ها ![]() (۳۰/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۶)السا نوشته است: خب ما کسی رو ک انتقاد کنه، بهش نمیگیم بره ب جهنمدلیل عقلی و منطقی بابت بی پایه و اساس بودن صحبت های سایت مجهول الهویه دولت بهار؟! مثل وجود خدا میمونه،نیاز به اقامه برهان نداره ![]() چشم بینا میخواد صرفا! (۳۰/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۶)السا نوشته است:دقیقا بعد از انتشار مصاحبه ای که خدمتتون عرض کردم در روزنامه اطلاعات در آذرماه 81 آقای روحانی یک نامه ای به آقای خاتمی نوشتند و اعتراضشون رو نسبت به قرارداد کرسنت و شخص آقای زنگنه اعلام کردند. لینک اگرچه به نظر من ایشون اون زمان هم در اشتباه بودند. + و باز هم فاکتورگیری حاشیه ها
|
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۳۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:خب خودشون قرارداد رو امضا کردند دیگه! بله خودشون امضا کردند مثل تمام این توافقهای هسته ای ک این چندسال بسته شد و پاش رو امضا کردن اما بین واقعیت تا چیزی ک میگن زمین تا آسمون تفاوته فکت شیت کو ؟ ![]() اینه ک میگم این آقایان باید سند بدن، حرفشون هیچ سندیتی نداره ![]() بعد از خوندن لینک، واقعا دلم گرم شد نمیدونستم، ممنون بابت لینک پس ایشون هم مطلع بودن و زنگنه رو در این سمت قرار دادن ؟! پ.ن : در خانه اگر کس است، یک حرف بس است ... ![]() یاعلی |
|||
|
۰:۰۹, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۶)السا نوشته است: بله خودشون امضا کردندتوافق های هسته ای که این چند سال بسته شد؟!! میگن آدم تو زندگی هر لحظه چیزای جدید یاد میگیره ها ![]() من فکر میکنم از اول هم ایراد کار منتقدان این دولت، بی اعتمادی بوده. یه جوری که کلا فکت شیت آمریکایی رو معتبر تر و قابل اعتماد تر از صحبت های تیم خودی میدونند،در مورد کرسنت هم همینطوره! با این حال باید اعلام کنم که تنها قیمت قطعی اعلام شده چیزی بود که خدمتتون عرض کردم،این برنامه با همین قیمت هم عملی شد که اتفاقا هم قیمت مناسبی بود (توضیح دادم) (۳۰/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۶)السا نوشته است: بعد از خوندن لینک، واقعا دلم گرم شدبله،در ارسال 24 هم،من باب علت همین مسئله نوشتم. و من ا... توفیق |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله
موضوع به دلیل سیاسی بودن بسته شد. در صورت داشتن هرگونه اعتراض به بنده پیام دهید با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: nashriyh2.jpg]](http://www.yalasarat.com/images/docs/000091/091685/images/nashriyh2.jpg)